Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi Live - It's Time to Shake Things Up Again! AM

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bullinho, wg mnie nie da się wg mnie co tydzień mówić przez 2,5 h o wrestlingu, za mało się dzieje, musieliby dołożyć jeszcze z 2 organizacje do tego co teraz mówią, a i tak większość ogląda głównie WWE, ewentualnie TNA i co już raczej rzadkością ROH.

Owszem, ale dziś był widoczny pewien rodzaju kontrast - w -0,5h rozmawiali o tygodniówkach, mocno je "odbębniając". Wierzę, że jeśli dyskusja będzie konkretna, to będą w stanie wykręcić ok. 1h rozmów.

No właśnie, jakie 2.5h? Nie jestem aż taki wytrzymały na głód/picie/potrzeby fizjologiczne, aby tyle siedzieć bez przerwy! ;)

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• Bullinho

4

• Kowal

2

• B-Side

2

Top użytkownicy w tym temacie

nie no porażka

Ktoś podchodzi poważnie do rywalizacji a przeciwnik ją olewa. Takie zwycięstwo nie ma smaku.

Kurczak tu jest porażką, N!ko wybieraj poważniejszych rywali, a nie takich którzy dają ci wygrywać.

zabawa zabawą ale rywalizacja to rywalizacja.

Starcie CoCa Coli i polo coli...sorry nie ma emocji

(porównanie walki Dawida z Goliatem jest nie na miejscu, ponieważ Dawid charakteryzował się bardzo wysokim ilorazem inteligencji i chciał wygrać rywalizację)

N!ko wracaj do prowadzenia programu solo, albo z adekwatnym gościem.

• Urządzenie:  Windows

Starcie CoCa Coli i polo coli...

:lol:

Jeśli ktoś jeszcze nie słuchał, to daje podsumowanie draftu w przyjemnej dla oka grafice (od Azibiela)

Rozmiary spore, więc w tagu:

http://zapodaj.net/images/ddd88d4900bf5.jpg

http://zapodaj.net/images/1656b8debe15d.jpg

Nie dość że drużyna lepsza to i piękniejsza :D

Jakby stało się to co kurczak przewidywał, czyli po wybraniu Brodusa na kapitana Nikodem wybrałby Fandango to byłoby ciekawiej. Poleciał Cena, który zapewne zdobędzie setki punktów dla Nikoholics. Dobra nie ważne, liczy się dobra zabawa i tak do tego podchodzi Schoop. Cesaro, Ryback, Bryan, Hardy też będą ładnie punktować. Co do grafik to na mistrzowskim poziomie wykonane. Szacun i czekam na kolejne AML

Sorki za lekki off top ale na początku gadaliście o tym, że mało kto w wieku 20 lat zaczyna nagle oglądać wrestling chyba, że wcześniej się tym "za dzieciaka" podniecał. Ja zacząłem w wieku 20 lat ale wcześniej między 97 a 99 oglądałem jakieś wrestlingowe show. I tu pojawia się moja prośba/pytanie: czy może ktoś pomóc mi zidentyfikować co to było, jaka fedka? Mam w pamięci tylko kilka obrazków ale może ktoś przypadkiem skojarzy i się podzieli informacjami. Leciało to na 90% na TEDE (obecne TV 4) albo na 10% na Polsacie w godzinach raczej porannych coś koło 9-11 i chyba ale to chyba w sobotę (mogę się mylić ale w tedy już byłem w 3 klasie, więc raczej weekend to był). Miało to miejsce we wspomnianych wcześniej latach między 1997 a 1999. Pamiętam też urywkowo, że były walki w klatce i naparzanie się krzesełkami. Najbardziej konkretny trop jaki pamiętam, to to, że pewien wrestler wchodząc na arenę robił coś jakby trójkąt ze kciuków i palców wskazujących. Wiem, że trochę jak przez mgłę to wygląda ale może ktoś skojarzy i odpisze. Pozdrowienia i z góry dzięki.

WCW Worldwide zapewne ...ale żeby DDP nie kojarzyć :twisted:

AAAAAA dzięki wielkie PH93, :D Wspomnień czar :P

Sorki za lekki off top ale na początku gadaliście o tym, że mało kto w wieku 20 lat zaczyna nagle oglądać wrestling chyba, że wcześniej się tym "za dzieciaka" podniecał. Ja zacząłem w wieku 20 lat ale wcześniej między 97 a 99 oglądałem jakieś wrestlingowe show. I tu pojawia się moja prośba/pytanie: czy może ktoś pomóc mi zidentyfikować co to było, jaka fedka? Mam w pamięci tylko kilka obrazków ale może ktoś przypadkiem skojarzy i się podzieli informacjami. Leciało to na 90% na TEDE (obecne TV 4) albo na 10% na Polsacie w godzinach raczej porannych coś koło 9-11 i chyba ale to chyba w sobotę (mogę się mylić ale w tedy już byłem w 3 klasie, więc raczej weekend to był). Miało to miejsce we wspomnianych wcześniej latach między 1997 a 1999. Pamiętam też urywkowo, że były walki w klatce i naparzanie się krzesełkami. Najbardziej konkretny trop jaki pamiętam, to to, że pewien wrestler wchodząc na arenę robił coś jakby trójkąt ze kciuków i palców wskazujących. Wiem, że trochę jak przez mgłę to wygląda ale może ktoś skojarzy i odpisze. Pozdrowienia i z góry dzięki.

Ten sam okres czasu, to samo kojarzenie wrestlingu z młodzieńczych lat i ... ten sam wiek? Jedyna różnica to taka, że zacząłem oglądać regularnie wrestling od pojawienia się Lesnara (gdyby nie moje zainteresowanie MMA i jego osoba, na pewno nie byłoby mnie tutaj).

Przybijam z Tobą piątkę, B-Side! ;-)

Worldwide leciało najpierw na Polsacie 2, a potem na Naszej TV, która później przekształciła się w TV4. I były to lata 98-99 - pamiętam dobrze, bo nagrywałem :)

Bardzo fajnie wam to wyszło,jednak z jakąś konkretniejszą oceną wstrzymam się z kilka wydań,bo nie wiadomo czy starczy tematów.

Team N!KO ma wielki star power,i sorry Schoop ale #BelieveinN!KOholics

ten draft to słaba koncepcja, bo tylko dwie osoby się w to bawi oraz jest zbyt duża ilość parametrów do zliczania co zapewne odbierze zliczaczowi po kilku odcinkach chęć do dalszej zabawy oraz pracy. Już lepszy pomysł wydaje mi się z wyborem jednego wrestlera z półki mid i upper midcardowej i sledzenie jego losów przez najbliższy rok. Koncepcje cotygodniowego AM uważam za trafioną, słucham audycji od dawna więc mam mandat żeby się wypowiedzieć. Dobrze było by streszczać gale , albo chociaż najważniejsze wydarzenia bo nie wszyscy oglądając tydzień w tydzień RAW,SD,Impact.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Macintosh

Mi ten draft na prawdę się bardzo podobał. Fajna zabawa, ogólnie cały odcinek był bardzo ciekawy, czekam na kolejny ;)

• Urządzenie:  Windows

Obejrzałem, ale koncepcja mnie zupełnie nie rajcuje. Dwóch kolesi wybrało sobie teamy, będą dostawali punkty, któryś wygra[no ciekawe kto...]. Widzę że nie ma wielu negatywnych opinii, jestem zaskoczony :P

Weekly może być dobre, ale w przedziale 30-60min max. Teraz było dłużej bo Draft, to rozumiem. No i fajnie by było widywać nowe twarze jak najczęściej. Myślę, że byliby chętni na występ ;)

Ja nie skreślałbym Schoopa na starcie, Ryberg, Orton czy Bryan mogą nabić mu duużą liczbę punktów, z drugiej strony polecą minusy dla Nikodema za utraty tytułów przez Ray'a, Zigglera i Cenę, w pozostałych federacjach mają raczej równe szanse, pragnę nadmienić, że na chwilę obecną mamy remis :]

Owacje dla grafika, który wykonał powyższe prace, świetna robota, ciekawe, czy ktoś, kto nigdy nie widział Niko a interesuje się wrestlingiem, wybrałby "jedną osobę niepasującą do pozostałych", to samo tyczy się zdjęcia Kurczaka po lekkim wyostrzeniu renderu.