Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dlaczego Dusty Rhodes wystąpił na Raw?, heel turn Ortona, Su

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Były zawodnik WWE, Bob Holly otrzymał bardzo pozytywne recenzje autobiografii, która ukazała się niedawno w sprzedaży.

Stephanie McMahon publicznie poparła małżeństwa homoseksualne. Na Twitterze napisała: "Ludzie powinni mieć możliwość poślubiania tych, których kochają".

Ric Flair miał pojawić się w...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dlaczego-dusty-rhodes-wystapil-na-raw-heel.html
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• kr3cik-bmc

1

• B-Side

1

• Bullinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pewnie go BS dotknie się wkurwi i RKO mu zrobi...

Mógł by do Shield dołączyć. Ktoś doświadczony by im się przydał.

Nie wydaje mi się, żeby Shield potrzebowało jakiejś "gwiazdy". Cały urok polega na tym, że każdy jest równy. Co się dzieje jak mamy lidera można było zobaczyć po Nexusie i Corre.

Co do Randiego to ja bym wolał, żeby feudował z Sheamusem, bo go przynajmniej na jakiś miesiąc-dwa odsunie od WHC.

ReVim zgadzam się z Tobą.Byłoby ciekawie gdyby Orton dołączył do Shield'ów i okazał by się ich liderem.Na Extreme Rules rozjebał by Rudego,a na Payback powalczyłby o WHC lub WWE Championship.

Po Wrestlemanii Orton vs Big Show? Szykuje się 2-3 miesiące zamulaczy :roll: Po turnie jego postać może będzie ciekawsza ale w 1 kolejności będzie feudował z Paulem i Sheamusem. Ten drugi także będzie chciał się zemścić za zdradę na WMce i z pewnością taką szanse dostanie. Średnio to widzę...
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"
myśle że najlepszym rozwiązaniem byłoby dołączenie Vipera do Shield i stworzenie stajni ala Evolution... Punktem zaczepienia mogło by być to że Randy już do takiej stajni należał, ale podstawą takiego obrotu spraw powinna być dalsza mocna promocja stajni w efekcie czego mieliby Oni szanse zając podobne miejsce w historii co legendarna już grupa. Nexus to może i było by coś ale zabrakło konsekwencji... Czekam na jakiś push dla Randalla bo moim zdaniem to wciąż topowy zawodnik federacji...
pomysł z dołączeniem Ortona do Shield jest tak denny że szkoda gadac... pozatym że Randall był przez nich wielokrotnie atakowany to niepasowałby do grupy co tymbardziej niemiałoby zadnego sensu. Shield juz jest postrachem federacji i niepotrzebuje żadnego lidera by stac sie legendarna grupą, wygrywaja wszystkie swoje walki, wygraja na WM, we 3 sa silniejsi niz kiedys Nexus ktore mialo lidera. do grupy kiedys moga dolaczyc inni debiutanci ale napewno niepowinno byc lidera bo siła tej grupy jest równośc.
Wszyscy się napalają na Heel Trun Ortona. Ludzie on obecnie jest odbierany jako główny face'a i jakoś nie wierze żeby WWE z tego zrezygnowało bo to daje dochody, z pewnościa jest lubiany bardziej od Cena co można zauważyć więc gdzie tu logika co publiczność się cieszy aż tu Viper wykonuje RKO na Show lub Sheamusie kupy się nie trzyma. Szczerze mówiąc ja jakoś wierzę że będzie interwencja ze strony Lesnara w Main Evencie WrestleManii a Cena przejdzie niby taki Trun, wiem wiem wiem ile razy się pisało o Heel Turnie Cena ale sam John powiedział że zrobi to po swojemu, czyli jak? no jakim sposobem, bohatersko nie poskłada Rocka jak rok temu! więc jaki plan ma Cena czyżby nie czysto zagrał na WrestleManii waląc Rocka z jakiegoś nie ścisłego przedmiotu (chociaż go nie trafiając). Jedno co mnie zastanawia Lesnar i Rock będą na Extreme Rules i z pewnością pojawią w Main Evencie Extreme Rules, więc co z Ceną jakie plany dla Cena, CM Punka nie będzie bo dostanie trochę wolnego i być może The Undertaker spowoduje niby storyline'ową kontuzje Punkowi na WrestleManii 29, jednak pytanie nadal tkwi z kim Cena stoczy walkę na Extreme Rules, mi tylko do głowy jedna rzecz przychodzi Triple Theart o pas WWE Championship oczywiście z walki zwycięsko wychodzi John Cena, Brock dostaje wygraną na SummerSlam a Rock dostaje znowu Main Event WrestleManii XXX taki układ by pasował. Szczerze mówiąc fantazja trochę ponosi, jednak żeby wszyscy się nie zdziwili bo jak na WrestleManii to za spokojnie jakoś jest i nie zdziwie się jeżeli na prawdę tak się stanie że Cena przejdzie taką niby transformacje, nie w mega ass kickerowego heela, tylko zwykłego luzackiego rapera ;P chociażby tak jak w 2004/2005 roku. Po prostu dla mnie jak za spokojnie na WrestleManii i wątpię żeby Orton przeszedł Heel Turn zobaczycie będzie jeszcze tak że to Cena przejdzie ;) (w końcu kiedyś trzeba no nie) nie chce mi się już czytać a on przynosi dochody, ta przynosi może i koszulki kupuja ale tylko baby i małe dzieci, aa pomyślcie trochę jak by stał się takim kolesiem jak w 2004 roku to jego łańcuch jak by poszedł w sprzedasz to by od razu ludzie go wykupili albo jak by wydali taką mega fajną koszulkę raperską też by to ludzie kupili i nawet dzieci.. obecny John znudził się amerykaną więc nie bawem może i nie na WrestleManii ale w przyszłości będą ratować jego postać, wiecie sami Vince i Money Money Money ;)
@Lolek Koszulki ceny kupują tylko baby i dzieciaki , zgadzam się ale podkreśl podwójną kreską dzieciaki , zawsze na show jest więcej koszulek Ceny niż koszulek Ortona czy CM Punka. Orton nie jest już typowym facem robi się powoli tweenerem , co prowadzi do heel turnu. Pogódź się z tym że Johna nie przeturnują , ile zostało mu do końca kariery ? max. 5 lat. Pociągnie do 42-3 lat i koniec , więc wątpię że Vince kiedy ma jeszcze w miarę młodego i silnego Cene , którego dzieciarnia uwielbia , zrezygnuje od tak z jego postaci bo tobie się marzy jego turn na WM. Za spokojnie jak na WM , obudź się jest spokojnie bo karta jest do dupy. Ryback vs Henry , ooo dużo się wydarzy. Shield vs. Team Byka , wiadomo jakaś zdrada u teamu All stars i Ambrose team wychodzi zwycięsko. Chodź w sumie mówisz za spokojnie , jakie spokojnie przecież mamy walkę FANNNN DANNNNNN GOOOOOOO z Aiatola of Rock'n'Roll'a. Szczerze to wyniki są znane WWE niczym nas nie zaskoczy w tym roku , Calaway pokonuje Brooksa , Cena Rockiego , Lesnar Huntera albo na odwrót :D tu akurat nie mam pojęcie na zwycięsce , walka div mało mnie obchodzi , tak samo team grubasów i dwie tancerki kontra porządny team Sandow i Cody no i Bellaski :D , liczę na Bellaski. Co tam jeszcze jest w karcie ? bo wiem tylko że jakoś biednie a no jest jeszcze IC match the winner will be Wade Barrett , no i jeszcze ostatnia walka Henrego i ex-członka "dominującej" grupy Nexus , no i wiadomo łowiący ryby wygrywa. A i jeszcze do kolegi u góry który uważa przyłączenie Ortona do Shield za świetny pomysł , weź ty chłopie coś ciężkiego i walnij się w łep , Shield to świetna grupa radzą sobie super , a z ortonem był już cyrk z legacy kiedy zrobili z niego cipko-heela który nie potrafi pokonać Ceny bez Teda i Codego więc ja za to podziękuję.
@Lolek Koszulki ceny kupują tylko baby i dzieciaki , zgadzam się ale podkreśl podwójną kreską dzieciaki , zawsze na show jest więcej koszulek Ceny niż koszulek Ortona czy CM Punka. Orton nie jest już typowym facem robi się powoli tweenerem , co prowadzi do heel turnu. Pogódź się z tym że Johna nie przeturnują , ile zostało mu do końca kariery ? max. 5 lat. Pociągnie do 42-3 lat i koniec , więc wątpię że Vince kiedy ma jeszcze w miarę młodego i silnego Cene , którego dzieciarnia uwielbia , zrezygnuje od tak z jego postaci bo tobie się marzy jego turn na WM. Za spokojnie jak na WM , obudź się jest spokojnie bo karta jest do dupy. Ryback vs Henry , ooo dużo się wydarzy. Shield vs. Team Byka , wiadomo jakaś zdrada u teamu All stars i Ambrose team wychodzi zwycięsko. Chodź w sumie mówisz za spokojnie , jakie spokojnie przecież mamy walkę FANNNN DANNNNNN GOOOOOOO z Aiatola of Rock'n'Roll'a. Szczerze to wyniki są znane WWE niczym nas nie zaskoczy w tym roku , Calaway pokonuje Brooksa , Cena Rockiego , Lesnar Huntera albo na odwrót :D tu akurat nie mam pojęcie na zwycięsce , walka div mało mnie obchodzi , tak samo team grubasów i dwie tancerki kontra porządny team Sandow i Cody no i Bellaski :D , liczę na Bellaski. Co tam jeszcze jest w karcie ? bo wiem tylko że jakoś biednie a no jest jeszcze IC match the winner will be Wade Barrett , no i jeszcze ostatnia walka Henrego i ex-członka "dominującej" grupy Nexus , no i wiadomo łowiący ryby wygrywa. A i jeszcze do kolegi u góry który uważa przyłączenie Ortona do Shield za świetny pomysł , weź ty chłopie coś ciężkiego i walnij się w łep , Shield to świetna grupa radzą sobie super , a z ortonem był już cyrk z legacy kiedy zrobili z niego cipko-heela który nie potrafi pokonać Ceny bez Teda i Codego więc ja za to podziękuję.

Pewnie go BS dotknie się wkurwi i RKO mu zrobi...

Mógł by do Shield dołączyć. Ktoś doświadczony by im się przydał.

Nie wydaje mi się, żeby Shield potrzebowało jakiejś "gwiazdy". Cały urok polega na tym, że każdy jest równy. Co się dzieje jak mamy lidera można było zobaczyć po Nexusie i Corre.

Co do Randiego to ja bym wolał, żeby feudował z Sheamusem, bo go przynajmniej na jakiś miesiąc-dwa odsunie od WHC.

Pełna zgoda. Ponadto, nie sądzę, aby The Shield potrzebowało niewiadomo jak długiego storyline'u - w końcu miał nastąpić mały rozpad Tarczy, w którym Seth idzie na jeden z singlowych tytułów, a pozostała dwójka walczy o TT Title.

Niestety jednak, prawdopodobny heelturn Ortona wiąże się nie tylko z feudami z Showem i Sheamusem, lecz również walką o WHC. Zapewne pamiętacie, że Randall miał mieć obiecany rewanż z Dolph'em, kiedy już ten wykorzysta walizkę... Spodziewam się, że (niestety) Ziggler zostanie podłożony Viperowi i jego run z pasem będzie dość krótki.