Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z Danielem Bryanem dla Kuriera Szczecińskiego

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   361
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ale przyznam, że zarzuciłeś mi sztosa. Zresztą - samemu zachodzę w głowę jak daleko mogłem jeszcze się posunąć. I z jednej strony uważam, że ten wywiad jest lepszy niż ze wcześniejszymi superstarsami i że moje przeczucia RACZEJ były dobre, a z drugiej... no właśnie - mam zagwozdkę. :)

To tylko taka moja luźna myśl i skojarzenie (wiesz, taki diabełek siedzący na ramieniu, podszeptujący "spróbuj!" :wink: ). Zupełnie nie ma co tego rozkminiać (faktycznie Dragon mógłby się spiąć i czar by prysł) Wyszło zajebiście i to jest najważniejsze.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• Ghostwriter

4

• CzaQ

3

• N!KO

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wielkie dzięki Ghostwriter za ciekawy wywiad. Słuchając i oglądając inne jego wypowiedzi można było odnieść wrażenie, że Dragon to przesympatyczny gość, zawsze uśmiechnięty i tutaj się to potwierdziło. Nie udzielał krótkich-bezpiecznych odpowiedzi, żeby nie nagrabić sobie czymś u Vincenta i udało Ci się od niego wyciągnąć kilka ciekawych rzeczy. Jeszcze raz dzięki.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Co do sugestii Dragona i KENTY w WWE, to chyba bym go tu nie chciał, podobnie jak Steena, bo stawiam, że tak jednego jak i drugiego mogliby zmarnować. Japończyk jest za mały jak na vince’owe standardy (a Kanadyjczyk nie ma superstar look) i obawiam się, że albo by utknął na wieki w rozwojówce, albo przeznaczyli by mu rolę taką jak dla Tysona Kidda, czy innego Evana Bourne’a, którzy stanowią atrakcyjny wizualnie przerywnik, na nizinach low-cardu. Poza tym – McMahon już wykreował swojego „Amerykańskiego KENTĘ” i nie wiem, czy chciałby, by Punk miał ringową konkurencję, przy podobnych move-set’ach. Poza tym, gdyby KENCIE (chyba, że przemeblowaliby mu zestaw akcji i kazali walczyć w inny sposób – ale wtedy to tym bardziej szkoda by mi było Japończyka dla WWE) pozwolili stosować GTS (w co wątpię. Tak samo jak Brooks musiał sobie odpuścić Pepsi Plunge, co by tryplowe Pedigree nie stało się śmieszną popierdółką), to szybko by wyszło na jaw, jak mocno CM potrafi czasem kaleczyć ten finisher i jak powinno się go robić, by była prawdziwa MOC.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Sytuacje KENTY i Steena się różnią. Kevin sam w którym shootowym wywiadzie powiedział że on teraz nie ma motywacji, aby schudnąć, ale gdyby dostał propozycje od McMahona to by cały dzień by ćwiczył. Oczywiście nie chciałbym jego odejścia ze sceny niezależnej, bo w erze PG jego potencjał nigdy nie będzie wyczerpany do końca. Co do KENTY to dam sobie rękę uciąć że nigdy go w WWE nie zobaczymy. Ma on wysokość typowego Japończyka, przy większości wrestlerów wyglądałby jak młodszy brat i pewnie nie umie mówić po angielsku (w Japonii jest to normalne). Dodatkowo musiałby zmienić styl walki, bo taki Orton po paru stiffowych kopniakach marudził by na zapleczu że go boli. Ostatnim powodem i najważniejszym jest to że sam KENTA nie chciałby walczyć w WWE. Jest teraz mistrzem GHC i jest mu dobrze w Japonii.

Steen ze swoją "lekkością na majku" z pewnością szybciej by sobie poradził u McMahona, ale nie wiem, czy nawet gdyby Vince się nim zainteresował, to Kev dałby radę zrzucić z tłuszczu i jeszcze tak dopakować, żeby wizualnie pasował do modelu "supergwiazdy" Vince'a.

Co do KENTY, to stawiam, że ani on specjalnie nie rwałby się do McMahonlandii, jak i sam Vince też nie oddałby jednego jądra, by ściągnąć Japończyka do rosteru :wink:

• Reputacja:   654
  • Styl:  Ciemny

W sumie bez sensu zadawać pytanie, na które zna się odpowiedź, ale ewentualne takie pytanie powinno brzmieć: "czy spałeś z byłą CzaQ'a, a jaeśli nie, to czy pojawisz się na naszym Zlocie, by to nadrobić?"

Źle zadane pytanie - w końcu na zlocie jej niestety nie będzie ;D

Fakta, faktem z Ghostem daliście identyczną odpowiedź :D

Steen ze swoją "lekkością na majku" z pewnością szybciej by sobie poradził u McMahona, ale nie wiem, czy nawet gdyby Vince się nim zainteresował, to Kev dałby radę zrzucić z tłuszczu i jeszcze tak dopakować, żeby wizualnie pasował do modelu "supergwiazdy" Vince'a.

Chyba, że oparliby to na gimmicku typu "Może nie wyglądam jak Wy, ale potrafię więcej" ;)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

-Raven- napisał/a:

W sumie bez sensu zadawać pytanie, na które zna się odpowiedź, ale ewentualne takie pytanie powinno brzmieć: "czy spałeś z byłą CzaQ'a, a jaeśli nie, to czy pojawisz się na naszym Zlocie, by to nadrobić?"

Źle zadane pytanie - w końcu na zlocie jej niestety nie będzie ;D

Nie rób tego, amigo! CzaQ na zlocie bez byłej, to minus 100 do bycia over z resztą Forumowiczów :D To coś jakby Schoop przyjechał bez stroju kurczaka... Wyobrażasz sobie to rozczarowanie? (i zagrożenie linczem za typera TNA 2012, przy okazji?) :twisted:

• Reputacja:   654
  • Styl:  Ciemny

Nie rób tego, amigo! CzaQ na zlocie bez byłej, to minus 100 do bycia over z resztą Forumowiczów To coś jakby Schoop przyjechał bez stroju kurczaka... Wyobrażasz sobie to rozczarowanie? (i zagrożenie linczem za typera TNA 2012, przy okazji?)

No niestety na pytanie o jakikolwiek spotkanie odpisuje mi "Spierdalaj" (cóż bycie ex zobowiązuje :D), więc raczej ciężko byłoby ją przekonać :D Poza tym nigdzei nie pisałem,m że ją zabieram :)

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png