Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary miesiąca - marzec&kwiecień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Czas na kolejny konkurs diary miesiąca.

W ramach przypomnienia dodaję jeszcze raz zasady:

1. Autor każdego opowiadania, które trafiło do konkursu jest jurorem (jeżeli któryś z jurorów nie oceni kolegów, jego diary zostanie wycofane z konkursu).

2. Jurorzy oceniają i opisują (nie muszą to być długie opisy) wszystkie pozostałe diary (oczywiście poza swoim).

3. Diary należy ułożyć od "1", gdzie "1" oznacza najlepsze diary.

4. Nie można przyznawać miejsc ex aequo.

5. Dodatkowo głosuje 1. niezależny sędzia

Konkurs zostanie zamknięty we wtorek 7 maja, ok. godz. 20. Do tego czasu w tym temacie muszą zostać zamieszczone wszystkie oceny.

Diary, które zostały wstępnie wytypowane do konkursu:

1. WWE by xYoohas

2. Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost

3. Paul_Heyman presents: WWE!

4. War Extreme by Skinner

5. Monday Night Raw (by BigZeke)

6. Blalight Zone

7. Extreme Wrestling Federation (by. Szpicu)

8. WWE by CharlieScene

9. Kelley Wrestling Federation

10. Impact Wrestling by arkao

11. WWE - Nowa Idea (by Austin)

12. TNA: Evolution is a mystery! (by Kari)

Autorzy, którzy nie chcą wziąć udziału w konkursie (nie mają zamiaru oceniać diar kolegów) proszoni są o zgłoszenie tego w tym temacie lub pisząc do mnie na PW. Jeśli jurorzy nie zgłoszą tego iż nie ocenią opowiadań kolegów, to ich diary zostaną usuniętę z działu Booking Zone.

Punktacja:

1. -25 pkt.

2. -20 pkt.

3. -16 pkt.

4. -12 pkt.

5. -8 pkt.

6. -6 pkt.

7. -4 pkt.

8. -3 pkt.

9. -2 pkt.

10. -1 pkt.

11. -0 pkt.

Proszę o uzasadnienie wyborów w przynajmniej dwóch zdaniach!

Edytowane przez TheVillain
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

6

• Blalight

3

• xYoohas

3

• Mr. Ghost

2

Top użytkownicy w tym temacie

Na początku chciałbym zaznaczyć, że poziom działu Booking Zone na przestrzeni tych dwóch miesięcy bardzo się podniósł i wyrównał, dlatego ciężko mi będzie wybrać diary miesiąca, ale cieszę się z tego powodu niezmiernie.

1. Miejsce- Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost postawiłem na Ciebie bo wydajesz gale systematycznie i trzymają one solidny poziom. Widać, że masz potencjał, do tego zastosowałeś dialogi i ciągle się rozwijasz.

2. Miejsce- WWE - Nowa Idea (by Austin) tutaj był spory dylemat, ale ostatecznie postawiłem na swojego faworyta Austina mimo że na przestrzeni tych dwóch miesięcy wydał on tylko dwie gale to były one dobre i trzymały solidny poziom.

3. Miejsce- TNA: Evolution is a mystery! (by Kari) a niech Ci będzie :) Dałem trzecie miejsce mimo tego, że wydałeś tylko dwie gale to widać że masz dużo fajnych pomysłów, a twoje diary bazuje głównie na speechach. To co musisz poprawić to na pewno walki oraz systematyczność w pisaniu gal.

4. Miejsce- Impact Wrestling by arkao na razie niczym szczególnie się nie wyróżniłeś, ale Ja lubię diary które pisane są w formie dialogów. Dałem Ci to czwarte miejsce na zachętę, bo wiem że możesz napisać znacznie lepsze gale.

5. Miejsce- Paul_Heyman presents: WWE! ciągle te same zastrzeżenia i na prawdę nie mam ochoty już Ci dłużej pisać jakie popełniasz błędy bo ty chyba tego nie rozumiesz, bo dalej twoje diary trzyma bardzo niski poziom, a czasem tylko średni poziom.

