Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pokaz BWN dla reportera !!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zapraszam do obejrzenia pokazu który zorganizowaliśmy dla reportera z warszawy , odbyły się dwa pojedynki.

Triple threat match i walka o pas BWN !!!

Na prawdę się działo.

Zapraszam do komentowania i do polubienia naszego FanPage na Facebooku :)

link do fanpage BWN

https://www.facebook.com/pages/Backyardowy-Wrestling-Niezale%C5%BCny-BWN/482490515124898

link do gali.

http://www.youtube.com/watch?v=YiLtDi17dsI

dla leniwych link do skrótu gali.:)

http://www.youtube.com/watch?v=HVXOT4prTGo

Edytowane przez cmd
CMD
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheReyshon

2

• remedy

2

• cmd

2

• WKSW

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala ogolnie wg mnie udana. Troche akcji mi sie osobiscie nie za bardzo podobalo... Ale byly i tez takie ktore warto obejrzec, czy tam tez pokomentowac.... nie slyne ogolnie z wypowiedzina temat backyardu albo cos... Cos comi sie nie podobalo to ogarnijcie troche kamerzyste... nie za bardzowiedzial gdzie kameruje, duzo kamerowal obok akcji... Ale ogolnie na plus cala gala... Powodzenia w dalszych poczynaniach :)

Trochę jestem rozczarowany , małą oglądalnością no i mało osób zechciało skomentować .

Mam nadzieje że następnym razem zechcecie bardziej się udzielić.

CMD

Oj cmd, cmd... Wiecznie narzekasz jak to wasz produkt jest niedoceniany przez resztę. Raz, że mało wyświetleń. Raz, że mało osób komentuje. Człowieku zrozum, że jak byście byli tacy świetni jak Ci się to wydaje to wyświetlenia nabijałyby się same, bez tekstów typu "Mam nadzieję, że następnym razem zechcecie bardziej się udzielić".

Jak dla mnie backyard sam w sobie jest śmieszny, bo tak naprawdę nie mam nic przeciwko temu, żeby sobie przyswajać techniki wrestlingu na materacach, ale w momencie kiedy ktoś chce tworzyć jakieś pseudo federacje i myśleć, że jest pro wrestlerem, wtedy to już jest śmieszne. Równie dobrze mogę iść sobie pokopać piłką na orlika i nazywać siebie piłkarzem oraz robić podwórkowe ligi udając ekstra klasę, zamiast pójść trenować do porządnych piłkarskich klubów i się rozwijać :). Sam kiedyś nieumyślnie próbowałem coś robić w backyardzie, ale na szczęście w miarę szybko przejrzałem na oczy.

TheReyshon Człowieku, jak Cię nie interesuje backyard to na cholerę się odzywasz?!

Bo nie rozumiem tej idei backyardowania, jeżeli ktoś chce zostać pro wrestlerem to od tego są profesjonalne federacje. A jeśli ktoś sobie "backyarduje" to po co robić z tego takie halo? Nie zabraniam, lecz pytam. That's all.

Bo nie rozumiem tej idei backyardowania, jeżeli ktoś chce zostać pro wrestlerem to od tego są profesjonalne federacje. A jeśli ktoś sobie "backyarduje" to po co robić z tego takie halo? Nie zabraniam, lecz pytam. That's all.

A jeżeli nie chcę zostać PRO wrestlerem to nie mam prawa się bawić w backyard? My mamy profesjonalny ring ale nikt nie chce z nas zostać PRO zawodnikiem. Poza tym w Polsce jak ma ktoś zostać pro wrestlerem? Idąc do DDW? Czekaj co ile tam są treningi? Co ile gale? Jaki tam profesjonalizm? A żeby wyjechać za granicę to trzeba mieć kasę. Najwidoczniej boli Cię pewna część ciała że jedni są w telewizji i gazetach a Ty nie byłeś. Albo byłeś i masz jakieś złe wspomnienia. Nie wiem. Jeżeli tak Cię to drażni to całe backyardowanie i to że niektóre grupy są w mediach to po prostu omijaj ten dział.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...