Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Otwieram nową strone o tematyce Backyardu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam z tej strony Ziko .

Mam stronę z newsami WWE/TNA , lecz ostatnio postanowiłem dodać tam polski bacykard , myślę że działało by to na zasadzie skarbca informacji . Każda federacja miałaby swoją podstronę , gdzie znajdowałby się jej roster , mistrzowie owej federacji , oraz oddzielana podstrona dla każdego zawodnika . Dodatkowo puszczałbym gale waszej federacji .

Jeśli jesteście zainteresowani piszcie w komentarzach.

Pozdrawiam Ziko .

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ziko

5

• ArFF

1

• cmd

1

• therocker

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobry pomysł , mam nadzieje że nikt nie będzie przeciw.
CMD
  • 2 tygodnie później...

Popieram, pomysł jak najbardziej dobry.

Fajnie jakby tam znalazło się też jakieś streszczenie tygodniówki i/lub Twoja krótka ocena. Wówczas ludzie też by wiedzieli na ile wg. Ciebie warto to obejrzeć :) No i znalazłoby to też dodatkowy plus u federacji, które miałyby u Ciebie się znaleźć. Jedna opinia więcej to jednak duża zachęta jak na Polską Scenę Wrestlingu imo. ; )

Pozdrawiam i życzę powodzenia w projekcie

P.S. Daj znać kiedy ma to ruszyć.

14492006094e52f4b45b139.png

• 3 tygodnie później...

Więc ja jestem skory zacząć współpracę już dziś . Do tej pory chęć współpracy zadeklarowały federacje :

BWN

PXW

WKSW

TSW

więc nie jest źle .

Na czym to by miało polegać ?

Każdy dostanie konto na mojej stronie i będzie mógł umieszczać gale, newsy, informacje o pokazach czy cokolwiek chcę . Dodatkowo osobiście zajmę się jakimiś drobnymi nagrodami za bacyardowca miesiąca i mniej więcej taki jest mój zamysł .

Jesli nadal jesteście zainteresowani zapraszam na PV .

Według mnie to bardzo dobry pomysł, bo może przynieść "popularność" backyardowym federacjom szukającym młodych, świeżych zawodników. Ja osobiście występuję we Wrocłąwiu na WSW, które prowadzi Matt2Hot. Proponuję ci z nim pogadać, bo ten pomysł na pewno przypadnie mu gustu, a oprócz tego przydałoby się nam kilka nowych osób w rosterze :-) . Mam nadzieje,że skontaktujesz się z nim i w przyszłości ujrzę WSW na twojej stronie :D

P.S. Możesz powiedzieć jak nazywała by się ta strona :?:

I ja podłączę się do dyskusji.... Uważam, że to jest bardzo dobry pomysł. Wszystko w jednym miejscu, bez zbędnego szukania kolejnych walk itp... Myślę, że każda federacja będzie się teraz do Ciebie zgłaszać, bo nie każdy ma możliwości utworzenia własnej stronki.... Czekam na rezultat, tylko jakbyś mógł podać nazwę strony... Pozdrowienia.... 8-)

A więc odpowiadając na pytania the rockera , strona będzie się nazywać : Backyardcenter.pl i będzie częścią portalu : Wrestlingcenter.pl.

Strona ruszy z dniem 1 czerwca , dlatego już dziś poprosiłbym wszystkich odpowiedzialnych za sprawy techniczno organizacyjne z federacji do mnie . Pokieruje was i nauczę korzystać z magii Wordpressa .

Pozdrawiam !!

Ziko

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Z tego co pamiętam ktoś kiedyś już prowadził stronę czy tam bloga o Backyardzie. Z początku cieszyło się to jakimś zainteresowaniem jednak potem tradycjnie boom minęło mało kto tam wchodził a autor strony zrezygnował z kontynuowania tego projektu. Tak więc na wstępie ci powiem że łatwo ci nie będzie prowadzić takie coś ale powodzenia :smile:
#SmartFanZone

Yao, tamta strona akurat miała sporą atencje ze względu na wszystkie projekty związne z backyardem (wywiady pisemna i audio). Potem nie miał kto tego prowadzić.
  • 1 miesiąc temu...

Więc sprawa wygląda następująco strona wystartowała . Jeżeli federacje nie będą współpracowały to się na niej nie znajdą . Do tej pory jakąkolwiek nić współpracy można było doświadczyć u TWF czy Norweskiej Federacji .

Także jeżeli chcesz żeby twoja federacja znalazła się u mnie na stronie , proszę o kontakt !!!

backyardcenter.pl /Na razie jest pusto , bo jest , ale już niedługo będzie się działo ;)
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...