6. Miejsce- WWE by xYoohas fajnie że wydałeś Wrestlemania i widać że starasz się poprawić swój poziom, który jest na razie średni. Widać jednak tendencję zwyżkową i pomału mały kroczkami twoje diary się polepsza.

7. Miejsce- WWE by CharlieScene dałem takie nieskie miejsce, bo napisałeś że jesteś bookerem na e-fedzie, więc wymaga sie znacznie więcej. Nie jest źle, wręcz przeciwnie stawiasz na segmenty, walki też masz ogarnięte, ale dla mnie to troszkę za mało jak na ogarniętego boookera.

8. Miejsce- Monday Night Raw (by BigZeke) chyba to jest już twoje 10 diary na tym forum i naprawdę zdecyduj się, co piszesz bo takie napisanie kilku gal i później pisanie czegoś nowego nie ma sensu, a szkoda bo twoje gale są całkiem niezłe.

9.Miejsce- Kelley Wrestling Federation nawet fajne diary, z ciekawymi pomysłami, ale na razie nie umiesz tego przekuć na kartkę.

10.Miejsce- Blalight Zone ostatnio się poprawiłeś, nawet bardzo, ale ciągle to jeszcze nie jest to i niestety na razie odstajesz od reszty bookerów.

11. Miejsce- War Extreme by Skinner tutaj zdecydowanie najsłabsze ogniwo, ale jest to spowodowane tym, że chyba piszesz krótko. Do poprawy jest na pewno grafika, bo diary jest kompletnie nie czytelne, a przecież to Ty masz zachęcić do czytania a nie na odwrót.

Edytowane przez szpicu
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Tym razem wybór diary miesiąca to nie lada problem, ponieważ ostatnio poziom Booking Zone bardzo się podniósł. Tak dobrze nie było już od kilku dobrych miesięcy, a patrząc na ilość diary i ich potencjał, może być jeszcze lepiej. Ale bez zbędnych ceregieli:

1. WWE - Nowa Idea (Austin) - Długo zastanawiałem się nad pierwszym miejscem, ponieważ miałem do niego dwóch bardzo mocnych kandydatów. W końcu jedak zdecydowałem się na Austina. W tym diary wszystko jest na swoim miejscu i jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to środkowanie walk, które są zresztą bardzo dobre. Przeważył argument, że jest to prawdziwa federacja, a to trochę ogranicza horyzonty i utrzymanie poziomu jest trudniejsze.

2. Extreme Wrestling Federation (szpicu) - Naprawdę świetne diary, ale od szpica nie spodziewał bym się niczego innego. Deklasacja reszty bookerów pod względem walk, bardzo dobre segmenty, ciekawe story i co najważniejsze ciągłe zaangażowanie w rozwój dzieła. Jak już napisałem drugie miejsce jest wynikiem tego, że trochę łatwiej jest prowadzić fikcyjną organizację, nie umniejszając oczywiście pracy autora :D.

3. TNA: Evolution is a mystery! (Kari) - Kari siedzi już w tym od dłuższego czasu i w diary widać najzwyczajniej w świecie jego doświadczenie. Samo dzieło jest dobre w zasadzie pod każdym względem. Nic dodać, nic ująć.

4. Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost (Mr. Ghost) - Widać, że autor ma ciekawe pomysły, a i wykonanie należy do tych dobrych. Mr. Ghost bardzo się rozwinął, stosuje się do rad komentatorów jego diary. Miejsce w pełni zasłużone, a w kolejnym głosowaniu może być jeszcze lepiej.

5. Impact Wrestling by arkao (arkao) - Co prawda arkao dopiero rozpoczął diary, ale po pierwszych galach zapowiada się ciekawie. Kojarzę naprawdę trudne początki autora diary, jednak teraz radzi on sobie bardzo dobrze i jest jedną z wyróżniających się osób w Booking Zone.

6. Paul_Heyman presents: WWE! (Paul_Heyman) - W poprzednim głosowaniu przyznałem pierwsze miejsce, bo wtedy diary było naprawdę ciekawe, co tuszowało błędy. Niestety w tej chwili wygląda na to, że autor "wypalił się" i nie do końca wie jak dalej to wszystko prowadzić, a przez to wychodzą na wierzch braki. Ciągle jedak nie jest to zły "pamiętnik" i mam nadzieję, że Paul_Heyman jakoś to uporządkuje.

7. WWE by xYoohas (xYoohas) - Bardzo przyjemne diary. Autor stale dąży do poprawy i widać, że ma potencjał.

8. WWE by CharlieScene (CharlieScene) - Niech nikogo nie zmyli dopiero 8 miejsce. W tej chwili poziom BZ gwałtownie się podniósł i po prostu to dobre diary miało sporą konkurencję. Autor twierdzi, że siedzi w tym już jakiś czas i szczerze powiedziawszy to widać. CharlieScene pokazał jednak dopiero próbkę swoich możliwości i liczę na trochę więcej.

9. Blalight Zone (Blalight) - Diary całkiem solidne, ale jest jeszcze dużo miejsca na poprawę. Blalight się stara i to jest ważne.

10. Kelley Wrestling Federation (Kelley) - Nie jest to z pewnością diary na najwyższym poziomie, ale autor naprawdę się stara  Widać spore postępy i wystarczy tylko czekać na dalszy rozwój.

11. Monday Night Raw (BigZeke) -  W przypadku miejsc 9-11 miałem spory dylemat, bo według mnie są to diary na podobnym poziomie. Ostatecznie ten "pamiętnik" umieściłem na końcu tej trójki, bo jest to dopiero początek i jeszcze nie wiadomo, co z tego wyjdzie, choć zapowiada się solidnie.

12. War Extreme by Skinner (Skinner) - Sklasyfikowałem na ostatnim miejscu, ale wynika to głównie z tego, że autor dopiero zaczyna pisanie i jeszcze nie wie "z czym to się je". Na pewno przydało by się poprawić estetykę :grin:

A co mi tam też zagłosuję..

1.Extreme Wrestling Federation (szpicu) nie widzę innej opcji niż pierwsze miejsce. Gale były naprawdę długie, a co najważniejsze bardzo dobre. Nie znalazłem tam słabszych punktów, dlatego bez przeczenie diary miesiąca.

2.Impact Wrestling by arkao (arkao) Bardzo podoba mi się ten twór, bo mimo że pojawiło się mało odcinków, to autor bardzo fajnie opisuje wydarzenia w ringu, na zapleczu, jak i segmenty.

3.Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost (Mr. Ghost) fajne diary z ciekawym pomysłem, bo WCW to coś "świeżego" w bookingu w całej Polsce. Na razie radzisz sobie całkiem nieźle, wydałeś sporo odcinków i włożyłeś w to dużo pracy, dlatego daję Ci trzecie miejsce.

4.TNA: Evolution is a mystery! (Kari) wydałeś tylko dwa odcinki, które były bardzo dobre i nic im nie brakowało, ale niestety nie mogłem dać wyższego miejsca, bo diary, które umieściłem na miejscach 1-3 są po prostu lepsze.

5.WWE - Nowa Idea (Austin) bardzo dobre diary, z ciekawymi odcinkami i równym solidnym poziomem. Dlaczego więc piąte miejsce? Bo inni użytkownicy bardziej zaangażowani byli w swoje diary i wydali więcej odcinków, a co za tym idzie poświęcili więcej pracy i czasu.

6.Paul_Heyman presents: WWE! (Paul_Heyman) diary, które jest obecnie najdłużej prowadzonym opowiadaniem na forum powinno być zdecydowanie lepsze. Poziom jest tylko średni, a od Modematora oczekuję się czegoś lepszego.

7.WWE by CharlieScene (CharlieScene) podoba mi się twoje diary. Masz ciekawe pomysły, jak na przykład reaktywacja "Korporacji", ale na razie wydałeś tylko dwa odcinki stąd dopiero 7 miejsce.

8.WWE by xYoohas (xYoohas) tak jak wspomniał DestructionMachine, przyjemne diary. Widać że się ciągle rozwijasz i jeśli wszystko będzie szło w takim kierunku jak teraz, to będzie bardzo dobrze.

9.Monday Night Raw (BigZeke)- BigZeke to doświadczony booker, co widać po pierwszych galach, które były średnie, ale czyta je się bardzo fajnie. Jeśli dalej utrzymasz ten poziom to będzie dobrze.

10.Blalight Zone (Blalight) diary z fajnymi pomysłami, jak np. Feud Austin- Punk. Ciągle się rozwijasz, ale dałem Ci te miejsce z racji tego, że odcinki masz jeszcze krótkie i niedopracowane.

11.Kelley Wrestling Federation (Kelley) diary, które trzyma solidny, średni poziom. Jeszcze dwa miesiące temu z tym poziomem byś był spokojnie w pierwszej trójce, ale teraz poziom BZ się poprawił stąd ta niska pozycja.

12.War Extreme by Skinner (Skinner)- ostatnie miejsce, bo dopiero zaczynasz i na razie idzie Ci to bardzo średnio. Musisz na pewno poprawić czytelność, speeche, a jedyne co masz na dobrym poziomie to walki, ale niestety to za mało.

211437251853627083cc668.jpg

Poziom bardzo wyrównany, większość pamiętników czyta sie bardzo dobrze, mam nadzieję, że tak pozostanie!

1.Extreme Wrestling Federation (by. Szpicu) - długie, świetne walki, najlepsze na forum. Segmenty też nie najgorsze, ładna oprawa graficzna.

2.WWE - Nowa Idea (by Austin) - diary trzyma poziom. Mało brakowało, a umieściłbym je na pierwszym miejscu.

3.TNA: Evolution is a mystery! (by Kari) - diary dobre, ale trochę gorsze od pierwszej dwójki. Dopiero zacząłeś pisać, ale gdy pojawi się więcej odcinków możesz mieć szanse na pierwsze/drugie miejsce.

4.Impact Wrestling by arkao - minimalnie gorsze od Kari'ego. Jeśli utrzymasz poziom masz szansę na sukces.

5.Paul_Heyman presents: WWE! - dobre, ale od Moda oczekiwałbym trochę więcej...

6.Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost - reaktywacja wyszła dobrze, odcinki wrzucane systematycznie... trzymasz solidny poziom.

7.WWE by CharlieScene - ładnie, ale nie najlepiej. Odcinki długie... Popracuj trochę nad nimi.

8.WWE by xYoohas - zacząłeś słabo, potem coraz lepiej. Powodzenia!

9.Monday Night Raw (by BigZeke) - nie chcę wysoko oceniać kogoś, kto możę niedługo skończyć pisanie... Ale i tak nieźle.

10.Blalight Zone - ostatnio się poprawiłeś, ładna oprawa graficzna i długie walki, ale reszta bardzo słaba...

11.War Extreme by Skinner - słabo, naprawdę słabo. Sorry, ale taka prawda.

Edytowane przez Kelley

Czas na moją, kontrowersyjną opinię :) :

1. Extreme Wrestling Federation (by. Szpicu) - myślę, że nie trzeba się rozpisywać, diary niszczy system :) jedyny mój zarzut to zbyt wiele przekleństw

2. Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost - po pierwszym odcinku nie byłem wbyt zadowolony z tego diary... aczkolwiek od 3-4 odcinka wszystko wydaje się zmierzać w dobrym kierunku, a ja nie boje się ustawić Cię na 2. miejscu

3. TNA: Evolution is a mystery! (by Kari) - autora tego diary zna chyba każdy, wszyscy wiemy do czego jest zdolny. Moim zdaniem Kari ma potencjał na 1. miejsce, ale go w ubiegłych dwóch miesiącach niestety nie wykorzystał

