Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Outbreak#9

theGrimRipper

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No... Finally... Nie bede opowiadal, co sie stalo i co spowodowalo godzinne opoznienie w stosunku do planowanego terminu publikacji gali, bo to lameriada z mojej strony...

Czekamy na komentarze...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

8

• theGrimRipper

7

• Wee Man

5

• mnih

3

Top użytkownicy w tym temacie

jak macie problemy z html'em to ja moge pomoc... moze moje studia nie okaza sie az tak nieuzyteczne :P

k zabieram sie do czytania... zakladam, ze bedzie smurfna lektura :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Urządzenie:  Windows

za work wrzucony w gale plus walki i generalnie segmenty duży plus , za komentarz troszke mniejszy ale różnież , za main event nawet wielki plus . :)

ale za cauoksztaut wychodzi Wam i tak , kurwa , =2 . zgadnij , kurwa , czemu . :/

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Gala spoko, ale walki jakieś takieś krótkie :D Psst...troche glupio wyszlo z tym Vaclavem, no ale życie biegnie dalej :P Rozwijajcie te dywizje tag team!

• Reputacja:   1

Rozwijajcie te dywizje tag team!

Drogi Oskarze, z wielką chęcią byśmy to robili, jakbyśmy mieli czarne na białym: "Cześć Grim/Scythe, chce z panem a założyć tag team, a pan a się na to zgadza". Coś w tym stylu.

Rabol wrzucił do tag teamu TeeReX'a, który nie był z tego faktu zadowolony, bo woli single...Vaclav miał taga z Oscarem, ale również woli występować jako single wrestler. Skoro każdy się lepiej czuje jako samotnik, to neidługo zrobimy tak, ze sami zaczniemy formowac teamy, nie pytając się kto z kim tego taga chce mieć :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Mnie tez raczej nikt nie pytał, znam jednak swoje miejsce w szeregu i jako zasrany rookie nie wybrzydzam, przynajmniej dopóki nie zaczne pisac na przynajmniej srednim poziomie.

Gala bardzo dobra, tylko jeden szczegół:

MM: Czyzbys zapomnial, Stasiu, ze Godban i Method walczyli ze soba i jeden moze miec drugiemu za zle, ze obydwaj musieli uznac wyzszosc Abrahama Ravena?

RAVEN nie istnieje, tak samo jak łyżka.. teraz jest tylko WeeMan ;)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Spoko gala, ja tu spodziewałem się przegrania walki a tu proszę :) DDQ :)

164305289646824b56733d3.gif

• Reputacja:   1

Dobra gala! Ciekawe segmenty, pozwolcię, ze zacutuje:

Scy: Wiem wiem. Wygladasz mi na milosnika taniego wina, ale moze jednak skosztujesz mojego prywatnego "soku z gumijagod"? Uwierz, to daje sile!!

Vaclav spoglada na Scythera, po czym bez slowa siada na ziemi opierajac sie o sciane.

Scy: - Coz, podejrzewalem, ze sie nie skusisz, ale ze Cie nie nauczyli co to pie*dolone krzeslo...

Vaclav: Nie chce tego…

Scy: Czego? Krzesla? Twoja sprawa. Przeciez nie bede Cie zmuszal, zebys usiadl na tym je*anym krzesle. Wolisz podloge? Enjoy…

Vaclav(wskazujac palcem na Tag Team Title) - Nie chce TEGO!

Scy: Aa…tego…aa czemu??

Vaclav: Nie jest mi potrzebny…i nigdy nie byl…

Scyther - To po kiego chuja go wygrales???

Vaclav spoglada na szefa dziwnym przenikliwym wzrokiem. Ruthless bierze ogromnego lyka wodki…

Scy: Luzik bracie. Nie chcesz, Twoja broszka, dam komus innemu, jestes wolny.

Vaclav wstaje, podchodzi do biurka, po czym lapie butelke whiskey Scythera…

Scy: Ee, czekaj, zartowalem z tym czestowaniem. To za drogie dla Ciebie!!

Się uśmiałem :rotfl2: Biedny zagubiony grunger i wielki boss :]

Ogolem tak trzymać

Bardzo fajna gala. Co mi sie podobalo:

1. Pomimo tego ze raczej bylem antyfanem przerysowanego gimmicku pijusa- swietne segmenty ze Scytherem. Ten z Vaclavem i przede wszystkim ten z przyznaniem Tag Title Methodowi. Naprawde mozna bylo sie usmiac :)

2. Super ze na gali w prezentowanych segmentach wystepuje pelna zgodnosc z gimmickami. Co prawda Game jak zwykle sie tutaj nie wypowie, ale nawet jemu podobal sie sposob uzycia Konoe na gali. To jest dopiero komplement, nawet nie wiecie jak wielki :P

3. Publicznosc nie radzaca sobie z catchphrasem WeeMana :P Za duzo , stanowczo za duzo jest zawsze mega cheeru i mega heel heatu w RPach ... ;)

4. Robicie co mozecie by prezentowac storyline'y podbudowujace PPV. Fajna sprawa.

Co mi sie nie podobalo:

1. Walki- za krotkie, za malo normalnych moves a za duzo finisherow. Nie bojmy sie punchy, vertical suplexow i scoop slamow. :)

Czekamy z niecierpliwoscia na karte.

Na PPV zas czekamy jeszcze bardziej ;)

Aha, Psycho: dobrze wiesz, ze to, ze nie bylo walki z Bubba nie oznacza, ze Twoj RP "przepadl"... Szefostwo na pewno dobrze zarejestrowalo kto lepiej napisal RPa, i jezeli byles to Ty, na pewno jestes duzo blizej wygrania feud'u od Bubbstera. Pomysl sobie jaka to bedzie rozkosz gdy na PPV staniecie przeciwko sobie one on one, z jakas sliczna stypulacja, konczac nieustajace mind games :P

Super ze na gali w prezentowanych segmentach wystepuje pelna zgodnosc z gimmickami

psycho nigdy by tego tak nie zagrau [ za żaden hajs :/ ] . ani do nikogo nie powiedziauby pedau . :/ nie zgadzam sie mega mocno . :/ pozatym : chuj ten rpoz znaczy , bubba będzie lepszy mieć na ppv to wygra , ja będe mieć lepszy to wygram . pozatym gdybym wiedziau to może nie przyuożyubym sie AŻ tak , może troche mnie , a może wcale bo gdybym wiedziau , że tak to napiszecie to raczej motywacji zero . nie chodzi o sam fakt , ze walki nie byuo . sam chciauem , żegby sie nie odbyua ale to oficjalnie , psycho obiecau wpierdal i zobacz , nie wyszedu nawet na hale : czytacie wogóle te moje rpozy ? czy kiedykolwiek powiedziauem o kimś w taki sposób , jak to mamy przedstawione w 80% na gali ? wątpie .

sorka , że sie dopierdalam , z gwiazdami zawse są problemy .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

mó, ku*wa, walki sie nie odbylo, bo wymysliles sobie (tzn. wymyslilismy Ci) zabawe w kotka i myszke z Bubba... Bubbowski wkurzyl Cie, jak zaatakowal Cie w poprzedniej walce, teraz Ty wkurzasz jego, bo nie moze Cie znalesc na hali... a RP na pewno bedzie sie liczyc w ocenie calego feudu... ja tak to widze...

poza tym wiem, ze jako prowadzacy e-fed (czy jako erpiarz w ogole) nie mam takiego autorytetu jak mial Rabol i nigdy miec nie bede, wiec latwiej sie przyczepic :P

No ja ostatnio czytalem jedynie twojego ostatniego RPoza (bardzo dobrego, zreszta). Jak wiadomo mialem kilka latek przerwy ;)

Bedac w pelni szczerym, Twoje heel'owe, przepalone szalenstwo i robienie łosia z Bubby (tekst z paroweczka fajny :P) bardzo mi pasowalo do Twojej postaci. I nie wiem czemu "pedau" nie pasuje, wydawalo mi sie ze "dziwki" itp. leca z ust Psycho One'a. No ale widzisz, taka dyskusja jest bez sensu, wszyscy najlepiej sami znamy swoje postacie ...

I jestem pewien, ze jezeli rzeczywiscie napisales wg. kierownictwa lepiej to naprawde Bubba stoi na gorszej pozycji.

Tak , z gwiazdami sa same problemy, ale bez gwiazd to mamy EPW :P

TeeTime

wqrwiające znaki zapytania, ale to nieistotne :)

fajne segmenty, nawet bardzo, ale tej whisky jednak za duzo... ilez mozna czytac o tym jak Scy pije:?:

komentarz sie polepszy z czasem, a walki... nom troszq srednie, ale i tak tego sie nie czyta :lol:

podobalo mi sie wykorzystanie ReXa na gali, z jednym malym ale: armbar na backstage'u jest malo realistyczny :) Tee mogl zalozyc jakies efektowne duszenie, po ktorym Sinner by poszedl spac...

teraz czekam na karte :]

smurfus

[ Dodano: 2006-04-11, 13:02 ]

aha, rozumiem rozgoryczenie P1, ale mi osobiscie cale zajscie sie podobalo :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Dobra, to teraz mam jedna konkretna kwestie: ten topic z komentarzami nt gali nie jest po to, zeby sobie byl, ale zebysmy ze Scy wyciagali wnioski... poniewaz widze sporo mniejszych lub wiekszych zastrzezen co do walk, to prosze o ew. sugestie... walki sa krotkie (ok, postaram sie pisac dluzsze, choc wydaje mi sie, ze np. ME byl nawet zbyt dlugi), sa jakies takie (dlaczego :?: :D)... co wg Was powinienem dodawac do opisu walk (dzieki Krejv za podpowiedz dotyczaca tych podstawowych ciosow), itp...