Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

wierze tylko w siebie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jesteśmy na cmentarzu gdzie Franz stoi z butelką wódki nad grobem swojego tragicznie zmarłego brata i obraca ją do góry nogami wylewając na ziemie alkohol.

Franz: Bracie nie przynioslem ci wstydu bo dalem z siebie wszystko co najlepsze i wygralem walke z moimi najgorszymi wrogami bo chce żebyś był ze mnie dumny. Szkoda ze nie zyjesz i nie możesza być na następnej wrestlepaloozie gdzie po raz kolejny bede walczyl o swoje lepsze zycie i naszych rodzicow. Odkad odszedles matce jest cięzko i nie może sie pozbierac bo płacze całymi nocami a ojciec chla pod sklepem tanie wina i nie pracuje dlatego ja musiałem wziadź sprawy w swoje ręce i zarabiać na życie. Byłem w Belgii ale tam mnie nie przyjeli jak swojego i zle traktowali jak szmate. Teraz wytrwam wszystko i zajde na szczyt!

Franz napija sie wódki i wylewa swojemu bratu troche i kładzie kwiaty na jego grobie całuje zdjęcie na tablicy i ochodzi.

Niedziela. Franz siedzi na silowni w swojej piwnicy obok laweczki stoji woda mineralna ktora wrestler popija czasami kiedy sie zmeczy aby dodac sobie tchu. Unosi ciezarki keidy do pokoju wchodzi jego matka.

Mama: Idziemy do kosciola chodz z nami.

Franz: Nie pojde

Mama: Czemu

Franz z agresja rzuca sztange i rzuca sie do matki

Franz: Bo boga nie ma!

Matka jest oburzona bo jest moherem i glosuje na Kaczynskiego.

mama: Jak to nie ma? Kogo ja wychowalem!

Franz: Bog nie istnieje bo gdyby istnial nie zabraqlby mojego brata a twojego syna w tak mlodym wieku!

Mama: Nieprawda! On jest w lepszym swiecie!

Franz: Idz stad! Idz!

Matka wychodzi bo nie chce sie kloci z synem i placze.

Franz zdenerwowany ze matka probowala go nawracac wyjal ze swojej szafki butelke wodki i pociagnal lyka mial juz odstawic zpowrotem ale wzial butelke pod pache i postanowil isc na miasto. Wyszedl na ulice a tam padal deszcz i ludzie szli do kosciola. Wrestler zaczal mowic do siebie pod nosem

Franz: Idioci wierza w boga a boga nie ma i tylko ci ksieza naciagaja tych starych dziadkow na pieniadze a potem jezdza limuzynami lepszymi niz Psycho One.

Franz patrzy w niebo

Franz: gdybys istnial to bys nie zabral mojego tragicznie zmarlego brata bo on nic zlego nikomu nie zrobil i nie zasluzyl sobie na to.

Franz przypadkiem cos kopnal zoaczyl sobie pod nogi i okazalo sie ze to kot. Franz podniosl go i schowal za bluze i zaniosl do domu.

Znowu Franz siedzi na swojej silowni i przygotowuje sie do walki obok komputera bo chce nagrac promo. Na jego kolanach siedzi kot ktorego znalazl na podwurku

Franz: na wrestlepaloozie w Warszawie zabije was wszystkim kazdego bo na to zasluzyliscie. bedziecie skakali nad linami jak ten kot przez plot kiedy ucieka przed goniacym go psem rozumiecie? Kazdy z was jest bezbronnym kotem kiedy staje do walki z franzem ktory szuka zemsty na was. Franz was goni i chce was rozszarpac a wy bedziecie wyskakiwali z ringu ponad najwyzsza lina zeby ujsc z zyciem z tego batlle royal bo jak nie uciekniecie to ja sam was wyrzuce i pokonam. po raz pierwszy bede mial okazje walczyc z powaznymi zawodnikami a nie jakimis batemanami ktore nic nie robily tylko staly bo nie wiedezialy na co stac franza a go stac na bardzo duzo. Mowie wam! Franz jest inny niz wy bo on ma o co walczyc i on jest zdenerwowany i wkurwiony. nie liczę na pomoc boga bo w niego nie wierze wierze tylko w swoje miesnie ktore was zmiazdza. a wy modlcie sie lepiej do swoich bogow zeby was ocalili.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grishan

1

• ManieKO

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Przy swoim debiutanckim erpie prosiłeś o komentarze, ale się ich nie doczekałeś. Miałem skomentować, nie skomentowałem - trudno, tak bywa. Obiecałem sobie jednak, że jeżeli wytrwasz w pisaniu i wrzucisz tekst numer dwa, to się sprężę i spróbuję coś zdziałać. Wywiązałeś się ze swojej części zadania, więc teraz czas na mnie :)

Nie napiszę nic odkrywczego, bo wnioski nasuwają się same. Najważniejszy z nich sprowadza się do jednego słowa. Brzmi ono: ORTOGRAFIA. Chłopie, to jest absolutna podstawa. Jeżeli Twój tekst roi się od błędów ortograficznych i brakuje w nim polskich znaków (nie mówiąc o interpunkcji) to nie spodziewaj się, że Twój zawodnik zdziała coś sensownego. Nie jestem jakimś wielkim ekspertem ale wydaje mi się, że bez tego jednak w erpach ani rusz. Więc zacznij od poprawy tych absolutnie podstawowych błędów, bo bez tego nawet najlepszy tekst ogromnie traci na wartości. To jest pierwsza rzecz, nad którą po prostu musisz popracować. W tej chwili błędy przesłaniają całą resztę.