Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Reaktywacja WCW - by Mr. Ghost

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dopiero teraz znalazłem czas, by skomentować. Tak więc wystawiłeś nową galę. Jest to dosyć ryzykowna decyzja, bo z doświadczenia wiem, że czasami brakuję chęci i weny na pisanie dwóch gal i wtedy czas do PPV będzie się ciągnął nieubłaganie. Z drugiej strony jeśli utrzymasz poziom i będziesz dalej tak wydawał regularnie galę, to kto wie czy to nie przesądzi o twoim zwycięstwie w konkursie na diary miesiąca :P Teraz do rzeczy. Odcinek całkiem udany. Były dobre segmenty, jak ten z Andersonem i Christianem, speeche i walki też utrzymywały solidny poziom, dlatego odcinek jak najbardziej na plus. To co najbardziej mi się w Tb podoba, to to że wydajesz regularnie galę i są one na naprawdę solidnym poziomie. Żadna nie odstaje zbytnio od poprzedniczki, do tego będziesz teraz pisał speeche w formie dialogów i już zacieram sobie ręce :D Powodzenia
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Ghost

22

• TheVillain

9

• szpicu

6

• DestructionMachine

5

Top użytkownicy w tym temacie

szpicu, Dziękuje za komentarz :)

Też mam nadzieję ,że będę wstawiał regularnie gale.. :D Aczkolwiek teraz mogą pojawiać się rzadziej ,ale postaram się :) Zdecydowałem o dwóch galach, aby było... ciekawiej i ,żeby feudy się lepiej rozwijały :)

Co do speechów w formie dialogów - zobaczymy jak mi to wyjdzie :P Mam nadzieję ,że dobrze mi wyjdzie i ,żeby nie było katastrofy. ;P

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Błagam... diary byłoby nawet przyjemne gdyby nie:

- błędy ortograficzne,

- CHOLERNE BŁĘDY INTERPUNKCYJNE!

- nieprzemyślane wypowiedzi zawodników.

RADA NA PRZYSZŁOŚĆ:

Jeśli piszesz jakiekolwiek zdanie przecinek zawsze stawiaj po wyrazie, po którym jest przecinek

i dopiero wtedy rób spację np. "wczoraj chciałem zrobić, dzisiaj zrobiłem" a nie: "wczoraj chciałem zrobić ,dzisiaj zrobiłem"!

116218737055c51bc30a173.jpg

• Reputacja:   1

Fajnie że robisz drugi roster, to dobrze bo sam wiem że jak czegoś się nie zrobi na jednej tygodniówce to będzie na to czas na drugiej. Co do samej gali to są błędy ale sam je popełniam więc się nie czepiam. Tyson pokonuje Crimsona i dobrze, jeszcze lepiej że robi to po Subbmisionie. Walka Storma w walce wieczoru też bardzo dobra, zresztą każda walka trzymała jakiś tam dobry poziom. Segmenty też ok, świetny był ten z Andersonem oraz Christianem. Galę oceniam na 7/10

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

2 tygodnówki, hmmm.. zobaczymy jak to wyjdzie, mylę że wiesz co robisz 2 tygodniówka była ci potrzebna do rozwoju feudów. Poczekamy, zobaczymy :D

Nowa gala wyszła bardzo dobrze, rozkręciłeś feudy, pojawiło się kilku rzadziej walczących zawodników. Dalej mam te same zażalenia, czyli pisanie. Kilku moich poprzedników dało Ci rady i będzie dobrze, jeżeli się do nich zastosujesz, szczególnie teraz, gdy będziesz pisał dialogi. W temacie story - Myślę, że za bardzo robisz ciotę z Big Showa, bo jeśli taki gigant potrzebuje u swego boku Gallowsa i nawet wtedy przegrywa/daje się pobić/wygrywa przez oszustwo, to coś tu jest nie tak. Tyle z mojej strony. Pozostaje mi życzyć Ci powodzenia w dalszym pisaniu!

Jak widać przez pewien czas nowy odcinek się nie pojawia....

Ma problemy rodzinne i teraz nie za bardzo mogę pisać nowy odcinek. Postaram się jednak wrzucić go jak najszybciej...

http://img580.imageshack.us/img580/497/jpalo9cwxfjkj0e.jpg

4 Luty Monday Night Nitro - odc. 5

Komentatorzy, czyli Tazz i Mikel Varas, przypominają to, co działo się tydzień temu. My także, przypomnijmy sobie, najważniejsze momenty z sprzed tygodnia!

-> Dean Ambrose i Jack Swagger zostają predententami do pasów Tag-Teamowych. Jednak następnie, Gabriel i Kidman także dostają szansę.

-> Potwierdzona Walka, pomiędzy Austinem Ariesem, a Sethem Rollinsem o pas United States na The Great American Bash.

-> Jeff Hardy pokonuje Alberta Del Rio. To było ich deydujące starcie.

-> Main Event pomiędzy AJ Stylesem, a Chrisem Jericho, przerywa Zamaskowana Postać. Phenomenal Man wygrywa przez DQ.

Przechodzimy do oficjalnej części gali!

---

W ringu znajduje się... AJ Styles! Zobaczymy, co ma nam do powiedzenia.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/2323_AJ_Styles.jpg

Styles: Tydzień temu mogłem, a w sumie miałem zdobyć mistrzostwo WCW. Tak się jednak nie stało,a znowu zainterweniowała...Zamaskowna Postać. Ten człowiek, zaczyna mnie już powoli wkurzać! Ciągle nas atakuje i atakuje... To już zaczyna być denerwujące. Jednak chyba wiadomo, co stało się na Thunder. Tam odbyła się bardzo dziwna sytuacja, z naszą Zamaskowaną Postacią. Dlaczego była wyższa? Dlaczego była bardziej umięśniona? To mnie intryguje. Potem zadałem sobie kolejne pytanie. Niby, po co mam się tym, aż tak przejmować? Moją GŁÓWNĄ sprawą jest... Mistrzostwo WCW. Chce zdobyć ten pas i pokazać, że nie jestem... Słaby. Tak, właśnie o to mi chodzi. Dlatego, chce, aby teraz do ringu wszedł...

Jednak przerywa wypowiedź Stylesowi... Big Show, wraz z Luki'em Gallowsem!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_61_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/241/Luke_Gallows1_cutout_by_Crank.jpg

Big Show: AJ, AJ.... Nie bądź śmieszny. Słuchaj, ty i tak nie zasługujesz na ten pas. Na te mistrzostwo zasługuje osoba, która powinna pokonać Jericho na Genesis! Tak to ja Styles. Ty masz tu do gadania tyle, co ci głupi fani...

Styles: Ah... Show... Powiedz mi jak pokonałeś Jericho na Genesis? O przepraszam, ty go nie pokonałeś... W jaki sposób, prawie go pokonałeś? Tak, poprzez Zamaskowaną Postać! Wiesz, ty chyba masz, coś z nią wspólnego...

Big Show: Nie bądź śmieszny, AJ! Nie mam nic do tego Zamaskowanego, ale także nie mam z nią nic wspólnego!

Styles: Gadaj, gadaj sobie dalej... Taak...

Big Show: Oh, lepiej w tej chwili na siebie uważaj... Bo jeśli ta ręka (wskazuje na swoją prawą rękę) cię uderzy, to nie będzie tobie tak do śmiechu...

Do ringu, zaczyna jednak zmierzać... Jeff Hardy!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/tna_jeff_hardy_2.jpg

Jeff Hardy: Proszę, was... Nie kłóćcie się. AJ, wiesz, że mam do ciebie szacunek, ale musisz, chyba to zrozumieć, że... Wykorzystałeś swoją szansę, tydzień temu, więc... Chyba trzeba szukać nowego predententa.

Styles: Posłuchaj mnie, Jeff... Chyba wiesz, w jaki sposób nie wykorzystałem swojej szansy, prawda?

Jeff Hardy: No wiem... Jednak chyba to była twoja... JEDYNA szansa.

Big Show: Skończcie lepiej tą sprzeczkę. Ja idę teraz, do naszego Generalnego Managera... Zobaczymy jak on to rozwinie, ale wiadomo, że ja będę walczył o pas WCW.

Chce wyjść, ale słychać Theme Song... Jamesa Storma!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/james_storm_12_2.png

James Storm: Big Show... Nie napalaj się tak na mistrzostwo WCW. Każdy, wie, co się stało na Thunder. Pokonałem cię przez DQ. Pokonałbym cię także, nawet bez, DQ, ponieważ gdyby nie twój, przygłupi przyjaciel, (Gallows zaczął się wkurzać) to byłbym tu dzisiaj jako prawowity zwycięsca, walki z Thunder.

Big Show: HA HA HA! Jesteś zwykłym nieudacznikiem. Lepiej jakbyś... TERAZ WYSZEDŁ!

James Storm: Taaak już biegnę. Jednak chce jeszcze dodać...

Przerywa mu jednak wypowiedź... WCW Champion Chris Jericho.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho31_cutout_by_Crank.jpg

Chris Jericho: Boże, boże... jakie się tu dramaty dzieją... Świetnie do Mody na Sukces, byście się nadali. Przejdę jednak do rzeczy. Każdy z was napewno chce byś mistrzem WCW...

Big Show: Zamknij się Jericho! Przyprowadź mi tu Alexa McCalistera!

Styles: Chwila, chwila... Ja chcę rewanżu!

Jeff Hardy: Ja pokonałem dwa razy Alberta Del Rio!

James Strom: Pokonałem Roode'a, no i Big Showa!

Big Show: A ja mam być predententem i kropka!

Przerywa tą sprzeczkę... Alex McCalister!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2334/Alex-Oloughlin-psd39882.jpg

Alex McCalister: Gorzej niż dzieci... po prostu, gorzej niż dzieci...

Big Show: Dobra, daj mi walkę o pas WCW, Alex!

Alex McCalister: Cicho! Słuchajcie. Wszyscy, wy czterej zawodnicy, chcecie walki o pas WCW. Zrobimy to tak. AJ Styles vs Alberto Del Rio! Jeff Hardy vs Bobby Rodde! No i Big Show vs James Storm! Jeśli wygra AJ - Walczy o pas WCW na The Great American Bash. Tak samo z Jeffem. W walce Big Show vs James Storm, wygrany walczy o pas WCW, przegrany nie ma nic! Tak jest i będzie, dziękuje za rozmowę.

Alex, wychodzi z ringu, a wszyscy czterej patrzą na siebie, a James i Show z wielką wściekłością... [/center]

---

Zapowiedź walki Justin Gabriel i Billy Kidman vs Team 3D o pasy T-T. Przypomnienie pierwszego Nitro, gdzie tam górą był Team 3D.

---

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2098/Justin_Gabriel_3_GD.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/159/Billy_Kidman_4.png vs. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/585/Team_3D.jpg

Walka nr. 1 Justin Gabriel i Billy Kidman vs Team 3D - Tag-Team Championship Match

Pojedynek rozpoczęli Justin, oraz Bully. Brat Devona, starał się zdobyć kontrolę w ringu. Udało mu się to, więc przyszedł czas na obijanie swojego przeciwnika. Na to jednak, się nie dał nabrać, kontrując Bady Slam na podcięcie! Dorzucił jeszcze kilka kopnięć w brzuch, a po uderzeniu w głowę, upadł na matę Brother Ray! Przypięcie, ale tylko 1 count. Justin atakuje swojego przeciwnika, dodaje także kilka kopnięć w głowę! Zmienia się z Kidmanem, który wchodzi na narożnik i Crossbody! Przypięcie, ale tylko 2 count. Bully doczołgał się do narożnika. Wykorzystał to Billy, który biegnie niego... Jednak kontra i Powerslam! Zmienia się Brother Ray, z Devonem, który wchodzi i Stompy dla Tag-Team partnera, Justina. Potężny Irish Whip w narożnik, no i dodany Clothesline, oraz Side Slam! Przypięcie, ale tylko 2 count. Czeka w narożniku i kiedy Billy wstał, wykonał Clothesline! 1...2...Kickout! Irish Whip w narożnik i zmiana z Rayem, który kopie Kidmana w narożniku. Wsadza go na sam szczyt i wykonuje Superplex! Przypięcie, ale tylko 2 count. Bully odbija się od lin i Elbow Drop! Staje nad nim i krzyczy, że jest słaby, ale wykorzystuje to Billy, no i kopnięcie w głowę! Do tego podcięcie i szybka zmiana z Justinem, który wykonuje Crossbody i przypina! 1...2. Kickout! Szybka odbija się od lin, ale Clothesline! Klincz, no i Headlock, oraz przerzut! Dorzucony jeszcze Elbow Drop, dla Justina i pin, ale tylko 2 count! Zmiana z Devonem,który szybko obija Gabriela. Sędzia odciąga go, co wykorzystał Justin i Enizuiguri! Przypięcie, ale pin przerwany przez Raya! Face każe mu się wynosić, tak samo Billy, ale Devon wykonuje od tyłu Roll up! 1....2....Kickout! Było, blisko, ale jednak nie. Brat Raya, wykonuje Big Boot, dorzucając także Leg Drop. Irish Whip w liny, jednak kontra i unik Clotheslin'u, no i Crossbody z lin od Gabriela. Szybkie kopnięcia w nogi, oraz w brzuch i wejście na naroznik i skok.... Ale Powerslam od Devona! Pin, ale tylko 2 count. Devon łapie za głowę Justina, no i wykonuje Bady Slam! Idzie się zmienić z Rayem i robi to, a Bully podchodzi do swojego przeciwnika. Klincz, podcięcie od Gabriela i szybka zmiana z Kidmanem! Billy wchodzi na narożnik i kopie w głowę Raya! 1...2... Kickout! Odbicie od lin... Podcięcie, także kilka kopnięć w brzuch i kolejne odbicie i przysiad! Przypięcie, ale tylko 2 count. Kidman wchodzi na narożnik i Crossbody! Dodany także Spinning High Kick! Zmiana z Gabrielem, który od razu wchodzi na narożnik i Splash! Przypięcie, ale pin przerwany przez Devona. Justin kilka razy kopie swojego przeciwnika, aż w końcu, kiedy chciał wejść na narożnik i kopnąć, Raya ten przerolował na Powerslam! Szybko zmienia się z Devonem, który od razu wykonuje, Double Axe Handle! Stompy, dla Justina i do tego Knee Drop! Wyniesienie i Powerslam! 1....2...Kickout! Klincz, ale kontra i High Kick! Do tego Crossbody z lin! Pin, ale tylko 2 count! Irish Whip w narożnik i zmiana z Kidmanem! Ten wykonuje kopnięcie w brzuch, no i dodany Neckbreaker! Wejście na narożnik i Tornado DDT! Do tego dodaje jeszcze Splash! 1...2...Kickout! Devon, obolały próbuje zmienić się z Rayem, ale Billy zatrzymuje go i wykonuje Dropkick! Wchodzi na narożnik i.... Flying Elbow Drop! Przypięcie, ale pin przerwany przez Raya! Wykonuje Kidmanowi Spinebuster! Gabriel szybko wchodzi na narożnik i Crossbody, oraz Carthweel Kick! Sędzia każe im wyjść, a Devon wykorzystuje to i... Uderza Kidmana łańcuchem! Sędzia tego nie widział! Pin, ale tuż przed doliczeniem do 3, Justin przerwał te przypięcie. Zaczął się kłócić z Devonem, co wykorzystał Billy i wykonał Suprekick! Przypięcie i do 3! Mamy nowych mistrzów T-T!

Zwycięzcy: Billy Kidman i Justin Gabriel (New T-T Champions)

Cieszą się ze zwycięstwa nowi mistrzowie T-T! Bully i Devon są źli i krzyczą na sędziego, że nie umie sędziowac... Jednak, kiedy odwracają się, do Kidmana i Justin ci wykonują im Superkick!

Z tyłu pojawiają się jednak Dean Ambrose i Jack Swagger!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/deanambrose_2.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_19_GD.jpg

Atakują oni mistrzów T-T! Wznoszą tytuły do góry... Dean ma coś do powiedzenia.

Dean: Tak, tak, tak... Jesteście nowymi mistrzami. Jednak nie za długo! Tak, ponieważ na The Great American Bash my zmierzymy się z wami! I odbierzemy wam mistrzostwa T-T!

Wznoszą znowu pasy do góry, aż w końcu zrzucają je na nowym mistrzów T-T...

---

Backstage. AJ Styles rozmawia z Christianem.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/2323_AJ_Styles.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christian_01.png

Styles: No nie wierzę... To niesprawiedliwe, nie pownienem walczyć z Albertem Del Rio o miano predententa do pasa WCW na The Great American Bash! Przecież tydzień temu mogłem wygrać...

Christian: Taa... ja też znam to uczucie. Na Thunder mogłem pokonać Mr. Andersona, JEDNAK musiał zastosować się do brudnych chwytów...

Styles: No widzisz... Będziesz miał z nim rewanż?

Christian: Wiesz, mam nadzieję. Alex musi być sprawiedliwy i dać mi szansę... Mogłem przecież pokonać mistrza TV!

Styles: Dokładnie. Ja jednak już muszę pogodzić się z walką z Albertem... Pierdz*elić to! Wygram i pokaże wszystkim, że zasługuję na pas WCW!

Christian: Dokładnie. Dobra ja lęce, trzymaj się.

Styles: Trzymaj się Christian. Powodzenia!

---

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/tna_jeff_hardy_2.jpg vs. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/roode_07.png

Walka nr. 2 Jeff Hardy vs Bobby Roode - Jeśli Jeff zwycięży, zawalczy na The Great American Bash o pas WCW.

Pojedynek rozpoczął się od Clothesline'u i Elbow Dropu od Roode'a. Przez początek tej batalii nie okazywał szacunku Jeffowi. Uderzał go raz po raz ,,plaskaczem'' w twarz, albo stosował się nawet do plucia Hardy'emu w twarz! Charismatic Enigma strasznie się wściekł i z impetem zaczął atakować Bobby'ego! Kilka punchu i chopów, no i do tego Carthweel Kick załatwiły sprawę. Jeff przypinał, ale sędzia doliczył tylko do 2. Potem pojedynek rozkręcał się nam na dobre... W końcu Jeff wykonał Twist Of Fate i wszedł na narożnik, aby wykonać Swanton Bomb! To mogło zakończyć ten pojedynek, jednak Roode, przyblokował Hardy'ego i wykonał Back Bady Drop! 1...2. Kickout! Klincz, Headlock na Charismatic Enigmie i Roll Up! To jednak dało przypięcie do dwóch, a Heel zainkasował jeszcze kopnięcie w głowę. Pin, ale tylko 2 count. Jeff wykonał następnie kilka kopnięć w dolne części ciała swojego przeciwnika i w konću wykonał Carthweel Kick. Wszedł na narożnik i dołożył Whisper in The Wind! Pin, ale tylko 2 count. Jeff powoli zaczął się męczyć i ociągał się... Bobby to wykorzystał i kopnął Charismatic Enigmę i wykonał Suplex! Dołożył jeszcze punche w głowę. Zaciągnął Jeffa w narożnik i zaczął wykonywać ciosy w brzuch, nogi. Wsadził go na najwyższy narożnik... Może być akcja w locie! I jest Superplex! Bobby szybko przypina, ale jednak tylko 2 count. Roode zaczął się powoli denerwować i zaczął kilka razy go ośmieszać. Bił go po twarzy, zupełnie jak na początku tej walki. Wykonał Elbow Drop, a następnie Suplex. Przypiął, ale tylko 2 count. Znowu wkurzył się IT Factor... Czeka w narożniku, aby wykonać Spear...I jest! Nie, jednak kontra i Enizuiguri! Obaj zawodnicy leżą w ringu... Pierwszy wstał Bobby, który wykonał kilka chopów. Odbił się od lin, co było złą decyzją, ponieważ Jeff wykonał Dropkick! Szybko odskoczył od 2 liny i Crossbody! Pin, ale 2 count. Hardy wchodzi na narożnik i Whisper in The Wind! Odbija się jeszcze od lin, dodając Clothesline! 1...2...Kickout! Charismatic Enigma czeka, aż Bobby wstanie i biegnie na niego, ale kontra i Neckbreaker! Roode przypina, ale 2 count. IT Factor, wstaje i stompy w Jeffa. Czeka w narożniku, aby wykonać Spear, ale Jeff go przeskakuje i Superkick! 1...2...2,5...Kickout! Ależ był blisko! Hardy nie czeka tylko do razu wykonuje Crossbody, oraz Clothesline. Pin, ale 2 count. Charismatic Enigma wykonuje Mule Kick, oraz Dropkick. Czeka w narożniku i przysiad, oraz Carthweel Kick! Pin, ale tylko 2 count. Jeff zaczyna się niecierpliwić... Czeka w narożniku i Superkick! Jednak wyturlał się z ringu Roode! Hardy strasznie się wkurzył... wszedł na narożnik i Whisper in The Wind za ringiem. Sędzia odliczył już do 2... Jeff wstaje pierwszy i wykonuje Irish Whip w ogrodzenie, odzielające ich od fanów... Podchodzi jeszcze do niego i Mule Kick! Sędzia odliczył do 5... Charismatic Enigma chce jeszcze wykonać Clothesline, ale kontra i Neck breaker! Arbiter już doliczył do 8! Bobby szybko chce wejść do ringu, ale Jeff łapie go za nogę! Count-Out jest bardzo bliski... Obaj nie mogą wejść! Jeff uwalnia się i biegnie do ringu, ale Roode wykonuje mu Clothesline! Sędzia doliczył już do 10! Mamy Count-Out!

Zwycięzca: Nikt (Double Count-Out)

Jeff, jest bardzo zły... nie jest predententem do pasa WCW! Za to Bobby Roode cieszy się z takiego obrotu spraw. Śmieje się z Charismatic Engimy, a ten nie może w to uwierzyć...

---

W ringu Christian! Zobaczymy co ma nam do powiedzenia!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christian_01.png

Christian: A więc tak... Na Thunder walczyłem z Mistrzem TV, Mr. Andersonem. Kiedy on przypinał, miał swoje nogi na linach. Co to jest za sędziowanie!? Czuje, że miałem siłę, żeby zwyciężyć w tamtym meczu. A wtedy automatycznie stałbym się predententem do pasa TV! Jednak, OCZYWIŚCIE, Anderson musiał użyć jakichś brudnych sposbów, aby wygrać. Chciałem rozmawiać o tej sprawie z Alexem McCalisterem, jednak wogóle nie mogłem się dostać do jego biura. Chciałbym, żeby pojawił się teraz, tutaj, w tej chwili w tym ringu i, żeby powiedział coś o tej sprawie ze mną i Mr. Andersonem.

Christian, czeka w ringu na Alexa McCalistera... Jednak słychać theme song Mr. Andersona i mistrz TV wchodzi do kwadratowego pierścienia!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/65/llcutout.png

Mr. Anderson: Proszę cię Christian, proszę cię... Przestań się nad sobą użalać. Przegrałeś na Thunder i to bez znaczenia w jaki sposób. Mnie to nie obchodzi. Przegrałeś, a ja pokazałem, że Mistrz TV nadal jest niepokonany!

Christian: Może i wygrałeś na Thunder, ale powiedz jak! A, no tak dla ciebie to nie ma znaczenia! Jednak, dla mnie to ma wielkie znaczenie!

Mr. Anderson: A czy to kogoś obchodzi? Przymknij się i patrz z wielkim szacunkiem na mnie! Na Msitrza TV, który jest niepokonany! Byłem, jestem i będę , najlepszym mistrzem w WCW!

Christian: (śmieje się) Tak, tak,tak... Jeśli jesteś najlepszym mistrzem w WCW to zmierz się ze mną! Co wymiękasz? Podobno jesteś najlepszym mistrzem w WCW? Udodowdnij to więc. Zawalcz ze mną to zobaczymy jaki jesteś silny!

Mr. Anderson: Hahahaha! Mam marnować czas na kogoś takiego jak ty!? Teraz to mnie rozśmieszyłeś! Teraz każe ci - zakmnij się! Pogódź się z tym,że przegrałeś!

Mistrz TV, wychodzi z ringu, wznosząc pas w górę... Kiedy chce wyjść na Backstage, słyszymy Theme Song, Alexa McCalistera!

Alex McCalister: Obaj macie wielkie parcie na siebie… Trzeba to rozwiązać cywilizowany sposób, A nie w taki! No to…

Mr. Anderson: Tak, tak wiemy co powiesz - ,,Mr. Anderson jest niepokonany w WCW i jest mistrzem TV, no i pokonał Christiana na Thunder. On jest najlepszy’’. Nie musisz tego mówić, bo już każdy to wie…

Christian: Anderson, daj powiedzieć Alexowi, to co miał powiedzieć… Bo teraz nic prawie nie zdziałasz…

Mr. Anderson: Zamknij się Christian! Ja…

Alex McCalister: To ty się zamknij Anderson! Ty także Christian! Nie mam czas na takie błahostki. Chce zająć się tą sprawą szybko, bez żadnych komplikacji… Dobra już wiem! Na Thunder, Christian zmierzysz się z tym oto zawodnikiem…

Wszyscy czekają i nagle słychać… Nieznany Theme Song! Nagle z Backstage’u wychodzi… JOHN MORRSION! To jego czas, to jego debiut!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/John_Morrison-AprilSpecialByJibunjishin2.jpg

Alex McCalister: Teraz już chyba wiesz, z kim zmierzysz się, Christian. A więc to oficjalne! Na Thunder ujrzymy walkę o miano predententa do pasa TV na The Great American Bash! Christian vs John Morrison!

John Morrison: Uważaj na siebie Christian… Na Thunder zostaniesz pokonany!

Christian: Zobaczymy czy będziesz miał na tyle odwagi, aby to uczynić. No to żegnam się i widzimy się na Thunder! Mr. Anderson, szykuj się na naszą walkę na The Great American Bash!

Peep Show, Christian wychodzi z ringu i mierzy się wzrokiem z Morrisonem… Mr. Anderson, krzyczy na nich, aby się od niego odwalili, a GM Nitro, Alex McCalister, patrzy na to z uśmiechem na twarzy…

---

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/2323_AJ_Styles.jpgvs.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_2013CutByJibunjishin8.jpg

Walka nr. 3 AJ Styles vs Alberto Del Rio – Jeśli AJ Styles zwycięży, zawalczy na The Great American Bash o pas WCW

Pojedynek rozpoczął się od spojrzenia sobie w oczy… Alberto krzyczał do Phenomenal Mana, żeby ten nie sprawiał sobie żadnych nadziei. Kłotnia ta trwała kilka sekund, do czasu kiedy AJ wykonał pierwszy punch. Kilka razy kopał Meksykańskiego Arystokratę, ale w końcu ten skontrował i wykonał kopnięcie w brzuch, oraz Enzuiguri. Dołożył Back Heel Kick no i pin! Jednak 2 count. Alberto zaczął atakować prawą rękę Styles. Wykonał stompy i Leg Dropy na nią. Chciał założyć Cross Arm Breaker, jednak kontra i Arm Drag Takedown! Dropkick, no i Running swinging Neckbreaker, no i pin! Tylko 2 count. AJ czeka w narożniku, no i… Pelé Kick! 1…2…Kickout! Odbicie od lin, no i atak łokciami! Do tego kopnięcia i Running Swinging Neckbreaker! Przypięcie, ale 2 count! Phenomenal Man, czeka, aż wstanie Meksykański Arystokrata… Chyba będzie chciał wykonać Styles Cash! I tak wyniesienie, jednak Del Rio atakuje łokciami głowę Phenomenal Mana i dokłada Double Knee Backbreaker! Pin, ale 2 count. Czeka w narożniku Alberto i… Superkick! To koniec! 1…2…Kickout! AJ walczy dalej! Alberto kopie kilka razy prawą rękę Stylesa… No i zakłada Cross Arm Breaker! Dźwignia, na obolałą rękę, no i może być koniec! Phenomenal Man był jednak nie raz w gorszej sytuacji… Wykonuje kilka kopnięć w brzuch Alberta, no i wstaje i… Spine Breaker! Pin, ale 2 count. Styles wykonuje kilka kopnięć w nogi Alberta, i na deser dokłada High Kick! Pin, ale 2 count! AJ czeka w narożniku, aż Meksykański Arystokrata wstanie… Biegnie, ale dostaje Superkick! Nie ma jednak sił Del Rio, aby przypiąć! W końcu wstaje i czeka w narożniku i Double Knee backbreaker dla Phenomenal Mana! 1…2…Kickout! Enzuiguri, oraz Missile Dropkick, dla Stylesa i pin! Tylko 2 count! To jest teraz czas Alberta… obija prawą rękę swojego przeciwnika i wykonuje na niej double knee backbreaker! Chce zapiąć Cross arm breaker, ale kontra i Arm Drag Takedown, oraz Elbow Drop i Shooting Styles Press z narożnika! 1…2…Kickout! Czeka w narożniku i… Brainbuster! To koniec! 1…2….Kickout! Alberto walczy dalej! AJ wykonuje DDT! Wchodzi na narożnik i Crossbody, ale przerolowaie i pin na Stylesie! Jednak 2 count! Obaj szybko wstają i seria punchy. Wygrywa tą bitwę AJ i odbija się od lin i Clothesline, oraz Tornado DDT! Irish Whip w narożnik i Phenomenal Mam biegnie na Meksykańskiego Arystokratę, ale ten wykonuje Big Boot, oraz Crossbody z narożnika! Enzuiguri, od Alberta oraz Moonsault! To może być koniec! Jednak tylko 2 count! Missile Dropkick nieudany i katapulta na narożnik od AJ’a! Elbow Drop, oraz Knee Drop! Czeka w narożniku i Pelé Kick! Nie jednak, Alberto łapie nogę Styles i Atomic Drop! Także dodana Hurricanrana i pin! Jednak 2 count! Del Rio wchodzi na narożnik… Sygnalizuje, że będzie wykonywać Frog Splash! Skacze, ale wystawia kolana AJ! Jeszcze dodaje Superkick! To koniec! Pin, ale Alberto ma nogi na linach! Nie może w to uwierzyć Phenomenal Man! Czeka w narożniku i… Brainbuster! Może przypinać, jednak… Wchodzi na narożnik! Teraz on chce wykonać Frog Splash! Skacze i… teraz Alberto wystawia nogi! Obaj leżą, ale pierwszy wstaje Del Rio… kilka kopnięć i Missile Dropkick! Irish Whip, ale kontra i Clothesline! Odbicie od lin i Elbow Drop! Kilka kopnięć w nogi, oraz brzuch no i Pelé Kick! Pin, ale 2 count. Wchodzi na narożnik i Crossbody, jednak niesamowita kontra i Enzuiguri dla lecącego Stylesa! Pin, ale 2 count! Alberto wchodzi na narożnik i …. Frog Splash! To koniec! 1…2…..Kickout! Phenomenal Man ma nadal wolę walki w sobie! Alberto w to nie wierzy…znowu wchodzi na narożnik I skacze… Ale przerolowuje się Styles, na inną stronę ringu i Meksykański Arystokrata spada na matę! Szybko wykorzystywuje to AJ i Superkick! Wynosi pod Styles Cash, ale kontra i Brainbuster! Pin, ale tylko 2 count! Co za mecz! Obaj jednocześnie wstają i punch dla Del Rio! Następnie kilka chopów dla Stylesa! Wygrywa tą wymianę ciosów, właśnie Phenomenal Man! Obija się od lin i atak łokciami! Del Rio jednak kontruje i Arm Drag Takedown! Kilka kopnięć w nogi i odbija się od lin, ale inkasuje Dropkick, od Stylesa! Clothesline, jednak niespodziewanie Superkick od Alberta! Nie ma jednak sił, aby przypiąć! Obaj jednocześnie wstają… wymiana punchy, którą wygrywa Meksykański Arystokrata który wykonuje Missile Dropkick, oraz zakłada Cross Arm Breaker! To już chyba czas! Czas, aby ten pojedynek zakończyć! Jednak, czy odklepie AJ? Powoli jednak wstaje! Coś nieprawdopodobnego! Alberto jest bardzo zły… wykonuje Enzuiguri, no i przypina! Jednak nadal tylko 2 count! Irish Whip w narożnik i szarża, ale Big Boot, i Skorpion Kick! Wejście na narożnik i Crossbody! 1…2…Kickout! To nadal nie koniec! Irish Whip w liny i Spinning Heel Kick! Elbow Drop i próba Styles Cashu, jednak uderzenia łokciami w głowę Phenomenal Mana od Del Rio! Odbija się od lin i Missile Dropkick! Pin, ale 2 count! Czeka w narożniku i Enzuiguri po raz kolejny! Wchodzi na narożnik, ale zwleka z Frog Splashem… W końcu skacze, ale z nikąd dostaje Pelé Kick! 1…2…Kickout! AJ Styles szybko wykonuje kilka punchy…dodał także kilka chopów. Odbicie od lin i Roundhouse Kick! Pin, ale tylko 2 count. Klincz i Phenomenal Man wykonuje Irish Whip, ale dostaje Clothesline! Alberto szybko odbija się od lin i wykonuje Neckbreaker! Pin, ale tylko 2 count. Czeka w narożniku i biegnie na Stylesa… I Dostaje Superkick! Szybka kontra! Czeka jeszcze w narożniku i wynosi pod Styles Clash! Czeka, krzyczy Styles, że wygra i będzie mistrzem WCW! Jest Styles Clash! Finiszer AJ’a w akcji! 1…2…3! Taak! W końcu! Mamy zwycięzcę!

Zwycięzca: AJ Styles (1#Contender for WCW Championship)

Celebracja zwycięzcy tej walki… AJ Styles zawalczy na The Great American Bash! Wiemy już, że na kolejnym PPV na pewno będzie Triple Threat Match o pas WCW! Phenomenal Man wychodzi z narożnika i widzimy na rampie… Zamaskowaną Postać! No nie! Na całe szczęście widzi AJ Styles! Krzyczy na nieznanego zawodnika, aby przyszedł do ringu! Ten wbiega i rozpoczyna się bijatyka! Po zażartej walce, zwycięzca przed chwilowej walki wyrywa kawałek materiału tego zawodnika! Na ramieniu! To czarnoskóry zawodnik! Styles był tym oszołomiony co wykorzystał Zamaskowany i wykonał Standing Side Slam! Kto to może być?

---

W ringu Austin Aries, czyli mistrz Stanów Zjednoczonych! Zobaczymy co ma nam do powiedzenia!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_08.jpg

Austin Aries: Tydzień temu ten… Seth Rollins… Wymyślił sobie, że będzie miał rewanż ze mną na The Great American Bash… I to o mój pas Stanów Zjednoczonych! Że co!? Jak on w ogóle może? To co on zrobił wkurzyło mnie nieprawdopodobnie… Pokonałem go na Genesis… Przejąłem ten pas co mam teraz na ramieniu, ratując jego prestiż. A ten cały Rollins, chce znowu splamić honor tego pasa. Naprawdę, proszę… Dlaczego ja mam znowu go pokonywać? Znowu mam go upokorzyć? Mogę, ale po co marnować czas? Z tego co słyszałem nie ma go dziś w budynku, co jest z korzyścią dla niego. Tak bym go zniszczył, że nie mógłby on walczyć na The Great American Bash. Taaak… przyszedłem tu, aby oznajmić, że… dobrze! Zawalczę na kolejnym PPV z Sethem Rollinsem w walce o pas U.S! Chcecie, żeby był on upokorzony i skarcony swoją ignorancją?( ,,podaje’’ mikrofon fanom, a oni go hejtują) Taaa… wiedziałem, że mnie kochacie(Uśmiecha się agnorancko). No to słuchajcie mnie teraz w tej chwili! Seth Rollins wybrał zły moment, aby ze mną walczyć! 24 Lutego na The Great American Bash, ulegnie on w naszym starciu. Zapytacie pewnie – dlaczego? Już wam mówię. Wrestler ten o którym teraz mówię, czyli były mistrz Stanów Zjednoczonych, Seth Rollins, jest zwykłym ignorantem, najgorszym wrestlerem w WCW! Fartem zdobył pas Stanów Zjednoczonych… Pff…Jest on tak słaby, że nawet nas sędzia mógłby go pokonać. Pomyślicie sobie – Ale na Genesis walczył naprawdę dobrze! – Ahh te steroidy i narkotyki, krótko mówiąc – doping. Ted Russo jest ślepy na to wszystko. Wszyscy jesteście zaślepieni! Wszyscy tutaj to zwykłe złudzenie! Ja jedyny jestem tutaj prawdziwym wrestlerem! Tym, który jako jedyny trzyma poziom! No i do tego…

Przerywa mu jednak wypowiedź sam GM Nitro… Alex McCalister!

Alex McCalister: Austin…teraz przesadziłeś. Narkotyki? Steroidy? Nie wiem co się z tobą stało Aries, ale chyba jesteś trochę chory. Tazz..Tazz!( Zwraca się do Tazza, odwracając się do stoła komentatorskiego) Słuchaj zadzwoń po lekarza.. Nie chyba jest tutaj jakiś medyk.. Tak, tak idź po niego, Austin potrzebuję pomocy…

Austin Aries: Ej! Alex! Uspokój się! Nie jestem chory! Nie wynoś się z tąd!(Krzyczy na medyka, który przyszedł na ringi chciał go zbadać) Jesteś chyba porąbany McCalister! Ja…

Alex McCalister: Uważaj na słowa! Nie obchodzi mnie to, że jesteś mistrzem Stanów Zjednoczonych. Jestem Generalnym Menadżerem Nitro i odnoś się do mnie z szacunkiem!

Austin Aries: Taaa.. bo co?

Alex McCalister: Jednym zdaniem, mogę zabrać ci pas Stanów Zjednoczonych, oraz wyrzucić cię z Nitro, a Ted Russo z WCW!

Austin Aries: ….Dobra, dobra… już uspokajam się. Jednak chce ci powiedzieć tylko jedno! Wiem, że zatwierdziłeś mój pojedynek z Sethem Rollinsem na The Great American Bash. Popełniłeś błąd… Ale to nie JA mam do ciebie pretensje. To chyba Seth powinien je do ciebie mieć. Powinien zrozumieć, że nie jest na moim poziomie, aby właśnie się ze mną mierzyć. To zwykły…

Ale znowu nie dokańcza, booo słychać Theme Song.. Setha Rollinsa!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins2.jpg

Ooo może być źle dla Austina! Właśnie biegnie do ringu predententa do pasa Stanów Zjednoczonych! Obija i obija Ariesa i wykonuje mu Back Piledriver! Dodatkowo wznosi nad nim pas U.S i krzyczy mu w twarz, aby uważał na słowa!

---

Backstage. Jeremy Borash przeprowadza wywiad z… Jamesem Stormem!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1198/jeremy_borash_iw_burak_s.png''http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/james_storm_12_2.png

Borash: A więc, James... Jak czujesz się na niedługo przed swoją walką z Big Showem?

Storm: Więc… No tak, Big Show to olbrzym. Będzie trudno go pokonać. Jednak… Mogłem go pokonać już na Thunder! Oczywiście bez DQ. Taaa…Wiem, że mogę go pokonać. Jedno co mnie martwi to Luke Gallows, który może zainterweniować.

Borash: Nie zamierzasz, czegoś z tym zrobić?

Storm: Chciałem rozmawiać z Alexem McCalisterem o tym, jednak z nim trudniej jest się skontaktować niż z Bogiem.

Borash: W sumie to prawda. Nie myślałeś o tym, że pewnego dnia możesz stanąć w ringu WCW jak jej mistrz?

Storm: Oczywiście, chciałbym, aby tak było. Jednak, aby osiągnąć ten cel, trzeba wykonać ich resztę co jest trudne. Mam nadzieję, że będę mógł o sobie myśleć jako mistrz WCW.

Borash: Dobrze. Dziękuje za wywiad, no i Powodzenia w pojedynku z Showem.

Storm: Dzięki, mam nadzieję, że go pokonam.

---

Zapowiedź dzisiejszej walki. Dziś WCW Champion, Chris Jericho zmierzy się z U.S Championem, czyli Austinem Ariesem! Czyli już zaraz czeka nas Walka Champion vs Champion!

---

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho31_cutout_by_Crank.jpgvs.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/aries_08.jpg

Walka nr. 4 WCW Champion Chris Jericho vs U.S Champion Austin Aries – Non – Title Match Champion vs Champion

Rozpoczynamy walkę, mistrz vs mistrz. Jericho rozpoczyna od Clothesline’u, oraz Dropkick. Pin, ale 2 count. Irish Whip w liny i atak łockiem. Dodany także Missile Dropkick i pin! Jednak 2 count. Irish Whip w narożnik. Szarża, ale Big Boot od Ariesa i Scorpion Kick oraz Crossbody! Austin szybko odbija się od lin i przysiad, oraz kopnięcie w brzuch, oraz nogi. Szybko wykonuje Irish Whip w liny i Spinning Heel Kick! 1…2…Kickout! Klincz i Headlock na Chrisie. Suplex na Y2J’u, oraz High Kick! 1…2…Kickout! Irish Whip w narożnik i szarża, ale ucieka Jericho i punche w głowę, oraz chopy. Następnie wykonał Dropkick na A Double. Irish Whip w liny i one-handed buldog. Pin, ale tylko 2 count. Belly-to-belly Suplex na Austinie, oraz Baseball slide! 1…2…Kickout! Jericho czeka, aż Austin wstanie I próba Codebreakera nieudana I katapulta na narożnik od mistrz Stanów Zjednoczonych! Szybko wstaje Austin i Splash w narożnik, gdzie jest Jericho! Wchodzi jeszcze na narożnik i Crossbody i szybki Clothesline! Pin, ale 2 count! Odbija się od lin, ale Dropkick od Jericho! Szybko wskakuje na liny Y2J i Lionsault! Nie jednak Backbreaker! Świetna kontra! Pin, ale 2 count! Aries wykonuje Russian legsweep, oraz Sidewalk Slam! Pin, ale tylko 2 count! Irish Whip w narożnik i Dropkick od Austina! Wchodzi na narożnik, łapie głowę Chrisa i Tornado DDT! Nie jednak kontra i wyrzucony za ring A Dobule! Obaj są zmęczeni, ale jednak kiedy Austin wchodzi do ringu inkasuje kopnięcia od Jericho! Mistrz WCW dodaje także Irish Whip na liny i Dropkick! 1…2…Kickout! Vertical Suplex i mamy kolejne przypięcie, ale pin do 2. Y2J wykonuje kilka chopów, punchy, aż w końcu wykonuje Belly-to-belly Slam! Czeka w narożniku i Backbreaker! Chce jeszcze założyć Walls Of Jericho i… udaje mu się to! Czy odklepie Austin? Nie, jednak jest blisko lin i się ich łapie A Double. Teraz Y2J wykonuje Irish Whip, ale kontra i Clothesline i Crossbody z lin! Odzyskał kontrolę Aries i ją utrzymał wykonując Russian Legsweep! 1…2…Kickout! Irish Whip w liny, ale Dropkick od Jericho! Dorzuca także Lionsault! To koniec! 1…2…3! Tak! Wygrywa mistrz WCW nie pozostawiając złudzeń, że to on jest w WCW najlepszy!

Zwycięzca: WCW Champion Chris Jericho

Święuje zwycięstwo Jericho! Ma także jeszcze coś do powiedzenia!

Chris Jericho: Znam już jednego rywala na The Great American Bash. Jest nim AJ Styles. Kolejnym, może być, albo Big Show, albo James Storm. Obaj są niebezpieczni i to bardzo. Jednak wiem jedno. Napewno zmierzę się w Triple Threat Matchu. Będzie trudno, ale…jestem Y2J Chris Jericho, wasz mistrz WCW i pokażę wam wszystkim, że właśnie nie bez powodu jestem tym mistrzem!

Kończąc przemowę, rzuca mikrofon na matę i wchodzi na narożniki i świętuje z pasem WCW…

---

Przed nami czas na walkę – James Strom vs Big Show! Obaj w ringu, no i zaczynamy… Jednak pojawia się Alex McCalister! Co ma nam do powiedzenia?

Alex McCalister: Big Show… Czy mi się zdaje, czy przy twoim narożniku jest Luke Gallows… Tak jest. No chyba nie jest ci on potrzebny… Dlatego w tej chwili Luke, wynieś się na Backstage! Ma być sprawiedliwie!

Luke Gallows, dyskutuje tak samo jak Big Show, ale to nic nie daje… Zaczynamy Main Event Nitro!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/james_storm_12_2.pngvs.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_61_GD.jpg

Walka nr. 5 James Storm vs Big Show – Wygrany walczy na The Great American Bash w walce o pas WCW

Big Show był jeszcze wkurzony za to, że nie ma przy nim Luke’a… Rusza z wielkim impetem na Cowboya i wykonuje mu wielką serię punchu w głowę i brzuch! Leży w narożniku James, a dodatkowo Olbrzym wykonuje mu Splash! Biegnie znowu na Storma, ale ten podcina go! Show na kolanach, co wykorzystuje Cowboy, z trudem wykonując DDT! Przypięcie ,ale 2 Count. Odbicie od lin i kopnięcie w twarz! James dobrze sobie radzi ze swoim przeciwnikiem… Wykonuje mu kilka punchy w głowę, Irish Whip na liny i… Clothesline! Ta akcja na tym olbrzymie! No no no! Odbija się od lin, ale Big Boot od Showa! Do tego zakłada Abdominal Stretch! To może być koniec! Jednak nie, Storm łapie się lin! Olbrzym wykonuje kilka stompów w plecy Cowboya. Show, czeka, aby wykonać KO Punch… James wstaje i unik i podcięcie! Zakłada Showowi Headlock! Olbrzym powoli wstaje… Wykonuje kilka punchy w brzuch swojego przeciwnika i Headbutt! Irish Whip w liny ,ale kontra i kopnięcie w brzuch i DDT! Pin ,ale 2 count! Cowboy wstaje i wykonuje kilka punchy w głowę Showa! Show wykonuje kilka chopów z wielkim impetem! Diving Elbow Drop! Przypięcie ,ale tylko 2 count! Irish Whip i Clothesline i wyniesienie pod Chokeslam! Jednak kontra i seria łokci w głowę! Kopnięcie w nogi i odbicie od lin no i Clothesline! 1…2…Kickout! Stompy dla Showa, no i DDT po kopnięciu w brzuch olbrzyma! Czeka w narożniku, aby wykonać Last Call Superkick! Big Show wstaje, Storm wykonał! Nie jednak kontra i Show łapie nogę Cowboya i łapie go za nogi i rzuca go o matę! To było potężne! 1…2…Kickout! Staje nad swoim przeciwnikiem i Abdominal Stretch! Czy odklepie Storm? Jednak przerywa swoją dźwignię i wynosi pod Chokeslam! I jest! To koniec! 1…2…2,5… Kickout! Łohohoo! To nie koniec! Big Show nie może w to uwierzyć! Wynosi pod kolejny Chokeslam, ale kontra, podcięcie, I DDT! Pin, ale 2 count! Storm odpoczywa w narożniku… Show wstaje, a kiedy Cowboy na niego biegnie dostaje punch w głowę! Olbrzym dokłada także Diving Elbow Drop! 1…2…Kickout! Obaj wstają ,a Show wykonuje Big Boot! Dokłada także przysiad na ciele Storma swoimi pośladkami! 1…2…Kickout! Irish Whip w narożnik i szarża, ale kopnięcie od Storma, no i DDT, oraz Facebreaker! Pin, ale tylko 2 count! Czeka, aby wykonać Last Call Superkick, ale szybko wstaje Olbrzym I KO Punch! To już koniec! 1…2… Noga Storma jest na linach! Show jest bardzo zły! Łapie Cowboya i potężny chop! Aż przewrócił się James! Big Boot nieudany i Facebreaker od Storma, oraz DDT! Leży Big Show i… Sharpshooter! Dźwignia Face’a w akcji! Czy to koniec? Nie, wstaje Big Show, ale inkasuje kopnięcie w głowę! Dostaje także Leg Drop! Pin, ale tylko 2 count! Czeka w narożniku, aby wykonać Last Call Superkick! Chyba będzie ,ale nie! Wyniesienie pod Chokeslam! Jest! 1…2…3! Drugim predententem do pasa WCW jest… Big Show!

Zwycięzca: Big Show (1#Contender for WCW Championship)

Olbrzym świętuje zwycięstwo…

Pojawia się AJ Styles na trybunach!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/2323_AJ_Styles.jpg

Na rampie WCW Champion, Chris Jericho!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho31_cutout_by_Crank.jpg

Mistrz pokazuje, że to on jest mistrzem! Phenomenal Man wykonuje swój gest, a Big Show krzyczy do nich, że to on będzie prawdziwym mistrzem!

Takim obrazkiem kończymy Nitro! Widzimy się na Thunder!

Aktualna Karta na The Great American Bash:

Seth Rollins vs Austin Aries © - United States Championship Match

Chris Jericho © vs Big Show vs AJ Styles - WCW Championship Match

Justin Gabriel i Billy Kidman © vs Dean Ambrose i Jack Swagger - T-T Championship Match

Info od Autora:

Bardzo przepraszam, że nie było odcinków. Mam nadzieję, że teraz będę bardziej regularnie je wystawiał. :D

Kilka newsów prosto z WCW!

:arrow: Postanowiono zrobić kilka zmian z galami PPV w WCW. Tak prezentuje się ostateczna karta PPV na ten rok:

Genesis - 27 Styczeń

The Great American Bash - 24 Luty

New Blood Rising- 24 Marzec

Lockdown - 14 Kwiecień

Starrcade - 5 Maj

Against All Odds - 9 Czerwiec

Victoary Road - 21 Lipiec

Sacrifice - 18 Sierpień

Hardcore Justice - 15 Wrzesień

SuperBrawl - 6 Październik

Turning Point - 10 Listopad

No Surrender - 1 Grudzień

Final Resolution - 29 Grudzień

Więc jest kilka zmian. Oto one - Gala WrestleWar, zostałą zastąpiona przez New Blood Rising. Na nowej gali PPV odbywać się będą tylko walki ze stypulacją! Czyli będzie ekstremalnie!

Kolejna zmiana - Usunięto gale Greed. Zostałą zastąpiona przez Starrcade, które wcześniej odbywało się 2 czerwca. Teraz tylko Against All Odds będzie odbywać się w czerwcu - 9 czerwca. Dalej nie było żądnych zmian w związku z galami PPV.

:arrow: Trwają spekulacje na temat Zamaskowanego. Podobno zarząd WCW ma już wszystko rozplanowane... Wcześniej fani myśląc o nim obstawiali, że to Roman Reigns, lub ... Goldberg! Jednak przez to co wydarzyło się na Nitro, trwają kolejne spekulacje...

:arrow: Mr. Anderson w wywiadzie, powiedział, że w WCW ma się świetnie. Według mniego wszyscy są tam przyjaźni i wspierają go, tak jak innych. Dodał także, że Ted Russo to świetny facet, ale mógłby mieć z nimi więcej porozumienia...

:arrow: W planach w WCW, planowane są Face Turny, oraz Heel Turny... Podobno po The Great American Bash, ktoś ma przejść Face Turn... Ale to tylko głupie spekulacje ( :D )

:arrow: Tak prezentuje się logo The Great American Bash:

images?q=tbn:ANd9GcRsDt7OHomMOPq48_asoVWFkKHTh_kpxt2-osaSArBhhLt4leQd

Pierwsza gala w nowym stylu za nami. Szczerze przyznaję, że wyszła dobrze. Widać co prawda, że pisanie w formie dialogów jest dla Ciebie czymś nowym, ale jak na pierwszy raz było dobrze. Staraj się przemyśleć każde słowo, które wypowiadają wrestlerzy. Co ciekawe w teoretycznie trudniejszym stylu napisałeś zdecydowanie lepiej pod względem interpunkcji i stylistyki. Gala prezentuje się również bardziej estetycznie. W kwestii bookingu nie mam większych zastrzeżeń. Jeżeli dalej będziesz się rozwijał, to z pewnością dołączysz do czołówki pisarzy w Booking Zone. Czekam na kolejne odcinki!

Hmmm zgodnie z zapowiedziami wprowadziłeś dialogi i masz za to u mnie sporego plusa. Dobrze, że zastosowałeś się do komentarza, bo to pokazuję, że masz szacunek do osób, które interesują się twoimi diarami. Jeśli chodzi o nowy styl, to pisanie w dialogach wyszło Ci całkiem nieźle jak na pierwszy raz. Jenak jak wspomniał najlepszy niezależny komentator Booking Zoone DestructionMachine, musisz przemyśleć każde słowo. Jeśli chodzi o walki i booking gali to całość prezentuje się dobrze. Jeśli chciałbyś urozmaicić galę, to staraj się dodawać na każdą tygodniówkę przynajmniej jedną walkę w stypulacji. Ogólnie rzecz biorąc jest dobrze. Nowy styl wyraźnie Ci służy, jednak jako że jest to twój pierwszy odcinek w którym piszesz dialogi, to w przyszłości liczę na więcej.
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

DestructionMachine, szpicu, - dziękuje za komentarze :)

Wypowiedzi jako dialogi pisałem po raz pierwszy i nie byłem co do tego pewny. Mam jednak nadzieję, że poprawię się i będzie jeszcze lepiej.

Co do tygodniówek - postanowiłem pisać dłuższe walki, aby poprawić moje diary. Także postaram się raz po raz dodać stypulację do walk - myślę, że to wyjdzie na dobre w moim diary. :D

Jeszcze raz dziękuję za komentarze, no i zapraszam na Thunder!

Po opisie pierwszej walki przestałem czytać. Pełno błędów językowych, ogólnie całość oderwana od rzeczywistości, całkowicie mi to nie podchodzi.
We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.

59fifty, tylko, że diary nie może być w 100 % takie jak rzeczywistość... diary jest po to aby pokazać alternatywną wersję wrestlingowego świata.

OK mam chwilę czasu, więc trochę pokomentuje :D

1 segment - AJ Styles chce walki o pas, podobnie jak Big Show, Jeff Hardy i James Storm, wszystko OK, segment odpowiednio długi, wejście bossa i mamy walki o pretendenta, czekamy.

Walka nr. 1 Justin Gabriel i Billy Kidman vs Team 3D - Tag-Team Championship Match - Walka długa, co jest plusem, zmiana posiadaczy pasów TT, co dla mnie jest trochę słabe, ale twoje diary, twoi posiadacze pasów. Po walce Swagger & Ambrose atakują mistrzów i chyba zaczynamy feud, zobaczymy.

Segment 2 - Christian i AJ Style, trochę za krótki, panowie żalą się na złego szefa, no niech będzie.

Walka nr. 2 Jeff Hardy vs Bobby Roode - Jeśli Jeff zwycięży, zawalczy na The Great American Bash o pas WCW.

Brak zwycięzcy, Jeff nie jest pretendentem, szkoda, poziom walk ogólnie dobry, więc nie będę pod każdą pisał że jest dobra, po prostu wszystkie są OK.

Segment 3 - Christian znowu się żali, przerywa mu Mr. Anderson, bla bla bla, wchodzi McCalister, Morrison debiutuje, walka o pretendenta na Thunder, Morrison wraca co mnie cieszy, miałem co do niego plany, ale jesteś już 2 bookerem u którego powraca i nie wiem co z tego wyjdzie.

Walka nr. 3 AJ Styles vs Alberto Del Rio – Jeśli AJ Styles zwycięży, zawalczy na The Great American Bash o pas WCW - Wygrywa AJ Styles i jest pretendentem, ale po walce atak czarnoskórego zawodnika, zobaczymy jak to rozwiniesz, zawęża się krąg poszukiwań zamaskowanego gostka. Może Shelton, ale wątpie, zobaczymy co z tego będzie.

Segment z Ariesem, podbudowa do walki na PPV, atak Rollinsa przewidywalny, ale prawidłowe rozwiązanie.

Wywiad ze Stormem, krótki, za chwilę jego walka z Big Showem.

Walka nr. 4 WCW Champion Chris Jericho vs U.S Champion Austin Aries – Non – Title Match Champion vs Champion - Wygrana Chrisa, umacnia go przed PPV, a i Aries nie tracia zbyt dużo jako mistrz, dobra podbudowa.

Walka nr. 5 James Storm vs Big Show – Wygrany walczy na The Great American Bash w walce o pas WCW - Gallows zbanowany, Wygrana Showa, Triple Threat na PPV, konfrontacja rywali, dobry Main Event jak i całe Nitro, Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...