Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - marzec 2013

Wrestlerem marca zostać powinien:  

107 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem marca zostać powinien:

• Bully Ray
      65
    • Wes Brisco
      1
    • CM Punk
      33
    • Fandango
      4
    • Kaitlyn
      2
    • Dolph Ziggler & Big E Langston
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem marca może zostać tylko Bully Ray. Jego przejście na stronę Asów można było przewidzieć, ale dało się przy tym przymarkować i całość rozegrali w świetny sposób. Teksty "get out my face you old bastard!", "i screwed you!" w stronę Hoganów wywoływały uśmiech na mojej twarzy. Tak krytykowany storyline, tym jednym zagraniem, zyskał bardzo dużo i przywrócił nam prawdziwego Bully'ego - skurwiela, czyli tego, w którego roli sprawdza się najlepiej.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Schoop

2

• E_9

1

• Edgar

1

• chuuu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Głos na Bulliego, czemu? - czytaj wyżej ( :D )

PS: Ładna parodia z tym Wesem Brisco - ten koleś nie zasługuje nawet na nagrodę najgorszy wrestler miesiąca - bo by był za słaby...ale co zrobić.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Oddaje głos na Dolpha Zigglera & Big E Langstona.
Sometimes It's Hell trying to get to heaven.

Głos na Punka

Zastanawiałrm się również nad Bullym, ale "kradzież" urny przez Punka przeważył szalę. Wes Brisco...hmm... dużo o nim nie wiem, ale na pewno nie wywołuje we mnie emocji (jeśli już to tylko znudzenie :D). Fandango nawet nie stoczył jeszcze pojedynku na RAW, a jedyne akcje jakie widzieliśmy w jego wykonaniu to ground&pound oraz legdrop z narożnika, dla mnie jest to za mało by mógł on być wrestlerem miesiąca. Kaitlyn odpada ze względu na brak jakiegokolwiek feudu. Ziggler i Langston jako team to moim zdaniem wielki błąd. Ta dwójka nie stoczyła jeszcze razem żadnego pojedynku drużynowego, a obaj panowie nie zachwycają. Big E ma słabe mic skille i nie wiem co on robi na RAW! O posiadaniu walizki przez Dolpha już właściwie zapomniałem, a wkład zbyt dużej ilości gry aktorskiej w przyjmowanie ciosów i bumpów czasami troche mnie irytuje. :)

[ Dodano: 2013-04-03, 02:04 ]

Głos na Punka

Zastanawiałrm się również nad Bullym, ale "kradzież" urny przez Punka przeważył szalę. Wes Brisco...hmm... dużo o nim nie wiem, ale na pewno nie wywołuje we mnie emocji (jeśli już to tylko znudzenie :D). Fandango nawet nie stoczył jeszcze pojedynku na RAW, a jedyne akcje jakie widzieliśmy w jego wykonaniu to ground&pound oraz legdrop z narożnika, dla mnie jest to za mało by mógł on być wrestlerem miesiąca. Kaitlyn odpada ze względu na brak jakiegokolwiek feudu. Ziggler i Langston jako team to moim zdaniem wielki błąd. Ta dwójka nie stoczyła jeszcze razem żadnego pojedynku drużynowego, a obaj panowie nie zachwycają. Big E ma słabe mic skille i nie wiem co on robi na RAW! O posiadaniu walizki przez Dolpha już właściwie zapomniałem, a wkład zbyt dużej ilości gry aktorskiej w przyjmowanie ciosów i bumpów czasami troche mnie irytuje. :)

14258523465499f40071f7b.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ja zagłosowałem na Wesa, żeby miał jakikolwiek głos kiedy ukażą się wyniki. Nie lubię po prostu jak ktoś dostaje ostro do zera, więc się nad chłopakiem ulitowałem...

Nie zmienia to faktu, że jest do bani i wygrać może tylko Bully Raymond.

Głos na CM Punka może troszkę na wyrost (tak wychwalacie Bullego) ale nie oglądam Impacta na bieżąco więc nie wiem co i jak. Punk ma ważny storyline który gdyby nie on i urna to byłby feud z d*py. Myślisz marzec WWE czytasz CM Punk.

132426411251666524dd355.jpg

Głos na Raya, za dobre proma, za "wydymanie" emerytów i Hogan 'ówny oraz za zgarnięcie WHT.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

ja głosuję na Cm Punka, ponieważ w tym miesiącu jedynie on dostarczał emocji w WWE- obecnie prowadzi bardzo ciekawy feud z Undertakerem i czekam na ich walkę na Wrestlemanii 29 :grin:
Michal

Tutaj nie ma się co silić na oryginalność. Bully Ray to jedyny możliwy wybór. Pięknie zagrana "zdrada", "I screw you" do Hogana i jego córki, podciągnięcie A&E do statusu ekipy, która coś naprawdę znaczy, zasłużony pas na dokładkę. Oby więcej takich historii w TNA.

14453752125651e0a536c69.jpg

Zdecydowanie Bully Ray! Uwielbiam po prostu gościa. Jest rewelacyjnym Heel'em i dla mnie wbrew pozorom to było dosyć zaskakujące rozwiązanie podczas Lockdown. Było to naprawdę konkretnie rozegrane.. Bully nie dość, że ożywił to story to i na pewno wprowadzi teraz ten pas oraz swoją karierę na nowy poziom. Z nim jako mistrzem naprawdę będzie interesująco i mam nadzieję, że będzie to długa.. tak bardzo jak zasłużona - kadencja. Marzec zdecydowanie należał do niego!

Wahałem się między Punkiem a Ray'em. Ostatecznie mój głos powędrował do tego drugiego. Przeważył argument, iż Bully był zdecydowanie centralną postacią w TNA, Punk natomiast, mimo iż się wyróżniał, był jednym z wielu. Segmenty Brooksa z Takerem były świetne, ale WWE położyło nacisk na inny program. Ray uratował story z A&8, wykiwał Hoganów i zdobył mistrzostwo. Czy można zrobić więcej?

Mimo iż Impactu na bieżąco nie oglądam, nadrabiam epizody gdy nie mam nic innego do roboty (Dzisiejszy dzień :D ) i muszę przyznać że heel Bully wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, na początku uważałem że ten storyline będzie wiał nudą aż do samego końca ale się myliłem, dostajemy turn i nowego mistrza. Bully Ray dla mnie wrestlerem miesiąca ;)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Głos na CM Punka który zrobił masę świetnej roboty na RtWM, w pojedynkę właściwie unosząc ciężar jednego z najważniejszych feudów, dawał świetne segmenty, w tym ostatni który naprawdę mnie olśnił. Przed ostatnim RAW może zagłosowałbym na Bully'ego, ale ostatecznie dochodzę do wniosku że oglądam Impact zbyt nieregularnie żęby mnie aż tak jarał a i wcześniej wspomniany segment zrobił różnice.

Inny wybór niż Bully Ray po prostu nie wchodzi w grę. Nawet z ostatnim RAW Punka, bo sypanie prochu było genialne. Impact wypuścił bombę na RTWM.

5542686014f03292532907.jpg

Wrestlerem miesiąca został:

Bully Ray

http://oi49.tinypic.com/9r6lp0.jpg

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg