Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca - Grudzień/Styczeń/Luty

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czas na powrót konkursu na diary miesiąca. Będą w nim obowiązywać te same zasady co w poprzednich konkursach. W ramach przypomnienia:

1. Autor każdego opowiadania, które trafiło do konkursu jest jurorem (jeżeli któryś z jurorów nie oceni kolegów, jego diary zostanie wycofane z konkursu).

2. Jurorzy oceniają i opisują (nie muszą to być długie opisy) wszystkie pozostałe diary (oczywiście poza swoim).

3. Diary należy ułożyć od "1", gdzie "1" oznacza najlepsze diary.

4. Nie można przyznawać miejsc ex aequo.

5. Dodatkowo głosuje 1. niezależny sędzia

Konkurs zostanie zamknięty we wtorek 19 marca, ok. godz. 20. Do tego czasu w tym temacie muszą zostać zamieszczone wszystkie oceny.

Diary, które zostały wstępnie wytypowane do konkursu:

1. Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman)

2. WLF - World League Fighting (autor: gierobek)

3. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley)

4. WWE - Nowa Idea (autor: Austin)

5. Blalight Zone (autor: Blalight)

6. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari) [proszę aby głosował tylko jeden z panów, jeżeli zagłosujecie obydwaj wasze głosy podzielę przez 2]

7 WWE oczami Shockera (autos: Shocker)

Autorzy, którzy nie chcą wziąć udziału w konkursie (nie mają zamiaru oceniać diar kolegów) proszoni są o zgłoszenie tego w tym temacie lub pisząc do mnie na PW. Jeśli powtórzy się sytuacja taka jak ta z poprzedniego głosowania (jurorzy nie zgłoszą tego iż nie ocenią opowiadań kolegów) to ich opowiadania zostaną usuniętę z działu Booking Zone.

Punktacja:

1. 10 pkt.

2. 6 pkt.

3. 3 pkt.

4. 2 pkt.

5. 1 pkt.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

4

• szpicu

2

• DestructionMachine

1

• Blalight

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman)-Uważam iż jest, to obecnie najlepsze diary. Storyliny są ciekawe ale przydałoby się trochę lepsza oprawa graficzna

2. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari)- Panowie, wykonują bardzo dobrą robotę. Oprawy graficznej niestety nie ma, co jest na minus.

3. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley)- Pomimo że dopiero zaczął uważam że jest całkiem dobry w te klocki. I na plus jest oprawa graficzna.

4. WWE oczami Shockera (autos: Shocker) - Dobrze rozpisane walki, dużo prom. Ale brak oprawy graficznej. To trochę boli. :)

5. WWE - Nowa Idea (autor: Austin) - Walki są dobrze rozpisane, błędów(ortograficznych) nie widać. Na minus brak oprawy graficznej.

6. WLF - World League Fighting (autor: gierobek) - Walki są krótkie, brak oprawy graficznej.

196226315251bf7dfc3a762.png

1. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari) - co tu duzo mówić. Świetni bookerzy, świetne diary, i ogólnie wszystko super tylko... dlaczego zabraliście mi pomysł na Lesnara? :D

2. Blalight Zone (autor: Blalight) - diary za dobrym poziomie pod każdym względem. Nie będę się rozdragniał i powiem tylko, że życzę Ci jak najlepiej

3. WLF - World League Fighting (autor: gierobek) - jedyne zarzuty to krótkie walki i grafika... bardzo mi się podoba pomysł diary z zawodnikami UFC. myślę, że jeżeli poprafisz dwa powyższe elementy to diary będzie ciekawe

4. WWE - Nowa Idea (autor: Austin) - solidny poziom. Moim marzeniem jako moda jest to żeby każde diary stalo na przynajmniej takim poziomie

5. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley) - jakoś nie widze nowej fedki, która składa się tylko z zawodników WWE, w dodatku polska federacja... no cóż... twoje diary twój wybór.

6. WWE oczami Shockera (autos: Shocker) - przeczytałem dwa odcinki i nie zaciekawiło mnie twoje diary. Nie wiem czemu ale poprostu mi się nie podoba i...tyle

W tym miesiącu ja jestem niezależnym sędzią i jest mi bardzo miło z powodu tego wyróżnienia. :D

1. Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman) - Moim zdaniem najlepsze w tej chwili diary. Autor ma ciekawe pomysły i jedyne minusy to brak oprawy graficznej, dialogów i czasem słabe walki na tygodniówkach.

2. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari) - Bardzo dobre walki, zazwyczaj doskonałe segmenty i estetycznie napisane gale, ale czego innego można by się spodziewać po tak doświadczonych autorach. Dosłownie milimetry od pierwszego miejsca.

3. Nowa Idea (autor: Austin) - Solidne diary. Nie potrafię powiedzieć czego, ale czegoś mi brakuje...

4. WWE - Blalight Zone (autor: Blalight) - "Pamiętnik" trzyma poziom i tylko średniej jakości segmenty sprawiły, że nie znalazł się na podium.

5. WLF - World League Fighting (autor: gierobak) - Krótkie gale i nie najlepsze segmenty, ale widać, że autor ma pomysł.

6. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley) - Fajna oprawa graficzna, gale starannie napisane, lecz diary wiele traci na segmentach. Sam pomysł również do mnie nie przemawia.

7. WWE oczami Shockera (autos: Shocker) - Odcinki są estetycznie napisane, ale krótkie i niestety segmenty nie należą do najlepszych. Nie mam zastrzeżeń do walk, jednak nie są one w stanie podnieść diary w tej klasyfikacji.

Też oddam swój głos, a co mi tam, jednak zanim to zrobię zapytam się dlaczego nie ma tu diar Blaze 9 i moich? Przecież to konkurs, na diary grudnia/ stycznia/ lutego, a z tego co sobie przypominam to w grudniu wydałem 3 galę, a Balze 2, więc gdzie nasze nominację?

Dobra teraz jeśli chodzi o to, jak ja widzę zwycięzców, to:

1. Nowa Idea (autor: Austin)- Najlepsze aktualnie diary na forum, z prostej przyczyny. Autor robi DŁUGIE i dobre odcinki, a każda jego wydana gala jest przynajmniej dobra. Segmenty stoją tutaj na wysokim poziomie, nawet bardzo w porównaniu do innych diar, walki piszę całe, są jeszcze pewne niedociągnięcia, ale pierwsze miejsce jak najbardziej mu się należny.

2.WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari)- dobre diary z doświadczonymi bookerami. Ostatnio trochę się u was zatrzymało z pracą, ale te odcinki które wrzuciliście były dobre. Piszecie bardzo dobre speech'y, a w pamięć zapadł mi wyborny speech The Rocka na Royal Rumble.. Walki u was są jeszcze niedopracowane, ale są w całości, więc za to plus.

3.Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman)- znasz moje zdanie na temat twojego opowiadania. Masz multum pomysłów, ale nie umiesz jeszcze dobrze ich przenieść jak to mówią na papier...

4.WLF - World League Fighting (autor: gierobak)- tutaj miałem problem z wyborem pozostałych miejsc, bo poziom pozostałej trójki jest wręcz katastrofalny. Rozumiem jakby były to pierwsze dwa odcinki, ale piszecie już troszkę dłużej, więc nie rozumiem, dlaczego wasze posty są w ogóle akceptowane. Najgorsze jest to, że nie widać poprawy, a wasze opowiadania są przykładem na to w jak ciężkiej sytuacji znajduje się obecnie Booking Zone..

5.WWE - Blalight Zone (autor: Blalight)

6. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley

7. WWE oczami Shockera (autos: Shocker)

----------------------

Ps. nie rozumiem innych użytkowników, którzy głosują na Modematora i dają mu pierwsze miejsce tylko dlatego, że został on modematorem? WTF? Po to jest ten konkurs, aby zrobić sprawiedliwe głosowanie, dlatego nie rozumiem, dlaczego gdy tylko Paul Heyman został modem to wszyscy od razu piszą, że jego diary jest wspaniałe? Nie wiem po co to robicie, może żeby się przypucować, czy co, ale panowie nie tędy droga...

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

----------------------

Ps. nie rozumiem innych użytkowników, którzy głosują na Moderatora i dają mu pierwsze miejsce tylko dlatego, że został on modematorem? WTF? Po to jest ten konkurs, aby zrobić sprawiedliwe głosowanie, dlatego nie rozumiem, dlaczego gdy tylko Paul Heyman został modem to wszyscy od razu piszą, że jego diary jest wspaniałe? Nie wiem po co to robicie, może żeby się przypucować, czy co, ale panowie nie tędy droga...

Cóż... jeżeli o mnie chodzi to aby nie było nie porozumień to odrazu mówię, że mnie tak nie przekupicie :D Diar, które trafiły do archiwum zapomniałem poprostu dodac sorry.

Diar, które trafiły do archiwum zapomniałem poprostu dodac sorry.

To prosiłbym, aby przynajmniej z szacunku były uwzględnione podczas kolejnego konkursu na diary miesiąca.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Szczerze to poziom diary w mojej opinii jest bardzo słaby.. Nie ma jakiejś wielkiej rywalizacji między bookerami. Widać, że jest brak szpicu i blaze, którzy diary pisali na wysokim poziomie..

1. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari) - Obaj autorzy są bardzo dobrzy w swoim fachu i u mnie jest to pierwsze miejsce. Jeśli oceniać, który z nich pisze lepiej, to według mnie odcinki Kariego są nieco lepsze, ale odcinki RAW i SD są naprawdę dobre.

2. Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman) Diary tego użytkownika jest tylko dobre. Nie przepadam za odcinkami w formie raportami, za co minus. Często pojawiają się także literówki. Paul ma dużo ciekawych pomysłw, ale jak wspomniał nie potrafi tego przelać do Worda z głowy, bądź niekiedy wychodzi to poniżej oczekiwań niektóre pomysły.

3. WWE - Blalight Zone (autor: Blalight) Według mnie diary jest lepsze od autorów niżej. Podobał mi się pomysł, jaki autor zastosował na PPV "Początek koniec walki", jednak na PPV mogłoby być to nieco dłuższe.

4. WLF - World League Fighting (autor: gierobak) Krótkie gale bez żadnych fajerwerków.

5. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley) Podobnie, jak na górze, czy na dole. Walki są całkiem dobre, ale segmenty ssą. Długość gali pozostawia wiele do życzenia..

6. WWE oczami Shockera (autor: Shocker) Diary są słabe, krótkie walki.. segmenty i speeche też wychodzą kiepsko..

1. Austin - bardzo dobre diary. Odcinki są długie, estetyczne i ciekawe. Przykładasz się zarówno do walk i segmentów co b. się ceni.

2. Paul_Heyman - także dobre diary, jednak odstające poziomem od diar Austina i chociaż zabrzmi to narcystycznie moich i Pinia. Niby wszystko jest ładnie ułożony, ale czasem w oczy biją literówki, drobnę błędy tj. chociażby złe sformtowanie tekstu.

3. gierobak - narazie gale są krótkie i nie oszukumy się szału nie ma. Jednak z pozostałych wypocin są najlepsze.

4. Blalight

5. Kelley

6. Shocker - ocena do 4, 5 i 6 miejsca jest taka sama. Miejsca różnią się od siebie tylko tym, że nie ma miejsc ex aequo. Słaba diare, zaniżające poziom BZ. Przepraszam za takie słowa, ale lizanie komuś dupy na pokaz niezbyt mi się podoba i nie mam zamiaru tego robić. Jeśli autorzy chcą osiągnąć poziom diar takich jak moje i mojego partnera, Austina, czy chociażby Moderatora tego działu muszą jeszcze sporo popracować.

-----------------------

Swoją drogą, kopiując już cały mój wstęp do konkursu mogłeś go chociaż przeczytać przed dodaniem :)

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Wyniki głosowania:

1. WWE: Turn on the Lights! (autos: Pinio & Kari) 38 pkt.

2. Paul_Heyman presents: WWE! (autor: Paul_Heyman) 35 pkt.

3. WWE - Nowa Idea (autor: Austin) 26 pkt.

4. Blalight Zone (autor: Blalight) 15 pkt.

5. WLF - World League Fighting (autor: gierobek) 11 pkt.

3. Kelley Wrestling Federation (autor: Kelley) 7 pkt.

7 WWE oczami Shockera (autos: Shocker) 2pkt.

Gratulacje dla zwycięzców!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Z racji tego, że streamują to też na kanałach WWE ciężko o jakieś większe oszacowanie. Ja osobiście czasem spojrzę, ale obecnie zdecydowanie bliżej mi do CMLL - produkt jest po prostu lepszy. W AAA brakuje mi w tym wszystkim ciągłości, chyba, że w końcu będą regularnie transmitować kolejne gale.
    • Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
  • Dodaj nową pozycję...