Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Raw Wrestlemania Revenge Tour w Łodzi - dołącz do Attitu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

http://www.attitude.pl/gfx/postery/wwe_wrestemania_revenge2013.jpg

Do kolejnej gali WWE w Polsce pozostały już niecałe dwa tygodnie. 27 kwietnia w łódzkiej Atlas Arenie będziemy mieli okazję obejrzeć m.in. następujące pojedynki:

***WWE Championship Triple Treat Match***

John Cena vs. Ry...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-lodzi.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32610-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-%C5%82odzi-do%C5%82%C4%85cz-do-attitu/

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

4

• kr3cik-bmc

2

• Schoop

2

• Koper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej podobają mi się komentarze pod artykułem...

Cóż... Takie już życie, że w Polsce zwykłe "bezsensowne" mordobicia się podobają, a jak ktoś już próbuje zrobić widowisko to od razu lecą takie komentarze :) Najbardziej podoba mi się porównanie wrestlingu do mma :D

Mi się najbardziej podobał ten, w którym ktoś napisał, że bardziej ustawianym sportem jest tylko piłka nożna czy coś w tym stylu. :) A tak na serio to te komentarze dają mniej więcej obraz tego, co ludzie myślą o wrestlingu w Polsce. "Ale przecież to jest udawane...", "Widowisko dla kretynów z USA" itp. itd. Tak się zastanawiam, czy moi znajomi też uważają, że jestem kretynem, bo to oglądam, a tylko nie mówią mi tego w twarz.

• Urządzenie:  Windows

Nie ma co patrzec na te komentarze, bo tam się "mundrzą" kretyni. Uwowmy sie, komu ogarnietemu by sie chcialo spamowac na jakiejs Interii. Takie docinki, dotyczą każdej tematyki, nie tylko wrestlingu.

Jak nagrywalismy AM z naczelnym MMARocks, to też była obawa, że zjada pomysl, na tamtym serwisie, a na około 100 wpisów, negatywnych był bardzo mały procent - zostawiam margines błędu, bo osobiscie nie pamietam zadnego. Wszystkim sie zebrało na wspominki, jak to kiedyś się o wrestling "otarli", patrząc na WCW.

W polemike mi sie nie chce wchodzic, bo i nic tam po mnie, ale jak ktos probuje swych sił, to garujcie ich Lesnarem, albo odsylajcie do dokumentu z King Mo, w ktorym otwarcie przyznaje, ze treningi wrestling sa ciezsze od MMA.

Ja tam mam bilet na sektor H, ale wwe w moim mieście to jest coś, nie darowałbym sobie gdyby mnie zabrakło:)

• Urządzenie:  Windows

Jakbyście pierwszy raz czytali tego typu komentarze. Przecież one pojawiają się za każdym razem, gdy na jakiejś bardziej dostępnej stronie pojawia się temat wrestlingu. Dyskusja i tak nie ma sensu, bo wrogów wrestlingu nie przekonamy do swoich racji. Ja tam wolę takie coś ignorowac.

Jakbyście pierwszy raz czytali tego typu komentarze. Przecież one pojawiają się za każdym razem, gdy na jakiejś bardziej dostępnej stronie pojawia się temat wrestlingu.

No co tyyy... :roll: