Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

PROMO

Gdzieś tam, kiedyś tam

/* Realizowane w TeeStyle :) tj. stała, nieruchoma kamera, trójkolorowy obraz (czarny-biały/srebrny-czerwony) */

Srebrzyste (niczym księżycowe), posiekane przez okratowaną okiennicę światło pada z prawej strony w serce całkiem ciemnego pomieszczenia. Dzięki temu jesteśmy wstanie dostrzec kilka rzeczy, z których największą uwagę przykuwa lekko kołyszący się czarny worek tańczący w srebrnym świetle niczym zjawa. Kołysze się coraz mocniej i mocniej, zapewne od uderzeń postaci, która przed chwilą bokserskim krokiem wyskoczyła zza niego. Zakapturzona postać, ubrana w czarny dres i czerwone rękawice bokserskie, porusza się krokiem dostawnym wokół worka, nieustannie wyprowadzając kombinacje ciosów, na zmianę znikając w ciemności z lewej strony ekranu i pojawiając się z prawej, oświetlonej części pomieszczenia. Z początku dochodzą nas tylko dźwięki powstałe w wyniku spotkania się skór rękawicy i worka oraz odgłos regularnego oddechu boksera. Teraz fonię wzbogaca głos...

Głos:

Jesteś... myślisz, planujesz, obierasz drogę i dążysz do celu, różnym kosztem... poświęcasz się, trenujesz by być doskonalszym w swej profesji zaniedbując inne dziedziny życia... ale przychodzi moment zwątpienia... pytasz samego siebie: czy warto? Czy wszystko co do tej pory osiągnąłem jest coś warte przy wysiłku jaki mnie to kosztowało? Czy może warto coś zmienić?

W trakcie, gdy wysłuchiwaliśmy tych słów, zakapturzona postać przestała okładać worek i zaczęła się przemieszczać w stronę kamery. Podeszła na tyle blisko, by na ekranie było widać tylko jej głowę. Zdjęła kaptur. Przed nami widniała twarz TeeRex'a, tyle, że jego głowa była łysa – pozbawiona charakterystycznych mlecznych dreadów.

Tee:

Jasne, że warto! Możesz ogolić sobie głowę, kupić nowy samochód, zmienić kobietę... ale nigdy, przenigdy nie rezygnuj z własnych planów! Bądź kim byłeś, jeżeli zawsze chciałeś nim być. Wątpi każdy, ale tylko najsilniejsi pokonują zwątpienie. Ja je pokonałem, bo od zawsze należałem do najsilniejszych przedstawicieli gatunku ludzkiego. I już niedługo, Sinner, właśnie Ty będziesz mógł się o tym przekonać. Mało tego, przekonasz się czy i Ty należysz do tego wybitnego grona. OUTBREAK9 Twój test, test na męskość... myślisz, że się podniesiesz po tej porażce? Myślisz, że zwalczysz zwątpienie, gdy zrozumiesz, że na ringu nie jesteś wojownikiem tylko szmatą do wycierania syfu? Wkrótce wszyscy będziemy znali odpowiedź...

KONIEC PROMA

CZĘŚĆ WŁAŚCIWA

Katowice, Spodek, 10.04.06r.

Outbreake9, tuż po pierwszej walce wieczoru

Wiadomo hala wypełniona po brzegi. Wśród tak licznej publiczności jak zwykle musiało się znaleźć kilku dowcipnisi, którzy postanowili zabłysnąć przed milionami Polaków przynosząc na galę hasła wypisane na tekturowych plandekach, m.in.: “Mam kiepskie miejsca! Czy to dlatego, że nie noszę moherowego beretu?”, “Scy jesteś w Polsce: nie pij whisky tylko czystą!”, “Po co gracie z Tuanem w karty? On gra tylko wtedy, gdy wie, że wygra.”, “Bubba nie jest gruby! To złudzenie optyczne!”. Te i inne głupoty wypisane na byłych drzewach bledną przy sprawozdaniu naszych stałych komentatorów.

Mazur: No i pierwsze koty za płoty...

Czoło: Wyjątkowo kiepskie te koty, a raczej kociaki... nic tylko wpakować do wora, dla towarzystwa dodać kamień i umieścić w Wiśle. Kto wie, może podczas rejsu na dno spotkają humbaka?

Mazur: Wiesz, że za wypowiedzi podobne do tej grożą sankcje finansowe nakładane przez KRRiTV?

Czoło: Wiem! I wiem też, że one grożą nie mi lecz stacji, która emituje Outbreak! Hahahaha...

Mazur: Bardzo zabawne...

Dialog zostaje przerwany przez "Wastelands" grupy 10 Years. Zdezorientowana publiczność nadaremno stara skojarzyć ten utwór z którymś ze znanych jej zapaśników AWF. Po chwili wszystko się wyjaśnia – na rampie pojawia się TuanX, z milimetrowymi włosami na głowie, kilku dniowym zarostem na twarzy i ciemnymi okularami skutecznie zasłaniającymi oczy. Ma na sobie czarną podkoszulkę na ramiączkach z białym napisem “TeeTime”, białe sztruksy sięgające tylko po kolana oraz standardowe japonki. Chwilkę czeka rozglądając się po publiczności. Gdy ta go rozpoznaje i nagradza sporym heatem jego usta układają się w lekki, złowieszczy uśmiech a nogi rozpoczynają spokojny i zdecydowany marsz na ring, na którym ma zamiar wypowiedzieć kilka słów :) (HA! Myśleliście, że cukierki będą? Ni ch**a :) )

Tee:

Hello ladies! Już się wykrzyczeliście? Dobrze, teraz zamknąć pyski psie wytryski bo głos zabiera Tee-Załatwię-Cię-Za-Piątaka-Rex !

Mazur:

Też mi powód do dumy... to tak jak za tanie wino.

Czoło:

Nie słyszałeś? Milcz! Mam w kieszeni złoty trzydzieści i wrodzony dar przekonywania... jak poproszę Tuana by Cię załatwił to Twoje życie byłoby warte mniej więcej tyle co piwo marki Tesco. Jak Ci się podoba ta perspektywa?

Mazur:

Nie boję się! Chroni mnie legitymacja pracownika AWF!!

Czoło:

Hahaha... Tuan załatwiał nawet legitymujących się immunitetem Burkina Faso!

Tee:

Jak widzicie, nieco się zmieniłem. Ale spokojnie! Nadal możecie mnie prosić o pomoc. Zawsze chętnie pomogę, o ile wy odpowiednio docenicie tą pomoc. Dzwońcie jak zawsze na numer 0-700-I-NEED-U-T. Uprzedzam stawki się zmieniły! Bo ja się troszeczkę zmieniłem. Teraz mi nie wystarczy mieć pełnego konta. Teraz chcę dodatkowo zaszpanować. Wiecie, pobujać się po mieście, wyrwać jakąś licealistkę czy gimnazjalistkę. Chcę ponosić platynowe łańcuchy i zegarki z diamentami. A to wszystko kosztuje. Co prawda stać mnie już na to, ale... no właśnie... pieniędzy nigdy za wiele... zresztą, komu ja się tłumaczę? Ludzkie szumowiny!

Gwizdy i buczenie publiki :)

Tee:

Heh, jak zwykle potwierdza się, że prawda w oczy kole. Nic to, nie o tym przyszedłem mówić. Szarańczo posłuchajcie! Ostatnio straciłem panowanie nad sobą. Tak, ja nadczłowiek, istota o żelaznych nerwach, wybitna jednostka aspołeczna... przez jednego robala wpadłem w szał. Owy mizerniak wabi się Sinner. Sprawdziłem w słowniku wyrazów obcych. Nic. Sprawdziłem w leksykonie imion. Nic. Czyli sprawdziły się moje podejrzenia, że to nikt istotny. Jednak poszedłem dalej: rozbiłem owe imię na dwie składowe i sięgnąłem po słownik angielsko-polski. To był słuszny trop. Okazuje się, że Sinner to konkatenacja dwóch słów angielskich: Sin i Nerd. Czyli mniej więcej “Grzeszny frajerstwem”. Tak, dokładnie tak. Wszystko się zgadza. Ten cały Sinner grzeszy frajerstwem jak mało kto! Jak można podnieść rękę na TeeRex'a? Jak można obrócić się przeciw niemu, gdy otrzymało się szansę walki u jego boku? U boku kogoś tak nieprzeciętnego? No jak!?!?

Czoło:

Całą noc po ostatnim Outbreaku pytałem Boga o to samo!

Mazur:

I co Ci odpowiedział?

Czoło:

Powiedział, że kiedyś odwiedził ludzi a Ci go ukrzyżowali. Kto zrozumie ludzkość?

Mazur:

...

Tee:

I znam odpowiedź. Sinner to frajer! Tak, frajer i idiota! Ktoś mu powiedział: “zaatakuj Tuana, zdobędziesz rozgłos, dostaniesz szanse walki o tytuły!”. No i debil się odważył. Cena za głupotę bywa ogromna. Walka ze mną, oto cena jaką będziesz musiał zapłacić... wyczytałem gdzieś, że uchodzisz za technika. No cóż, przyjdzie Ci się zmierzyć z mistrzem techniki. Zobaczysz jak mizerne są twoje umiejętności przy moich. Zademonstrują Ci chwyty jakie nie śniły się mistrzom olimpijskim w zapasach. Zaprezentuję podcięcia jakich nie powstydziłby się 10 dan judo. Zobaczysz co znaczy giętkość, gdy będę ci łamał staw kolanowy, dusząc cię jednocześnie stopami. Sprawię Ci taki ból, że poczują go nawet owsiki w twojej dupie! Będzie zabawa, podczas której tylko ja będę zadowolony. A ty wyjdziesz z ringu... tfuuu... zostaniesz wyniesiony z ringu w upokorzeniu i zwątpieniu. Po miesiącach leżenia w szpitalu stworzysz w głowie setki scenariusz na twoje przyszłe życie. Większość z nich będzie mówiła: daj spokój, odpuść sobie, to nie dla ciebie. Myślisz, że będziesz na tyle twardy by to przezwyciężyć? Myślisz, że zawołasz: chcę rewanżu! Oj nie, sprawię ci ból, którego nie opiszą słowa, lecz grymas twojej twarzy i pusty krzyk twoich oczu. Po wszystkim powiesz: “byłem frajerem, który chciał się sprawdzić w męskiej grze. Byłem frajerem, który chciał chwycić byka za rogi. Byłem frajerem, ale nie będę. Odnalazłem swoje miejsce w szeregu i już nigdy z niego nie wystąpię. To TuanX pozwolił mi odnaleźć właściwe miejsce.”. I tej prawdy będziesz nauczał innych, by nie popełnili błędu, który ty popełniłeś. Po tej walce będziesz miał misję: nawracać ludzkość z drogi frajerstwa! Bądź w tym dobry, i pamiętaj moment w którym dostrzegłeś przeznaczenie – to twój Tee Time! Tyle...

Tee przy opuszcza ring i przy akompaniamencie "Wastelands" oraz heacie publiki zmierza do szatni porozciągać się przed walką.

TYLE...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mnih

2

• theGrimRipper

1

• mu

1

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Myślisz, że zwalczysz zwątpienie, gdy zrozumiesz, że na ringu nie jesteś wojownikiem tylko szmatą do wycierania syfu?

good shot . :D

To TuanX pozwolił mi odnaleźć właściwe miejsce.”

wodzu , prowadź . :D

generalnie dobry joint , czyta sie tak lekko , jak lubie . :D dobrze , że tym razem zakończony tak , a nie inaczej . :)

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

/* Realizowane w TeeStyle :) tj. stała, nieruchoma kamera, trójkolorowy obraz (czarny-biały/srebrny-czerwony) */

mnihu, te kolorki to tylko element realizacji promo, czy jakies specjalnie wazne dla Tuana kolory :?: jesli to drugie, to bede staral sie je wykorzystac podczas prowadzenia Twojej postaci

zamknąć pyski, psie wytryski

tu bym sie przyczepil ;-)

----------------------------

ale ogolnie ciekawy, fajnie napisany RP... Tee widzi mi sie jako taki samotnik (troche inny typ niz Vaclav), ktory duzo mowi do siebie, ew. do kota (patrz poprzedni RP) :D

mnihu, jak bedziesz tworzyl troche dluzsze erpy, to widze swietlana przyszlosc... bo dar pisania na pewno masz :)

nie, to tylko "barwy" proma :)

no wlasnie, tego nie chcialem pisac, bo to taka lamerska odzywka w stylu... eee w'ever... ale ostatecznie z pospiechu napisalem :]

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   1

ale ogolnie ciekawy, fajnie napisany RP... Tee widzi mi sie jako taki samotnik (troche inny typ niz Vaclav), ktory duzo mowi do siebie, ew. do kota (patrz poprzedni RP)

Mnihu, tu się zgadzam! :D Dawaj mi więcej "dialogów" z kotem, bo to rozpierdala :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg