Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

War Extreme by Skinner

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://iv.pl/images/62740392134064050351.jpg

-:arrow: Do ringu zmierza boss War Extreme, przywitany lekkim popem przez fanów.

-Boss : Witam was wszystkich na dzisiejszym War Extreme!.

ale chwila chwila, przerywa mu theme CM Punka który wchodzi przy mocnej owacji ze strony fanów, wszyscy skandują "CM Punk", CM Punk już znajduję się w ringu po czym zabrał mikrofon...

-CM Punk : Witam was wszystkich na dzisiejszej gali krzyknął, czym spojrzył się na prezesa...

-Boss : bijąc brawo spytał się CM Punka co sprowadza go do kwadratowego pierścienia.

-CM Punk : klepnął po ramieniu bossa War Extreme, sprowadza mnie tutaj złoto tej... federacji, nie przyszedłem lizać tobie dupy tylko po prosić o szanse...

-Boss : ale o jaką szanse?...

-CM Punk: Szansa o złoto o główny pas! to czego prągne najbardziej osiągnąć.

-Boss : brzmi jak prośba, tylko jest pytanie, czy zdołaś się podjać takiego wyzwania.

-CM Punk:nie takim Ass Kickerą biłem dupy, więc jest gotowy w końcu jestem... najlepszy na świecie, Punk zaczął krzyczeć Best In The World a fani razem z nim!!!...

-Boss: Okej zgadzam się, jednak to ja ci wybiorę przeciwnika, który stoczy z tobą... walkę o pas w dzisiejszym Steel Cage Matchu...

-CM Punk: Trzymam cie za słowo, Punk opuszczając mikrofon, wyszedł z ringu przy dużej owacji ze strony fanów...

-Pierwsza walka na dzisiejszym War Extreme - Dolph Ziggler vs Cody Rhodes/Lita Single Match - Na rampie pojawił się nikt inny jak Dolph Ziggler który został przywitany ciepło przez fanów, nie którzy zaczeli skandować ''OffShow", Dolph wśliznął się do ringu stając przy narożniku i czekając na przeciwnika. Do ringu zmierza Cody Rhodes a przyboku nie go znajduję się Lita, wszyscy zdziwieni że Lita wszedła z Cody'm, oczywiście Cody zostaje wybuczany, nie przejmując się pocałował Lite koło ringu, wchodząc do ringu i uśmiechając się w stronę Zigglera. Gong walka się rozpoczęła, Cody od razu do skontrowanego pinu się przymierzył jednak Ziggler odskoczył, Dolph szybko się wybudził i wymierzył 3 Dropkicki Cody'emu przechodząc do pinu 1 2! Cody odskakuje, Lita próbuje zagadywać sędzię jednak to nic nie daje, Ziggler próbował założyć Sleeper Hold jednak Cody to skontrował i wymierzył mu Dropkick przy tym jeszcze Dolph nadział się na Bulldoga, Cody przechodzi do pinu 1 2! Ziggler odskakuje, Lita uśmiecha się do fanów, a Cody okładał Ziggler kopniakami, podniósł go chciał wymierzyć Inverted suplex slam, jednak Ziggler to skontrował i wymierzył mu potężnego Super Kicka, Ziggler od razu przeszedł do pinu jednak sędzia tego nie zauważył bo Lita zaczęła zaczęła zagadywać sędzię, wkurzony Ziggler wstał i podszedł do sędzi żeby zaczął liczyć, Ziggler się odwrócił aż po chwili otrzymał Cross Rhodes! wszyscy zaczeli buczeć, a Cody przeszedł do pinu i 1 2 3! Cody Rhodes Wygrywa, zadowolony, Cody wstał poczym zaprosił Lite do ringu, pocałował ją, jednak na tym nie koniec, Rhodes wyśliznął się z ringu, jest po za ringem i postanowił coś wyciągnąć coś z pod ringu, oczywiście wyciągnął stół który rozłożył, wyciągnął Ziggler z ringu i Cody i Lita połżyli go na tym stole, Cody nie patrząc na nic ani na fanów, wskoczył na narożnik i wymierzył mocnego Moonsaulta na stół, na którym Ziggler leżał, Lita od razu pomogła wstać Cody'emu po czym od razu go przytuliła i pocałował, przy mocnym buczeniu opuścili arenę.

- Reporter zaczepił Dean Ambrose na backstage....

- Reporter : Hej Ambrose, mam parę pytań...

- Ambrose : Słucham?...

- Reporter : jakie sa twoje zamiary?...

- Ambrose : moje zamiary są takie, jakie są, jednak moim celem jest jedna osoba...

-Reporter : kto to taki?...

-Ambrose : dowiecie się w najbliższym czasie...

-Reporter : A masz zamiar zostać główny mistrzem War Extreme?...

-Ambrose : Przyjdzie na to czas, a teraz jeżeli pozwolisz udam się do swojej szatni bo ..zaschło mi w gardle.

- Druga Walka na dzisiejszym War Extreme - Daniel Bryan vs Damien Sandow Single Match - Rozbrzmiał Theme Damiena Sandowa który oczywiście, wykonał swój ulubiony gest w strone fanów, został wybuczany przez publiczność, czym wszedł do ringu i zaczął czekać na przeciwnika. Theme Daniela Bryana! publiczności oczywiście wstała z trybun przy mega popie, Daniel zmierza do ringu! krzycząc Yes Yes Yes! wszedł do ringu spojrzał się na Damiena, rzucił koszulkę, jednak Damien ruszył szybko do ataku! zaczął nawalać Daniela mocnymi kopniakami, jednak Daniel Bryan wymierzył mu Spin Kicka! powalił przeciwnika na matę wymierzając mu high knee, oczywiście Damien szybko się nie poddawał i wymierzył mu także Full Neson i przypinował Daniela 1 2 ! jednak Daniel doskoczył ale Damien szybko wymierzył rywalowi Corkscrew neckbreaker!!! po chwili przymierzył się duszenia! jednak Daniel zaczął to kontrować przy dużym chancie Yes Yes Yes! kopnął rywala w głowę, po czym wykonał mu kick corner drop! a także dragon sleeper przypinował Damiena jednak , ten odskoczył, Damien szybko się otrząsnął odbił się od lin i chciał wymierzyć mocne kopnięcie! jednak Daniel Bryan to skontrował i szybko przeszedł do Yes Locka! wielka owacja, trzyma rywala w dźwigni! aż po chwili Damien zaczął odklepywać, Daniel Bryan wygrywa, Daniel wstał i zaczął skandować Yes! razem z fanami , Daniel wyszedł z ringu przy dużym popie, ale ale ale! z trybun zmierza Triple H który przeskoczył przez barykadę! wśliznął się na ring na którym leżał Damien Sandow, Damien wstał był całkiem zamroczony aż odwrócił się w stronę HHH i otrzymał mocnego kopniaka przy tym zaliczył Pedgire, Triple H wyśliznął się z ringu i zabrał krzesło, wśliznął się do ringu i zaczął okładać Damiena, jednak szybko pomoc przybiegał, sędziowie zaczeli zatrzymywać Triple H'a żeby przestał, jednak HHH wyszedł z ringu przy dużej ciszy opuścił arenę.

-CM Punk przed kamerami na backstage, idzie przez korytarz natkał się na Seth Rollinsa.

Seth Rollins : Widzę że dostał szansę, trzymam za ciebie kciuki jednak sam chetnie chciałbym zodbyć ten pas i możliwe że mogę stoczyć z tobą ten pojedynek.

CM Punk : Punk drapiąc się po głowie, chętnie Seth mógł by z tobą zawalczyć, jednak wiesz to ja jestem najlepszy na świecie i tak bym ciebie pokonał.

Seth Rollins : W sumie to ja też bym ciebie pokonał, jednak uważam że kiedyś przyjdzie na to czas że stoczymy razem walkę a ja z niej wyjdę zwycięsko.

CM Punk : Żebyś się nie zdziwił, Punk zaśmiał się do Seth i ruszył w przeciwną stronę.

-Trzecia Walka Roman Regins vs Mason Ryan Tabels Match - Do ringu zmierza Roman Regins który jest przywitany nawet ciepłym popem, patrząc na nic znienacka zaatakował go Dean Amnbrose krzesłem, zaczął go okładać, przyczym go podniósł i rzucił go o barykadę, aż po chwili rozbrzmiał Theme Masona, który od razu rozłożył stół i wykonał power bomba Romanowi na ten stół, z walki zwycięsko wychodzi Roman Regins, Dean Ambrose jednak nadal zaczął okładać Reginsa! wymierzył Charis Shota Romanowi! po czym zaczął krzyczeć, to ja to ja będę kimś a ty nikim! liczy się sprawiedliwość!

- Ostatnia Walka Dzisiejszego War Extreme czyli walka Wieczoru - CM Punk vs ??? War Extreme Championship Match (Steel Cage) - Rozbrzmiał theme CM Punka który został przywitany mega popem przez fanów! oczywiście Punk wszedł na narożnik zrobił swój gest! zaczął krzyczeć Best In The World. Po chwili rozbrzmiał theme bossa War Extreme! prezes trzymał mikrofon w ringu, drogi CM Punk znalazłem odpowiedniego przeciwnika dla ciebie a kto to jest? minuta ciszy aż po chwili theme Christiana!, CM Punk zdziwiony! przygotowujący się w narożniku, Christian wszedł zrobił swój gest klepiąc po ramieniu, klatka zeszła na dół, Christian od razu ruszył do ataku chciał wykonać jakąś mu akcje jednak nie dało radę bo Punk zaczął blokować, wymierzył po chwili serie kopniaków dołożył do tego Dropkick, po za tym wykonał do tego kick back heel! , Christian po chwili wstał i wymierzył kopniaka w jaja Punkowi po czym wymierzył mu akcje Spinebuster, wszedł na narożnik i chciał wymierzyć Diving reverse elbow, jednak Punk się odsunał , Punk szybko wstał a Christian zakręcony odwrócił się i nadział się na Piledriver, Punk od razu przeszedł do pinu! 1,2 ! jednak Christian odskoczył, Punk postanowił ruszyć na klatkę i wyjść przez z nią jednak, Christian go zwalił! Christian od razu do pinu 1 2 ! odskoczył! , Punk szybko wstał i popchnął Christian prosto w klatkę, złapał Christian głowę i zaczął ocierać o klatkę, pojawiło się trochę krwi! jednak nie za dużo, Christian wymierzył serię akcji łokciem! Punk puścił Christian trochę zamroczony, Christian złapał Punka i wrzucił go prosto do na narożnika, Christian zkorzystał z tego wymierzając DDT Tornado! i postanowił przypinować jednak Punk szybko odskoczył, wymierzył po chwili Welcome to Chicago, przymierzając się do GTS! Christian po chwili wstał! Punk złapał go na barki, chciał wymierzyć GTS jednak Christian skontrował to łokciem Punk się odwrócił i otrzymał Killswitch. Christian od razu postanowił wyjść, CM Punk próbował zwalić Christian jednak to mu się nie uddało, po chwili Christian wyszedł z klatki! mamy nowego War Extreme Championa! Christian ledwo przytomny leży koło barykady, sędzia podszedł i poddału mu pas, Punk po chwili wstał, wyszedł z ringu podszedł do Christiana i poddał mu dłoń, Christian mu poddał, Punk ścisnął dłoń Christian pochwili zabrał go na bary! co jest co jest co jest! GTS! nie którzy fani Christiana wybuczeli Punka, który podniósł pas pokazując na siebie że mu się ten pas należy a nie Christianowi! , Punk położył pas na brzuchu Christian, opuszczając ring przy lekkim buczeniu ze strony fanów. Takim obrazkiem kończym pierwszy epizod War Extreme!

Informacja dotyczące rosteru War Zone.

-CM Punk

-Christian (Obecny mistrz War Extreme)

-Dolph Ziggler

-Damien Sandow

-Cody Rhodes

-Lita

-John Cena

-Sami Callihan

-Scotty Vortekz

-Dean Ambrose

-Roman Regins

-Seth Rollins

-PAC

-Evan Bouren

-El Generico

-Del Sol

-Antonio Cesaro

-Leo Kruger

-Paige

-Tara

-RVD

-Brock Lesnar

-Triple H

-Billy Gunn

-Shawn Micheals

-Chris Jericho

-Daniel Bryan

-Kevin Thorn

-Kassuis Ohno

-Mason Ryan

-Batista

-AJ Styles

-The Undertaker (Legend)

-Kane

-Ultimate Warrior (Legend)

Edytowane przez Skinner
Sprawiedliwość się liczy.

3272852445174f943ab47d.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• Skinner

4

• DestructionMachine

3

• xYoohas

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zaakceptuję galę dopiero kiedy zedytujesz ją. Nie wymagam wiele ale preszę żebyś spojrzał do jakiejkolwiek książki. Pomiezy wypowiedzią postaci a narratora zawsze jest znak "-"... ja za Ciebie poprawiać nie będę.

PS Kiedy już zedytujesz napisz mi na PW prośbę o akceptację.

Przykro mi to mówić, ale nie rozumiem dlaczego gala została zaakceptowana. Jest napisana bardzo słabo pod względem estetyki, pogrubienia są nie tam gdzie powinny, brakuje gdzieniegdzie znaków interpunkcyjnych. Jeżeli już piszesz np. "CM Punk:", to nie stawia się przed tym myślnika. Zdania powinny rozpoczynać się z wielkiej litery. W kwestii samej treści nie jest tak źle, ale gala opiera się w zasadzie na przypadkowych walkach, bo napisałeś tylko jeden segment z prawdziwego zdarzenia (który szczerze mówiąc za dobry nie był) i backstage: jeden z Ambrosem, który niby wyjaśnia późniejszy atak i drugi - nie wiem co on wnosi do gali. W miarę pozytywnie wypadły tylko walki.

Mój komntarz nie jest bynajmniej atakiem na Ciebie. Po prostu wypisałem błędy, które popełniłeś, abyś kolejną galę mógł napisać już lepiej.

DestructionMachine, pisałem mu na PW, żeby sobie poczytał diary innych i brał z nich przykład. Daję mu szanse i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie, choć jeśli trzeba będzie to diary wyląduje w koszu. :)

Spokojnie dajcie mi szanse, wiadomo początki nie są dobre ale z galę na galę będzie co raz lepiej obiecuje to wam. Oczywiście początki nie są za fajnę, jednak mogę was zapewnić że będzie co raz lepiej, kolejny diary będą napisane w innej formie bo dzisiejszy to taki na przyknięte oko napisałem. W środę napiszę kolejną galę ale już o wiele wiele lepiej. :-)

Skinner, na to liczę:) gdybym nie miał takiej nadziei to bym nie zaakceptował.

Rozpoczynamy War Extreme.

Na chali rozbrzmiał theme CM Punka, który zmierza do ringu przy lekkim buczeniu, oczywiście CM Punk zachowuje się jak typowy face'a.

-CM Punk - To co się stało w ostanim weekendzie, nie miało tak wyglądać, po chwili starsza widownia zaczęła krzyczeć "You Suck". Chociaż i tak jest najlepszym wrestlerem na świecie, pokazując zdziwiony gest w stronę fanów. Czemu to ja nie wygrał głównego pasa? co jestem inny? od innych zawodników. To mi się należy te złoto, to ja powinienem stać teraz o to w tym ringu z głównym pasem War Extreme, Christian wygrał mega fartem, chociaż muszę mu pogratulować że tak się postarał wygrywając te złoto, jeżeli chce poczuć to co ja teraz czuje po porażce swojego życia to niech wejdzie teraz do ringu! i niech mi wytłumaczy dlaczego to nie ja! nie jestem głównym mistrzem War Extreme...

- Aż po chwili rozbrzmiał theme Christian, który wszedł z pasem podnosząc go do góry i zmierzając do ringu...

- CM Punk od razu przeszedł do kontkreów, ej ej ej Christian nie boisz mi się spojrzeć w twarz, w ostatnim odcinku otrzymałeś ode mnie potężne GTS a było on za to że nie masz do mnie szacunku! wygrałeś mega fartem, jednak ja cie pokonam w najbliższym czasie! i nie fartem tylko czysto i bez żadnych zagrywek.

- Christian : Punk, nie wygrałem pasa fartem! wygrałem go czysto wykonując na tobie mój finisher i ty to nazywasz mega fartem?

- CM Punk : Uważam że to był mega fart, byłem bliski wygrania tego tytułu jednak ty mi na to nie pozwoliłeś, az po chwili Punk zaatakował Christiana mikrofonem.

- Rozpoczął się mega brawl pomiędzy tą dwójką, od razu sędziowie przybiegli ich rozdzielać, jednak Christian rzucił się na Punka i też zaczął go okładać! sędziowię rozdzielili dwójkę wrestlerów.

- Theme Bossa War Extreme, spokojnie spokojnie spokojnie!!! już nie bawem PPV War Extreme jednak teraz skupie się na tym jaką ma ustalic walkę Main Event War Extreme..

Jeżeli CM Punk zależy ci na tym żeby pokonać Christiana i zdobyć pas War Extreme to zapowiadam dziś walkę CM Punk vs Brock Lesnar! fani zaniemówili i od razu wielki pop!

- CM Punk był z tego bardzo niezadowolony opuścił ring! wkurzony ruszył w strone rampy, a Christian z uśmiechem na twarzy podniósł pas do góry! wykonując swój gest.

- Do ringu zmierza Dean Ambrose przywitany nawet dobrą reakcją jak na Heela. Dean od razu poszedł po mikrofon, spojrzał się na fanów wściekłym wzrokiem...

- Przyszedłem tutaj po to! po to ! no po co? po stanie się kimś, mam na imię Dean Ambrose nazywają mnie Psycho Potworem! to ja zaatakowałem brutalnie tydzień temu Romana Reginsa, krzesłem sprzedając mu mocnego ciosa w głowe! poczuł on ból! ale jaki ból, tydzień temu stwierdziłem że ktoś będzie moim wybrankiem, dlaczego nie ruszyłem akurat po główny pas? tylko akurat moim na miarem był Roman Regins! którego nie cierpię, Dean zrobił po chwili dziwną minę, osiągnał on więcej ode mnie, a ja co tkwie w miejscu, pierw co chce zrobić to odpłaci się Reginsowi za zmarnowany czas! zazmarnowaną przyszłość,zamarnowany moment! słyszysz mnie Regins! to ja Dean Ambrose, zniszczę cie i doknam tego.

- Aż po chwili do ringu zmierza Roman Regins.. który jest wściekły na Deana Ambrose, Roman jest już koło ringu, Ambrose jest przygotowany do ataku...

- Ambrose chciał ruszyć do ataku jednak, szybko wyśliznął się z ringu, fani zaczeli mocno buczeć...

- Po chwili Roman się wkurzył i wyśliznął się z ringu podbiegł do Ambrose złapał go, rzucił go o schodki!

- Ambrose szybko się pozbierał i wskoczył na trybuny, uciekąjąc przed Reginsem.

- Roman zabrał mikrofon, stwierdzając że Dean sie go boi, to nie ja niepowinienem się ciebie bać to ty mnie się bój!

- Ambrose szybko udał się za kulisy pokazując środkowy palec!.

- Przed nami promo zbliżającego się PPV One on One Speed! w którym wystąpił CM Punk zapowiadający mega rewolucje War Extreme!

Walka Pierwsza Leo Kruger vs Mason Ryan I Quit Match- Na arenie słychać już theme Mason Ryana który wchodzi swoim stylem do ringu witajac sie z fanami, po chwili Theme Song Lego Krugera który został przywitany wielkim a to wielkim cheatem, fani zaczeli rzucać w niego różnymi śmiećmi typu (puszka od coli, od piwa itd) wkurzony Leo porwał plakat fana z napisem "Kruger You Sucks', Kruger wszedł do ringu rozgrzewał się, jednak Mason bez żadnych przeszkód zaatakował rywala mocnym ciosem w brzuch, Kruger zaczął się bronić kontrując rywala waląc go po brzuchu, aż skotrował i sprzedał kopniaka w brzuch odbił się od lin i wymierzył potężnego big boota w strone Mason Ryana, który upadł na matę, Kruger zaczął go okładać kopniakami po brzuchu przechodząc na cios rękoma i zaczął go okładać po twarzy... Mason wstał zamroczny aż po chwili otrzymał od Leo Swinging DDT! Kruger wstał, nie patrząc na nic wyszedł z ringu, wyciągł krzesło pod ringu, a także drabine i do tego stół, wielka rekacja fanów, nie zapomniał też o krześle którę wrzucił na ring... Mason się otrząsnął wymierzając Leowi Vertical suplex powerslam!!! jednak Leo wstał ależ Mason się dobił od lin i wymierzył big boota przeciwnikowi. zakładając dźwignie na nogi! sędzia przybiegł z mikrofonem! sędzia przyłożyl mikrofon Leo'owi! a Leo krzyczął że nie! że nie chce zakańczać tego starcia, aż po chwili zaczął nawalać Mason po twarzy! lekko krew się pojawiła! aż po chwili Mason puścił Leo z dziwigni, jednak Leo z tego zkorzystał wymierzajac swojemu przeciwnikowi bulldoga... Mason leży, Kruger zkorzystał z tego i rozłożył stół i także drabine, duża owacja ze strony fanów! wszyscy "holy shit" aż po chwili Leo wepchnął Masona na stół, po czym od razu udał sie na drabinę, wszyscy wielkie owacje Leo przygotowywał się na Diving splash! aż po chwili skoczył, jednak co! Mason się odsunął i Leo wylądował na stole! który się połamał w pół, Leo się z bólu zwija, aż po chwili Mason się odcknął! i zauważył że koło niego jest łańcuch, Mason złapał łańcuch wymierzył mocne kopniecie w klatce Kruger zakładając mu dzwignie podobną do STF jednak nie rękoma tylko łańcuchem, czyżby Leo się poddał poddał! sędzia podchodzi, Leo ledwo przytomny a Leo "I Quit I Quit!" poleciała mu lekko krew z buzi! a wszyscy holy shit, Mason wstał podnosząc przeciwnika, jednak co on robił wygrał aż po chwili wymierzył Leo'owi Full nelson slam! wychodząć z ringu i z uśmiechem na twarzy żegnając się z fanami!

- Na Backstage Reporter złapał Dolpha Ziggler.

- Reporter ... Hej Ziggler.

- Ziggler ... Spojrzał się na reportera.

- Reporter ... Co masz do powiedzenia na tematu ataku Cody'ego podczas walki i upokorzenie cie przed publicznością z ostaniego odcinka.

- Ziggler ... Spojrzał się, wiesz co? Cody to zwykły nie wartąncy nic człowiek, to że ma Lite, nie oznacza że jest kimś że coś osiagnął, że wszystko mu wolno!

- Reporter ... masz mu zamiar za to zapłacić co ci zrobił w zeszłym odcinku?

- Ziggler ... niech się szykuje, chodź nie wiadomo w jakim momencie ale chętnie przycznie się do jego porażki z byle jaką osobą, mniej znaczącym zawodnikiem.

- Reporter.. dzięki to tyle . :)

Walka Druga Cody Rhodes vs PAC Single Match - Po chwili na arenie rozbrzmiał Theme Cody'ego Rhodes'a który zmierza w strone ringu z Litą za rączkę. aż po chwili theme PACa który został przywitany ogromny popem ze strony pubilki, PAC oczywiście przy wejśćiu przybijał piątki. PAC przygotowuje się do walki to samo Cody, gong! Cody od razu rzucił się z pieściami na PAC'a lekko go osłabił wykonując na nim Swinging vertical suplex od razu przejście do pinu 1.. PAC odskoczył Cody próbował podnieść PACa jednak ten zaczął nawalać Cody'ego w brzuchu, aż go osłabił od bicie od lin PAC wykonuje Dropsault, od razu do tego wskoczył na narożnik, Lita zaczyna już przeskadzać we walce żeby to Cody wygrał jednak nie! PAC wykonuje frankensteiner z lin, do tego pinując Lita zaczyna zaczepiać sędzie! 1.. 2.. ! Cody odskakuje, PAC odbija się od lin otrzymując

Knee drop, Cody od razu przygotowuje się do finishera! już chce wykonać Cross Rhodes! jednak nie bo na arenie rozbrzmiewa theme Dolpha Zigglera który wchodzi na rampę zmierzając w strone ringu, Cody był aż tak zajety Ziggler'em że zapomniał o PAC'u odwrócił się i otrzymał mocne kopniecie w głowie, PAC korzysta z tego wskakując na narożnik podnosząc ręcę do góry i przy mocnej owacji publicznośći wykonuje Corkscrew 450° splash i 1.. 2.. 3.., Zadowolony PAC od razu wyskoczył z ringu patrząc sie na Ziggler, zaczął żegnać się z fanami, Ziggler powolnym krokiem rusza w strone Lity, co się dzieje!? patrzy się na nią, Lita próbowała uciec wśliznęła się do ringu, szybko próbowała wybudzić Cody'ego który otrzymał mocny finisher od PAC'a aż Ziggler znienacka wykonał na Lita Zig Zag'a :o fani wielki chant "WOW" Ziggler stanął na środku ringu patrząc jak Lita leży, kucnął i pogłaska ją po głowie czym opuścił ring, jednak nie jednak ! po chwili Ziggler wrócił się do ringu i założył Cody'emu Sleeperhold, szybko sędziowie przylecieli którzy zaczynali rozdzielać ich! jednak Ziggler się wyśliznął i ruszył w strone rampy.

- Do ringu zmierza Triple H, który oczywiście na rampie tradycyjnie oblał się wodą, wszedł wykonał swój gest przy linach i na narożniku, wszyscy wielki doping "The Game"..

- Triple H : Sandow! poczułeś ten ból! skopałem ci dupę na zeszłym WAR Extreme tyłek i zrobie to jeszcze raz, poczułeś co to ból, zapamiętaj sobie to jest gra tu walczysz i wygrywasz, nie śpiewasz kolend czy innych pieśni religinyjch, w końcu tu chodzi o mega doping! o mega reakcje, patrząc na nie których mogę stwierdzić że oni walczą, że oni tego chcą każdy z nas wywalczył tutaj kontrakt warty kilka tyś. dolarów!...

