Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Czystki trwają dalej. Rozwojówka traci kolejne rozpoznawalne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Po Batemanie i Piercie, kolejnymi na liście zwolnionych są Sakamoto i Audrey Marie. Oboje dołączyli do federacji w 2011 roku.

Japończyk - znany również jako Kazma - wszedł do biznesu za sprawą TAKI Michinoku, i z początku był połączony z Lordem Tensaiem. Ostatni raz widzieliśmy go, gdy został podłożony Conorowi O'B...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-czystki-trwaja-dalej-rozwojowka-traci-kolejne.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32916-czystki-trwaj%C4%85-dalej-rozwoj%C3%B3wka-traci-kolejne-rozpoznawalne/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• aRo

1

• 8693

1

• Bullinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo zdziwiły mnie wszystkie 4 nazwiska, że akurat to na nich padło, w końcu to albo osoby z marną bo marną, ale jednak przeszłością w głównych rosterach (Batman, Sakamoto) lub ci, których debiutów mogliśmy się spodziewać (brat Zigglera, czy słynny niewypał z Hollywood Express, w której miała być Audrey).

O Panience nie słyszałem, a Sakamoto znam jedynie z towarzyszenia Tensaiowi.

Nie będę tęsknił za nimi.

Bardzo dobrze! W rosterze brudu trochę jest, zaczynają od rozwojówki, skończą na głównym rosterze. Chciałbym by kolejnymi byli: Camacho, Jackson, Otunga, Hunico (Umięjętności ma spore, jednak nic nie osiągnie w WWE. Nie widziałem go chyba rok czasu), JTG, Mahal, Tatsu i Ryder.

Trochę tego jest, są to jobberzy a jak wiemy jobberzy muszą być, ale te osoby które się nie pojawiają nawet na Superstarsach powinny być zwolnione z marszu mówię tu szczególnie o Camacho, Hunico, JTG, Jacksonie i Otundze. Po co mają pobierac pensję, jak oglądają WWE pewnie tylko z TV?

Są to tylko moje osobiste zachcianki, nie sądzę by wszyscy z mojej listy wylecieli.

A co do tych zwolnień ostatnich to lepszy Sakamoto od Tatsu, bo Sakamoto ma wyrazisty gimnick Japończyka ze wszystkimi tradycjami przy wejściu itd. Za to Tatsu rozpoznaję tylko po jego oczach i minie.

Audrey Marie - Szkoda, że to kobiety wylatują, których i tak jest mało w NXT. Nigdy nie oglądałem Marie więc się nie wypowiadam.

• Reputacja:   1

A już się bałem, że któryś z moich ulubieńców coś przeskrobał i go wyjebali, skoro rozpoznawalne... A tu polecieli zawodnicy, za którymi zbytnio smutał nie będę. Mam tylko tyle do powiedzenia, że zwolnienie Sakamoto było błędem, ponieważ ma on ciekawy wygląd i mogłoby coś z niego być, nie to co z Tatsu, którego to powinni już dawno wyjebać. Reasumując w WWE nie ma żadnego japońskiego zawodnika (Tatsu się nie liczy) :shock:

• Urządzenie:  Windows

Sakamoto powinien zająć miejsce Tatsu, choćby i jako jobber - kasę by miał.

Z Marie mnie zaskoczyli, choć ja za nią nie przepadałem.