Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Jerry Lawler przeprasza Triple H'a, Booker porównuje Dixie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WWE opublikowało na swojej stronie informacje o stanie zdrowia Triple H’a i Johna Ceny. Wyniki badań tego pierwsze miały już wrócić do normy, ale dodatkowo jeszcze będzie monitorowany jego stan w nadchodzących dniach. Mówi się, o czym już wspominaliśmy, że ten cały przygotowywany angle z Triple H’em...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-jerry-lawler-przeprasza-triple-ha-booker.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32941-jerry-lawler-przeprasza-triple-ha-booker-por%C3%B3wnuje-dixie/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• -Raven-

2

• Vercyn

1

• ShowOff

1

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że mimo dla Vinca jest to tylko biznes, to w większości przypadków okazywał się w porządku dla zawodników.

Rhodes przegrywa z Gabrielem. Widzę, że Cody spadł jeszcze niżej z hierarchii.

Vercyn, wróciłeś :D

Co do młodego Henniga, to zastanawia mnie, czy został on wepchnięty Heymanowi przez WWE czy też on sam chciał z nim pracować.

Tylko plis, nie piszcie mi dyrdymałów w stylu: na pewno to drugie, bo przecież to Heyman, on pracuje tylko z gwiazdami, a poza tym ma wysoką pozycje w federacji (???) i gdyby nie chciał, na pewno by odmówił... Nie oszukujmy się - Paul to szeregowy pracownik i wykonuje polecenia "góry". Ale to również bardzo kreatywny facet i na pewno podrzuca jakieś pomysły. Pytanie brzmi więc, czy Axel to jego pomysł, a jeżeli nie, to czy w ogóle coś w nim widzi.

Curtis Axel rozczarował mnie debiutem. Mało charyzmy. Mówił do HHH jak by był jakimś jobberem. I trochę mało mnie przekonał. A co do Haymendy to koleś jest bardzo dobry i swoją role odgrywa perfekcyjnie. I tak naprawdę gdyby nie jego miny to cały segment szlag by trafił. Myślę Mr. perfect junior może mieć problem z przebiciem się nawet jeżeli dostanie konkretny push. A kolesiami typu Moxley nawet chyba nie ma co go porównywać. Może to że się pojawi ł w głównym rosterze to zasługa jego pochodzenia?

Vercyn <3 no w końcu mój ulubiony newsman :D

Do rzeczy:

-szkoda Sin Cary dostawał jakiegoś tam pusha a tu bach. Pisałem o tym na fejsie wzieli Makgilikatiego a w jobberni jest wiele wiele różnych osób które są bardziej charyzmatyczne od niego. Sory no tak jest. Mam nadzieję że WWE szybko się ogarnie i Makgilikati wróci do Jobberlandi szybciej niż zmienili mu ringname.

-SmackDown nie oglądam. Totalnie filerowa tygodniówka tak jak SS ME czy SMS.

• Reputacja:   1

Gonzo, sory, no ale skąd wiesz na co stać Curtisa, skoro nie widziałeś jego 100% możliwości, a być może okazać się tak jak w przypadku Rhodesa, Cesaro czy nawet McIntyre'a, że z początku był na nich hejt ''dlaczego ten'', ''on jest słaby'', a po jakimś czasie ludzie zaczęli narzekać, że skończył się dla nich push lub są chwilowo szmaceni. Ja oraz Kaprin (wnioskuję z jego wpisów) wierzymy, że Curtis da radę się przełamać i pokazać na co go tak naprawdę stać.

w jobberni jest wiele wiele różnych osób które są bardziej charyzmatyczne od niego

Aż przejrzałem cały roster i sory, tak wcale nie jest... Jedynie kogo można nazwać bardziej kompletnym zawodnikiem od ex-McGillicutty'ego, to zaledwie Alex Riley, ale ten jest już z całą pewnością na wylocie. Z resztą bliżej mu do wylotu z federacji, co stoi za sprawą Ceny niż do pojawienia się choćby w NXT. Są jeszcze Sandow oraz Rhodes, ale oni sami dojdą do Czegoś, jeśli dostaną szansę i akurat oni nie będą potrzebowali menadżera. Tylko problem w tym, że Michael był szmacony na potęgę i potrzebował tak mocnego jebnięcia w przód jak zostanie chłopcem Heymana numer 4.

Może Sin Cara to nie jest mój wymarzony rywal dla mistrza IC, ale brak tego pojedynku na Main Event stracił na wartości. Niestety, po tej informacji nie przewiduję jednak obejrzeć tego show w tym tygodniu.

Informacja o Dixie i Vince wcale mnie nie dziwi. Każdy widzi, jak to wszystko wygląda, ale czasem fajnie jest przeczytać takie "ciekawostki" na temat pracy obu postaci.

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Co do młodego Henniga, to zastanawia mnie, czy został on wepchnięty Heymanowi przez WWE czy też on sam chciał z nim pracować.

Six, jeżeli Młody Perfect ma poparcie samego Trypla i na dokładkę pomagał przygotowywać się Rockowi w powrocie do ringu (czym pewnie mocno zaplusował u Mcmahona, oraz zyskał lobbing Johnsona), to stawiam, że Heyman nawet by nie pierdnął dostając prikaz z góry, że ma wziąć pod skrzydła Młodziaka.

Poza tym, samo to, że w tym artykule na stronie WWE, gdzie Paul wymieniał swoich "Guys'ów" - "zapomniał" o najnowszym nabytku (nie sądzę, by taki wyga walnął tego typu babola), daje trochę do myślenia odnośnie tego, na ile Heyman miał cokolwiek do powiedzenia w kwestii zostania Menago Młodego Perfecta...

Pewnie WWE skapnęło się, że Hennig'owi nadal brakuje mic skillsów i charyzmy, aby sobie samemu dać radę przy większym pushu, a więc dali mu "najlepsze koło ratunkowe" jakie mieli na podorędziu, czyli Paula H.

Vercyn wrócił, to chyba będę musiał sobie dać spokój z pisaniem newsów - i tak nic już nie zostanie do zrobienia. :D

-Raven-, czytaj żeż posty do końca zanim się do nich odniesiesz :twisted: Sam napisałem, że Heyman to zwykły pracownik i nie ma żadnego przywileju na wybieranie sobie swoich "guys". Ciekawi mnie po prostu, co sam myśli o młodym. Bo jak mu go przydzielili mógł pomyśleć "o kurwa...", ale mógł też "no fajnie".