Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pierwsze nazwisko przyszłorocznego Hall of Fame? Złe wieści

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ledwo kurz opadł po WrestleManii, a już spekuluje się nad przyszłorocznym weekendem, i tamtejszym Hall of Fame. Pierwszym nazwiskiem, które ma trafić do klasy 2014 roku, ma być Paul Bearer. Plotki głoszą, że już na ten moment, jest to wybór zatwierdzony przez zarząd. Pytanie tylko, czy Undertaker będzie tym, który wygł...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pierwsze-nazwisko-przyszlorocznego-hall-of.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32748-pierwsze-nazwisko-przysz%C5%82orocznego-hall-of-fame-z%C5%82e-wie%C5%9Bci/

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

1

• Ghost

1

• xYoohas

1

• Skinner

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wielu mogło nie poznać Rybacka przez tą nową kurtkę i czapkę. Poza tym pojawił się po cichu w momencie gdy większość osób była skupiona na ringu i przez to ten brak reakcji. Bo nie chce mi się wierzyć żeby Ryback nie dostał w ogóle żadnej reakcji w momencie, gdyby fani wiedzieli że jest na arenie.

Bearer był pewniakiem do HoF już nawet na ten rok, więc nie dziwię się że mają go wprowadzić. Trochę to takie naciągane, że Taker podczas HoF musi siedzieć za kulisami, skoro wielu zawodników o różnych gimmnickach zasiada normalnie na arenie.

Stefcia zaczyna wyglądać powoli jak kulturystka:) Ale to jest chyba stara fotka, bo zdaje mi się że Hunter ma na niej jeszcze długie włosy.

Bearer? Szkoda, że nie zdążyli wprowadzić go do HoF za życia. Jego rodzina doczeka się tego wzruszającego wydarzenia w przyszłym roku. Szacunek, że szybko się zdecydowali na wprowadzenie go do hali sław. Sam się zdziwiłem, że Ryback nie zebrał ogromnej reakcji. Wydawało mi się, że będzie spore bum porównywalne z zakończeniem większości tygodniówek. WWE też tak myślało no i się zawiedli.

No i dobrze że Paul zostanie wprowadzony do hali sław, w końcu należy mu się tam miejsce, przez całą karierę Taker był mega manger'em, wypromował The Undertaker na legend jak i na mega gwiazdę, podobnie jest w przypadku Kane to Paul jak pierwszy go wprowadził do WWF to on był jako pierwszy przy debiucie Kane, oczywiście szacunek i wielki pokłon dla Paula, mogę się założyć że rodzina i przyjaciel wzruszą się, jeżeli The Undertaker go wprowadzi to też się wzruszy za pewnie, w końcu to jego przebrany ojciec, spędził z nim najlepsze chwile w WWE.

Zerowa reakcja na Rybacka, nie ma co się dziwić, w końcu w roli face'a, fani zaczeli jakoś tam reagować, jednak Heel Turn, promowanie się na mega heela nic nadzwyczajnego, przed heel turnem był promowany na mega face'a, a co teraz? dostajemy heelowego Rybacka, który i tak nie dostaje mega reakcji to już Dean Ambrose dostaje większą reakcję od publiczności niż sam Ryback.

Ta fotka był robiona w tam tym roku, jeżeli się nie mylę, chyba Triple H'owi tak szybko włosy nie odrastają :o

niema co sie dziwic ze Ryback niema reakcji, jako face dostawal mieszane reakcje (wystarczy spojrzec na TLC PPV) a teraz jako heel niedostaje zadnej reakcji, jego postac heela jest budowana marnie w porownaniu do mega heela CM Punka ktory ZAWSZE dostawal zywe reakcje jak na top guya federacji przystało. Ryback to nie ten star-power, owszem powinien byc nadal heelem ale nie az tak pushowanym bo to sie niesprawdza.

Ryback według mnie powinien na początku zostać przeczołgany przez midcard, jaki pas, US albo IC, powoli zdobywać obie fanów, a tak to mamy co mamy i tego się już nie zmieni. Pokonywał jobberów, ale w walce z kimś ważnym przegrywał, dlatego jet tak traktowany. Jest takim dużym heelem jak 3MB.

Brawo dla WWE za szybką decyzję,Paul jak najbardziej zasługuje na bycie w HOF.Szkoda,że niestety już po śmierci.Po za tym ciekawi mnie tłumaczenia braku Takera na gali.Myślę,że wychodzenie z gimmicku na jedną noc nie zostawiło by na nim wielkiej skazy.

Myślę,że gdyby podczas walki zabrzmiałoby "Feed me" to reakcja byłaby napewno lepsza.Jednak WWE tak bardzo nie wspominało,że Rybacka nie ma już w arenie (jeden lub dwa segmenty) i jego pojawienie się nie było wielkim BUM jak to by było w przypadku,uznajmy Lesnara