- Aż po chwili speeche Triple H'a przerywa oczywiscie nikt inny jak Damien Sandow, który przy samym wejściu krzyczy "Your Welcome"wszyscy buczą.

- Triple H : Czyżby chciałbyś mnie zaatakować?

- Damien Sandow : Jestem przygotowany na walkę z tobą! tu i teraz

- Triple H : Jesteś gotowy na walkę ze mną to zapraszam cie do ringu.

- Damien Sandow : Damien po chwili odpowiedział, chce walki dopingu, mega reakacji to dostaniesz to! zacznijmy grę!

- Damien Ruszył do ringu, Triple H przygotowany na atak! aż po chwili Triple H'a odtyłu zaatakował Kassuis Ohno, który wepchnął Triple H'a prosto w narożnik aż po chwili założył dźwignie! Triple H oczywiście odklepywał, a Sandow powoli wszedł na ring sprzedając Triple H'owi finisher i dla wkurzenia fanów przypiął Triple H i od liczył sobie do 3, Ohno wyszedł z ringu, wskakując przez barykadę udał sie za kulisy.

Trzecia Walka Damien Sandow vs Seth Rollins Single Match - W Ringu oczywiście czekał Damien Sandow, który przed swoją walką zaatakował Triple H'a, do ringu zmierza oczywiście Seth Rollins który został przywitany mega reakcją i mega popem, Seth sprzedł piątki faną wskakując na ring! spojrzał się na Damiena, aż ruszył na atak, kopiąc jego nogi, po chwili rękoma zaczął bić go potwarzy aż Damien natknął się na narożnik, a Seth od razu zablokował go i zaczął go dusić w narożnik sędzia przyszedł odliczać 1.. 2.. Seth puścił jednak, Damien ruszył i wykonał Seth'owi mocnego potężnego big boota, od razu przechodząc do akcji Russian legsweep do tego dorzucił jeszcze a full nelson and slams i pin 1...! jednak Seth odskoczył, Seth wstał zamroczony, Damien wszedł na narożnik skoczył ale otrzymał potężnego Super Kicka od Seth Rollinsa w powietrzu! aż po chwili Seth przymierzył się szybko do finishera i wykonał Blackout! i skontrowany pin 1 2 3! Rollins, wygrya ale ale ale! ale znowu przez trybuny wskakujce Ohno który wszedł do ringu, spojrzał się na Sandowa, jednak Rollins opuścił już ring, po chwili każdy zastanawia się o co chodzi Ohno teraz atakuje Damiena a przed tym Triple H'a. Po chwili Ohno założył dźwignie Sandow! ten zaczął mocno odklepywać, Ohno go szybko puścił zabrał mikrofon!

- Ohno : Reakcja?

- Fani : What?

- Ohno : Pieniądze?

- Ohno : Religia?

- Ohno : Przygotuj się!

Kassuis opuścił mikrofon ruszając w strone rampy z nie dużym buczeniem.

- Na Backstage, pojawił się CM Punk który zaczął prosić Bossa żeby ten zmienił zdanie i nie dawał Brocka Lesnara jako przeciwnika w dzisiejszym Main Evencie, jednak Boss się uparał i musi się odbyć dziś taka walka, więc niech Punk zbiera siły i do roboty bo już nie długo walka wieczoru, faktycznie już za kilka minut.

Walka ostania czyli walka wieczoru CM Punk vs Brock Lesnar Extreme Rules Match - Po chwili rozbrzmiał theme CM Punka, który przy niezadwalające się minie wszedł do ringu nie witając się nawet z fanami, nie którzy zaczeli buczeć, aż po chwili theme Brocka Lesnara który wszedł przy wielkim popie, Brock oczywiście przygotowany do walki wykonał swój gest na rampie jaki przywejściu do ringu! fani nie którzy skandowali "Here Comes The Pain" Brock oczywiscie przygotowany do walki, jaki CM Punk gong! , CM Punk od razu wyśliznał się z ringu, Brock oczywiście się wkurzył i też wyśliznął sie z ringu i zaczął ganiać za Punkiem aż go złapał po czym wrzucił go w metalowy narożnik, Brock złapał Punka i wykonał lekko F5! na stół komentatorski, oczywiście Lesnar zaczął rzucać krzesłami na ring, Punk leży zastołem, Brock go złpał wrzucił go na ring, łapiąc za krzesło i przygotowując się do ataku jednak nie Punk ma jeszcze trochę siły i wykonał rywalowi kick back heel! , Punk od razu zaczął okładać rywala krzesłem! aż walną mocnego chairs-shoota w twarz! pojawiło się trochę krwi, CM Punk złapał podniósł Brocka i wykonał Piledriver od razu przeszedł do pinu 1 ! Brock odskoczył , jednak CM Punk wykonał Kick Leg lariat, wrzucił Brocka do narożnika leci chce wykonać bulldog jednak jak Punk walnął w głowe Brocka kolanem to ten go pochnął na te porozrzucane krzesła, Brock od razu podniósł Punka wrzucił go na bary chciał wykonać F5! jednak od tyłu zaatakowało go 3 gości w maskach! mają ubrane kaski aż wyciągnęli pałki! i zaczeli okładać Brocka, wszyscy wielka reakacja co się dzieje! Punk ledwo się czołga aż po chwili rozbrzmiewa theme Christiana który zmierza do ringu żeby pomóc Brockowi jednak Trio go atakuje, obijają go! także pałkami, Punk śmiało położył się na Brocku i przypinował go 1... 2... 3... od razu wszyscy fani zaczeli buczeć!!! 3 zamaskowanych zawodników stanęło na środku ringu z pałami w ręku, ubrani jak antyteroriści za czasów milicji, wszyscy się zastanawiają co się dzieje, CM Punk wstał podniósł pas który leżał koło Christiana uniósł go w górze, a ta trójka podniosła pały policyjne do góry i wyszli z ringu, przeskoczyli przez barykade, a Punk w Heelowym stylu cieszył się ze swojej wygranej tak kończymy dzisiejszy odcinek WAR Extreme!

Newsy War Extreme :

- Poniżej przedstawiam wam plakat PPV One on One Speed! na którym znajduje się CM Punk jaki Theme Song, niebawem promo sie ukaże.

- Poniżej przedstawiam wam, nie potwierdzą kartę na One on One Speed! która odbędzie się już 26 maja.

http://iv.pl/images/15358128751163888138.jpg

Poniżej może tak prezentować się karta na One on One Speed, jednak nie jest to potwierdzona karta o tak może prezentować się karta najbliższe PPV :

1.CM Punk vs Christian WAR Championship (może do walki dojść Brock Lesnar) Extreme Rules Match.

2.Damien Sandow vs Triple H No DQ Match.