4. WWE by xYoohas - mnie osobiście podoba się WMka. Widać, że xYoohas się stara aby diary stało na wysokim poziomie

5. Impact Wrestling by arkao - nie podoba mi się tak dużo debiutów w zaledwie kilku odcinkach, mogłeś to rozbić spokojnie na 10-12 epizodów, a wtedy diary byłoby wyżej (choć może stracił byś punkty u innych)

6. WWE - Nowa Idea (by Austin) - wielu pewnie się zdziwi, że jesteś u mnie tak nisko, ale to wszystko z jednego powodu... zbyt rzadko wydajesz galę... rozumiem, że możesz nie mieć czasu ale gdyby były to min. 3 gale na miesiąc to pewnie zająłbyś u mnie 2. miejsce.

7. Blalight Zone - ciekawe feudy, jednak niedociągnięcia są większe niż u TOP 6. Przykro mi, ale to pozwala Ci zająć dopiero 7. miejsce

8. WWE by CharlieScene - podobno autor ma doświadczenie w pisaniu diary - tu narazie tego nie widać. Niestety ale diary jest dosyć słabe aczkolwiek wierzę, że za miesiąc/dwa podczas następnego konkursu będe mógł dać Ci 2-4 miejsce

9. Kelley Wrestling Federation

10. Monday Night Raw (by BigZeke)

11. War Extreme by Skinner - odniosę się do całej trójki. Diary wyraźnie słabsze niż u innych. Nie odbierajcie tego jako hejt, chcę Was tylko zmobilizować do pracy nad diary. Mam nadzieję, że Skinner w końcu poprawi oprawę graficzną, bo obecnie wygląda to fatalnie...

A więc i ja oddam swój głos, wysokie miejsca nie były problemem, ale z obsadzeniem niższych miejsc mam problem, ale cóż, zacznijmy:

1. szpicu - Wywołam tutaj falę kontrowersji... zupełnie niezasłużenie zajmuje pierwsze miejsce. A tak na serio to miażdży nas wszystkich poziomem walk i segmentami, trochę poprawiłbym wygląd segmentów, ale i tak Extreme Wrestling Federation ląduje na 1 miejscu.

2. Mr.Ghost - zaczęliśmy w mniej więcej tym samym czasie, jednak szybko mnie wyprzedził i wg. mnie prowadzi jedno z najlepszych diar na tym forum. Dobrze prowadzone feudy, nie mam większych zarzutów co do walk i segmentów.

3. Paul_Heyman - diary naszego moda miewało lepsze dni, jednak mimo to i tak jest w czołówce, czytanie jego prac nie jest męczące, wszystko trzyma się kupy, gale troszeczkę przykrótkie, ale widać że szukasz rozwiązań żeby twoje diary było lepsze, witam na podium.

4. Austin - szkoda że musimy tyle czekać na nowe odciniki bo byłoby wyżej, jednak diary trzyma poziom i zajmuje wg. mnie zasługuje na 4 miejsce.

5. Kari - bardzo doświadczony booker, jednak poziomem diary poziomem ustępuje wyżej rozstawionym

6.arkao - świeżak; dużo pomysłów i niepotrzebnie chce wszystko upchać do 1 odcinka, powinieneś bardziej stopniować napięcie bo wystrzelasz się z pomysłów.

7. Ballight - od tego miejca w dół poziom jest podobny, kolejność jest niemal przypadkowa, jednak myśle że to diary jest minimalnie lepsze od reszty.

8. Kelley

9. CharliSecene

10.BigZeke

11.Skinner - panowie, nie zniechęcajcie sie, nie starajcie się odrazu zdobywać 1 miejsca, stopniowo i małymi krokami podnoście poziom i napewno będzie wyżej.

Czas na moje głosy! Poziom Booking Zone jest teraz lepszy, co jest dobre, ale zarazem złe, bo trudno ulokować miejsca w tym rankingu :).

1. Extreme Wrestling Federation (by. Szpicu) - Chyba nikogo nie dziwi to, że szpicu jest na pierwszym miejscu ze swoim diary. Świetne segmenty, walkami miażdży resztę bookerów. To czego się oczekuje po takim świetnym bookerze.

2. TNA: Evolution is a mystery! (by Kari) - Miałem tutaj naprawdę WIELKI dylemat, kogo ustawić na drugim miejscu na podium. I to naprawdę wielki. Postawiłem jednak na Kariego, ze względu na jakość.

3. Impact Wrestling by arkao - Milimetry od drugiego miejsca. Jednak twoim minusem jest to, że starasz się szybko upchać do jednego odcinka, żeby było ciekawie. Jednak było to jakoś bardziej rozwinąć. Za to segmenty i walki mają solidny poziom.

4. Paul_Heyman presents: WWE! - Kolejny problem kogo wstawić na miejsce tuż przed podium! Postawiłem jednak na naszego moderatora. Zaważyło to, że gale były trochę systematyczniej wydawane, no i poprzez długość prowadzonego diary... Ledwo, ledwo i byłoby jednak 5. miejsce.

5. WWE by xYoohas - Baardzo blisko czwartego miejsca. Zacząłeś dość przeciętnie, ale potem wkroczyłeś na dobre tory. Wrestlemania była dobra, ale muszę powiedzieć, że gdyby nie pomyłki w poprzednich odcinkach, byłoby czwarte miejsce. Jednak nie zniechęcaj sie, bo jeśli co raz bardziej będziesz się rozwijał, będziesz walczył o podium!

6. WWE - Nowa Idea (by Austin) - Taak... gale są dobre, ale jedno - systematyczność. O ile mi się wydaje, przez cały kwiecień nie pojawił się odcinek. No właśnie...

7. WWE by CharlieScene - Diary ma potencjał, ale wymaga się więcej od użytkownika, który wcześniej pisał e-fedy. Pracuj, pracuj dalej to poskutkuje.

8. Blalight Zone - Widać, że autor ma pomysły, ale wykonanie nie jest - super. Trochę się gubisz, kiedy piszesz, segmenty mogłyby być lepsze... Jednak nie zniechęcaj się!

9. Kelley Wrestling Federation - Kelley stara się i to widać, ale mogłoby być lepiej. Nie bałbym się tutaj postawić miejsca od 6-8, ale nie widzę w twoim diary tego ,,czegoś''

10. Monday Night Raw (by BigZeke) - Dopiero jedna gala wydana. Na początek wyglądało to dobrze, ale nie było świetnie. To twoje kolejne diary, no i żebyś nie spalił się tak jak poprzednio.

11. War Extreme by Skinner - Estetyka, estetyka! Diary jest pod tym względem według mnie najgorsze. Dałem ci kilka rad i obyś się do nich zastosował. Masz pomysły, ale wykonanie nie jest za dobre. Nie odbieraj jednak tego jako hejtu - powodzenia w rozwijaniu się!

3930159675357f7ecdcc03.jpg

U mnie tylko miejsca bo za bardzo nie ma co opisywać ;)

1.Extreme Wrestling Federation (by. Szpicu)

2.Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost

3.WWE - Nowa Idea (by Austin)

4.WWE by xYoohas

5.TNA: Evolution is a mystery! (by Kari)

6.Impact Wrestling by arkao

7.Paul_Heyman presents: WWE!

8.WWE by CharlieScene

9.Monday Night Raw (by BigZeke)

10.Kelley Wrestling Federation

11.War Extreme by Skinner

196226315251bf7dfc3a762.png

Ej, chwila chwila...

Jak wszyscy to wszyscy drogi kolego, Blalight. Chyba nie jesteś ponad resztą bookerów, że nie musisz się stosować do regulaminu. :roll:

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

backayrdowania, Nie, żebym się czepiał, ale...

5. Dodatkowo głosuje 1. niezależny sędzia

Skoro ja zostałem poproszony o sędziowanie przez Paula_Heymana, to twój głos jest chyba bezprawny. Mimo wszystko jestem za tym, aby w tym głosowaniu był on jeszcze liczony, ale dobrze by było, żeby od kolejnego wszystkie zasady były respektowane i przestrzegane. A jeżeli jesteśmy już w temacie zasad, to sądzę, że warto by (i myślę, że wiele osób z Booking Zone mnie poprze) dokonać edycji regulaminu działu. Bez wahania mogę powiedzieć, iż od jego wprowadzenia (bądź ostatniej aktualizacji) Booking Zone bardzo się zmienił i nie jest to już ten sam dział, co w tamtym czasie. Tu zwracam się do moderatora, o ile jest on podobnego zdania co ja, aby skierować prośbę do administracji o możliwość wprowadzenia pewnych zmian w obecnym regulaminie, bo według mnie niektóre punkty tego wymagają.

Co prawda mógłbym napisać to do backayrdowani i Paula_Heymana jako Prywatną Wiadomość, ale chciałem, aby każdy mógł to przeczytać. Jednocześnie proszę, aby nie odpowiadał w tym temacie nikt inny niż moderator, bo nie jest to miejsce do tego. Jeżeli ktoś chce podyskutować w tej sprawie, to zapraszam na PW.

Po raz pierwszy zagłosuje. Ponadto chciałbym dodać, że poziom diar jest dość wysoki. Oto moje typy : 

1) Extreme Wrestling Federation - Szpicu naprawdę stara się ze swoim "pamiętnikiem" Świetne gale wydawane przez tego bookera i Szpicu zdecydowanie zasłużył na 1 miejsce

2) Reaktywacja WCW by Mr. Ghost - Po pierwsze bardzo podoba mi się podoba twój pomysł. Widać też że masz fajne pomysły i oby tak dalej PANIE DUCHU.

3) TNA : Evolution Is Mystery (by Kari) - Kari zawsze oddawał dobre gale i teraz nie jest inaczej. Kari jest poprostu doświadczonym booketem i to wystarczy.

4) WWE : Nowa Idea (Austin) - I to diary jest bardzo dobrze przedstawiane. Jak ktoś napisał wyżej, jedynym minusem jest ograniczenie dobrych pomysłow federacją jaką jest WWE.

5) Paul_Heyman presents : WWE (Paul_Heyman) - Tak, więc z tego co wiem to obecnie najdłuższe diary w Booking Zone. Dobre diary, ale mogłoby być lepiej, bowiem masz potencjał :)

6) WWE by xYoohas - Niedawno wydałeś Wrestlemanię, która naprawdę stoi na bardzo wysokim poziomie, podobnie jak cały Twój pamiętnik. 

7) Impact Wrestling by Arkao - diary mimo dobrych gal ma troszke niskie miejsce, ponieważ mam kontrasst i Kari ze swoim TNA jest narazie dużo, dużo lepszy. 

8) WWE by CharlieScene - diary solidne, nie jest źle. Miejmy nadzieje, że poprostu będzie jeszcze lepiej. 

9) Kelley Wrestling Federation - Tu widzę spory potencjał, dobre gale, jest dobrze. Sądze, że może być lepiej, dlatego to 9 miejsce. 

10) Blalight Zone - Tu nie ma w zasadzie co opisywać. W przypadku tych dwóch ostatnich miejsc bardzo odtzuca mnie od przeczytania choćby gali. Jednak u Blaglighta jest to coś i sądze, że będzie lepiej ;) 

11) War Extreme by Skinner - Nic dodać, nic ująć. Kiepskie diary, które odrzuca samą estetyką. Treść niby jest, ale również nie jest genialnie. 

1744942307504b4f357648d.jpg

Ej, chwila chwila...

Jak wszyscy to wszyscy drogi kolego, Blalight. Chyba nie jesteś ponad resztą bookerów, że nie musisz się stosować do regulaminu. :roll:

Ale napisałbym to samo co reszta. Więc po co mam pisać kolejny raz to samo?

196226315251bf7dfc3a762.png

Ej, chwila chwila...

Ale napisałbym to samo co reszta. Więc po co mam pisać kolejny raz to samo?

Bo jest tak napisane! Masz napisać i już. Chociaż po dwa zdania stary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...