Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Triple Cage War Games Match

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Oglądając ostatnio "The Very Best Of WCW Monday Nitro" natrafiłem na wyżej wymienioną walkę i powiem szczerze bardzo mi się spodobał pomysł potrójnej klatki. Chciałem się w związku z tym zapytać: ile odbyło się w historii WCW tego rodzaju walk i prosiłbym podać także nazwy gal na których się odbyły.

Z góry dzięki

https://forum.wrestling.pl/topic/32202-triple-cage-war-games-match/

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• IIL
      NOAH jako jedyne ma możliwości układania kart z zawodnikami AEW, NJPW i WWE. W minionym roku pojawił się tam Nakamura, Sting i Darby Allin. W tym roku był tam AJ Styles, a w tej karcie mamy... Omosa  Nakamura podejmuje gościa o którym niestety nic nie wiem. Fajnie zapowiada się walka KENTA vs. KENOH. KENTA był kiedyś twarzą NOAH przez kilka lat. Kolejny rok z rzędu ich karta na "The New Year" w Nippon Budokan wygląda dobrze.
    • KyRenLo
      NOAH The New Year 2025: Dwóch zawodników WWE (Omos i Nakamura) w karcie gali.
    • MattDevitto
      1. Toni Storm 2. Jeff Jarrett 3. The Outrunners and Top Flight 4. Will Ospreay 5. Kazuchika Okada (c) 6. Konosuke Takeshita (c) 7. Mariah May (c) 8. Adam Cole 9. Mercedes Moné (c) 10. Will Ospreay 11. Jon Moxley (c)
    • KyRenLo
      Sports Illustrated: The 10 Best Men's Wrestling Matches Of 2024: The 10 Best Men's Wrestling Matches Of 2024, Ranked - Feat. WWE, AEW, NJPW, MLP WWW.SI.COM Thanks to special performances from stars like Will Ospreay and Bryan Danielson, 2024 was a year to remember when it comes to pro wrestling matches. Ospreay lef Ooo nawet dwie walki z WWE się załapały. Ospreay jak na najlepszego zawodnika na świecie przystało oczywiście pojawił się parę razy.
    • DarthVader
      1. Toni Storm 2. Jeff Jarrett 3. The Outrunners and Top Flight 4. Will Ospreay 5. Kazuchika Okada (c) 6. Konosuke Takeshita (c) 7. Mariah May (c) 8. MJF 9. Mercedes Moné (c) 10. Will Ospreay 11. Jon Moxley (c)
  • Dodaj nową pozycję...