Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasza zguba przychodzi ze wschodu ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Konferencja prasowa Attitude Wrestling Federation świeżo po Outbreak # 8.

Oficjalna konferencja prasowa Attitude Wrestling Federation powiązana z reaktywacją federacji, nowym szefostwem i nowymi nabytkami. Na sali znajdują sie dziennikarze, ale także i liczna grupa fanów (vide press conference przed WM XXII). W tle zaraz za mównicą uwagę zwraca pokaźnych rozmiarów złociste logo AWF. Prowadzący Marek Mazur zapowiada kolejny, katowicki Outbreak, prezentuje kondycję finansową federacji, zapowiada cykl przyszłotygodniowych house show'ów i raz jeszcze w krótki sposób prezentuje sylwetki najnowszych twarzy Attitude Wrestling Federation. Panter, Big Bad Bear, Destroyer, Chris Method, Sinner, Dominus... Z wyjątkową dumą Mazur informuje o podpisaniu kontraktu z ex EWF World Champem Big Bubbowskim oraz "desancie ze wschodu"- jak to określił headline z awf.com zaraz po Outbreak # 8 ...

Marek Mazur - Odpowiednio z dalekiego wschodu i z wschodu, dwójka wrestlerów nadających AWF międzynarodowy charakter, angaż wrestlerów stanowiący w swej istocie światowy certyfikat jakości produktu AWF... Mowa oczywiście o protegowanym ikony polskiego wrestlingu Game'a, Japończyku czystej krwi, Yamato Kanoe! ... Oraz o postaci, która za chwilę jako gość specjalny dzisiejszego spotkania udzieli pierwszego wywiadu po swym szokującym powrocie do Polski ... Drodzy państwo, przed nami nowa twarz Attitude Wrestling Federation... ale z całą pewnością nie jest to nowa postać nawet dla laików w dziedzinie sports entertainment... (pierwsze drobne okrzyki i piski publiczności) ... Oto dwukrotny EWF World Champion i zarazem laureat.. ex-aqeuo.. prestiżowej nagrody dla najlepszego wrestlera w długiej historii EWF ... przed państwem ... The Hunter! .. (pop fanów..) .. Łowca... Kraaaaaven!

Z boku sali w towarzystwie dwóch ochroniarzy, przy błysku nielicznych fleszy wchodzi ubrany w czarny garnitur Kraven... Nie w pełni oficjalnie, bez krawata, ostatni guzik białej koszuli nie jest zapięty. Ponadto Rosjanin zwraca uwagę zaczesaniem swych kruczoczarnych włosów do tyłu... Mazur ustępuje miejsca Kravenowi, ten poprawia mikrofony by pasowało dla jego przeszło dwumetrowej postury... Fani zaczynają skandować stosunkowo ciche "witamy znowu!" ... Kravinoff ma już zacząć przemawiać, widząc jednak reakcję fanów z lekko zdegustowany unosi zdziwiony jedną z brwi ... Po chwili przemawia...

- Wydając oficjalne oświadczenie ... chciałem potwierdzić.. powód ekscytacji tego lekko zapoconego pana który był moim przedmówcą .. Zaiste, trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling.. najlepszy wrestler techniczny w historii Europy... od dnia wczorajszego jest częścia polskiej federacji AWF ...

Znowu wrzask fanów... Hunter przerywa chwilę, po czym z lekkim grymasem kontynuuje...

- Uprzejmie prosiłbym zebranych fanów o spokój.. Tak jak i przed laty, przybyłem tutaj bynajmniej nie po to, by szerzyć braterskie teorie panslawizmu... Tak jak i przed laty w EWF, nie przybyłem tu dla ryczącego z zachwytu polactwa ... (kilka pierwszych nieprzychylnych okrzyków) ... nie jestem tutaj także dla chwały ... tą zdobyłem mistrzując w matce wszystkich federacji Starego Kontynentu, Russian Pro Wrestling ... niestety z bólem muszę stwierdzić, iż także nazwiska występujących tu zawodników nie były magnesem przyciągającym mnie do tej federacji, gdyż - co stwierdzam z nieukrywanym bólem - brakuje tutaj postaci stanowiących wyzwanie dla Łowcy ... (kolejna seria gwizdów/wrzasków, kilka nieparlamentarnych okrzyków, Kraven robi krótką przerwę...) .. przybyłem tutaj ... tylko .. tylko i wyłącznie.. dla własnej satysfakcji... Satysfakcji wynikającej z permanentnej dominacji nad kwiatem polskiego wrestlingu .. coż za poetyckie i przerysowane wyrażenie.. w Rosji, w kraju poetów, nazwalibyśmy to mianem oksymoronu, z żalem stwierdzam, że zebrani tutaj nie mają pojęcia o czym mówię ... Wracając jednak do genezy nadchodzących łowów Myśliwego ... zapowiadam otwarcie.. oficjalnie .. wprost i bez żadnych ogródek ... nadchodzi niekończący się winning streak .. jak powiedzieliby to kowboje używając swej imperialistycznej terminologii .. winning streak najlepszego wrestlera który kiedykolwiek postawił nogę na polskich ringach ... chciałem już na starcie zaznaczyć, ze wraz z dzisiejszą galą ... AWF ... zmieniło swoje oblicze. Wasze żałosne show przejdzie drastyczną metamorfoze.. Priwiet AWF! ... (szeroki uśmiech) Priwiet ...

Buczenie gromadki widzów kończy wypowiedź Huntera, Kraven zdaje sie odchodzić od mównicy, Mazur jednak używając swojego mikrofonu raz jeszcze dochodzi do głosu...

Marek Mazur- A teraz zgodnie z zapowiedzią, kilka pytań przygotowanych odpowiednio przez redaktorów AWF Magazine i Wrestlera Polskiego...

Kraven lekko poddenerwowany zostaje na miejscu, wpatrujac sie przenikliwym wzrokiem w jednego z siedzących w pierwszym rzędzie dziennikarzy...

Dziennikarz #1- Bardzo dużo się mówi o rzekomej inwazji wrestlerów byłego Extreme Wrestling Federation ... czy prawdą są pogłoski na temat koalicji mającej na celu swego rodzaju inawazję gwiazd byłego EWF, mającą na celu zniszczenie ładu panującego w Attitude Wrestling Federation? Czy możliwe jest osobiste pojawienie się Game'a? Czy prawdą są pogłoski o powrocie Szakala bądz innych gwiazd EWF ? Czy możliwa jest współpraca z Big Bubbowskim?

- Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling z wielkim niesmakiem podchodzi do podobnego steku bzrud, jak ten idiotyczny potok bulwarowych plotek sprzed kilkudziesięciu sekund ... Wiecie czego nauczyliśmy się próbując podtrzymywać - tylko i wyłącznie dla waszego dobra- polsko-sowiecką przyjaźń? Gówna nie należy łączyć z miodem! ... Z takiego połączenia nic dobrego nie wychodzi ... EWF nie ma tutaj nic do rzeczy, w związku z ... poziomem... "gwiazdorów" AWF ... żadnych inwazji nie będzie, AWF na chwile obecną nie jest godne tak daleko idącego uwagi ...

Dziennikarz #1- Co z drugą częscią pytania ?

- ... Łowca nie życzy sobie by ktokolwiek wchodził mu w słowo, albo rozmawiamy według moich zasad, albo kończymy ten kabaret głupich pytań, Polaku ... Trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling nie jest odpowiedzialny za politykę kadrową, absolutnie nie interesuje mnie kwestia nowych twarzy, a o żadnej współpracy z żałosnymi byłymi mistrzami, plugawiącymi historię EWF World Championship nie ma mowy ...

Dziennikarz #2 -Mówiąc o współpracy ... Jak wygląda sytuacja pana i Konoe jeśli chodzi o stosunki z the BackStabberem?

- Nie interesuje mnie kto opłaca moje usługi... Tak długo póki oferowane mi pieniądze nie deprecjonują dorobku i umiejętności trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling ... to moja osobista forma walki z kapitalizmem, wydobywanie jak największych sum od sił posiadających w swych niegodziwych rękach środki produkcji ...

Dzienikarz #3 -Szykuje się więc walka o władzę pomiędzy obecnym prezesem AWF Scytherem z ex-Yakuza, z panem przy boku?

- Powiem Ci młody człowieku co się szykuję... Poza pieniędzmi jestem tu dla zabawy ... dla kupy dobrej zabawy ... To co się szykuje, to kolejne łowy Kravena ... wakujące AWF World Title to doskonałe preludium ... dziękuje za uwagę...

Kraven odchodzi od mównicy, żegnany heatem wymieszanym z cheer'em widowni...

Marek Mazur- A teraz.. po tych kilku dość mocnych słowach ... przed nami druga dobrze znana postać ...

Chorzów. AWF House Show 6.04.2006.

Tournee AWFowego cyrku po śląsku trwa... dobra obsada gali spowodowała, że hala jest pełna ... Za chwilę ma dojść do rozpoczynającego show opening battle .. niespodziewanie uderza patetyczna melodia hymnu Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich! (patrz: kącik entrance theme'ów). Widownia najpierw reaguje bardzo entuzjastycznie, potem przekształca się to w silny heel heat ... Po kilkunastu sekundach spod Attitude Vision wyłania się obnażony od pasa w górę, ubrany w czerwone portki Kraven ... Łowca rzuca kilka pogardliwych spójrzeń .. po czym już na rampie ostentacyjnie, z furią w oczach wykonuje gest Kozakiewicza ... Po dojściu na ring Hunter wchodzi na jeden z narożników, taunt'ując unosząc obie dłonie zaciśnięte w pięsci do góry ... Kraven zeskakuje na ring, theme cichnie ... Rosjanin już z mikrofonem w dłoni wolno, ślamazarnym krokiem robi kółko wokół maty ... po chwili na twarzy wrestlera pojawia się ironiczny usmiech, Łowca przystawia mikrofon do ust ...

- Priwiet ..... (heat!) .. Więc ... oto właśnie AWF ... (cheer rozochoconej do zabawy publiczności) .. Oto jest właśnie obecna promocja numer jeden na terenie Waszej śmiesznej republiki ... (buczenie ze strony widowni) ... Apeluje o spokój, nie przyszedłem tutaj by rozkoszować się waszymi małpimi wrzaskami .. Wracając do tematu ... prosze zobaczyć kto pojawił się w waszej zabawnej federacji ... czy to aby nie.. pewien stary, dobry znajomy?

Kraven robi krótką pauzę, po raz kolejny się uśmiechając, tym razem jeszcze bardziej ironicznie... Hunter opiera się o liny i kontynuuje...

- Być może są wśród was osoby które mnie nie znają ... wasze młode twarze ... (pokazując w stronę widowni).. te charakterystyczne płomienne rumieńce.. tak, to naprawdę może oznaczać, że jesteście sezonowcami nie obytymi w temacie.. więc cóż, krótko opowiem wam z kim macie przyjemność ... ... nie nie ... tak właściwie to nie jest przyjemność.. należy to rozpatrywać w kategoriach cholernego zaszczytu.. tak.. zaszczytu, jako, że w chwili obecnej macie możliwość napawać się chwałą trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling.. we własnej osobie ... najlepszego wrestlera w historii EWF i zarazem pierwszego mistrza tej zacnej federacji w historii .. macie przed oczyma jedynego w skali światowej przedstawiciela technicznej szkoły wrestlingu łączącego wrodzony talent do zapasów z niesamowitymi warunkami fizycznymi ... Przed wami człowiek, który zdominował w ringu każde wielkie nazwisko w waszym wydaniu tego sportu ...

Na widowni pojawia się chant "gówno prawda! gówno prawda!" ... Kraven przerywa, podirytowanym wzrokiem mierząc trybuny...

- Wiem, to naprawdę dla was wielki skok jakościowy... wielka odmiana... przeciętny fan AWF nie znał do tej pory pojęcia "legendy wrestlingu", nie znał prawdziwej definicji ringowej doskonałości... Niestety ... Co my tu mamy na talerzu ... co tez mamy tutaj dostępnego dla Łowcy w menu .. ho ho ...

Znowu przerwa, Kraven przestaje się opierać o liny i z powrotem przechodzi na środek ringu...

- Mnóstwo anonimowych postaci, bardzo mizernych jeśli chodzi o umiejętności ringowe, ale co gorsza zapewne mających wielkie problemy nawet z prostym wysłowieniem się ... Co mamy poza tym .. Hmm.. Mamy więc podstarzałą bekę tłuszczu, uzurpatora przypisującego sobie w przeszłości miano EWF World Champa ... jest tu też mały, zapluty karzeł, żałosny człek afiszujący się ze swym nagannym uzależnieniem od marihuany ... nie pamiętam imienia ... czy to ten Juice ? (lekki cheer!) ... czy to ten następny, naśladowca z pózniejszego okresu .. nieważne, jak już udowadniałem wiele razy w przeszłości, waga kurczakowa nigdy nie stanowiła wyzwania dla trzykrotnego mistrza Russian Pro Wrestling ... no więc co tam jeszcze mamy w ofercie, szanowni fani AWF ? Co macie mi do zaoferowania ? ... (pojawia się znany z polskich stadionów chant "wypie****! wypie****! ", publiczność wyraźnie dobrze się bawi...) Ahhhh tak ... miłośnicy aplauzu i pełnych trybun .. ulubieńcy publiczności ... rycerze na białych koniach... Chris Attitude ... o.. i znany Łowcy przeciętniak, niejaki.. Jupiter ...

Wymienienie dwóch face'ow natychmiast budzi mega cheer'owa reakcję widzów!

- Łowca bardzo się cieszy, że pan BackStabber zadbał o taki rozwój sytuacji na ostatniej, bezprecedensowej gali ... Naprawdę wspaniale się składa, że te dwa symbole AWF wspomniane powyżej staną w szranki z trzykrotnym mistrzem Russian Pro Wrestling ... zaiste, będzie to cudowny początek przygody Łowcy z AWF, w doskonały sposób, już na samym starcie ukaże on moją niezaprzeczalną przewagę i wyższość nad tutejszymi pseudogwiazdkami ... Tym bardziej, że partnerem dwóch ofiar Łowcy o ktorych wspomniałem powyżej będzie niejaki Scyther, osobnik uważający się obecnie za rozdawającego karty w tej grze ... cudownie, o ile nie myli mnie moja wiedza, niejaki Scyther także jest jednym z symboli AWF .. jest wyznacznikiem tej marki ... Łowca zadba więc o dokładą kontrolę jakości ... Łowca zadba byście już przy pierwszym starciu z postacią mistrza Russian Pro Wrestling odczuli, jak wiele brakuje Wam do starej, tradycynej.. technicznej szkoły wrestlingu ... Wiem co sobie myślicie, Polacy... przecież Jupiter to także weteran ringów, to osoba pamiętająca czasy PCW! ... Szanowny Jupiterze .. Dobrze się składa, że w końcu dostąpiłeś zaszczytu wstąpienia ze mną na ring.. W końcu zrozumiesz, dlaczego to właśnie ja okazałem się niszczycielem sławy i prestiżu tej anachronicznej kliki zwanej Polish Championship Wrestling... Pokażę ci, w jaki sposób zmiażdzyłem gwiazdy byłego PCW, Game'a i Hangmana, na pierwszej Wrestlepaloozie lata temu... Tak, tamta gala byłą pierwszą w EWF, ta zaś jest mym ringowym debiutem w AWF ... Tamto wydarzenie zmieniło oblicze federacji Felixa Castro, podobna analogia zaistnieje na Outbreak numer 9... Anihilacja Scythera, Jupitera i Chrisa Attitude także będzie całkowicie nowym rozdaniem, nową jakością, nowym układem sił ... Od tej pory to będzie nowa gra ... i to my będziemy rozdawać karty .... Łowca zadba, by nie obyło się bez ofiar ... Zadbam, byście dobrze zapamiętali wywrócenie waszego szczęsliwego chlewiku do góry nogami... Jop twoja mać, trzykrotny mistrz Russian Pro Wrestling osobiście zadba by o naszym pięknym, pierwszym spotkaniu do końca życia opowiadała wam nadpęknieta kość szczęki, niemalże wyłamana pod wplywem słynnego Kraven Crossface!!! Chris .. Jupiter .. Scyther ... Wasza zguba nadchodzi ze wschodu .... Wierze, że nie możecie się doczekać naszego starcia tak mocno tak ja ... Polowanie ... uważam za rozpoczęte .......

Kraven wyrzuca mikrofon w stronę widowni, natychmiast wchodząc na narożnik ... rozbrzmiewa theme, Łowca reaguje na heel heat dwukrotnym gestem Kozakiewicza. Rosjanin taunt'uje napinając muskulaturę ala Triple H.... "Da zdrawstwujet sozdannyj wolej narodow, jedinyj, moguczij Sowietskij Sojuz"* ...

Katowice. AWF Outbreak # 9 10.04.2006.

43 minuty do rozpoczęcia show, audycja w ramach programu "Przed galą", prezentowanego na godzinę przed właściwym Outbreak'iem...

Parking hali ... Widać słynną, czarną Wołgę Kravena... Łowca w spodniach stylizowanych na tygrysią skórę i w czarnej kurtce zmierza już w stronę wejścia do hali, podbiega do niego zaaferowana Anna Koper ...

Anna Koper- Kraven ...

Kraven zatrzymuje się niemalże w progu przejścia, kilka razy razy głęboko pociąga nosem ...

Anna Koper- Czy możemy już mówić o nowym wcieleniu Stajni BackSta......

Łowca podnosi lewą rękę do góry, przerywając... Anna stoi zdziwiona, Rosjanin jeszcze parę razy wdycha głęboko powietrze...

Kraven - Czy ... czy też to czujesz ?

Anna Koper- Moje nowe perfumy?

Kraven- Nie, polska idiotko ...

Rosjanin przybliża twarz do dużo niższej Anny ...

Kraven - Czuję tutaj specyficzny zapach... Stęskniłem się za nim ... Czuć tutaj ... strach .. ba .. nazwałbym to nawet .. przerażeniem ... Ta specyficzna aura ... Wkrótce będzie tutaj jeszcze piękniejszy zapaszek ... Zapach potu ... wymieszany z krwią .. bólem ... nadwyrężonymi kręgami.. ból i lęk o przedwczewcześnie zakończoną karierę .... Czuć tu ten specyficzny odór ... Tak. Chris "More" Attitude musi wyraźnie już być w hali ...

Kraven mija stojącą bez słowa Anię, kamera podąża kawałek za wchodzącym wrestlerem, słychać "Gdzie jest ten żółtek!?" rzucone w stronę jednego z techników ...

* Niech żyje potężny jednością narodów, z ich woli stworzony nasz kraj - Związek Rad"

=======================================

Proszę się nie obrażać, mam taki a nie inny gimmick

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

1

• mu

1

• Scythe

1

• Kraven

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Nikt sie nie obraża. :) Większość raczej wie, na czym polega Twój gimmick. Jeśli chodzi o RP, to solidny debiut w AWF w stylu Łowcy :)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Krejv, ja znalem Cie tylko z gal EWF, ale nie mialem chyba okazji czytac wczesniej Twoich erpow... widze jednak, ze odpoczynek nie sprawil, ze zapomniales jak sie pisze... slyszalem, ze piszesz swietne erpy, teraz przekonalem sie o tym na wlasne oczy... dobra robota

• Urządzenie:  Windows

russian pro wrestling - ta marka wysoko stawia poprzeczke . zajebiście wsysoko . :)
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

'gówno prawda' :D

Taki żart oczywiście. RP bardzo Kravenowy, niezła forma, dziadku :) :piwo: Sztukę bycia anty-polskim opanowałeś do perfekcji :)

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Taaa. Świetny rp. Jesteś ucieleśnieniem tego wszystkiego, za co Polacy nie lubią Rosji.