Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pliki *iso,jak to ugryźć?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam,

zwracam się do wszystkich forumowiczów z zacięciem informatycznym z prośbą o pomoc. Ściągnąłem sobie ostatnio fajną paczkę meczy El Generico. Wszystko pięknie tylko ma to jakieś niespotkane przeze mnie rozszerzenie "iso". Jak to wypalić?

Proszę o jakieś wskazówki dla laika:)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji!
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo1674304333

2

• N!KO

1

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Alcohol, Daemon Tools - wszystko co obsluguje wirtualne napedy - i powinno smigac. ISO to nic innego, jak obraz danej plyty.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Urządzenie:  Android

Możesz też wypakować wszystko WinRARem. Jeśli będzie to format DVD to najprostszym programem do oglądanie jest chyba VLC Player (dodatkowo nie wymaga żadnych kodeków).

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Ależ to okazało się banalne;) Wielkie dzięki N!KO!:D

ps. Dla zainteresowanych link przez pw:P

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      zasadne w takich chwilach jest pytanie czy ktoś ogląda live czy nie Chipsy nocą to średni pomysł, ale jakaś chamska pizza by wjechała pewnie
    • KyRenLo
      W zamrażarce zdaje się jeszcze mam butelkę wódki zwanej Finlandia (Musiałbym się upewnić), a w barku pewnie stoi Martini, więc coś tam mógłbym się napić, ale biorąc pod uwagę jak słaby ze mnie zawodnik i jak szybko się upijam nie wiem, czy jest to dobry pomysł. Ja tutaj chcę obejrzeć całość czujnym okiem, więc prawdopodobnie wybiorę po prostu Lipton Ice Tea o dowolnym smaku, ale jest czas na zmianę decyzji. Przekąski tradycyjnie te co zwykle w takich chwilach. Chipsy paprykowe plus orzeszki
    • IIL
      Leffe Blond i Gin Tonic 
    • Grok
      WWE WrestleMania 42 w sobotę serwuje walkę wieczoru, w której wynik wydaje się praktycznie pewniakiem. Main eventem pierwszej nocy Manii w tym roku jest starcie Cody'ego Rhodesa z Randym Ortonem, z Patem McAfeem w narożniku Ortona. Build do tego starcia na WrestleManii to jeden z najbardziej gorących storyline'ów od dawna, bez dwóch zdań. To, co zaczynało się jako historia mentora i ucznia, ex-lidera Legacy z jednym z jego kumpli z grupy, przerodziło się w czystym show Pata McAfeea. Odkąd si
    • Grok
      WrestleMania 42 Night 1 odbędzie się dziś wieczorem w Las Vegas, a wokół kolejności walk na karcie narosło sporo spekulacji. Kilka pozycji jest oczywistych – jak opener i main event – ale środek karty jest dość zatłoczony i nie do końca wiadomo, jak WWE to rozegra. Przewidywany porządek walk Na podstawie oficjalnej karty ogłoszonej przez WWE oraz informacji o walkach otwierających obie noce, oto moje przewidywania, jak rozegra się dzisiejsza karta: LA Knight & The Usos vs. Logan Paul,
  • Dodaj nową pozycję...