Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwszy odcinek BWN , w nowym sezonie !!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Siemka, trochę minęło czasu od naszego ostatniego odcinka , ale spokojnie już jesteśmy z powrotem , i mam nadzieje że wszystko będzie szło jak najlepiej.

Chciałem jeszcze zaznaczyć że mieliśmy problem z kamerką i musieliśmy nagrywać gorszej jakości kamerką , ale za tydzień będzie o wiele lepiej.

Co tu dużo pisać , podsyłam link do nowego odcinka BWN.

MATCH 1- LEORSON vs MR.X

MATCH 2- ENERGY vs CMD

MATCH 3- MORGAN GRAY vs BIZMAN

MATCH 4- TAG TEAM LEORSON & MORGAN GRAY VS CMD & ENERGY

link - http://www.youtube.com/watch?v=EzRcG_O1rVg

CMD
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• cmd

2

• VebVe

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ehhhh no to lecimy.

Match 1 - No ok topowa gwiazda vs nowy. Mogliście mu dać trochę więcej niż te 30 sekund, ale biorąc pod uwagę "nazwiska" w walce wynik jest do przełknięcia

Match 2 - Tyle razy to już było wałkowane w BWN że już chyba przesadzacie z tym. Mam pewne "ale" do walki ale o tym później

Match 3 - Debiutanci, ujdzie, walka taka sobie

Match 4 - Zbędny moim zdaniem. CMD i Leorson ciągli walkę, CMD zrobił typowo cipo-heelowskie zagranie moim zdaniem ok

Teraz dowale się do ogółu. Kamerkę przełknę bo każdemu się zdarza, resztę muszę zbesztać. Na początek komentator. Komentowanie wrestlingu na poziomie to nie jest wielka sztuka jeśli się wie jak to rozegrać. Komentator nie miał pojęcia. Najgorsze co można robić podczas komentowania to mówienie o tym co się dzieje na ringu non stop. Ludzie mają oczy. Nie było prawie w ogóle przedstawienia zawodników, komentowania ich stylów walki, nie było ani słowa o nowych zawodnikach, komentator nie starał się nawet podbudować głównych gwiazd tekstami pokroju "Nikt nie wie co jest w głowie CMD od zawsze był to groźny zawodnik który niszczył wszystko co mu stawało na drodze" za to mamy reakcję na dosłownie każdy cios nawet jeśli ten cios nie zadowalał. Profesjonalny komentarz w 80% składa się z tekstów o wrestlerach o ich historii o tym co mogą zrobić, a tylko w 20% o tym co faktycznie się dzieje na ringu. Czasem warto przerwać myśl żeby żywiołowo zareagować na jakąś dobrą akcje. O tragicznej dykcji się nie wypowiem bo chyba dość już powiedziałem. Chwała wam za to że jest komentarz, ale dajcie Ziko jeszcze jedną osobę bo on tego sam nie ogarnia co było widać po tej gali. Tym bardziej że miał ogromny potencjał się wykazać w walce CMD vs Energy. Walkę którą wałkowano setki razy i o sporze tych zawodników można by opowiadać godzinami.

I ostatnie promo. Nie róbcie prom na spontanie bo wychodzi to tragicznie. Było czuć że oboje nie wiedzą co mają powiedzieć. Lepiej zrobić sobie krótki plan w głowie, a jak słyszymy że wychodzi chujowo to po prostu robicie od nowa. Do nie Live event z publicznością.

Ogólnie poleciałem ostro bo za tydzień startuje PXW, a obok HPW w sumie tylko wy możecie im zrobić konkurencje. Każdy aspekt który opisałem jest do poprawienia przy pewnym nakładzie sił. I na miłość boską CMD pomóż nowym zbudować image zawodnika bo póki co przed oczami mam chłopaczków w szortach. Mając w federacji postać która ma jeden z lepiej zadbanych imagów raczej nie powinno takie coś wychodzić ;) Wiem co mówię, jest kilka fedek które przez moje narzekające podejście wyszło na ludzi :D

Dzięki za taki długi komentarz :D lubię szczere wypowiedzi , a szczególnie od ciebie ;)

A co do mojej walki z Energy , to trochę się nie zgodzę , wiem że walczyliśmy już sporo razy ale na chwilę obecną nie ma osoby która by mi dorównała. A nie będę walczył z kimś niedoświadczonym bo mi wiarygodność spadnie :D

CMD
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...