Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Outbreak#9

theGrimRipper

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Krav slusznie zauwazyl, za malo elementow charakterystycznych w walkach ktore mozemy ogladac na codzien, poza tym...bullshit! :D Szykuje mi sie chyba feud z Methodem...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

8

• theGrimRipper

7

• Wee Man

5

• mnih

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

okej , jeśli pozwolicie , będe przypieprzć sie po kolei . więc :

mó, ku*wa, walki sie nie odbylo, bo wymysliles sobie (tzn. wymyslilismy Ci) zabawe w kotka i myszke z Bubba...

czytaj , co pisze . nie chodzi mi o sam angle bo jest dobry i rozumiem go , nie musisz tłumaczyć co i jak , dlaczego .

a RP na pewno bedzie sie liczyc w ocenie calego feudu...

kurwa , wiem ! ale co za jebana różnica , przecież bubba też napisau tego jebanego rpoza na darmo i on raczej też będzie sie liczyć . tak , jak zwykle sie liczy czyli kto napisze lepiej na PPV ten wygrywa , nie oszukujmy sie , żadko kto patrzy na poprzednie osiągi . damn . :/

poza tym wiem, ze jako prowadzacy e-fed (czy jako erpiarz w ogole) nie mam takiego autorytetu jak mial Rabol i nigdy miec nie bede, wiec latwiej sie przyczepic :P

nie upraszczaj sprawy do przyczepiania się : do raba nie dauo sie przypieprzyć . 8) pozatym autorytetem i pozycją mierzą takie pizdy jak weeman .

bardzo mi pasowalo do Twojej postaci

.. mnie też ale zagraubym zupeunie inaczej :

Psycho: Tak, jeuopku…

what ?

Widzisz, tuusta pauo ... nie zasuuguje ...
:lol:

ktoś miau za dużą wczute we mnie , nie uważasz ? czasem używam tego ł , wuaśnie w takich przypadkach . ;) a już mega na pewno psycho nie powiedziauby ' żesz w morde ' :D damn , panowie , po chuj jestem taki kreatywny w rpozach ? czytacie je dokuadnie czy co 3cie zdanie ? bo może zaczne przeplatać pana tadeusza ? :D

I nie wiem czemu "pedau" nie pasuje, wydawalo mi sie ze "dziwki" itp. leca z ust Psycho One

zdecydowanie ' pedau ' to raczej wjazd na psyche z tej dolnej półki , czy sie myle ? ;) [ to tak samo jakbyś jechau komuś ' Ty lesbijko ! ' :D hahaha , mega ] a dziwką może być każdy , zobacz tylko na ... 8) sam wiesz kogo . :D pozatym mnie też sie generalnie podobauo caue zajście ale mówie : nie zagraubym tego tak nawet za 100 kilo skuna rocznie . no way , man . :]

[ Dodano: 2006-04-11, 15:25 ]

i ogólnie no offence scy + grim : robicie dobry work . :)

[ Dodano: 2006-04-11, 15:26 ]

haha i generalnie luz . :D najchętniej sam bym sobie pisau wszystkie te , kurwa , segmenty . :D

bo o strategiach nie przypominam , to mnie najbardziej wkurwiuo . :/

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

mó, a Ty czytaj co ja napisalem... skoro napisalem, ze Wasze RP (Bubby i Twoj) beda sie liczyc w koncowej ocenie na PPV to znaczy ze sie beda liczyc... to, ze wczesniej nikt tak nie podchodzil do oceny RP, nie znaczy, ze Scy i ja tez tak nie zrobimy...

poza tym: wiem, ze do Rabola nie mozna bylo sie przyczepic i wiem tez, ze do walk, ktore pisze ja przyczepisc sie mozna, dla tego, ku*wa, napisale wyraznego posta: "jesli macie jakies sugestie, co do sposobu pisania walk, to zapodawajcie smialo"... widze juz, ze wiekszosc uwaza, ze walki sa za krotkie, wiec bede pisac dluzsze, z wieksza iloscia akcji, w koncu ku*wa nie pisze (piszemy) ich dla siebie, tylko dla tych, co maja ochote bawic sie w e-fedy...

no i na koniec: to tylko ZABAWA... a Ty sie wkurwiasz, jakbys faktycznie trenowal ciezko przed jakas walka, jakbys zapierniczal dzien i noc, szlifujac forme, a ktos Ci w dniu walki powiedzial, ze ona sie nie odbedzie...

pozycją mierzą takie pizdy jak weeman .

Teraz to przesadziłeś, koci wentlu.

Mam ,,guęboko" w dupie, to, co o mnie sądzisz. Jesteś, byłeś i będziesz dla mnie zawsze NIKIM!! N-I-K-I-M ! I nie interesuje mnie, że piszesz dobre rpy, wcale, a wcale... powinieneś zostać w trymiga wyrzucony z forum, za brak jakiejkolwiek kultury...

Każdemu mogą puścić nerwy, ale ten człowiek sobie nieco przegina... Duże nieco... :|

Jak już pisałem gala dobra, nie będę się czepiał literówek, czy braku polskich znaków, bo są kompletnie nieważne. Mnie chwyciło to, że ktoś napisał o mnie Raven, a to już przeminęło z wiatrem... No i zdziwiło mnie co nieco, że BBB nawiązał ze mną równą walkę, mimo, że nie napisał rpa... ale luz, mój rp nie był znowu tak znakomity, więc się nie czepiam, bo i tak słaby jestem :P

Znakomita jest postać Scyther'a, bardzo wyrazista i ma zajebiste momenty... choćby ten segment z daniem pasa Method'owi... Czysta majestria ;] Chociaż IMHO pas powinien być mój :P:P:P

Ogólnie nie ma powodów do narzekań... wg mnie walki są ciekawe i do końca trzymają w napięciu... i nie zgodzę się, że są za krótkie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Tee mogl zalozyc jakies efektowne duszenie, po ktorym Sinner by poszedl spac...

Sinner nigdy nie chodzi spac !! Hehe

Co do samej gali to tak jak wiekszość uwazam ze walki troszke za krotkie. no ale pewnie bedzie lepiej z czasem :D Same motywy back stage sa ganialne ;) Plus Scy i jego pijackie teksty rządzą :D Chociaz co za duzo to nie zdrowo :P

W sumie w walkach przydało by sie tez troszke rozluzniajacych momentow... np po ostrym ciosie jakies taunty droczenie sie z widzami lub zachecanie ich do cheerowania lub spory z sedzia zeby było troszke bardziej zywo ;) Takie moje zdanie :D

Podobał mi sie ten moment jak pisaliscie w mojej walce z Tee walka o dotarcie do lin itp... było nawet czuc takie napiecie. Tak własnie powinno byc. Opisywac zmagania z probowaniem zerwania chwytu czy dosiegniecia lin.

Tez tak gadam i gadam :P Mówic łatwo zrobić trudniej. Wiec doceniam cały wysiłek i ogolnie ekstra gala !! Ale wieze w to ze bedzie duzo lepiej :D

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

:lol: okej , nie doczytaem , zwracam część honoru . :D

pozatym : nie przypieprzam sie , o co Ci chodzi ? a jeszcze do walk ? kurwa , chill , walki byuy dobre . ;)

no i na koniec : ktoś tu czasem mówi o jakiejś rywalizacji , a zwróć uwage na to , że skill nie kończy sie tak szybko jak gadka , co ? im więcej rpozów napisze na bubbe do ppv tym chujowsza będzie rpoza na ppv bo najnormalniej nie będe miau o czym pisać . o tym też pomyśl .

:D nie wkurwiam sie , że walka sie nie odbyua . :)

[ Dodano: 2006-04-11, 16:01 ]

Teraz to przesadziłeś, koci wentlu.

Mam ,,guęboko" w dupie, to, co o mnie sądzisz. Jesteś, byłeś i będziesz dla mnie zawsze NIKIM!! N-I-K-I-M ! I nie interesuje mnie, że piszesz dobre rpy, wcale, a wcale... powinieneś zostać w trymiga wyrzucony z forum, za brak jakiejkolwiek kultury...

Każdemu mogą puścić nerwy, ale ten człowiek sobie nieco przegina... Duże nieco... :|

to wejdź komuś w dupe znowu , może mnie wyrzucą albo ocenzurują , frajerze . :lol:

Sam jesteś frajer... a do tego mutant popromienny bez możliwości odkażenia.

[ Dodano: 2006-04-11, 16:02 ]

A tak w ogóle to ssij.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

:lol: zwisa mi to dorrrrodnym kallafiorkiem , frrrajerze . 8)

Hmm sorry że sie wtrącam ale troche nie na temat sie wypowiadacie. Chcecie na siebie najeżdżać róbcie to na pw albo cos... bo nawet sie tego czytac nie chce. A ja bym wolał poczytac na temat a nie takie zasmiecanie forum wyzwiskami
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Reputacja:   1

Wszystkie kolejne posty, które nie dotyczą Outbreak#9 będą usuwane. (szczególnie kłótnie).

eM - Z Twoją postacią będzie tak jak chcesz, bo znam ją niesamowicie dobrze, tylko, że pracowałem calutki tydzień, i pisałem wszystkie segmenty w niedzielę do 4 nad ranem, więc moja kreatywność z godziny na godzinę zanikała. Teraz mam wolne w piątek, sobotę, niedzielę, więc będzie wiecej czasu na dopracowanie Twojej postaci.

Teraz wypierdalam do firmy, bo mnie "góra" wzywa :P

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

dobra, ja tez zwracam czesc honoru - Ty do walk sie nie czepiales ;-) ale to byla ogolna prosba, jesli mozecie mi cos doradzic (bo to ja sie zajmuje walkami, Scy dziala w backstage i wychodzi mu to IMO zajebiscie, zreszta widze, ze zawodnicy tez tak sadza), to doradzajcie... to zupelnie zmienia podejscie bookera, jezeli widzi, ze zawodnikom podobala sie gala...

masz jak w banku , że zawsze będe sie do czegoś przypieprzać , grim . 8) ale to tylko z zasady , no hard feelinz . :D

scy : pytauem o pomoc 2 razy . :)

pozatym jeśli o to chodzi z tej strony : gala byua zajebista . :) tylko psycho zagrau siebie troche nie tak , jak ja bym go zagrau . no i te strategie , uhh . ale i tak rozpieprze tego frajera w końcu , prędzej czy później . 8)

No i zdziwiło mnie co nieco, że BBB nawiązał ze mną równą walkę, mimo, że nie napisał rpa... ale luz, mój rp nie był znowu tak znakomity, więc się nie czepiam, bo i tak słaby jestem :P

W kwestii wyjasnienia... BBB to wrestler z gatunku "Giantow"... mimo wszystko to nie mogl byc czysty squash, nawet biorac pod uwage, ze Lil nie napisal RP... potrzebne jest troszke realizmu... chyba nie chciales byc jak Hogan, ktory popchnal malym palcem Nasha i go odliczyl :)

eM - Z Twoją postacią będzie tak jak chcesz, bo znam ją niesamowicie dobrze, tylko, że pracowałem calutki tydzień, i pisałem wszystkie segmenty w niedzielę do 4 nad ranem, więc moja kreatywność z godziny na godzinę zanikała. Teraz mam wolne w piątek, sobotę, niedzielę, więc będzie wiecej czasu na dopracowanie Twojej postaci.

Proszę moją traktować także tak przenikliwie... to, że jestem lower midcarderem (czyt. jobberem) nie znaczy, że publika nie zna mojego catchphrase... mi się to szczerze mówiąc nie podobało... może to głupi przykład, ale często jobberzy i openerzy są także mocno cheerowani, vide Scotty 2 Hotty czy Funaki.. i sądzę, że pozycja w szeregu nie powinna znaczyć tego, czy jestem w ME czy w openerach... IMHO nie jest to ok, bo nie pasuje do mojego gimmicku, a ten opiera się na fanach... Fanach którzy kochają WeeMana itp... więc nie ma sensu na siłę robić z tego komedii...

To tak na przyszłość, jeśli można prosiłbym to uwzględnić przy pisaniu gal.

Czekam na kartę na nowy Outbreak :)

[ Dodano: 2006-04-11, 16:45 ]

W kwestii wyjasnienia... BBB to wrestler z gatunku "Giantow"... mimo wszystko to nie mogl byc czysty squash, nawet biorac pod uwage, ze Lil nie napisal RP... potrzebne jest troszke realizmu... chyba nie chciales byc jak Hogan, ktory popchnal malym palcem Nasha i go odliczyl :)

No nie, o tym nie pomyślałem... Myślałem tylko, że moje zwycięstwo będzie, że tak powiem, bardziej zdecydowane :]

Ale nie o to chodzi, gala była przednia, wszystko okej... Więc mam motywację do pisania i czekam na kartę Outbreak #10 !

And that's the bottom line... ;]

Proszę moją traktować także tak przenikliwie... to, że jestem lower midcarderem (czyt. jobberem) nie znaczy, że publika nie zna mojego catchphrase... mi się to szczerze mówiąc nie podobało... może to głupi przykład, ale często jobberzy i openerzy są także mocno cheerowani, vide Scotty 2 Hotty czy Funaki.. i sądzę, że pozycja w szeregu nie powinna znaczyć tego, czy jestem w ME czy w openerach...

omg , tego nie da sie nie zacytować , man !! :D kurwa , chcesz dostawać mega cheer i chcesz , żeby Twoje catche znali wszyscy , a jesteś w tym syfie od jakichś , yyy , dwóch gal ? :lol:

omg no.2 , pozycja w szeregu nie powinna znaczyć tego .. ;] pozatym jak nie powinno od pozycji zależeć , damn it , widzisz hhh w jebanym openerze ? :D brawo , panie znawco wrestlingu . :D

[ Dodano: 2006-04-11, 16:51 ]

i to nie byu diss , wystarczająco sie autodisujesz . :D

[ Dodano: 2006-04-11, 16:52 ]

i to JEST na temat gali . 8)