Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP- Prinse

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

-------------------------------------------

Mariusz Max Kolanko podchodzi do debiutującego zawodnika.

- Witaj Prinse.

- Witaj Mariuszu, możemy przejść do rzeczy?-Zapytał Prinse

- Ależ oczywiście! Dlaczego wybrałeś EWF jako twoją pierwszą profesjonalną federację?

- Po pierwsze jest w teorii polska, w praktyce jest całkowicie inaczej.Z wróć uwagę na to ile jest obcokrajowców a jak mało polaków. I to oni są najbardziej promowani, dostają najwięcej okazji na zdobycie różnych tytułów. A my polacy ? My jesteśmy tymi pogardzanymi, obijanymi, zresztą jacy my? Jednego pasjonuje kopanie kotów a o reszcie pijaków z szacunku do oglądających ten wywiad nie będę wspominał.

- Czym zajmowałeś się w przeszłości?- Zapytał Mariusz przerywając monolog zawodnika.

- A walczyłem w podrzędnych federacjach, całkiem nieźle zarobiłem i stwierdziłem że czas zabrać się za to profesjonalnie.

- A jaki jest twój pierwszy cel w EWF ?

- Zarobić na auto. Poprzednie zniszczyła grupa komunistów z Warszawy po tym jak odmówiłem użyczenia go na chwałę socjalizmowi.

- No dobrze dziękują za wywiad. Mariusz Max Kolanko, pytam jak jest.

1239281010554942849e893.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prinse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      Kozak karta na następne Dynamite:
    • Vaclav
      Ja bez trybu - a jakiej myśli jesteś tydzień później?
    • Kaczy316
      Tak tu się zgadzam, nikt nie jest krystalicznie czysty, każdy ma swoje za uszami, bardziej mi chodzi, że Hunter to pionek w tej całej grze, którym też sterują i zagra tak jak mu karzą, sam zrobi błędy, ale nie wszystko jest Jego winą, a też co jest Jego pomysłem, a co nie to ciężko wywnioskować.   Też mi tego bardzo brakuję, teraz mamy nawet wręcz odwrotną sytuację, a przynajmniej na SD, gdzie to od dłuższego czasu Cody jako face to Golden Boy i ulubieniec naszego GM'a, który jak wid
    • Grins
      Ja to się wgl boje co oni planują na WM 43 o ile się odbędzie w Arabii Saudyjskiej, to może być jedna z najgorszych WM w historii i przebije nawet to gówno z pierwszego dnia WM 42, ale masz rację w tej federacji jest potrzebny ktoś, szef który miałby nad tym władze, tak bez tego będzie zawsze takie gówno jakie jest... Niby The Rock ma dużo udziałów i mógłby z siebie zrobić głównego szefa ale dobrze wiemy jaki to też jest egomaniak i dupek do potęgi... Cena się sam o tym przekonał.  Zgadza
    • Kaczy316
      Dostaniemy dobry rok czy dwa w wykonaniu nowego bookera w postaci Undertakera czy HBK, a później znowu będzie zjazd i będzie tak jak teraz i winą też obarczymy Undertakera lub HBK, a te gagatki na górze będą sobie jadły popcorn i śmiały się, że myślimy, że takie osoby jak Undertaker, HBK czy HHH mają coś do powiedzenia i to Oni odpowiadają za produkt, taka żartobliwa wypowiedź, ale wydaję mi się, że pomimo tego, że sami nie kręcimy miliardów dolarów w światowej korporacji to zdajemy sobie sprawę
  • Dodaj nową pozycję...