Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przegiecie Vince'a na RAW 10.04

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

troszke mnie to urazilo ta cala akcja z kosciolem - co wy o tym sadzicie ....

Wlaśnie, z kościolem - do tego z dystansem trzeba podchodzić jak dla mnie. :)

GG: 2290774
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eugene

5

• theGrimRipper

4

• Sothiz

4

• xero

3

Top użytkownicy w tym temacie

a mnie ta scenka ani nie rozbawila ani nie zgorszyla, to bylo nic w porownaniu z anglem w ktorym Eddie Guerrero opowiadal jak to kiedys poszedl do burdelu, urodzil sie benkart i Eddie oddal go najlepszemu kumplowi, wtedy WWE siegnelo bruku.

Poczatek gali byl niezly i ta konfrontacja trzeh headlinerow. Promocja see no evil taka zlekka tania ,choc powrot starego Kane'a jest mily. LIcze ze w koncu bedziemy swiadkami polaczenia filmu z show telewizyjnym, juz kiedys rozpisywalem sie na ten temat w kontekscie Rocka i jego roli w Walking Tall.

NIe rozumiem dlaczego Chavo z czlowieka ktory toczyl wspaniale walki o cruiserweight title z Reeyem MIsterio na WMXX i na innych galach jest dzisiaj w tak beznajdziejnej sytuacji, to jest naprawde dobry wrestler, przeciez przed smiercia Latina, Chavo wchodzil w nowy gimick , o co chodzi?

Ogolnie RAW trzyma dobry poziom.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja w sprawach dotyczących religii jestem gdzieś pomiędzy Radiem Maryja i tygodnikiem Nie. Myślę, że niektórzy z Was powinni podchodzić z większym dystansem do tego co widzą w telewizji. Widzieliśmy dziesiątki niemoralnych (jak dla kogo) segmentów i ten wcale nie był najgorszy. Mnie rozbawił.

Zgadzam się z sixterem, naprawdę żałosny był angle z adopcją Dominika, dla mnie także angle z nekrofilią. Ale to? Zarówno kościół, jak i religia są częstym obiektem żartów. Jedne sa bardziej smaczne, inne mniej. Segment w wydaniu WWE był softowy. Rozumiem, że w ludziach wierzących to może wywołać emocje, ale nie bulwersujcie się tak :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ale trzeba przyznać że troche przegioł . :/
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

moze jakies argumenty bo ja nie przyznam, ze przegioł

• Reputacja:   1

Wydaje mi się, że ta rozmowa nie ma sensu, bo my będziemy mówili swoje, oni będą mówili swoje i do niczego nie dojdziemy :).

Na świecie śmieją się ze wszystkiego. Większość ludzi wierzących odbiera to jako obrazę, ponieważ ich zdaniem sprawy religijne są ponad innymi i dlatego nie należy ich ruszać. Dajcie spokój, przecież McMahon nie wytarł sobie religią gęby.

Każdy ma jakieś świętości. Ostatnio była sprawa reklamy niemieckiego Media Markt, która stereotypowo przdstawiła Polaków. Jedni odebrali to z uśmiechem, inni się obrazili. Mnie sie to wydało śmieszne, ale nie podobało mi się, bo takie spoty na pewno nie pomogą nam zmienić niekorzystnego wizerunku. I to wszystko. Nie domagam się zadośćuczynienia, a przecież mógłbym to podciągnąć pod obrazę narodową. Wyluzujcie. Może sie to Wam podobać albo nie podobać, ale nie wyolbrzymiajcie problemu. Chcecie sie na coś podenerwować to kupcie sobie Fakty i Mity.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ogólnie ujmując - do wszystkiego najlepiej starać się podejść z dystansem.
GG: 2290774

Trzeba zauwazyc ze kazdy do tego segmentu podchodzi inaczej i tylu ilu jest urzytkownikow tyle bedzie zdan ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

nie no spoczko - wczorajsze RAW - poczatek przeskoczylem odrazu ....

topic mozecie zamknac

78269406145f2cb280ea01.jpg

Skoro dyskusja ta juz nie ma dla Was sensu to zamykam. Kazdy ma osobiste podejscie do tego tematu. Dziekujemy za Wasze opinie.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...