Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

braterska walka

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rok temu : Franz obudził się w swojej piwnicy w Brukseli gdzie mieszka od roku i pracuje jako spawacz. Wstał z łózka i pocałował leżący na biurku kask swojego tragicznie umarłego w wypadku wyścigowym brata . Robił to codziennie bo myślał że przynosi mu to szczęście w jego pracy i w końcu szefuncio pochodzący z bogatej żydowskiej rodziny da mu podwyżke ale codziennie niedawał. Już mył żeby i miał wychodzic kiedy usłyszał piosenke Moves Like Jagger i odebral swój telefon.

Franz: Halo.

Szef: Zwalniam cie.

Franz: jak to

Ale szef mu nie odpowiedzial bo już się rozlaczy Franz był zalamany. Poszedl do lodowki i wyciągnął z niej butelke polskiej wodki i wypil dwa lyki duze i poszedł zalamany spac. Wstal wieczorem na duzym kacu i poszedł do butki telefonicznej skad dzwonil do swojej rodziny w Polsce bo rozmowy były z tamtad tanie.

Franz: Chce zadzwonic do rodziny.

Murzyn pracujący w tej budce odpowiedzial mu po belgijsku ze już laczy

Franz: Czesc mamo będę chyba wracal do domu bo mnie zwolnili a ja nie umiem belgijskiego a Mariusz który znalazł mi prace siedzi w wienzieniu i nie może mi pomoc. Pozdrow tate jak wroce to pojdziemy na grob mojego tragicznie zmarłego brata kupie mu po drodze dwa znicze.

I Franz się rozłączył.

Franz wrócił do domu spakowal swoje rzecz po raz kolejny ucałował kask swojego tragicznie zmarłego w wysciagach brata i spakowal go do swojej podróżnej torby potem poszedł na lotnisko na samolot którym miał wrócić do domu.

Rok pozniej: Franz jest już w domu i jego mama budzi go.

Mama: Franiu! Franiu! Listonosz przyniusl do ciebie list!

Franz zwlokl się z lozka chociaż rypal go kac bo był zalamany i nie mogl znaleźć pracy to pil codziennie i rodzice się o niego martwili z tego powodu. Wzial od matki list i zaczal czytac na glos.

Franz: To od Extreme Wrtestling Federation, chca zebymz ostal ich wrestlerem.

Mama: O matko! Zabija cie tam to brutalne nie chce stracic drugiego syna nie pozwalam ci isc tam.

Franz: Nie mam od roku pracy nie ma co do gara włożyć ojciec nie utrzyma nas ze swojej renty musze isc i zarabiac bo inaczej nie będzie co do gara włożyć.

Mama: Rob co chcesz.

Franz zaczal czytac dalej.

Franz: Na pierwszej walce będę walczyl z Batemanem .

Franz wstal i usiadl na swoim komputerze który tez był w piwnicy. Odpalil strone ewf.

Franz: Bateman już walkczyl w ewf on ma doświadczenie, ale ja go pokonam bo mam motywacje.

Franz wstal od swojego biurka i wyłączył monitor a potem znowu położył się na swoim lozku.

Kilka dni pozniej Franz poszedł do ewf gdzie miał udzielic wywiadu żeby poznac ludzi ze soba. Wszedl do jednego pokoju ale stamtąd go przegonili bo okazalo się ze to był biuro prezesa. Odeslal go gdzieindziej i w koncu Franz trafil do pokoju gdzie czekali na niego dziennikarza.

Franz: Dzien dobry przepraszam za spoznienie ale jestem tu nowy i nie znam jeszcze tego budynku

Dziennikarze: Spoko odpowiesz, nam na kilka pytan?

Franz: Odpowiem.

Dziennikarz: Jestes nowym zawodnikiem i walczysz z Bateman on już wczesniej toczyl pojedynki w ewf, ale nie odnosil zwycięstw. Co masz na jego temat do powiedzenia

Franz: Czytalem w swoim komputerze ze Bateman to troche doświadczony zawodnik ale bez sukcesow i nie jest mi straszny. Mysle ze moge z nim wygrac a nawet wiem ze z nim wygram bo to kompletne beztalencie które powinno zamiatac chodniki albo czyscic kible zamiast walczyc. Nie widziałem go ale pewnie jest jakas baba co placze jak dostanie mocniejszy cios. Franz da mu nauczke i doprowadzi do placzu bo da mi tysiac mocnycnych ciosow które go oslabia i powala i odechce mu się już walczyc. Zniszcze go!

dziennikarz: chciałbyś wygrac jakis pas?

Franz: narazie jestem debiutantem i chce się dobrze zaprezentowac w swojej walce ale potem czemu nie jestem silny i moge naprawde duzo co zobaczy już Batman na najbliższej Wrestlepaloozie! Jestem od każdego silniejszy bo ja walcze w imie swojego brata walcze dla niego żeby pomscić go i jestem glodny krwi moich przeciwnikow!

dziennikarz: Twój brat nie zyje?

Franz: Mój brat zginal tragicznie w wypadku

Franz spuścił ze smutkiem glowe.

Franz: Nie chce o tym mowic

Dziennikarz: Dobra luz. To może kolejne pytanie?

Franz: No mow ale nie o bracie bo nie chce o nim mowic, pamiętaj.

Dziennikarz: Dobra dobra nie będę pytal o brata, czy kiedys się biles?

Franz: Przez dwa lata byłem w Belgii i tam ciezko jest zyc bo mieszkałem w nieciekawej dzielnicy i duzo zlodziei się tam krecilo to czasami się bilem. Kiedys jakis szef, polak, chciał mnie oszukac na wyplacie i nie zapalcil za robote to razem z kolegami musieliśmy go pobic i odzyskac pieniadze na które ciezko zapracowałem ale tak to nie jestem pokojowym człowiekiem i się nie bije bez powodu.

Dziennikarz; to czemu przyszedłeś walczyc w federacji wrestlingowej?

Franz: bo ciezko mi było znaleść prace w Polsce po powrocie z Belgii chodziłem robilem to tu to tam ale nikt nie chciał mnie zatrudnic na stale poza tym mam problemy z alkoholem i często jak wypilem piwko albo dwa to mnie wyrzucali. Nie chciałem pracowac na czarno bo jestem spawaczem i to trcoche niebezpieczne naprzyklad możesz sobie przypalic reke i soe oklaczyc na cale zycie! I jak pracujesz na czarno to nie dostaniesz nawet renty. Mój ojciec pracowal w kopalni i miał wypadek ale ma rente tylko ze to male pieniadze i nie możemy się z nich utrzymac. Czasami brakuje nawet na zakupy alby rachunki.

dziennikarz: czy oglądałeś wczesniej ewf?

Franz: czasami jak nie było nic innego w telewizji. kiedys byłem fanem wrestlingu i oglądałem wiecej gal ale teraz z tego wyrosłem i już nie tak często ale znam kilku zawodnikow.

dziennikarz: jakich? Znasz Toola?

Franz: znam i jestem fanem mam nadzieje ze kiedys się z soba zmierzymy bo to w koncu mistrz swiata, znam jeszcze psycho i banea

dziennikarz: chcesz miec Word title?

Franz: może w przyszłośći chciałbym ale na razie musze zdobyc doświadczenie walczac ze słabszymi przeciwnikami, kiedy pokonam kilku przepraszam zniszcze kilku to wtedy bedę myślał o pasach

dziennikarz: mocne slowa

Franz: bo ja jestem mocny i nic nie może mnie złamać wiesz ja przez dlugi czas jeździłem na motorach to sport dla prawdziwych meżczyzn i tam jest naprawde strasznie, mozna mieć wypadek i zginac jak zle wejdziesz w zakrent . po tym co kiedys przeżyłem w swoim zyciu żaden zawodnik nie jest mi straszny.

dziennikarz: nawet mistrz swiata tool?

Franz: nawet tool. Jeżeli kiedys będziemy walczyli to pokaze mu kto jest prawdziwym da man w tej federacji!

dziennikarz: jeszcze jedno!

Franz: nie mam czasu ide trenowac do zbliżającej się walki w ktorej zniszcze Bateman!

Dwa dni przed gala Franz jest w swojej piwnicy gdzie ma tez silownie i przygotowuje się do walki ze swoim przeciwnikiem na Wrestlepaloozie. W tle leci muzyka a Franz prerzy muskuly i podnosi cieżarki po 10 kilo gramow każdy na jedna reke. Robi dwadzieścia powtorzeń i podchodzi do kasku swojego brata który lezy na jego biurku. Podnosi go i caluje i zaczyna mowic

Franz: zobaczysz braciszku. Przez wiele lat byłem zly ze ty nie zyjesz i nie możemy razem zdobywac swiata, ale teraz ja go zdobędę! Przysiegam na twój grob ze zdobęde sukces! Wygram walke z Bateman i bede pokonywal każdego a ty nade mna czuwaj i się uśmiechaj braciszku bo walcze dla ciebie i dla rodzicow.

to moj pierwszy RP prosze o komentarze bardziej doswiadczonych zawodnikow. Czytalem kilka prac i staralem sie nasladowac

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManieKO

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie