Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WYGRAM Puchar!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Franz obudził się w swoim hotelu w Bhutan gdzie będzie Kwietniowa Anarchia IV a Franz będzie w niej walczyl o Puchar Szczęściarza z sebą chicksawem i jakimiś piratami. Przyjechal do Bhutan wczoraj i już się napil ale się zawiodl bo nie mieli w hotelu polskiej wodki a przed wyjazdem nie zdążył wziąć z domu bo musial isc na msze w rocznice śmierci swojego zmarłego brata. Franz w boga nie wierzy, ale matka mu kazala i nie chciał jej denerwowac bo i tak ma depresje bo ojciec Franza to alkoholik i daje jej trudne zycie. Musial pic jakies afrykańskie whiskey co murzyni je fermentowali w ustach i Cejrowski je pil się tego brzydzil. Zle się w nocy poczul i rzygal a nie miał zadnych tabletek nawet 2KC dlatego rana obudzil się na kacu i było mu goraco dlatego wyszedl na balkon w hotelu. Popatrzyl tam na ulice i zobaczyl to samo co widzał w Belgii jak przechodził przez dzielnice Marokanów gdzie często się musial bic bo go agresywnie atakowali i chcieli ukrasc portfel. Dlatego Franz jest teraz dobrym wrestlerem i umial wygrac w pierszej swojej walce chociaż wrestlingu nigdy nie trenowal. Zycie za granica go wzmocnilo i nic nie może go teraz złamać. Franz nie lubil murzynow dlatego i zaczal ich po polsku przeklinac ale mieszkancy Bhutanu nie reagowali to zaczal po angielsku

Franz: Yo Nigas! Fucking matherfuckers screw you!

Murzyni jednak nie zrozumieli bo dalej szli chodnikiem I nic sobie nie robili ze slow Franza on chcial powiedziec do nich cos po belgijsku ale nie znal do konca tego jezykaa poza tym pewnie oni SA idiotami bez podstawowki i tak go nie znaja napewno dlatego to sobie odpuścil i zaczal do nich mowic znowu po polsku bo najlepiej znal ten jezyk.

Franz: Ej wy! Nienawidze was tak jak nienawidze swoich przeciwnikow z którymi będę walczyl na nastepnej gali bo dopiekliście mi już w innym kraju gdzie pracowalem na budowie ciezko a wy i wasi bracia chcieli mnie okrasc z ciezkozarobionych pieniędzy. Seby nie nawidze najbardziej bo on mysli ze jest kims a w walce z Franzem ja mu pokaze ze jest nikim i nigdy nie zdobędzie Pucharu Szczesciarza bo nie ma telntu. Jest w EWF od kilku lat i nic nie wygral bo on nie ma wystarczającej motywacji, a ja mam.

Franz patrzy w niebo.

Franz: Bo ja walcze dla swojego tragicznie zmarłego brata a dla kogo ten seba walczy? Dla piwa? Alkoholik przygłup jak mój ojciec, co widzi jak matka placze a on nadal pije! Co SEBA twoja matka jest dumna jak na ciebie patrzy? Czy tez placze! Nie szanujesz swojej matki matkojebco! Kaleczysz ja i nic cie to nie obchodzi i a Franz cie za to wlasnie ukara bo nie liczy się ten tytul ale nauczka jaka ci dam ze zaczniesz w koncu doceniasz to co masz i nie będziesz się pchal tam gdzie cie nie chca i gdzie nie umiesz! Wrestling to brutalny sport dla brutalnych mężczyzn a nie damskich bokserow co kalecza wlasna matke! I nic nigdy w zyciu nie przezyli. Ale Franz tak cie pokona ze zapamiętasz do konca zycia i do konca zycia będziesz siedzial w swojej melinie i pil te gówniane wojaki gorsze od tej afrykańskiej whiskey co murzyni je z ust wypluwali do butelek! Pijesz to i jestes tak slabi jak te piwa nawet jak sa to Wojaki Mocne! Chcesz być jak inni co pija Vaclav, Jazzowski albo Scyther ale nigdy taki nie będziesz bo oni sa wielkimi zawodnikami a ty jestes zwykłym głupim seba co zdradza swoich przyjaciol i mysli ze jest fajny i zly. Poza tym ten twój przyjaciel to duren co potrafi ci tylko się podlizywac i wchodzic w dupe nawet jak ty masz go w dupie. Mysle ze on nie będzie próbował ci pomoc w najbliższej walce o Puchar Szczesciarza i nie poda ci Chełmu bo zle się to dla niego skonczy i dostanie bardziej niż od ciebie chełmem jak go zdradzales. Co do chełmu to jak wygram i ty będziesz już prawie martwy i będziesz plul krwia to zabiore ci go i oddam jakiemus menelowi z Bhutan żeby mogl go sprzedac na zlom i kupic jedzenie za te pieniadze albo jakos wodke. Chociaz i tak pewnie nie dostanie za niego nawet na jednego wojaka bo ten twój chełm plastikowy jest gowno wart ja mam lepszy po swoim tragicznie zmarłym bracie ale się nim nie chwale i nie uzywam go do walki bo nie musze oszukiwac żeby cie pokonac i zdobyc Puchar Szczesciarza bo zrobie to tymi piesciami bez zadnej broni!

