Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Zawodnik RoH, nową gwiazdą WWE? Wrestlerzy NXT, a główny ros

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Testy medyczne jakie przechodził Sami Callihan, to dokładnie te, które przechodzi każdy przed podpisaniem umowy. Wszystko wskazuje, że niebawem – już oficjalnie – gwiazda sceny niezależnej trafi do federacji. Oprócz niego, WWE wyraziło zainteresowanie innymi z ostatnich try-outów. Konkretne nazwiska powinny...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-zawodnik-roh-nowa-gwiazda-wwe-wrestlerzy-nxt.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32693-zawodnik-roh-now%C4%85-gwiazd%C4%85-wwe-wrestlerzy-nxt-a-g%C5%82%C3%B3wny-ros/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

1

• 8693

1

• Tatanka

1

• Morison

1

Top użytkownicy w tym temacie

Triple H nie ma zamiaru kogoś wpuszczać ot tak.
To bardzo dobrze. Wielkie debiuty, z których nic nie wynika są raczej słabymi rozwiązaniami, tym bardziej jeśli mowa tu o uzdolnionym zawodniku. Bo po zajobbowaniu na śmierć w Main Rosterze raczej trudno jest powrócić do niego (jeśli Vincenta łaska, rzecz jasna) po przebyciu paru miesięcy w NXT i powiedzieć: Co z tego, że ciągle przegrywałem, teraz się odmienię, będę zdobywał pasy i rozwalał wszystkich! No, chyba że sprawa taka dotyczy nie paru miesięcy, a lat, zamiast NXT są fedki indy, a na dodatek zawodnik pojawia się w innej postaci, diametralnie różnej od poprzedniej. Tak czy inaczej, dużo lepiej jest opóźnić debiut o nawet rok i więcej, niż zrobić wejście przedwcześnie i podzielić los np. Masona Ryana. Tak więc Triple H zaimponował mi, myśli jak większość polskich smartów :D Z tym że ci drudzy raczej nie mają takiej władzy jak on (a już na pewno nie w tej branży).

No i teraz ma cie dowód że to Triple H, może być odpowiednim materiałem na prezesa, widać że nic nie robi na chama co mi się bardzo podoba, masz u mnie duże poparcie, po co taki Graves miał by debiutować niszcząc cały roster a później spychając go do jobberki, obecnie na debiut powinien liczyć Kassuis Ohno, ma 34 lata, jest nie złym zawodnikiem chodź się niesprawdził do końca w feud z Wiliamem Regalem, jednak główny roster i mocne wejście nalezy mu się! jednak pozostali niech jeszcze siedzą w rosterze bo jak mają zaliczyć Jobbermanie to lepiej niech sobie, posiedzą w NXT i niech trenują w końcu Triple H chce mieć za parę lat mocne gwiazdy które utrzymią Main Event :) więc niech Triple H ich poleruje a za parę lat śmiało moze wpuszczać do głównego rostera.

• Reputacja:   1

Skinner, nic do Cb nie mam, ani nie chcę zaczynać jakiejś awantury, ale za nim klikniesz na ''wyślij'', to weź przeczytaj swój post i popraw, żeby dało się go przeczytać, bo jeśli chcę przeczytać to co napisałeś, to ledwo zaczynam, a już kończę, bo cholernie bolą mnie oczy... Najlepszym przykładem jest to: ''ma cie'' lub ''chodź'', a powinno być choć* i nie z czasownikami piszesz łącznie, a z rzeczownikami i przymiotnikami oddzielnie :wink:

Fajnie, że HHH nie chce wpuszczać żółtodziobów do MR od tak, a chce dla nich jakichś programów. Dla Kassiusa idealnym feudem na początek byłaby konfrontacja z Cesaro o pas US, ale WWE wszystko zjebało dając pas byle komu, komuś takiemu jak Kingston.

Hunter nie od dzis podchodzi do sprawy wlasnie w ten sposob, nowe NXT to w glownej czesci jego projekt, dlatego stara sie go dopracowac, bardzo dobrze, ze nowy nabytek main rosteru ma opracowany jakis, jakikolwiek pomysl, widac, ze na Alberto del Rio mieli plan, to samo w przypadku Tensaia, ktorego zadaniem bylo gnoic najwieksze gwiazdy na zyczenie Gm'a, na Antonio Cesaro pomyslu chyba nie mieli, jednak z czasem wykreowano mu gimmick i dostal potezny title run.

Przy takim podejsciu do sprawy jest nadzieja ze Kassius czy Wyatt z rodzina nie znikna z telewizji po 3 miesiacach niczy w/w Mason Ryan

@blaze 9

"ot tak"*

Blaze9, poprawiasz innych a sam robisz błędy ortograficzne... A co do Skinnera to znany i lubiany Cm c&g . znany także jako Avangers czy tam Avengers. Łatwo pana rozpoznać panie "Dean Ambrose przywróci ere attitude!" Dziwne, że nie masz jeszcze bana, nie tylko za multikonto ale i za niską jakość wypowiedzi. Bardzo niską jakość wypowiedzi.