Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - luty 2013

Wrestlerem stycznia powinien być:  

108 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia powinien być:

• Austin Aries & Bobby Roode
      20
    • Velvet Sky
      4
    • The Rock
      10
    • Jack Swagger
      67
    • Mark Henry
      5
    • Alberto del Rio
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tym razem nie miałem wątpliwości na kogo oddać głos. Swagger w lutym był zdecydowanie najciekawszą postacią, a właściwie nie tyle on co jego menager. Wygrana w komorze, wygrane na RAW przez submission oraz dobre MizTV i interwencja z Jimem Rossem. Dwójka "Real Americans" maszeruje po tytył wrestlera miesiąca, kto wie czy nie maszeruje też po pas WHC ;)

1161423919541b3db89050d.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kejrol

1

• N!KO

1

• TakerFanKrk

1

• Killaz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Mój głos poszedł na opcję Swagger, głównie ze względu na rewelacyjnego menadżera. Wskoczył on na szczyt mówców WWE i zaciekawił mnie bardziej niż Rock czy Punk. Bardzo dobry również theme song, oby jeszcze Jack dołożył do tego dobre walki i niech leci tak dalej. Wogóle śmieszne jest, że Amerykańce klaszczą na byle jakie słowo del Rio, a raczej powinni Zebowi, niepojęte.

• Styl:  Jasny

W poprzednim miesiącu oddałem głos na duet Aries-Roode i się pospieszyłem, bo powinienem wstrzymać się do momentu zdobycia przez nich pasów. Dokonali tego w lutym, jakość segmentów z ich udziałem nie spadła, także nie widzę przeciwwskazań, żeby nie zagłosować na nich ponownie.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Oczywiście Swagger. Miesiąc należał do niego pomimo incydentu z prowadzeniem po pijaku, a jego storyline z Ameryką jest świetny. Oczywiście nie obeszłoby się tutaj bez Zeba Coltera. Tylko pytanie: jeśli Jack nie zdobędzie pasa, to co po Wrestlemanii? Będzie pchał się w midcardzie z takim managerem? Jestem zdecydowanie za tym, żeby Jack wygrał na WM-ce i utrzymał pas przez parę miesięcy

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Co sądzę o Swaggerze pisałem już nie raz. Ale faktem jest, że facet odnalazł się w swoim gimmicku i jak sobie przypomnę inne postaci kręcące się wokół złota niebieskiego brandu w ostatnim czasie, to Jack wypada przy nich całkiem nieźle (co nie znaczy, że jest jakimś niezwykłym wrestlerem, bo to przeciętniak). Szefostwo dało mu zwycięstwo na EC i choć akurat argument, że ktoś coś wygrał nigdy nie będzie u mnie przesądzający, to w tym przypadku po prostu posłuży do podkreślenia faktu, że warto oddać na niego głos. Poza tym jakoś nie widzę innego konkurenta. No może poza temaem Austin Aries & Bobby Roode, którzy pozbawili złota dennych Meksykańców. Ale generalnie wyżej głowy nie podskoczyli.

Reasumując - głos na Jacka Swaggera.

14453752125651e0a536c69.jpg

Oddaję swój głos na Jacka Swaggera i Zeba Coltera.

Jack powrócił, dominował na tygodniówkach, wygrał EC Match i na WM zmierzy się z Alberto Del Rio o pas WHC. Czy wygra? To się okaże, gdyby nie wpadka z DUI to pewnie tak, a teraz, zobaczymy. Jego manager pokazuje świetne mic skille i przyciąga spory heel heat.

Myślę, że Swagger wygra tę ankietę z ogromną przewagą.

Zdecydowanie Jack Swagger. Prawda jest taka że praktycznie cały miesiąc o nim mówiono, o nowym gimmicku, o Colterze, o używkach, o politykach - świat wrestlingu w tym miesiącu kręcił się wokół "prawdziwego amerykanina". Poza tym zaliczył imponujący występ i zwycięstwo w elimination chamber gwarantując sobie miejsce w main evencie Wrestlemanii. Nie ma innego realnego kandydata na wrestlera lutego w tym miesiącu niż Real American.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Macintosh

Moim zdaniem wrestlerem miesiąca powinien dostać Jack Swagger. Wygrał elimination chamber smackdown i od czasu powrotu nie przegrał ani jednej walki. Zbytnio za nim nie przepadam i ciesze się że raczej przez swoje wybryki nie wygra z Albertem

15960140965a788027587b0.jpg

Austin Aries & Bobby Roooooo....

Dlaczego? Dwójka facetów z ME, która była ostatnio podkładana Hardasowi została cofnięta z braku pomysłu do tagu i to jedna z lepszych decyzji w ostatnim czasie u Dixie. Oczywiście, że wolałbym ich w singlu na szczycie, ale to ile uśmiechu na twarzy przynosi mi oglądanie tej dwójki w duecie rekompensuje mi to z nawiązką... taka bardziej poważna wersja "Team Hell No" to idealne zestawienie jak dla mnie i zdecydowany kandydat (w tej chwili) na tag-team roku.

http://www.youtube.com/watch?v=mgPDqMyspys

• Reputacja:   9

Głos na Swaggera, który ma nareszcie trochę więcej swagu...w patriotycznym ujęciu. Choć już wcześniej miał być nową wersją Kurta Angle, to teraz jest bardziej proamerykański, ma dobrego managera, zmienił trochę wygląd i jego submission-finisher jest bardziej przedstawiany w killerski sposób. Winning streak na tygodniówkach i wygrana w komorze (w której brały udział znacznie bardziej wypromowane nazwiska) to wystarczający argument by postawić na Jacka w tym miesiącu.

Rozważałem oddanie głosu na Del Rio, bo koleś jest teraz smackdownowym terminatorem i fejsowym mistrzem, do tego bardzo over z audytorium. Aczkolwiek nie ma u niego tego czegoś charakterystycznego i po face turnie widać, że miał jedne z najbardziej przecenianych mic skillsów wśród smartów. Za bycia heelem, moim zdaniem, nie był wymiataczem na majku, a jako face te braki są bardziej widoczne. U Alberto występuje efekt synergii - całościowo jest zajebisty i nie ma się do czego doczepić, ale jak rozbiłem go na czynniki pierwsze i wziąłem pod lupę umiejętności za mikrofonem, to wypadł blado.

Głos zdecydowanie na Swaggera. W ringu zawsze prezentował się znakomicie, a po powrocie poprawił również mic-skill oraz otrzymał świetnego menedżera, który, tam gdzie Jack nie potrafi, powie coś za niego. Wygrana na EC, dominacja na tygodniówkach, kontrowersje, a przede wszystkim kapitalne theme sprawiają, że wybór "Prawdziwego Amerykanina" jest czystą formalnością.