3.Dean Ambrose vs Roman Regins ( może do walki dojść Kassuis Ohno) Steel Cage Match.

4.Dolph Ziggler vs Cody Rhodes Tabels Match.

Obecnie tak prezentuje się jednak dojdą jeszcze trzy albo dwie walki.

Cóż.... może niech inni się wypowiedzą... :(

Kolejna gala lepsza niż poprzednia, ale nadal jest bardzo słabo pod względem estetyki i ogólnie języka. Walki są niby długie, ale bardzo chaotyczne i zbyt często powtarzasz słowa w jednym zdaniu. Poczytaj diary innych użytkowników, a to na pewno Ci pomoże. Ze swojej strony napiszę Ci, jak powinien wyglądać pierwszy segment (tylko część, bo nie będę pisał całego):

Na hali rozbrzmiewa theme CM Punka, który zmierza do ringu przy lekkim buczeniu. Oczywiście CM Punk zachowuje się jak typowy face. 

CM Punk - To, co się stało w ostanim weekendzie, nie miało tak wyglądać. Chociaż i tak jestem najlepszym wrestlerem na świecie. Czemu to ja nie wygrałem głównego pasa? Co? Jestem inny od pozostałych zawodników. To mi się należy to złoto, to ja powinienem stać teraz o to w tym ringu z głównym pasem War Extreme. Christian wygrał mega fartem, chociaż muszę mu pogratulować, że tak się postarał wygrywając to złoto. Jeżeli chce poczuć to co ja teraz czuje po porażce swojego życia, to niech wejdzie teraz do ringu i niech mi wytłumaczy dlaczego to nie ja jestem głównym mistrzem War Extreme!

Aż po chwili rozbrzmiewa theme Christiana, który wchodzi z pasem podnosząc go do góry i zmierzając do ringu. CM Punk od razu przechodzi do kontkretów.

CM Punk - Ej, ej, Christian, nie boisz mi się spojrzeć w twarz?[...]

Mniej więcej tak to powinno wyglądać. Poprawiłem tylko trochę błędów. Widzisz różnicę? Mam nadzieję, że tak i kolejne odcinki będą już pisane bardziej estetycznie. Jeżeli chodzi o treść jest dużo lepiej, ale niestety nie można się na niej skupić przy tak napisanej gali.

Hmmm.... fajny plakat :D a tak poza tym to diary jest nieczytelne, ciężko się zorientować w którym miejscu zaczyna się walka. Gdy ma się zacząć walka napisz np:

Main Event

CM Punk vs. Brock Lesnar

Do tego jakieś obrazki i powinno być OK. Opis wejść zawodników nie jest konieczny, ale to twoje diary, rób co uważasz, do tego ortografia, to naprawdę kłuje w oczy. Jedyny zastosowany modyfikator tekstu to pogrubienie, powinno być ich więcej, pochylenie, jakiś kolorek i diary zyskuje w oczach. Staraj się unikać emotikon.

Po tym jak wstawiłem wój pierwszy odcinek, jeden z użytkowników polecił mi przeczytanie innych diary, i tobie polecam to samo, zobaczysz z czym to się je, naprawdę warto. Nie odbieraj tego jako krytyki, tylko jako pomocy, początki zawsze są trudne, powodzenia.

War Zone Epizod #3!

*Do ringu zmierza CM Punk który przy lekkim buczeniu został przywitany przez fanów, jednak wszyscy zastanawiają się kim byli ci tajniacy z przed tygodnia...

CM Punk już w ringu, wykonał swój gest jednak został przywitany buczeniem, CM Punk ruszył po mikrofon...

*CM Punk: Wszyscy za pewnie zdziwieni atakiem z przed tygodnia, jednak ja nie jestem tutaj po to! żeby mówić czy miał coś z tym wspólnego, muszę was rozczarować nie miałem! przy mocnym buczeniu CM Punk zaczął się śmiać, nie jestem ich liderem ani dowódcą ani szefem! nie mam z tym nic wspólnego, faktycznie nawet nie wiem kim oni byli lub są, więc proszę wejdzcie na ring i wytłumaczcie się nam..........minęło kilka minut, nie widać zamaskowanych zawodników, może to był sen? raczej nie bo czuje na ciele jeszcze potężne F5! od Brocka które wykonał mi na stół komentatorski, chociaż go pokonałem, jednak każdy z was za pewnie uważa że to ja wynająłem tych trzech tajniaków, niestety ale to na pewno nie ja. Sam jestem zdziwiony że zaatakowali Brocka, jednak jest jeszcze ktoś Christian! nie zapomniałem o tobie, moim celem nadal jest pas WAR Extreme Championship! i pokonam ciebie! już w najbliższym czasie..

*Aż po chwili do ringu wchodzi Boss War Extreme!

*Boss: Punk Punk Punk, nie zdałeś testu i nie jestem pewny co do ciebie, czy dać ci szanse o pas WAR Extreme Championship?...

*Aż po chwili na trybunach pojawiło się trzech zamaskowanych zawodników trzymających pały w rękach i powolnym krokiem zbliżających się do ringu...

*CM Punk: Chłopaki, spokojnie spokojnie spokojnie, jednak zamaskowani zawodnicy nie posłuchali i przez skoczyli przez barykadę staneli koło ringu...

*Boss: Dobrze zgadzam się jednak na Triple Theart Match! Extreme Rules CM Punk vs Brock Lesnar vs Christian! o War Extreme Championship ..

