Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

nie rób tego w domu .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Kamera , odrywając nas od mega nudnego widoku okładających sie czym popadnie jakichś dwóch low carderów zwnanych po prostu jobberami ..

:) którzy nie szczędzą krwi , ring jest cauy zabryzgany i generalnie syf plus obaj panowie najwyraźniej dają z siebie kolejne 300% bo nie mają zamiaru zakończyć tej walki . :) pozatym , co dziwne , ludzie sie tym jarają , skrzeczą , cheerują , wszczynają burdy i rzucają krzeseukami na murawe ... :) jednak służby awf tuszują wszystko tak , że na wizji nic nie widać . :) anywayz , bo troche myśli pobieguy mi w drugą strone : kamerka przebnosi nas na zaplecze , konkretniej na jeden z zatłoczonych od fotoreporterów i peuen samochodów raczej tej niższej klasy typu polonezy , łady plus , co zwraaca uwage , lśniąco wypolerowana syrenka . ciekawwe czyja ? :> tłum papparazzich z aparatami w ręku , cauych zwartych i generalnie ' ready 4 action ' czeka tylko na jakikolwiek szmer czy znak , że na ten wuaśnie parking wjedzie samochód biauego mistrza . wiadomo : strach jest ogromny , psycho jest tylko jeden jednak żaden z papparazzich osobno ani caua ich grupa do niego nie podejdzie ( a bo to wiadomo , komu strzeli w pysk ? :D ) więc czekazją w kupie i starają wtopić sie w tłum . :D którego generalnie nie ma ale to sie czyta , co , mateusz ? :) anywayz , czas na before party : na parking wtacza sie jadąc z prędkością jakichś 40 km/h wypolerowane na pieprzony buyyysk , bielutkie i pouyskujące ( prawie tak , jak Twoja replika , frajerze . wiesz , że teraz już masz przejebane na zawsze , co !? :D ) w świetle popołudniowego suonka ( ach , wiosna . :D ) porsche 911 carrera turbo , tablice zamazaua Ci kablówka . :> zza szyby widać zadymione wnętrze furki i dwie rozmazane sylwetki , most wanted car in awf spokojnie + dostojnie sunie po asfalcie i ustawia się na wyznaczonym miejscu ( aka sznureczek na kołkach , które biaue porsche taranuje . :) ) . drzwi z obydwu stron otwierają się powoli , z samochodu zaczyna ulatywać gęsty , niemal gyzący w płuca dym . od strony pasażera z furki wyłania się postawny typ , ubrany generalnie na czarno : począwszy od czarnych butów ( made by converse . bo jest gwiazdą , gwiaazdą . :D ) , przez czarne spodnie + czarną koszule od sean johna , notabene prezentuje sie w niej iście zajebiście . :) wiecznie opalony tee zakłada na swoje białe ( aka przekrwione ale białe :D ) oczy czarne okularki alpina magic po czym zamyka delikatnie drzwi fury popijając calsberga i patrząc w fotoreporterów , którzy oczywiście kroczek po kroczku , napie*dalając zdjęcia zbliżają sie do tej dwójki , a wuaśnie , drugim pacjentem z biauego porsche jest oczywiście nie kto inny jak the most electrofyin player in thiz label , type 'o' psycho we wuasnej osobie : biauy od stóp do głów , jak zwykle w stu procentach nastawiony na lansowanie swojej niezwykle , ku*wa , mauo skromnej osoby . bo co to jest biznes czy , ku*wa , burdel na kółkach ? :D psycho na nogach jak zwykle ma ultrawygodne dc shoez , wyżej jakieś lajtowo skrojone , szersze jeansy od sean johna plus białą bluze z kapturem , który psycho ma lekko nasunięty na głowe , na której jak zwykle jest śnieżnobiała maska ejkejej delikatnie stuningowana maska psychosisa z czarnymi rogami , pamiętasz ? do tego joint wystający za ucha , drugi , odpalony w ustach , psycho przeciąga się jakby ze zmęczenia .. :D pociąga jointa i nie zamykając drzwi od furki , z której notabene dudni dobra muza ( reprezentacyjnie ) : method man feat streetlife - the prequel . smok stoi i paląc jointa jakby czeka aż któryś z dziennikarzy o pseudonimie najbardziej zbliżonym do kamikadze sie zbliży , a kiedy do biauego podchodzi jeden z dziennikarzy z mikrofonem w rękach , psycho zgrabnie odwraca się co tyłu , wydobywa z wnętrza znak stopu i bezpardonowo trzaska nim dziennikarza w twarz !! biauy uśmiecha się po czym pokazuje fakora pozostałym ' cykaczom ' przy okazji prezentując zgrabnie prosto do kamery znaczek nike'a na swojej biauej rękawiczce . :)

biauy ( krzycząc ledwo w strone reporterów ) - z pieprzonymi pozdrowieniami od b-mana , pij slimfast , będziesz chudszy ! ( ciszej , zachrypniętym , mocno przepalonym guosem ) co jest , brat ?

biauy wyciąga z wnętrza fury dwie butelki , jedną rzuca w strone tee rexa , który jednak stoi jakieś 3 metry od miejsca , gdzie rozbija się butelka ....

tee ( unosząc butle zielonego browara ) - mam calzberga ....

psycho rozdziawia zęby w rozpie*dalająco szczerym uśmiechu , tee spogląda na stojącego obok biaugo po czym rusza prawie równo z nim w strone wejścia na hale . do leżącego reportera dopiero teraz dobiegają służby pożądkowe i sprawdzają , co z nim . psycho i tee czyli dwóch z trzech najbardziej spalonych graczy w awf aka cos ( children of sensi ) wjeżdżają do hali od razu siejąc zamęt plus zachwyt , generalnie psycho idzie przodem co jakiś czas odpychając jakąś niewiadomo skąd spadającą mu na szyje fanke , co jakiś czas pociąga jointa i po kolei czyta nazwy na pokojach . nagle zatrzymuje się przy jednych z nich po czym odwracając sie do tee rexa podaje mu jointa ... i traktuje drzwi swoim biauym butem . drzwi wyskakują z zawiasów i padają na ziemie , widać stojącą nieuchomo przed lustrem anne koper w stylowej , czerwonej garsonce podkreślającej jej , demyt , ultra kobiece ksztauty ... ania z lekko otwartymi ze zdziwienia i podniecenia ustami , z rumieńcami na twarzy patrzy na psycho , który odzywa sie

psycho- siemasz , kotku . wybacz , że tak z zaskoczenia , co taka nieuczesana jestem , < akcentuje > cooo !? :D

biauy odpala kolejnego jointa po czym patrząc na anne zza okularów

biauy - pozwól , że zabiore Cie na mauy intervju , lustro może chwile poczekać . < zwracając sie do tee rexa > zobacz , co ania gościnna jest , możemy usiąść , co ? 8)

psycho rozpierdala sie wgodnie na fotelu po czym pociąga jointa , tee z uśmiechem na ustach patrzy na mega zdezorientowaną anne , która stoi w bezruchu i nie może wykrztusić suowa najwyraźniej zaskoczona tą nagłą wizytą swojego idola . 8) psycho z furią wstaje i podbija do anny

biauy ( pociąga jointa ) - maua , czy ja Ci kiedyś już nie wspominaem , że czas to pieprzony pieniądz ? wyluzuj troszke , styqua już tych serdeczności powitalnych , daj mi szklanke i lód i siadaj , zadaj kilka pytań , nagramy to na handicam i ja stąd spie*dalam , za przeproszeniem < zrywając lustro ze ściany i rozpieprzając je na podłodze > , czaaaas to pieniądz , a pieniądz to < chwyta bucha + akcentuje > dymmmm . 8)

tee ( śmiejąc sie ) - albo pieprzona bułka za 2 plny . :D

anna jakby wyrwana z letargu szybciutko i zgrabnie dobiega do barku , wyciąga stamtąd szklnke + dwie kostki lodu z lodówki i podaje biauemu szklanke , do której ten nalewa troche whiskacza po czym przepija bucha . ania siada na przeciwko biauego , tuan , który ciągle stoi w drzwiach wyciąga handicam i zaczyna nagrywać . następuje chwilka ciszy , psycho pociąga jointa po czym pokazuje ani coś jak ' go ahead ' :)

anna - acha .. no tak , powiedz , co jest efektem Twojej nagłej wizyty u mnie ? < naiwny uśmiech >

psycho ( patrząc na anne , zsuwa okulary i dodaje do tego eye brow ) - masz mnie na wizji ? good girl . przyjechaem tu do pracy , nie na urlop , suonko , kumasz ? nie mam zamiaru dać sie oglądać tym pieprzonym półmózgom na arenie , the most freaked 'n' fucked up style , nie każdy może zobaczyć to cudo . pozatym nie chce mi sie ich przekrzykiwać ani powtarzać w kółko tego samego , zamknij sie , ku*wa , zamknij sie ! < śmiech + śmiech Tuana > wiem , że to dla Ciebie zaszczyt , ania ale konkretnie i do rzeczy : tell me everythin , my i tak wszystko wiemy . 8)

anna - na poprzednim outbreake'u też byłeś taki pewny siebie ..

biauy < wchodząc w suowo > - a co Ty jesteś , ku*wa , magic reminder !?

ania < mimo przerwania dokańcza > - a nie dość , że przegrałeś ( psycho wstaje ) to jeszcze zostałeś zastopowany przez bubbe .

psycho rzuca szklanką w ściane , na której powstaje kleks . tee zaczyna głośno sie śmiać , ania patrzy z przerażeniem na biauego jednak ten spokojnie pociąga jointa po czym łyka z butelki i siada spowrotem .

smok - słuchaj , maua . idąc przez takie łajno daleko nie zajdziemy , musisz ze mną współpracować , suonko . nie wyglądasz na tępą blondynke więc nie wyskakuj mi jak filip z konopii z jakimś tanim pomówieniem : nie dość , że , ku*wa , nie przegraem to jeszcze ku*ewsko mocno nie masz racji mówiąc zastopowau ! zapamiętaj raz na zawsze bo więcej razy nie powtórze , nie jesteś jupiter , żeby Ci mówić milion razy : psycho nie przegrywa nigdy . a nawet , kiedy nie wygrywa jest o niebo lepszy od przeciwnika , czyż nie ? < nie daje odpowiedzieć > jasne , że ku*wa tak . więc słuchaj , Ty prosty bo prostacki , skromny bo biedny i konkretny jak teledyski mandaryny , łaciński teoretyku : mam mauy komunikat , co prawda po poslku ale wierze , że sobie poradzisz : miej oczy dookoua guowy , frajerku . bo nieszczęście w postaci najbardziej pojebanego typa , jakiego spotkaueś może spaść na Ciebie nagle , ze wszystkich stron . a Ty , kotku , nie bądź taka sztywna i weź sie nie spinaj , może whisky ? ( potrząsając butelką )

ania ( nie wierząc samej sobie ) - chętnie .

biauy ( nie wierząc ani ) - w pracy ? :D ( + śmiech tuana ) okej , panno ' nie potrafie przeprowadzać spontanicznych wywiadów ' , ja może pójde .. ( odwracając sie do tuana ) damn , ja musze sam ze sobą przeprowadzać te wywiady chyba , or something . nie kumają mnie , powiedz , czy ja jade za szybko ? :/ ( patrząc znów na anie , pociąga jointa ) pozwól , że zamienie Cie teraz magicznym jointem w słuch ( rzuca na stolik skręconą bibułke . ) zapal sobie , a ja rozpuyne sie w pieprzonym monologu korzystając z Twojej .. demyt , ultra gościnności , ania . a tak btw : za niespodziewane wywiady też moglibyście jej puacić , ku*wa , staraj sie , cholera , bardziej !

ania ( _nie_zaciągając sie jointem . 8) ) - w szybkim tempie : można by pomyśleć : jakaś kolejna walka na rozgrzewke dla Ciebie , psycho , a tu okazuje sie , że jednak może być trudno ale jesteś ..

psycho ( dokańca razem z anią ) - .. przecież maxymalnie zmotywowany ( dalej sam ) , aktualnie mam czysto postawiony target : funk that fat , white but not all righ , slimfast drinkin , still growin :D panem zero kompleksów plus przecież nie jestem gruby , panem , którego ksywą równie dobrze moguoby być ' mam przejebane ' i to nie bez przyczyny : przyczyne znasz , b i nie będe do tego wracać bo krew mnie zalewa jak pomyśle , że ktoś taki jak Ty zrobiu coś tak bezdennie głupiego . bo chciaueś , coś jak viva , aight ? wrong , fatty bo wyglądasz przy mnie coś jak pieprzony fatboy slim z repliką pasa z lat 90 , wjazd miaueś dobry , owszem , fenomenallllny , all eyez on you , zdecydowanie plus może zrobiueś to w stylu ' ja Ci psycho przypierdole ' ale powiem Ci coś : to najbardziej przegrany wjazd w cokolwiek w Twoim , grubym życiu z trzydniowym zarostem , lepiej byś wyszedu wjeżdżając w pieprzony , zawalający sie tunel śmierci bo jestem gorszy od 300 szyb na 100 metrów przed Tobą pędzącym jak jakaś supercow z prędkością 200 kilo na metr , wyjdziesz z tego , owszem ale jest pewna niedogodność : będziesz miau rane na psychice bo przez Ciebie teraz JA mam rane na psychice , przez Ciebie JA Cie teraz NIE LUBIE , ku*wa , rozumiesz ? potrafisz to ogarnąć , pieporzony tłuściochu wpie*dalającym tony ..

tee ( spalony jak tygrys , wchodząc w zdanie ) - .. bułek za 2 pln ! :lol:

white one - true , true .

anna - może i tak ale bubba to zdecydowanie jeden z najbardziej wymagających przeciwników w awf , który jest , bądź co bądź , od pierwszych minut meczu pretendentem do tytułu gracza roku .

smok - kochanie , gracz roku , jak widzisz , nie wygląda jak krowa z nadwagą , nie biega po hali ze znakami nakazu i nie pakuje sie w gówno po uszy . ( pociąga jointa ) nieprawdaż ? ( pociera o maske na brodzie ) pozatym widzisz gdzieś tu jakiś pieprzony , trzydniowy zarost , honey ? przecież ten wojciech mann polskiego wrestlingu ( tuan w drzwiach jest jak :lol: , haha ) w glanach z kolorowymi sznurówkami nie może nawet doskoczyć mi do pasa , wątpie , żeby wybiu sie tak wysoko , a nawet jeśli to jesteś przy mnie niczym gasnąca świeczka przy pieprzonym suoooooooońcu , kumasz , fajfusie !? szacunek i piona poza ringiem ale po tym , co zrobiueś wątpie , że nie opluje Ci pyska jak wyciągniesz ręke . i myślisz sobie pewnie siedząc gdzieś przed tv , oglądając to w jakimś pieprzonym paśmie powtórkowym , wpie*dalając tone chipsów i pijąc jakieś szczyny z biedronki i jesteś jak ' skoro on może to i ja ' ! mierda , posłuchaj , co Ci teraz powiem , Ty wielki jak wiellloryb , ku*wa , półmuzgu : to tutaj nie dziaua , możesz sie porównać do kravena , jakiegoś pie*dolonego , skośnookiego księdza ale nie do psycho : psycho to Bóg i go , ku*wa , powinieneś czcić , pieprzony wiochmenie , a tak apropos : the city iz łódź , rozumiesz , frajerze , czy Ci rozrzucić na sylaby ? a z mojej twarzy możesz wyczytać to samo , co zawsze mogueś wyczytać kiedy patrzyueś na mój poster nad swoim łóżkiem : wyjdź i poddaj sie , sssspie*dol pędem albo zgiń , dzi*ko ! ( dopala jointa ) bo generalnie wyglądasz jak ' wciągam kokz , żeby nosić skinny jeans ' , rozpieprzyubym Ci pysk nawet , gdybyś byu z queens bo jestem mistrz dla Ciebie . jesteś big bubbowski ? ( pociąga jointa ) dla mnie raczej big slug z wioski , z którym chcąc nie chcąc mam konflikt , mimo , że jest chu*owy jak żarcie z biedronki i przegrany na starcie jak ciągnik z jakimś bmw 7 combi , ssspie*dolisz sam z drogi , czy mam zatrąbić ? 8)

ania ( której joint wprost spuonął w ręku ) - e - e , obawiam sie , że b-love to gracz raczej nie do ominięcia , będzie opór .

psycho - pieprze jego opór , jest dla mnie jak mucha rozbijająca się na reflektorze mojego porsche , przypomina rumuuuna , który potem na światuach za marne 2 plny ( odwraca sie do tuana ) wieesz na co .. 8) ... pucuuuuuje mi ten reflektor i zmywa z niego ścierrrrwo , które po Tobie zostauo , tak samo tutaj : ktoś bdzie musiau Cie zmyć z maty bo prędzej czy później , i anna ma racje więc pewnie później , pie*dolne Ci tak mocno , że o wuasnych siuach nie wstaniesz i to mają wszystkie gwiazdki z ewf do siebie : dopóki nie zuamiesz mu kręgosłupa i nie zostanie z niego czerwone ścierwo na ringu to będzie przychodziu po dokuadke ale daj mi chwile , pieprzony psie ogrodnika , każdy chciauby ze mną feudować tylko każdy sie boi pie*dolnąc mi znakiem przez pysk . i w nagrode , że Ty sie odważyueś to zrobić , pokaże Ci , że byuo warto ale to będzie coś jak blitz krieg : szybka piuka , dostajesz 3:0 do przerwy i powiem Ci coś : szykuj sie na pieprzony re - match za wtedy bo to , co czeka Cie przed walką to będzie rozgrzewka bo jak zaczne Cie napie*dalać to już nie będe mógł przestać i zginiesz nędznie jak reszta . bo tak to jest , jak już wjedziesz w tunel z napiszem canabvalley to raczej po drugiej stronie wyjedzie tylko Twoja fura i będzie coś jak ' pimp my driver ' , zgadnij czemu ? 8) bo jesteś dla mnie coś jak joint , xxxxxtra fucken large i uwierz mi : skala musiaua mocno sie powiększyć bo wyglądasz jak pieprzony fat joe pokoszmarnie nieudanym face liftingu . i powiem Ci jeszcze , mój Ty grubszy-ale-nie-tak-gruby ( jak wiadomokto . :D ) , że to , co suyszysz .. to nie jest tylko jakieś pieprzone wymądrzanie sie biauego smoka , e - e . nazywasz siebie wkurwionym smokiem ale widzisz , b-love , to JA tu jestem wkurwionym smokiem , zresztą .. sam wiesz dlaczego , chyba Twój pieprzony , nieskomplikowany jak nowożeńcy na mtv , obrośnięty tłuszczem jak pysk sandmana mozg potrafi skojarzyć te dwa proste fakty : chcesz grać ze mną ? okej , zagramy w moją gre , do wygrania masz 1 bilet do canabvalley . ( akcentuje ) beware , suko . nadchodze .

biauy rzuca niedopalonym jointem w anie . po czym energicznie wstaje . tee wyjmuje dvd z kamerki po czym rzuca nim w anne . psycho uśmiechając sie wychodzi obok tuana , który po chwili też sie ewakuuje ze suowami

psycho - one choice .

za biauym odchodzi tuan . anna po chwili dochodzi do siebie i tylko gęsty dym gryzący w płuca uświadamia ją , że to nie byu sen . 8)

awf corpz , wszystkie prawa możesz sobie wsadzić w dupe .

pieprzony rok 2oo6 .

nie kopiuj bo dobije Cie to , jak bardzo nie umiesz być taki , jak ja .

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

4

• Wee Man

2

• Big Bubbowski

2

• mnih

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Byś się chociaż raz nie spóżnił...

Byłoby miło.

Może moje rpy są słabe, ale to wynika z braku doświadczenia... a Ty utrudniasz pracę Grimowi i Scytherowi, nagminnie się spóźniając... I nieważne, czy o 2 godziny, czy o dzień, czy o 15 minut - spóźnienie jest spóźnienie.

Nie mówię tego, żeby Ci dopiec tylko taka jest moja opinia na ten temat.

'Nuff said.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

stfu lub zgiń , fatty . 8)

No i to mówi wszystko nt. Twojego zaangażowania.

Takiej odpowiedzi oczekiwauem.

Bye.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Heh, kurde, myślałem, że przeczytam Twojego rpa, One, a tu :dupa:

Huh, better luck next time

:piwo:

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

soon . 8)

yup marcin, to czyta sie, czyta :)

co do lansowania to qmpel qpil dzis fajne dc, ja jutro ide sie rozgladac za nowymi conversami :] trzeba sie prezentowac na wielkanoc :lol:

spalony jak tygrys :) dokladnie taaak =]

bulki za 2 zlote rox :) chwala ci panie za promocje mcdonaldsa :lol:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Ulżyło Ci, P1 ? :glaszcze:

To idziemy na :piwo: i :ganja:

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

Ulżyło Ci, P1 ? :glaszcze:

chill , b-luv . to tylko gimmick . :afro: