Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sytuacja na linii Punk-WWE. Plany na Extreme Rules. RAW is G

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Powodem dla którego Brock Lesnar powrócił na RAW, a Undertaker zapowiedziany jest na kolejne, jest brak CM Punka, a co za tym idzie, odpowiedniego star-powera. Przed poprzednim epizodem czerwonej tygodniówki, plan zakładał promo Punka, narzekającego na porażkę z WrestleManii, i opuszczającego federacje (storyline...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

9

• Ghostwriter

9

• N!KO

2

• Bullinho

2

Top użytkownicy w tym temacie

"Porzucono plany, na heel turn Bookera T. Obecne w WWE, zakładają przejście na ciemną stronę mocy GMa SmackDown, ale będzie nim Teddy Long."

Nareszcie. On już dla mnie jest heelem. Wystarczy, że zapowiada match tag teamowy. ;)

"Na chwilę obecną, w WWE panuje wielki niepokój, iż Dwayne Johnson, nie wróci do ringu w ogóle."

Co to będzie, co to będzie... Jeżeli nie będzie mógł już w stanie wrócić na ring (w co nie chce mi się wierzyć), to przynajmniej tyle dobrze, że zdążył jobbnąć Januszowi.

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316779

N!KO, mam do Ciebie wielki szacunek za to co robisz dla Attitude, ale...Przesadziłeś z ilością przecinków w tym newspacku. Mogę Ci się wydać zwykłym hejterem albo 'że się czepiam', jednak po prostu niezwykle mnie razi jak praktycznie W KAŻDYM zdaniu wepchnięty jest na siłę przecinek. Nie mówię tego, żeby Ci dokopać, nie jestem sfrustrowany, nie jestem gimbusem, nic z tych rzeczy. Chętnie powiem Ci, co jest nie tak - żebyś w przyszłości nie popełniał takich błędów, bo jednak Attitude to szanujący się portal wrestlingowy i fajnie by było tego unikać. Proszę z całego serca - nie uznawaj tej wypowiedzi za hejt, bo nie taki jest jej cel. Mam nadzieję, że nie zbagatelizujesz tego, o czym mówię, bo uważam, że to dosyć istotna kwestia. Pozdrawiam.
https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316784

Parę tygodni temu, zawodnik pokłócił się z kreatywnymi, strasząc swoim odejściem.

Nie podoba mi się takie zachowanie Punka, a z tego co pamiętam nie jest to pierwszy raz, gdy zachowuje się tak nieprofesjonalnie i grozi odejściem. Punk dobrze wie, że jest potrzebny WWE, że ma ich w garści. I trzeba powiedzieć to głośno i wyraźnie, ale to jest bezczelne wykorzystywanie swojej pozycji w federacji.

Narzekaliście na Rocka walącego fochy to co powiecie teraz? Bo jak dla mnie obie te sytuacje niewiele się różnią.

Punk może i jest genialnym wrestlerem, ale coraz częściej mam wrażenie, że człowiekiem jest niefajnym.

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316785

PPV nazywa sie do cholery Extreme Rules, i ja mam nadzieje że 90% walk będzie miała stypulację, bo jak wylecą z samą klatką to sie chyba posikam ze śmiechu. Wszystkie walki powinny mieć stypulację, a jak nie to nie nazywajmy gali Extreme Rules bo to jest bez sensu.
https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316786

N!KO, mam do Ciebie wielki szacunek za to co robisz dla Attitude, ale...Przesadziłeś z ilością przecinków w tym newspacku. Mogę Ci się wydać zwykłym hejterem albo 'że się czepiam', jednak po prostu niezwykle mnie razi jak praktycznie W KAŻDYM zdaniu wepchnięty jest na siłę przecinek. Nie mówię tego, żeby Ci dokopać, nie jestem sfrustrowany, nie jestem gimbusem, nic z tych rzeczy. Chętnie powiem Ci, co jest nie tak - żebyś w przyszłości nie popełniał takich błędów, bo jednak Attitude to szanujący się portal wrestlingowy i fajnie by było tego unikać. Proszę z całego serca - nie uznawaj tej wypowiedzi za hejt, bo nie taki jest jej cel. Mam nadzieję, że nie zbagatelizujesz tego, o czym mówię, bo uważam, że to dosyć istotna kwestia. Pozdrawiam.

Spoko, nie wykluczam, że mnie trochę poniosło, i choć nie mam w zwyczaju pisania wymówek, to nadmienię, że cały newspack powstał w pracy... w takiej która przynosi większe korzyści finansowe niż Atti :wink: Zwrócę na to uwagę w przyszłości.

Nikki Bella jako pretendentka? Niby za co? bo daje dupy Cenie?

Szukają dla niej/nich zajęcia, po tym, jak wyłożyli konkretny hajs na kontrakt. AJ obecnie ma co robić, towarzysząc Dolphowi. Też bym wolał "małą myszę", ale Twin Magic mi nie przeszkadza. Generalnie, jeśli podana tu karta na Extreme Rules się sprawdzi, to znów podchodzę optymistycznie do PPV.

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316787

Punk dobrze wie, że jest potrzebny WWE, że ma ich w garści. I trzeba powiedzieć to głośno i wyraźnie, ale to jest bezczelne wykorzystywanie swojej pozycji w federacji.

Szczerze? Na jego miejscu sam bym tak robił. Każdy ma inne zdanie.

Benoit na płycie? Czy na różnych nowszych DVD normalnie nie mają problemów z wspominaniem o ludziach, o których na wizji nie ma mowy, czy to jakiś wyjątek? Za dużo tych video nie oglądam, to nie wiem.

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316789

Nie podoba mi się takie zachowanie Punka, a z tego co pamiętam nie jest to pierwszy raz, gdy zachowuje się tak nieprofesjonalnie i grozi odejściem. Punk dobrze wie, że jest potrzebny WWE, że ma ich w garści. I trzeba powiedzieć to głośno i wyraźnie, ale to jest bezczelne wykorzystywanie swojej pozycji w federacji.

Narzekaliście na Rocka walącego fochy to co powiecie teraz? Bo jak dla mnie obie te sytuacje niewiele się różnią.

Punk może i jest genialnym wrestlerem, ale coraz częściej mam wrażenie, że człowiekiem jest niefajnym.

Kreatywni WWE odwalają sztampę, chujowo bookują Punka (wiem, że ty uważasz, że jego booking jest wspaniały, ale jak widać Brooks ma inny pogląd na tą sprawę i ten pogląd jest logiczny), a ten po prostu wali im tekst w stylu: "Panowie! Jak tak dalej pójdzie, to podziękuję". Może w ten sposób coś ugra, (bo grzeczne słuchanie się Kreatywnych jak widać nie jest drogą do sukcesu), a może gówno ugra. Myślę, że Brooks sam dobrze wie, czy warto posuwać się do ostateczności czy dalej grzecznie wypełniać "wspaniałe" pomysły bookerów. Jedni pozycję zdobywają wchodząc komuś w dupę, a inni wykorzystują swój talent i walczą o swoje. Szanuję tych drugich.

Co do "niefajnego Punka" to oczywiście można mieć tam różne wrażenia. Fajny wrestler może być chujowym człowiekiem (patrz: HBK), ale sam nie wiedziałbym co powiedzieć na temat CM Punka. Z mordy na jakiegoś do rany przyłóż człowieka nie wygląda, ale na pewno nie traci u mnie poprzez ten konflikt z Kreatywnymi. Od pewnego czasu przebijają się informacje o tym, że Punkowi nie podoba się obecny produkt, w promach przewijają się narzekania na brak pushu dla dobrych wrestlerów (kosztem różnych drewnianych wynalazków) potwierdzające niejako doniesienia z backsteagu. Kurwa... jak tu człowieka za to nie lubić?

Jeżeli coś miałbym uznać za fanaberię, to prędzej przerwę na kilka miesięcy "no bo jestem zmęczony", gdy inni też zasuwają i nie narzekają. Ale cholera wie jak to tam u Punka wygląda z tą psychiką i urazami więc aż tak bardzo nie wychylałbym się.

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316790

Chciałbym zobaczyć ten zapis w jakimś "regulaminie uczestnictwa w galach WWE", który mówi, że w razie trzymania niewłaściwego transparentu może interweniować ochrona. Taki zapis musi istnieć, bo nie można tak po prostu podejść do kogoś, kto zapłacił 100 dolarów za pierwszy rząd, i powiedzieć "nie podobasz się nam, spieprzaj do tyłu". To się musi odbywać na podstawie czegoś.
https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316792

"Nie mówię tego, żeby Ci dokopać, nie jestem sfrustrowany, nie jestem gimbusem, nic z tych rzeczy."

Ty, panie "bezbłędny"!

Poszukaj w tym zdaniu błędu interpunkcyjnego.

Pozdrawiam!

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316794

A mały oczywiście ma rację, że różnych wrestlerów mierzy się różną inną miarą. W przypadku Rocka było tak, że cokolwiek by zrobił, byłoby źle - i piszę to jako ktoś, kto Rocka "tylko" lubi, a nie ślepo mu markuje. Ale oprócz tego bezrefleksyjnego hejtu nie podoba mi się coś jeszcze - nie podoba mi się oczekiwanie od wrestlera, żeby był fajnym człowiekiem. Po pierwsze, o większości wrestlerów nie wiemy nic oprócz jakichś strzępek, z których część i tak jest nieprawdziwa. Po drugie, Scott Hall, który w swoich czasach był jednym z bardziej lubianych wrestlerów, zwykł mówić "nigdzie w moim kontrakcie nie jest napisane, że mam być miły dla kogokolwiek". Brzmi niefajnie, ale ani trochę nie wpływa na to, jak odbieram Bad Guya. Więc może zamiast moralizować i oceniać człowieka na podstawie byle czego, po prostu dobrze się bawmy. Wielu wrestlerów nie jest fajnymi ludźmi, czas się z tym pogodzić :)
https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316796

Co do "niefajnego Punka" to oczywiście można mieć tam różne wrażenia. Fajny wrestler może być chujowym człowiekiem (patrz: HBK),

Na jakiej podstawie w ten sposób uważasz? Bo co usłyszałem kiedyś mówiło mi, że HBK jest spoko człowiekiem. Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? :smile:

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316798

wiem, że ty uważasz, że jego booking jest wspaniały

Pokaż mi gdzie tak mówię.

Mi nie chodzi tutaj o to, że Punk narzeka. Jeśli jest powód do narzekania, to jasne, niech to robią i to nawet częściej niż teraz. Gdy była plotka, że ktoś mocno skrytykował Vince'a i była to czołowa postać (a potem mówiło się, że to Cena), to byłem pod wrażeniem takiej postawi i podobało mi się to. Chodzi mi o sposób w jaki to zostało zrobione, a dla mnie tego typu szantaż i foch to najgorszy z najgorszych sposobów. Wydaje mi się, że takie rzeczy można załatwić normalnymi środkami, a nie przechodzić od razu do skrajnych, drastycznych decyzji.

Oczywiście, to tylko newsy i tak naprawdę mało znamy szczegółów tego jak to wyglądało. Problem w tym, że to nie pierwszy raz gdy czytam, że Punk szantażem dochodzi do swoich racji. I to mi się nie podoba.

Z tym, jakim człowiekiem jest Punk, to oczywiście zgadzam się, że prywatny charakter nie powinien mieć wpływu na to jak kogoś się odbiera. Też nie napisałem nigdzie, że Punk traci w moich oczach przez charakter, a po prostu stwierdziłem, że chyba jest on taki a nie inny. Nie podoba mi się tylko to, o czym pisałem wcześniej. Charakter jest mi obojętny. Miz też jest podobno kutasem na zapleczu, a czy przeszkadza mi to? Nie, bo nie lubię go ciągle tak samo :D

https://forum.wrestling.pl/topic/32629-sytuacja-na-linii-punk-wwe-plany-na-extreme-rules-raw-is-g/#findComment-316812