Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Reaktywacja DX?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

a niz dx to duzo bardziej wolalbym powrot evolution, ale to nierealne. jesli hhh zostanie facem to kto wie, kto wie moze jednak zejda sie ze shwan'em jednak wg bylby to malo udany pomysl.

no chyba jednak Evolution nie wywołałoby takiego zainteresowania, tymbardziej, że ta stajnia istniała jeszcze w 2004. Co to za atrakcja oglądać stajnię, która "dopiero co" się rozpadła. Dla mnie troche głupi pomysł.

Jeśli chodzi o połączenie HHH'a i HBK'a, to w obecnym momencie Triple H nadaje się do reaktywacji DX wysmienicie! Inaczej troche przedstawia się sprawa z Shawn'em, który jak wiadomo zmienił swoje zycie, a religia odgrywa w nim bardzo ważną rolę. Mimo wszystko ostatnio pokazywał nam "Suck It", pokazał swoja diabelską stronę na WM :D, no i teraz się juz z Vinnie'em nie jebie. Jak go wkurwi, to mu przypierdala :P Nie paćka się z tym tak jak na RR dla przykładu. Zresztą, to tylko wrestling i Shawn mógłby sobie troche odpuścić (mysle, ze byłby w stanie to zrobić). Przecież wiadomo, że Fallen Angel nie jest kurwa satanistą, tylko dlatego, że ma taki gimmick nie? :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

18

• Scythe

10

• Luk

9

• RazorR

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

w ogole na RAW mamy teraz ciekawy uklad:

z jednej strony HBK i Triple H, wyraznie nawiazujacy do DX... do tego jest kilka osob ktore moglyby do nich dolaczyc (kazdy z nas ma swoje typy) :D

z drugiej: rodzi sie szansa na heelowa przeciwwage dla ewentualnej ekipy Michaelsa i HHH - Vince, ShaneO, teraz takze Shelton (a to sugerowaloby, ze dla odmiany Haas skuma sie z DX2), Umaga z Estradą...

coś się dzieje w państwie duńskim i oby działo się dobrze (że sobie pozwolę pewnego dramaturga sparafrazować :D)

• Urządzenie:  Android

hehe Grim czyli za jakis czas bedziemy miec RR : DX2 vs Corp. 2 :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

fakt :D

tylko szkoda byloby gdyby ten feud dzial sie jedynie na RAW... moze rozszerza go o paru zawodnikow z rosteru SD!... w kazdym razie czuje, ze taki feud bedzie... w zasadzie on juz jest ;-)

Chyba zauwazyliscie tez ze na raw i sd! pojawiaja sie przypomnienia z dawnych lat (na sd! pokazywali feud rocka i SCSA, na raw bedzie slub steph), wiec cos sie musi szykowac...
  • 2 tygodnie później...

Ekhu, ekhu:

Viewer's Choice in Canada has the following description up for the WWE's Raw Brand Vengeance PPV:

DX, the degenerates that started the Attitude Era, will reunite at Vengeance - Are You Ready? Don't miss a minute of the live action as RAW presents WWE's Vengeance, Sunday, June 25th at 8pm ET/5pm PT, live and only on Pay-Per-View. A World Wrestling Entertainment Production. Go to wwe.com for more details. See It All On Viewers Choice!

This indicates that DX could reform before the PPV as has been rumored.

Credit PWInsider.com

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"

nie ma moowy na zadne DX, nie ma mowy... ehhh

1886965806445a75a0b23a4.jpg

Killah: ciekawa informacja, potwierdzajaca wczesniejsze przypuszczenia :) Dzieki za to info.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

ja tam chce DX, nie mialem mozliwosci ich ogladac kiedys, wiec sobie teraz zobacze co to za grupka ;)
...

Killah: no i very gut... ja tam czekam na spoilera od kogos z forum odnosnie skladu osobowego DX... z moich typow na dzien dziisejszy:

-HBK

-HHH

-Edge

-Lita

-Haas

o ku*wa, nie bylo mnie troche na forum, ale juz jestem obeznany z nowinkami... ale ze mnie dżolo bonzo kokodżambo :D

a dalem to jako spoiler bo pewnie mam 100% racji i...

Edge jakos pomoze HHH skopac dupe Jasiowi - bo Cena jest tak na maxa promowany, ze czyste zwyciestwo chyba nie wchodzi w gre w najblizszym czasie - i dzieki temu Edge zosatnie zaproszony do nowego DX

a tego to w ogole nie czytajta (mowie o tym co powyzej) bo czuje za mamm 120% racji :D

Nie sądzę, Grim, ponieważ DX miała by to być stajnia face'owa, a 2 osoby z Twojej listy za cholerę mi nie pasują.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Wee, a od czego sa turn'y :D DX nie powstanie przeciez dzisiaj czy jutro, ale jeszcze kilka RAW bedzie trzeba poczekac ;-)

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

No ale przecież nie zmienią raczej dwóch głównych heeli w face'ów...

dokladnie. Edge mi nawet nie pasuje do DX.

Teraz po kilku tygodniach pasuja mi (poza HHH i HBK oczywiscie)

Carlito

Charlie Haas

i jakas diva

Nawet ciekawt RAW byl ostatni, ale nic nie posuwa sie do przodu :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Naprzykłąd Lita :) Chyba najbardziej pasuje (może lekko przypomina Chyne)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
  • Dodaj nową pozycję...