Franz macha piesciami do murzynow którzy chodza chodnikiem.

Franz: Ale nie tylko ty seba będziesz moim przeciwnikiem bo będzie nim tez jakis Chicksaw co dopiero debiutuje w federacji i mysli ze za pieniadze tatusia może wszystko kupic ale Franza nie kupi! Nawet jakby dawal mi cala walizke pieniędzy to i tak nie dam mu się pokonac bo ja nie jestem przekupny jak wladze EWF co pozwolily mu wystąpić w walce o Puchar Szczesciarza w debiucie zanim wczesniej walczyl w dark matchu. Ja się go wcale nie boje i chociaż nie trenowalem wrestlingu to i tak jestem lepszy niż ten zasrany latajacy Indianin co ćwiczył lucha libre. Powyrywam mu wszystkie piora i polame skrzydla a potem przepędzę z ringu EWF jak ojciec przepędził go z domu a kowboje przepedzili z dzikiego zachodu na kopach. Chicksaw mysli ze jest ladny bo pukal jakos polska dziwke która daje dupy byle turasowi z kebaba co nie umie nawet kranu naprawic i poprawnie po polsku mowic i dorabia sobie przemycjac papierosy ze swojego kraju. I dlatego takich opalonych indianow nienawidze bo zabieraja nam nasze polskie dziewyczyny a potem lamio ich serca i prozucaja a one glupie dalej ida za takimi turasami zamiast się związać z pozadnym polakiem który ma wyłuczony zawod i może jej zapewnic pensje i dobre zycie. Chicksaw pewnie mysli ze jak jest bardziej opalony ode mnie to może wiecej i szybko stanie się slawny ale prawdziwa slawe można zdobyc tylko wygrywając walke i tytuly Puchar Sczesciarza który ja wygram na najbliższej walce i zdobęde slawe i wszystkie laski będą się za mna oglądały na ulicy a nie jak teraz nawet nie zwracaja uwagi na biednego robola co chodzi smutny ale z czego ja mam się Cieszyc ? Ja pzrezylem, tragiczne zdarzenia w moim zyciu ktroych nikt nie rozumie i teraz nie potrafie się Cieszyc i darzyc ludzi uczuciami innymi niż nienawiść a polskie laski wola wesołych turasow i indianow niż smutnego polaka. Zamiast chodzic na dyskoteki ja chodze na grob swojego tragicznie zmarłego brata codziennie i kupuje mu codziennie znicza żeby oswietlama mu droge do nieba bo zasłużył żeby tam być i robie tak chociaż nie mam pieniędzy i robie to zamiast kupic sobie piwo jak jakis alkoholik głupi seba albo kondomy jak ten chicksaw. I nikt tego nie widzi!

Franz zobacyzl ze jakis murzyn zdenerwowany ze ktos krzyczy z balkonu wziął kamien i rzucili niego kamieniem w ramie.

Franz: Ty idioto zaraz cie dopadne i zabije ja już nie jednego takiego w Belgii załatwiłem jeszcze raz rzuc tym kamieniem dzikusie pieprzony! Idż do dżungli małpy tresowac albo do sklepu cos ukrasc a nie wy nie macie tu sklepow tylko się wymieniacie jedzeniem za ubrania naprzyklad!

Pod oknem zebralo się stado murzynow i zaczęło rzucac we Franza kamieniami bo ich obrazil

Franz: Tylko w kilku jesteście odwazni tak jak te marokany w Belgii co żeby ukrasc portfel się zbierali w dziesięciu i bili kobiete biala co sprzątała u zyda za półdarmo a oni i tak jej ukradli nieroby pierdolone!

Franz szedł spowrotem do pokoju żeby sie ukryc przed murzynami z Bhutan którzy rzucali w niego kamieniami i zobaczyl ze w spodniach ma list, który dostal na ostatniej Wrestlepaloozie od Esmeraldy Martinez.

Fraz: Ja nie nazywam się Franciszek! I ja nie wierze w boga i nie uznaje papieza i nie będę słuchał co jakis debil w bialej sutannie pieprzy co rucha male dzieci, w dupie go mam! Stare baby tylko chodza do kościoła a ja nie chodze, byłem tylko na msze za mojego tragicznie zmarłego brata bo go kochalem i mu się należy a pozatym matka mi kazala i nie chciałem żeby miala depresje jak jej nie posłucham, bo ona tylko mowi ze ja pije i nic nie robie. Ona nie rozumie ze ja walcze w największej w Polsce federacji wrestlingu Extreme Wrestling Federation i zarabiam pieniadze na utrzymanie domu. Ja jestem biedny a ten papiez pewnie jezdzi jakos limuzyna i tylko gada żeby być skromnym i mu dawac pieniadze a on będzie kupowal nowe samochody zamiast dac na biednych.

Zdenerwowany Franz wziął z podlogi lezaca na niej butelke whiskey z Bhutan i się jej napil a potem psozedl wypoczywac znowu przed walka aby być w pelni sil.

--

Spoznilem sie bo mialem wyjazd ale tylko trzy dni i jak wrocilem to napisalem od razu.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManieKO

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie