Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #27 - Attitude War odc.1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

http://www.attitude.pl/gfx/vttitude.png

Mamy przyjemność zaprezentować nowy odcinek Vttitude i zarazem nowego prowadzącego. Matt2Hott rozpoczął nową pod-serię Vttitude - Attitude War, w której omawia i porównuje danych wrestlerów. Pojedynek składa się z różnych konkurencji - od gimmicku, po...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-vttitude-27-attitude-war-odc1.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• VebVe

2

• SixKiller

1

• maly619

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przede wszystkim JA CIE STWORZYŁEM TO I JA CIE POJADĘ.

1. Za długo

2. Nic się nie dzieje

3. Kiepskie przygotowanie

Nie tak się tworzy video w sieci. Żyjemy w czasach youtubach gdzie ludzie nie są przyzwyczajeni do oglądania czegoś długo. Tym bardziej że poza gadającej głowy nic nie ma. Poza tym strasznie ogólnikowo biorąc pod uwagę że na attitude jest tona materiału o Reyu, nawet jego książka jest przetłumaczona i jest tam wiele faktów z jego życia i początków, ale przesłuchałem całe. Tylko że oglądanie gadającej głowy przez 30 minut to nie jest coś na co mam czas więc spaskowałem i zacząłem robić inne rzeczy w tle. Z jednej strony jest OK bo zaciekawiłeś z drugiej strony to nie halo bo to nie Attitude mówi żeby chłonąć to tylko w wersji audio. Ogólnie to samo co mi się nie podobało u Rafikova. Fajna pogadanka, ale realizacja video kiepska. Więc Audio - jak najbardziej tak, Video - nuuuuuuuuuuda. Powodzenia w dalszym prowadzeniu ;)

PS. Rafikov był lepszy! (zawsze chciałem to napisać :lol: )

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316848

• Urządzenie:  Windows

Wyszło fajnie. Nie było przesadnego hejtu, jakiego w sumie spodziewałem się po prowadzącym ;) ale to dobrze.

Wiadomo, były małe niedoróbki, jak zbyt długie wypowiedzi, bądź pewne braki w wiedzy (czy też nieprzygotowanie), ale nie przeszkadzało mi to jakoś przesadnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316854

Nie będę pisał, że "nieźle jak na pierwszy raz", bo Matt to stary vloger i osobiście się cieszę, że dołączył do redakcji :wink: Ale, ale - tyle kadzenia, teraz oczekiwania.

Więc tak - rzeczywiście było nieźle, z jajem i całkiem merytorycznie, ale w biegu, przez co były niedociągnięcia. Czy za długo? Moim zdaniem nie - program powinien trwać tak długo, jak długo jest o czym gadać. Oczywiście w jakichś rozsądnych granicach, ale pół godziny jest jak najbardziej okej. Sama forma versusa podoba mi się tak sobie. Podkreślam - "mi". Bo myślę, że versus znajdzie zwolenników, zwłaszcza wśród młodszych, którzy będą rzucać swoje propozycje. A czego ja bym chciał? Wyrazistych opinii, z którymi mógłbym polemizować. Podobał mi się np. ten wpis nt. Punka - że przeciąga strunę. Gdyby to nagrać (oczywiście już nie teraz), byłby niezły materiał. Proponuję więc obok versusa wystartować za własnymi przemyśleniami.

To był udany start. Powodzenia!

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316870

Webwe, kto jak kto, ale ty nie powinieneś wytykać komukolwiek błędów w vlogach

Że co proszę? Co jak co, ale ja w vlogach o wrestlingu osiągnąłem póki co najwięcej (w sumie brak konkurencji robi swoje). To że nie jestem lubiany za moje zachowanie (ponoć gwiazdorze) i to że zastąpiłem "ukochanego guru prowadzącego" nie oznacza że moje materiały były słabe. Merytorycznie były przygotowane dosyć dobrze, technicznie nie mam sobie nic do zarzucenia, niejednokrotnie jechałem w teren zrobić materiał do tego poprawiłem wszystkie błędy które były zarzucone wokół tony obelg i wystarczy porównać pierwsze Vttitude z najnowszym spod mojego "pióra" żeby zobaczyć ogromny progres. Można mi zarzucać że jestem gruby lub mam chujową fryzurę, ale nie że moje materiały były słabe. Więc bądź co bądź ale ty anonimie nie powinieneś wytykać komuś czegokolwiek. Więc jako osoba z dużym doświadczeniem mogę sobie wytykać Matiemu błędy i to bez zahamowań jako że to mój wieloletni przyjaciel i że to ja wprowadziłem kilkukrotnie jego osobę do Vttitude.

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316892

VebVe zjedz Snickersa.
https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316895

wytrzymałem jakieś 3 minuty

i już mnie ciśnie by krytykować

matt2hott - żebyś ty był hot to nie powiem, powodzenie może masz u długowłosych studentów, ale nie u studentek,

czy innych kobiet, pań, dziewczyn.

ksywka odrazu nasuwa mi skojarzenia do "Right Said Fred - I`m Too Sexy"

jeśli ksywka ma być heelowa, wzbudzać gwizdy publiczności, to dla mnie jak znalazł :)

na szczęście na samym końcu sam przyznał "ksywa w dupy" więc kolega już dla mnie jest ok, ma do siebie dystans :)

nie wiem jaka ma być formuła tego vttitude, ale trzech czy czterech prowadzących widziałem

(liczba zależy jak potraktować "bliźniaków":)

i każdy dzieciak robił się za experta w czymś tam innym niż poprzednik.

Dlatego nie wiem czym vttitude ma być:

- jakimś podsumowaniem tygodnia,

- krytyką wwe,

- zachwycaniem się czymś kompletnie nie popularnym w Polsce,

- czy też historiami o wrestlerach, którą każdy chcący może sobie w necie przeczytać

???

administratorzy chyba do końca też sami nie wiedzą bo często prowadzący się zmieniają.

Kolega Matt chce porównać dwóch wrestlerów a gdy przychodzi do pierwszej oceny to słyszę "ciężko mi" "nie wiem" "pomyśle"

Porównywanie osoby obecnie i sprzed 20lat - super pomył ;)

"kiedyś umiał latać, teraz po 20latach już nie lata i jest połamany" rozwodzi się 20latek,

niezdający sobie sprawy, że sam kiedyś też będzie miał 40lat i już nie będzie taki "hott" a i zawiązanie butów już nie będzie takie łatwe.

(sam kiedyś miałem 20lat i też nie wiedziałem nic o starzeniu się, teraz z innej perspektywy oceniam takie porównania)

co fakt to fakt, w dzisiejszych czasach słuchanie i oglądanie "głowy" przez 30 minut,

nawet jak by to była nawet AJ czy Faye Reagan, to olbrzymia przesada. Słuchanie o tym co można przeczytać w necie jest nudne,

chyba, że to ma być audycja dla początkujących dzieci które nie miały styczności z wrestlingiem.

Ale wtedy musiała by to być ciekawa audycja gdzie coś się dzieje, a nie tylko "hot" gadająca głowa.

Po ok 10 minutach przestałem uważać na to co słyszę, oglądać przestałem dużo wcześniej :)

N!CO mówi RULEZ !!!

PS 1

WRESTLERZY DO PORÓWNANIA

UNDERTAKER VS STING

(phenom vs ikon)

choć wolałbym aby N!CO zajął się takim tematem, bo przynajmniej zrobi to profesjonalnie i ciekawie.

Tak jak zasługuje na to taki temat.

PS 2 tak, wiem że krytykowanie kogoś za wygląd jest źle odbierane, tak samo jak jak sama krytyka bo wszyscy się obrażają.

Tak, wiem, że łatwo krytykować anonimowo w internecie, i gdy samemu się nic nie robi. I tak, wiem, że wszyscy "experci"

czy też "koledzy z kółeczka wzajemnej adoracji" będą się rozwodzić jak ja to nie mam racji.

PS 3 Mam w nosie (taki komentarz chyba nie zostanie usunięty przez adminów ;)) reakcje na mój komentarz.

PS 4 to jest tylko moja opinia, na temat tego co chciałem (bo nikt mnie nie zmuszał) obejrzeć i wysłuchać

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316897

VebVe a po uj komu obróbka video? Przestań komentować jak Ci się nie podoba. Arbuz nie musi siedzieć nad materiałem i dodawać kolorów czy żeby rozjaśniać albo przyciemniać film. Pzestań. Rafi i tak był najlepszy. Arbuz swoje gada co myśli i się zbytnio nie pieprzy.

A Ty nie byłeś najlepszy i najbardziej znany...znam innego vlogera który miał lepsze teksty i więcej wyświetleń ohoho...też mi coś.

Także nie spinaj dupki bo na własne życzenie już nie prowadzisz tego Vitti:)

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316898

Big Bossman kolega nowy na forum jak widzę.

Jako że twój post w 80% to po prostu Hejt, a w 20% może jakaś krytyka (do której zaraz). Ale pozwól że tobie najpierw odpowiem na te twoje pseudo-ironiczne śmieszkowanie i wywołanie (nie oszukujmy się) mojego bólu dupy.

"Krytyka" mojej ksywki ? Serio ? W późniejszym tekście piszesz że masz ponad 20 lat, tym czasem dowalasz się jak jakiś średnio rozgarnięty chłopak z gimnazjum. Być może nawet nie wiesz ale moja ksywka jest takim samym hołdem do wrestlera (Scotty2Hotty) jak Twoja. Co do mojego w twoim mniemaniu "homosexualizmu" - na ten temat się nie wypowiem, ponieważ takie pseudo-wymyślania możemy zacząć zawsze i wszędzie, co powiesz na następny tekst np. o twojej matce ? Pewnie źle byś to przyjął prawda ?

nie wiem jaka ma być formuła tego vttitude

Podpowiem - luźnymi vlogami na temat wrestlingu.

Kolega Matt chce porównać dwóch wrestlerów a gdy przychodzi do pierwszej oceny to słyszę "ciężko mi" "nie wiem" "pomyśle"

Ja po prostu idę na żywioł i nie robię ekstrawaganckich obróbek wycięć sapania itp Jak powiedziałem nie jestem wszystkowiedzącym omnibusem i mogę mieć parę potknięć, jeżeli większosci się to podobać nie będzie zawsze mogę to obrabiać. Tymczasem zapraszam do oglądania takich "sław" na YT jak LekkoStronniczy czy inne Niekryte Krytyki.

"kiedyś umiał latać, teraz po 20latach już nie lata i jest połamany" rozwodzi się 20latek

No teraz to mnie zniszczyłeś. Aha nie mogę wypowiadać się na temat kogoś kto ma więcej lat niż ja, genialna reotryka, przy której nie powstawała by chociazby Historia (NIE WYPOWIEM SIĘ NA TEMAT KRÓLA X, BO NIE ŻYJE JUŻ OD PONAD 200 LAT !). W następnym odcinku wypowiem się o dzieciach zawodników WWE, bo chyba tylko one są młodsze niż ja.

niezdający sobie sprawy, że sam kiedyś też będzie miał 40lat i już nie będzie taki "hott" a i zawiązanie butów już nie będzie takie łatwe.
Czy to również tekst w stylu "zrób lepiej ?", czy mam odpowiedzieć tak samo i zaprosić cię do nagrania Vttitude ?

co fakt to fakt, w dzisiejszych czasach słuchanie i oglądanie "głowy" przez 30 minut,

nawet jak by to była nawet AJ czy Faye Reagan, to olbrzymia przesada. Słuchanie o tym co można przeczytać w necie jest nudne,

No nareszcie jakaś krytyka, też z początku myślałem że lekko przegadane, następnym razem troszkę szybciej zrobię cały materiał.

chyba, że to ma być audycja dla początkujących dzieci które nie miały styczności z wrestlingiem.

Ale wtedy musiała by to być ciekawa audycja gdzie coś się dzieje, a nie tylko "hot" gadająca głowa.

To już ocenią starsi użytkownicy forum, nie mnie to oceniać.

WRESTLERZY DO PORÓWNANIA

UNDERTAKER VS STING

(phenom vs ikon)

choć wolałbym aby N!CO zajął się takim tematem, bo przynajmniej zrobi to profesjonalnie i ciekawie.

Tak jak zasługuje na to taki temat.

Myślałem and tym już wcześniej i za jakiś czas to zrealizuje. Co do twojego "ulubionego" redaktora - źle napisałeś jego ksywkę więc widać jakim fanem jego pracy jesteś. Ps. Nie popełniłeś literówki ponieważ 2 razy napisałes tak samo - N!CO

PS 3 Mam w nosie (taki komentarz chyba nie zostanie usunięty przez adminów ) reakcje na mój komentarz.

Radzę więc poprosić wtedy jakiegoś Admina aby zablokował ten temat tak aby nikt więcej (a w szczególności osoba do której skierowany był ten post) nie mógł napisać nic więcej.

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316903

Można Vebve lubić albo nienawidzić, ale pisać - że jego Vlog na Atti był najsłabszy jest kompletnym debilizmem i brakiem obiektywizmu - gościu nagrywał najciekawsze vlogi zarówno jeśli chodzi o tematy jak i realizacje - oglądanie jego filmików upływało bardzo szybko. Matt2hot - też nie jest zły, bo ma gadane więc nie zanudzi przez większość czasu.
https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316904

Boże ile kontrowersji o nowym Vttitude, głowa mała...

Postaram się wysłowić w miarę lakonicznie - W nowym Vttitude wręcz "wali na kilometr" uwielbieniem do Botchamanii (ta muzyczka; do czego oczywiście nic nie mam, w ogóle ten odcinek przypomniał mi o tym że nie oglądałem BM o Wm-ce więc już plus widzę), pomysł porównań nie jest zły, natomiast mam nadzieje żę więcej niż 5 odcinków o tym nie powstanie, a to z tego powodu że: a) szybko się nudzą, b) ciężko o obiektywne opinię (o czym się niejako przekonaliśmy w tym odcinku).

Chciałbym nie poruszać tematu porównań programów M2H i VV ale skoro dyskusja trwa w najlepsze to się przyłącze. Na mój gust nie wolno porównywać bodajże 10 odcinków od Vebve z pierwszym od Matta. Tego się nie robi, nie dlatego że działa tu formułka "nie krytykuj debiutanta", ale z ludzkiego punktu widzenia tego się nie da zrobić, to tak jakbym ja się porównywał się z Rockiem pod względem ringowym . Nie mówiąc o tym że temat nieco przytłoczył prowadzącego (widziałem w ch*j i jeszcze trochę filmików M2H na YT więc trzeba jednak nieco zganić za to że w pierwszym punkcie mówi tekst w stylu "no nie wiem co powiedzieć", po 10 minutach tego się nie robi, sorry).

Powiedzmy sobie jasno że Vebve co zrobić dobrze miał to zrobił, szkoda że "oddał" program tak bez wyrazu, ale przecież M2H to, wg mnie, ten sam kaliber więc jakiejś bardzo dużej straty nie odczujemy, szczególnie że nasz ulubiony Magister Zapasów zapewne dopiero się rozkręci. Wyeliminuje przerwy i niedociągnięcia i będzie git.

P.S. Czekam na moment w którym porównasz Danielsa z kimkolwiek, choćby z AJ-em Stylesem lub Jaśkiem (wtedy będzie można mówić o subiektywnej opinii)

https://forum.wrestling.pl/topic/32635-vttitude-27-attitude-war-odc1/#findComment-316905