Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Gwiazdy na HoF, Kto na okładce WWE 14?, Ziggler i Rhodes o c

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Stephanie McMahon poinformowała na Twitterze, że The Rock znajdzie się na okładce nowej części gry WWE 14, która to pojawi się do nabycia jesienią tego roku.

Dixie Carter również na Twitterze wspomniała o tym, że spotkała się ze Stephanie w ubiegłym tygodniu oraz życzy jej i jej całej rodzinie wszystkiego dobrego w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gwiazdy-na-hof-kto-na-okladce-wwe-14-ziggler.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32559-gwiazdy-na-hof-kto-na-ok%C5%82adce-wwe-14-ziggler-i-rhodes-o-c/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bullinho

1

• Croos

1

• Rebellion

1

• Skinner

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

"Wczoraj zostało potwierdzone, że film animowany Scooby Doo, do jakiego premiery dojdzie za rok, będzie ściśle związany z WrestleManią 30, Johnem Ceną i Triple H'em"

Spoiler "dzisiejszej" walki Lesnara z Hunterem?...

@cross: niekoniecznie, Triple h może występować jako dyrektor generalny WWE.

Nie jestem zadowolony z tego że The Rock będzie się prezentował na okładce WWE'14, widać że centralnie mają teraz w dupie kogoś takiego jak: CM Punk,John Cena,Dolph Ziggler dawno nie było ich na żadnym plakacie, już mógł być Brock Lesnar na okładce WWE'14 a nie The Rock jednak widać komu WWE lubi całować Candy Ass.

Czyżby szykował się powrót RVD'ego? szczerze mówiąc rok temu po WrestleManii 28 wrócił Brock Lesnar, może teraz czas na byłego WWE Championa i ECW'u Championa czyli na Rob Van Dama niby, który mógł by powrócić i rozpocząć jakiś ciekawy program np z Lesnar'em lub z Ortonem, zobaczymy powrotu RVD.. może :)

Liczę na Dolpha i mam nadzieje ze zaskoczy nas wszystkich pozytywnym wrażeniem, chociaż go szmacą to może dziś faktycznie wykorzysta walizkę i stanie się World Championem mam taką nadzieje chociaż wszystkich pozytwynie zaskoczy.. mam nadzieje że WrestleManiia przyniesie nam dużo rozczarowań i niespodziankę, może WWE pokaże że ma jaja!

Nie jestem zadowolony z tego że The Rock będzie się prezentował na okładce WWE'14, widać że centralnie mają teraz w dupie kogoś takiego jak: CM Punk,John Cena,Dolph Ziggler dawno nie było ich na żadnym plakacie, już mógł być Brock Lesnar na okładce WWE'14 a nie The Rock jednak widać komu WWE lubi całować Candy Ass.

Taak, szczególnie Ceny dawno nie było na plakacie, np ... WM 29? :roll:

No dziwne żeby na plakacie WrestleManii był tylko The Rock. :) Wrzucanie na okładkę gry wrestlingowej aktora to faktycznie fenomenalny pomysł.