*Zamaskowani zawodnicy stoją nadal przy ringu, trzymają pały w rękach i wślizneli się do ringu, co jest? CM Punk szybko się wyśliznął z ringu, jednak został Boss WAR Extreme który chciał załagodzić sprawe, jednak nie, Trio go zaatakowało zaczeli go okładać pałami, waląc szefa bo plecach jaki po twarzy, szybko od razu interwencja ze strony zawodników WAR Extreme na ring przylecieli: Dolph Ziggler, Triple H, Seth Rollins, Mason Ryan, Christian, zamaskowani zawodnicy szybko się wyślizneli z ringu, zaczeli uciekać przez trybuny, sanitariusze szybko przybiegli i zaczeli sprawdziać stan w jakim jest Boss WAR Extreme...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cody Rhodes/w Lita vs El Generico Single Match - Do ringu zmierza El Generico, który od razu zbiera dużą owacje wśród publiki, jednak długo się tym nie na cieszył bo od tyłu zaatakował go Cody który wrzucił od razu przeciwnika w barykade, później go podniósł i popchnął go w narożnik, wrzucił go do ringu gong! Cody od razu przeszedł do ataku, atakując przeciwnika goroźnymi ciosami, odbicie od lin jednak EL próbował wstać jednak Cody wykonuje dropkick rywalowi, przechodząc do pin 1 ! jednak El odskoczył, szybko się odcknął odbił się od lin wykonał szybko DDT Tornado, wyrzucając Cody'ego za ring! El Generico z tego zkorzystał więc odbił się od lin wskakując na linie i wykonując Splash'a z lin na Cody'ego, El skoczył, wyliczane po za ringowe 1, 2, 3! Lita chciał kopnąć Generico w jaja, jednak sędzią cały czas się na nia patrzył, obaj panowie wślizneli się do ringu, do ataku szybiciej przeszedł Cody wykonując Hammerlock! Cody przygotowuje się do finisher'a jednak Generico się nie poddaje i wymierzył rywalowi Olé Kick'a! pinując go 1, 2 ! jednak nie Cody odskakuje, pubilka krzyczy WAR is Generico!, Generico wskoczył na narożnik jest przygotowany na Moonsault Springboard! Generico skacza, jednak otrzymał mocnego kopniaka od Cody'ego w głowe, Cody nie patrząc na nic w stylu Heelowym wykonał Cross Rhodes! Cody przechodzi do pinu 1 2 3! Rhodes wygrywa, jednak chwila chwila Theme Dolpha Ziggler który został przywitany ciepło przez pubilkę, Ziggler trzyma mikrofon w ręku.

*Dolph Ziggler: Gratulacje Cody, jednak ja nie przyszłem ci tutaj pogratulować tylko wyzywać cie na pojedynek ja i ty na One on One Speed! w stypulacji Tabels Match.

*Cody Rhodes: Ok, zgadzam się jednak muszę ci powiedzieć że cie pokonam! zrobię to tak że zapamiętasz tą walkę raz na zawsze i nie będzie to miłe spotkanie.

*Dolph Ziggler: Lita się już przekonał, kiedy to ja mam coś dopowiedzenia to nie ma mi prawa nikt przerywać do tego przeszkadzać!

*Cody Rhodes: Możesz być pewny że czeka cie surowa kara.

*Dolph Ziggler: No z pewnością się ciebie boje, skopie ci tyłek, nie będę czekał zrobię to już teraz!

Dolph Ziggler zmierza w strone ringu, jednak od tyłu zostaje zaatakowany przez trzech zamaskowanych zawodników, co się dzieje okładają Dolpha pałami! zamaskowani od razu przeskoczyli przez barykadę i wyszli z areny, jednak Cody podniósł Dolpha i dorzucił na rampie jeszcze Cross Rhodes! krzycząc Winner!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Promo Zapowiadające PPV o nazwie One on One Speed, CM Punk wspomina o mega rewolucji na tej gali.

*Przed kamerami widać, Chistian który rozmawia z ochroniarzami.

*Christian: Co tu się wyrabia! przejąłem tym czasow obowiązki , jestem obecnie Championem tej federacji a tu się taki rzeczy dzieją, że trzech kolesi wchodzi sobie z pałami i biją pół rosteru?

*Ochroniarz: Ale my panujemy nad sytuacją jednak, nie można ich zobaczyć w takim dużym tłumie.

*Christian: Mam nadzieje że coś z tym zrobicie.

*Po chwili do Christiana podszedł CM Punkm który się uśmiechnął.

*CM Punk: to chyba ciężko być Championem jaki tymczasowym Manger'em no nie? CM Punk zaśmiał się, mam jedną propozycje.

*Christian: Nie wierze ci, jednak się spytam i najwyżej strzele sobie w stopę jaka to propozycja?

*CM Punk: Ja i ty kontra Ambrose i Kruger wtedy będziemy uważnie patrzeć czy ktoś nie jest między publicznością.

*Christian: No dobra, tylko bez żadnych wykrętów czy innych dziwnych zagrywek, zapamiętaj sobie ja i ty na One on One Speed to jest nieuniknione.

*CM Punk spojrzał się i ruszył w przeciwną stronę.

Triple H vs Kevin Thorn Extreme Rules - Na rampie już stoi The Game Triple H! który tradycjnie przy swojej wejściu wypluł wodę, doszedł do ringu wykonał gest, publika go cheeruje, aż po chwili theme Kevina Thorna, który przy mocnym buczeniu wchodzui do ringu, jednak Triple H się wyśliznął i ruszył do ataku wrzucił przeciwnika prosto w barykadę, wymierzając mu spear na barykadę Barykada się rozwaliła Thorn leży, Triple H podniósł przeciwnika rzucił go prosto w metalowy narożnik, wrzucając go do ringu Triple H odbił się do lin wykonując Thornowi Facebreaker knee smash! dorzucając do tego jeszcze Spinbuster, Triple H zabrał mikrofon, Thorn wstał Triple H nie patrząc na nic złapał go zabrał mikrofon mówiąc "Tak zrobię z tobą Damien!" wykonał Pedgire przeciwnikowi i pin 1 2 3! Triple H wygrya, rozglada się czy nikt go nie zaatakuje od tyłu, wyszedł z ringu jednak Theme Damiena, który wszedł zdjął płaszcz i spojrzał się na HHH, wychodząc z rampy! aż po chwili zaatakował go Ohno, robiąc psycho mine w strone Triple H! krzyczać "zapomniałeś o mnie!"

* Na Backstageu, reporter złapał Mason Ryana, który z uśmiechniętą miną spojrzał się w kamery.

*Reporter: Hej Mason Ryan, co masz do powiedzenia Leo'owi który przygotowuje się do walki z Christianem i Punkiem.

*Mason Ryan: Czeka cie ból, wyzwam cie na pojedynkę już na One on One Speed

*Aż pochwili podszedł, Roman Regins zabrał mikrofon.

*Roman Regins: Ambrose, Ambrose, Ambrose! wiesz co! wyzywam cie na pojedynek bój się! ja i ty w piekle "Hell In A Cell".

*Reporter: Dziękuje za wywiad!

CM Punk & Christian vs Dean Ambrose & Leo Kruger Tag Team Match - Do ringu zmierza już CM Punk który i tak został przywitany dość dużym cheatem ze strony fanów, Punk czeka na Christiana, Christian już na rampie wykonuje swój gest trzymając pas WAR ExtremeChampionship, wielki pop ze strony publiki Christian wszedł do ringu nie ufnie spojrzał w strone CM Punka, do ringu już zmierza Dean Ambrose który został przywitany wielkim buczeniem, Ambrose czeka na partnera, do ringu zmierza Leo który także został przywitany i to mocnym buczeniem, powtórka zeszłego odcinka fani rzucając w niego śmiećmi. Ok wszyscy w ringu walkę rozpoczyanją Ambrose i Christian, Ambrose od razu ruszył do ataku wymierzając rywalowi serie kopniaków w brzuch, robiąc przy tym psycho miny żeby wkurzyć fanów, Ambrose od razu wykonał Superplex dorzucając do tego jeszcze Fujiwara armbar przejście do pinu 1 2! jednak Christian odskoczył, Christian próbuje klepnąć Punka jednak nie, Christian odbija się od lin i wykonuje Dropkick, przechodzi do akcji Cloverleaf zmusza Ambrose żeby ten się poddał jednak nie, więc christian postanawia skoczyc na narożnik Ambrose leży, Christian wykonuje Diving reverse elbow, jednak nie trafił bo Ambrose się odsunął zmieniając się z Kruger'em, Kruger od razu podniósł przeciwnika rozpedził go w narożnik, wbił się, biegnie wykonuje Dropkick, Christian leży pin 1 2! jednak nie Christian odskakuje, Christian zaczął kontrować waląc Leo po brzuchu, Christian wykonuje Fireman's carry gutbuster do tego dorzucił jeszcze wpychając Christian w narożnik, wykonuje DDT Torando, przy tym skontrowany pin 1 2 ! jednak nie, Leo odskakuje, Christian postanowił zmienić się z Punkiem który, od razu poleciał na Ambrose wykonując mu mocne kopniecie Ambrose po za ringem, wbił Leo w narożnik leci wykonał bulldoga i 1 2! jednak nie Leo odskakuje, Punk wchodzi na narożnik! wszedł wykonał Elbow Dropa, od razu Punk przygotowuje się do finishera, Ambrose próbuje atakować jednak Christian mu na to nie pozowolił wykonał ambrosowi Dropkick, a Punk złapał Leo i wykonał mu GTS! od razu przejście do pinu 1 2 3!, aż po chwili Publika zaczęła dziwnie reagować a pomiędzy trybunami biegnie trzech zamaskowanych gości, jednak Christian szybko wrzucił krzesło, Christian i Punk przygotowani do ataku, jednak trio się wycofuje co się dzieje? aż po chwili CM Punk wymierzył Christianowi mocnego Charis-Shoota w głowe, jednak co jest? Punk nadal trzyma krzesło jak by się bał tych zamaskowanych ludzi! CM Punk wyszedł z ringu trzymając krzesło, jednak od tyłu zaatakowało go jeszcze trzech co się dzieje! jest ich 6! zaczynają okładać Punka, a ci drudzy zaczeli okładać Christiana po chwili Theme Brocka Lesnara jednak ten też został położony na ziemie i obity, aż po chwili wszyscy weszli do ringu! podnieśli ręcę do góry, a Publika zaczęła mocno buczeć!

Newsy WAR Extreme:

Karta na One on One Speed:

1.CM Punk vs Brock Lesnar vs Christian © Extreme Rules Match.

2.Triple H vs Damien Sandow vs Kassuis Ohno Steel Cage Match.

3.Cody Rhodes/w Lita vs Dolph Ziggler Tabels Match.

4.Roman Regins vs Dean Ambrose Hell in a Cell Match.

5.Mason Ryan vs Leo Kruger Last Man Standing.

6.Battle Royal 30 Man Contender Europen Championship.

Kolejny odcinek i już widać postępy. Był on całkiem ciekawy, a Ty zaczynasz powoli rozwijać feudy. Estetycznie też było dużo lepiej, ale wciąż musisz pracować nad składnią i interpunkcją. Moim zdaniem powinieneś odzielić myślnikiem rodzaj walki od jej uczestników np. Kevin Thorn vs Triple H - Hardcore Match. I koniecznie odzielaj wtrącenia narratora od wypowiedzi zawodników! Jeżeli chcesz napisać, że w czasie mówienia fani go wygwizdali, to umieść to najlepiej w <>, np.

CM Punk: Nie rozumiem waszej reakcji. Naprawdę nie mam nic wspólnego z tymi atakami, a wygrałem tylko dla tego, że jestem najlepszy na świecie!

Czyta się to dużo lepiej, bo forma, którą obecnie stosujesz, jest niepoprawna. Czekam na kolejne odcinki!

Muszę powiedzieć - estetyka! Nie jest z nią w tym diary dobrze... :(

Czytałem twoją walkę i widzę tam takie coś -

[...] jednak Triple H się wyśliznął i ruszył do ataku wrzucił przeciwnika prosto w barykadę, wymierzając mu spear na barykadę Barykada się rozwaliła Thorn leży, Triple H podniósł przeciwnika rzucił go prosto w metalowy narożnik, wrzucając go do ringu Triple H odbił się do lin wykonując Thornowi Facebreaker knee smash! [...]

Od razu rzucają się w oczy powtórzenia. Jest tu trzy razy słowo - Triple H! Do tego nie skopiowałem dalszej części tekstu, gdzie nadal używałeś tego wyrazu. Kolejna sugestia - to jest JEDNO ZDANIE! Pomogę ci i napiszę jak to powinno wyglądać -

[...] jednak Triple H się wyśliznął i ruszył do ataku. Wrzucił przeciwnika prosto w barykadę, wymierzając mu spear na na nią. Ogrodzenie oddzielające ring od fanów, się rozwaliła. Kevin Thorn nadal leży, a The Game podniósł go i rzucił go prosto w metalowy narożnik! Następnie wrzucił go do ringu, gdzie odbił się do lin wykonując swojemu przeciwnikowi Facebreaker knee smash! [...]

Wiem, że nie jest to napisane perfekcyjnie, ale chyba lepiej to wygląda od twojego prawda? (Nie chcę się wyżyszać, chce ci pomóc) Użyłem przydomka Triple H'a - The Game, aby nie używać jego Ring Name'u po raz kolejny. To ci radzę - używaj pseudonimów, a może dzięki temu unikniesz powtórzeń.

Zalecam ci także używania, zakładki ,,center'', tak jak w tym momencie -

[CM Punk & Christian vs Dean Ambrose & Leo Kruger Tag Team Match - Do ringu zmierza już CM Punk który i tak został przywitany dość dużym cheatem ze strony fanów, [...]

mógłbyś napisać tak -

CM Punk & Christian vs Dean Ambrose & Leo Kruger Tag Team Match

Do ringu zmierza już CM Punk który i tak został przywitany dość dużym cheatem ze strony fanów, [...]

Czy tak, to nie wygląda lepiej? Według mnie tak...

Polecam ci także dodawanie obrazków. Najlepiej ze strony psd-dreams. Zobacz m.in w diarach szpica, czy Paula_Heymana, jak to wygląda.

Mam nadzieję, że zastosujesz się do tych komentarzy. Naprawdę, tak diary wygląda lepiej. No i właśnie - polecam także dodawanie jakichś kolorków...

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...