Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Evan Bourne gotowy na powrót do ringu. Nowy wrestler w rozwo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Absencja Summer Rae u boku Fandango na ostatnim RAW, nie została jeszcze wyjaśniona. Sama zainteresowana potwierdziła, że będzie towarzyszyła tancerzowi na tapingach SmackDown, więc wielbiciele jej urody mogą spać spokojnie.

Fani Evana Bourne’a mogą wybudzić się z zimowego snu, i wypatrywać swojego idola w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-evan-bourne-gotowy-na-powrot-do-ringu-nowy.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32816-evan-bourne-gotowy-na-powr%C3%B3t-do-ringu-nowy-wrestler-w-rozwo/

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• Bullinho

1

• ShowOff

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Sam jestem ciekawy dlaczego Summer Rae nie mogła wystąpić na RAW skoro na kolejnym już ma się pojawić. Niby mała roszada w sumie nic nie znaczącej tancerce wchodzącej z Fandango a przejmuję się nią niż nim samym.

Mam nadzieje, że Bourne po powrocie dostanie push.Myślę, że mógłby sięgnąć nawet po IC title od Barretta, który i tak ni go nie promuje ni nie wygłasza prom.

Propo Smith Jamesa przez chwile myślałem, że to Schoop :lol:

- niech się określą z tą Summy. Ma jedna zaletę, że jest wrestlerką, ale obawiam się, że w przeciwieństwie do obecnej partnerki, będzie zabierała tancerzowi spotlight. Zresztą, minął już miesiąc od pamiętnego RAW i moje emocje co do Fandango (i jego theme ) już opadły na bardzo niski poziom.

- powrót Evana mnie nie jara. Wróci, to OK, zaakceptuję jakikolwiek stan rzeczy.

- nie oglądał show z Jericho, no ale wolałbym go częściej oglądać w ringu, aniżeli w takich produkcjach.

- zakończenie RAW już niemal tradycyjne, nie ma do czego się odnosić.

Poza tym Summer ssie jako tancerka, jest mega sztywna (porównajcie sobie jak tańczy ona, a jak 'poniedziałkowa dziewczyna') i osobiście uważam, że taniec przy Curtisie nijak nie pomoże jej w dalszej karierze i może warto się jednak zastanowić nad wstrzymaniem jej debiutu w ringu - a jeśli - to bez udziału w storylinie Fandango.