Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kolejni usłyszeli "You're Fired", The Rock skoń

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kolejne osoby na liście zwolnionych. Plaga dotknęła tylko rozwojówki, co pewnie ma związek z nowymi kontraktami, szykowanymi dla gwiazd sceny niezależnej – Bennett i Del Sol, podobnież przeszli już testy medyczne.

Brandon Traven, nie miał szansy na pokazanie swoich umiejętności szerszej publiczności. Na zach...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kolejni-uslyszeli-youre-fired.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32918-kolejni-us%C5%82yszeli-quotyoure-firedquot-the-rock-sko%C5%84/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• nekrophage

1

• aRo

1

• Jack Doomsday

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Mike Bennett i Samuray Del Sol już jedną nogą w biznesie, a Callihan na dobrej drodze. Coś czuję, że NXT jeszcze w tym roku będzie najlepszą tygodniówką. :-)

Czekam na Del Sola. Niech dadzą nie długo IC title Sin Carze po czym wbija Samuray i niech feudują o ten pas. ex-Mistico dobrze by zrobiła taka konkurencja skoro Rey długo już nie pociągnie. Chyba, że jakieś inne plany będą na Del Sola, a Cara i Evan stworzą tt.

W WWE przydał by się teraz Cruiserweight title. Jest tylu zawodników z którymi nie ma co zrobić a mogli by się kręcić koło tego tytułu.

Guillotine, NXT jest najlepszą tygodniówką. Przynajmniej jeśli chodzi o WWE.

Del Sol i Bennett .... Del Sola jeszcze nie widzałem, a Bennett to tylko kojarzy mi się z Marią Kanellis, mimo że kilka jego walk już widziałem. Samuray jak się nie mylę ma troche pozycję HF-u poprawić w Dabju, ale tak naprawde nie wiem co może dać Bennett czego nie może ktoś inny?

• Urządzenie:  Windows

Travena i Anyi nie kojarzę, ale szkoda Watsona. Był dobry w NXT2 i żałuję, że nie dali mu się pokazać. Potem był tylko nudny tag z Titusem. I ten drugi niesłusznie został w MR, w słabiutkim PTP[bez AW to tragedia]. O'Neil powinien się zamienić pracą z Percym.

Mam pytanko.

Zamawiał ktoś kiedyś koszulkę z ofiacialnego sklepu WWE?

A jeśli tak to ile musiał czekac itp.

Ponieważ chce sobie kupic koszulkę AJ ale mają małe rozmiary ( 5XL w klatce piersiowej ok.81cm )