Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mój najgorszy RP w historii

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

10.04.2013

Warszawa, Krakowskie Przedmieście

Środkiem ulicy w obstawie ochroniarzy i grupki dziennikarzy, maszeruje senator RP Szakal. Łysy wzbudza pewne zainteresowanie gdyż maszeruje z mini-świnią na lince. Podchodzimy bliżej i jesteśmy wstanie usłyszeć komentarze Szakala.

Szakal (do świni) - No chodź, idziemy... eee... fafik... eee.. no.. świnia idziemy. Raz raz. No nie bądź uparta jak osioł. No kurwa, wio.

Świnia posłusznie rusza za senatorem.

Szakal - No proszę, każda świnia się przede mną ugnie. Czy w wrestlingu czy w polityce.

Dziennikarz z boku - Senatorze! Senatorze! Jutro historyczny powrót to tradycji z pierwszej Paloozy. Jakiś komentarz?

Szakal - W dupie mam pierwszą Wrestlepaloozę! Nie występowałem na niej bo jakiś Hard Head dostał szansę zamiast mnie. Wygrałbym ten Battle Royal, a ten patałach odpadł gdzieś w połowie pojedynku. Pierdzielona podróbka.

Drugi dziennikarz - A teraz nie chce Pan wygrać?

Szakal - Teraz to mam inne priorytety. Jestem starszy i potrafię chłodno kalkulować, co się opłaca, a co nie. Czy wygrana jutro się opłaca? Kontrowersyjne pytanie. Nie odpowiem. Aczkolwiek wtedy 12 lat temu byłem młody, pełny werwy i nieokiełznanej energii. Wygrałbym ten Battle Royal w cuglach.

Szakal mija kolejne kamienice na krakowskim przedmieściu i zatrzymuje się przy numerze 27 gdzie znajduje się znana kawiarnia.

Szakal - Kofi brejk! że tak z angielska pojadę.

Jeden z doradców senatora - Z świnia chyba nie wpuszczą.

Szakal - Jak to nie, to senatorska świnia i w dodatku zwierzę domowe. Tak kawiarnia jest przyjazna "naszym milusińskim". O! Zobacz tak pisze tutaj na nalepce przy menu.

Doradca - To może siądziemy w ogródku.

Szakal - A pewnie, ciepło kurwa jest.

Senator i cała jego świta zajmują dwa stoliki. Dziennikarze zaś zostają przed kawiarnią i raczą łysego serią zdjęć. Szakal zamawia wszystkim po kawie i spokojnie zaczyna czytać jakiś periodyk wrestlingowy. Coś tam komentuje sobie pod nosem, a po chwili przychodzi kelnerka z kawą. Ulubiony napój Szakala wprowadza go w dobry nastrój. Na tyle dobry, iż woła jednego z dziennikarzy, aby spisał jego aktualne przemyślenia. Pismak siada koło niego i zaczyna uważnie notować.

Szakal - Ahh czy życie nie jest piękne. Pyszna kawa, słońce, moja dominacja w EWF. Poklepałbym bym się teraz po ramieniu z zawieszonym FTW Title, aczkolwiek ten leży w gablotce w moim biurze Senatorskim. Ma szczęście stary Kowalski, że mam tutaj własne biuro, więc tego z EWF jakoś dziś nie żal. Myślę o tym aby zostawić w stolicy FTW Title, te wszystkie podróże nie wpływają dobrze na stan pasa. A przecież go nie stracę. Trzeba by stworzyć replikę na potrzeby gal EWF. Takim będzie można bez żalu uderzać w głowy tych nieudacznych wrestlerów. Jeszcze jutro będę musiał z jakimś walczyć i co... poniszczę znów ten piękny pas. Kto może być moim przeciwnikiem? Kowalski mógłby zrobić mi przyjemność i wyciągnąć tego Hard Heada gdzieś z głębokiej emerytury. Tylko czy godne byłoby mi z nim walczyć, takiej legendzie z takim nieudacznikiem... eee... nie... świnie bym wystawił (Szakal śmieje się)... ona jest na jego poziomie. A ja? No Kowalski chyba sobie już jaj nie będzie robił i zestawiał mnie Scytherem czy innym Psycho. Zresztą Psycho jest u mnie zatrudniony, to byłoby pogwałcenie stosunku pracownik pracodawca. Pobiłbym Psycho to sąd pracy siądzie na mnie z miejsca. Szakal jest dobrym pracodawcą. Mógłbym powalczyć z Toolem, jest bidaczek pewnie załamany przegranej z SR Crazy'm. Prawie stracił pas. No i go nigdy nie lubiłem (łyk kawy), jakiś taki zawsze bezczelny był. Nie oddawał mi należytego szacunku. A przecież pamiętam jak się pętał w low i mid-cardzie. Buńczuczny dupek i tyle. Nas Jazzowski? Chłopakowi coś odpierdoliło, walczę z Scytherem, a ten ustawia walkę o pas. FTW zasługuje na to aby być długo w moim posiadaniu, a nie być zmieniany jak rękawiczki. Raz u tego, raz u tamtego. Już mówiłem, że to już koniec szmacenia tego pasa. Można by nieco utrzeć mu nosa czy też przestawić kości, a taki porządny chłopak się wydawał. (Łyk kawy) Dzisiaj jestem jakiś taki miłościwy, więc nawet średnio chce mi się go bić. Kurwa, muszę jutro sobie walnąć ze dwa Red Bulle... bo ta kawa wprowadza mnie w zbyt pokojowy nastrój. Jedno jest pewne, że z Szakalem nic nie jest pewne. I tak naprawdę nie zdradzą wam dziś z kim chciałbym walczyć i jaki jest mój plan na Battle Royal.

Szakal (do dziennikarza) - Nie wiem jak ty z tego ułożysz jakiś artykuł...

Nagle odzywa się theme Szakala i ten szybko wyjmuje swój telefon komórkowy.

Szakal - Hallo, tak jestem... tak to sprawa wagi państwowej. Tak...

Szakal (do dziennikarzy) - Wypierdalać!

Wypierdalamy razem z dziennikarzami... Koniec!

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie