Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Outbreak#9

theGrimRipper

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Weeman: ile walk stoczyl w WWE Scotty 2 Hotty :?: Ty (w tym gimmicku, z tym catchprase'm) walczyles po raz DRUGI (slownie: drugi)... dalej nie bede tlumaczyc...

a co do "przenikliwosci" traktowania Twojego gimmicku: na O#8 wykonywales swoje salto z naroznika, miales Wedrowke Wegorza na O#9, walke skonczyles swoim finisherem, a na O#8 wykonales takze Bouncing Death... to tyle, w kwestii braku przenikliwosci...

no i jesczze raz temat catchprase'ow: pokazales sie na razie 2 razy i wydaje Ci sie, ze widownia bedzie skandowala wszystkie Twoje teksty bez mrugniecia okiem :?: :nie: :nie: :nie:

Edytowane przez theGrimRipper
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

8

• theGrimRipper

7

• Wee Man

5

• mnih

3

Top użytkownicy w tym temacie

Koment dopiero teraz, wczoraj zasnąłem na pieprzonej klawiaturze.

Gala drugi raz z rzędu fajna. Może nieco mniej wyrazista niz za czasów Rabstera, ale znacznie smieszniejsza [schalny w trzy dupy Scy ciągle śmieszy] no i podoba mi się dbałość o szczegóły, takie jak pojawienie się 87 na gali czy tak szybkiej zmiany theme'u. No i czekam tylko na Cage Revolution, musze ratować dupsko i title xP

72206429447c1f28e68cff.gif

Genialne teksty komentatorów tak trzymać.Walki troche za krótkie i wiele niespodzianek.Gala według mnie dobra.

8363302634890420816486.jpg

Weeman: ile walk stoczyl w WWE Scotty 2 Hotty :?: Ty (w tym gimmicku, z tym catchprase'm) walczyles po raz DRUGI (slownie: drugi)... dalej nie bede tlumaczyc...

a co do "przenikliwosci" traktowania Twojego gimmicku: na O#8 wykonywales swoje salto z naroznika, miales Wedrowke Wegorza na O#9, walke skonczyles swoim finisherem, a na O#8 wykonales takze Bouncing Death... to tyle, w kwestii braku przenikliwosci...

no i jesczze raz temat catchprase'ow: pokazales sie na razie 2 razy i wydaje Ci sie, ze widownia bedzie skandowala wszystkie Twoje teksty bez mrugniecia okiem :?: :nie: :nie: :nie:

Dobra, spokojnie, chodzi mi tylko o to, że publiczność jest ważną częścią mojego gimmicku... a jako mega face, bez znaczenia, że opener, jednak powinienem mieć lepszy kontakt z tą publiką, niż mały lub średniawy cheer...

Ale okej, przyznaję rację, jestem zbyt krótko i zbyt słabe rpy piszę, postaram się poprawić, nie odbierajcie tego jako krytyki, tylko jako prośbę...

PS. W odpowiednim temacie macie rating gali według mnie.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Dobra, spokojnie, chodzi mi tylko o to, że publiczność jest ważną częścią mojego gimmicku... a jako mega face, bez znaczenia, że opener, jednak powinienem mieć lepszy kontakt z tą publiką, niż mały lub średniawy cheer...

Ale okej, przyznaję rację, jestem zbyt krótko i zbyt słabe rpy piszę, postaram się poprawić, nie odbierajcie tego jako krytyki, tylko jako prośbę...

Po tym co piszesz latwo wywnioskowac, ze ciagle nie rozumiesz o czym jest mowa...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

No więc ja się wypowiem.

Psycho VS Bubba

Nie takiego zakończenia się spodziewałem. Nie ważne było, czy bym przegrał czy wygrał, ważne, że byłaby walka, a nie że P1 wysyła swojego kolesia na rzeź (czy coś w tym rodzaju). Psycho trochę wyszedł na tchórza, a przecież wiadomo, że nim nie jest. Podstępny, przebiegły, ale nie tchórz. Może konsultujcie z niektórymi zawodnikami swoje plany co do nich samych, żeby nie było takich wpadek? Też przez całą moją 'karierę', kiedy P1 walczył, nie słyszałem (czytałem - dla tych którzy przypieprzą się do szczegółów), żeby powiedział na kogoś 'pedau'.

Ogólnie gala była całkiem wporządku, szybka akcja, ciekawe segmenty backstage, wiecznie pijany boss itp itd.

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Urządzenie:  Windows

no , jedyny , który tak naprawde mnie może zrozumieć . :) i widać rozumie , o co mi chodziuo w moim ' gwiazdorskim wypierdalaniu akcji ' . ;) piona , b-love . :)
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

I zostawcie mó sygnature :spoko:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg