Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Reaktywacja DX?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co nie dziala ? Mi dziala.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

18

• Scythe

10

• Luk

9

• Viruss

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Wszystko dziala jak nalezy ;)

Sinner dobre dobre :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Jak ktos (tak jak ja;) ) kolekcjonuje figurki WWE, to o pomysle reaktywacji DX mogl dowiedziec sie jeszcze przed WM, kiedy to Jakks Pacific (firma robiaca figurki dla WWE) zapowiedzialo wydanie dwupaka DX na sierpien ;) (zrobili niezlego spoilera, nie?:D)

Pod adresem ponizej mozecie zobaczyc fotke. Niestety nie moge samej fotki tu wkleic, bo ta opcja jest zablokowana.

http://www.ringsidecollectibles.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=R&Product_Code=DX-EX&Category_Code=

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

hehe tez tak macie ze czekacie na kolejny RAW z niecierpliwoscia:)

fajne ze to tak sie powli wszytko "rodzi" jesli chodzi o DX

458954520447d6ce7641a4.jpg

Jeśli chodzi o Edge to chyba spoufala się ostatnio z Mickiem Foleyem wiec albo razem by dołączyli albo stworzyli odzielny Hardcore Team. Zresztą co ja tam wiem, nie znam sie.

Dopisek J-Ro: Nie używaj spoilerów bez żadnego powodu, k? W powyższym zdaniu nie ma nic, czego byśmy już nie wiedzieli.

Edytowane przez JBL_Fans

175399202844658d164bb2d.jpg

Hyh, kolejne gorace info na temat jutrzejszego RAW, jak i Vengeance.. :>

"Can Shawn Michaels get a measure of revenge on the Spirit Squad? HBK will face Kenny, and the rest of the Spirit Squad has been banned from ringside. However, Mr. McMahon has announced that he will be naming a special guest referee. Who will it be, and will they stack the deck against Michaels?"

from lordsofpain.net

I niech ktos powie, ze na RAW nie jest teraz ciekawie.. Jak Vince sie postara, to potrafi przyciagnac miliony fanow przed TV.. Bo nie wiem jak wy, ale ja z niecierpliwoscia czekam na dzisiejszy RAW..

Kolejny spoiler to plakat Vengeance, ktory pojawil sie w oficjalnym newsletterze WWE..

http://newsletter.wwe.com/images/Vengeance_320x438.gif

Tylko sprobujcie zapytac, co z tym wspolnego ma DX :P

Gorący spoiler Luk :D Aż go otworzyłem :D A plakat jeśli oficjalny, to wymiata :] To zapowiada konkretną rozpierduchę na Veneance :D
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

No to nieźle się Vengeance zapowiada :D
GG: 2290774

• Reputacja:   1

W ogóle cala ta sytuacja z reaktywacją DX fajnie się zapowiada. Może zacznę z powrotem WWE oglądać.

Oby DX jakos wyczyscilo WWE z tego wszystkiego co mnie i innych fanow wkurza :neutral:

Moja sygnatura :D

ONE THING

look down

Two Words

14412508044c725aa0e19e.gif

Plakacik do tej gali rulez... Wczoraj w czasie ostatniego segmentu na Raw mozna bylo slyszec glosne DX !!! DX !!! DX !!!
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Luk z racji tego, ze wylatuje na Hawaje [:P] ma dla was swiezy kasek na pozegnanie, zebyscie pamietali, ze DX jest juz blisko.. :)

http://www.sendspace.com/file/g3xzel

Oficjalne promo z WWE.com Vengeance :) Sprawdzcie, bo warto, ok? :]

[ Dodano: 2006-05-22, 00:24 ]

Dodam jeszcze tylko, ze kilka chwil po tym, jak promo ujrzalo swiatlo dzienne zostalo zdjete z WWE.com :) Komus cos sie wymsknelo zapewne :)

Konkretne promo Luk :D Dzięki za to :]
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Nic tylko powodziec : Suck It era powraca do WWE

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Wielkie dzięki za promo, nie mogę się doczekać powrotu DX, a tu jeszcze ponad miesiąc czekania.
And That's The Bottom Line Because Stone Cold Said So!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Zapomniałem, że ona nie jest już w WWE /// Tak patrzę i tam nadal ten cały Effy jest mistrzem, co tam się dzieje....
    • Grins
      Kurwa mać ja tu miałem nadzieje że Punkster będzie ostatnim przeciwnikiem Johna w jego finalnej walce a tu dupa, teraz nie mam bladego pojęcia kto może być jego ostatnim przeciwnikiem, ja mam nadzieje że to nie będzie Cody, po tej słabej walce na WM nie zasłużył aby być ostatnim przeciwnikiem Johna między nimi nie ma chemii, totalnie słaby program podczas WM, nie no ja nie chce tego oglądać, poza tym taki booking zaszkodzi tylko Cody'emu a nie pomoże to zaś wpychanie czegoś na siłę a później będzie zdziwienie że fani na niego buczą... Jakaś mała iskierka nadziei jest że ostatnim przeciwnikiem Cena będzie R-truth, przepraszam od dzisiejszego RAW już Ron Killings!  Oczywiście też nikt nie bierze pod uwagę Romana który najprawdopodobniej wróci z nowym gmmickiem na SummerSlam już jako pełen Baby Face więc możliwe że będą chcieli mocno przyboostować jego powrót gdzie pod koniec roku odzyska tytuł a Rollins zaczai się z walizką i ją wykorzysta na Romanie nie zdziwiłaby mnie taka sytuacja.  Co do Punka i Arabii Saudyjskiej to tutaj oczywiście dużą rolę odegrała kasa ale i też chyba stosunek Arabii Saudyjskiej do sytuacji w strefie gazy, Arabia Saudyjska jest przeciwko Izraelowi więc nie zdziwiłbym się jakby Punk schował swoje stare przemyślenia do kieszeni, Sami też zarzekał się że nigdy tam nie zawalczy a jednak się przełamał  Ja to się nie zdziwię jak Punk nawiąże do sytuacji w Gazie podczas tej gali, zrobili to już ze Sami podczas live eventu... Ogólnie walka Cena/Punk to kaliber na finał albo chociaż na SummerSlam a nie na poboczną galę u Arabów, ale jeśli Ron Killings jest szykowany na finał to jestem wstanie im to wybaczyć.   
    • DarthVader
      Punk jest w takim układzie większym heelem w tym zestawieniu niż John Cena Jakoś dziwnie na odwrót to wszystko wychodzi - chciałem Orton vs Cena na koniec, a zrobili to już na Backlash. Punk vs Cena pasowało na SummerSlam… Chcę się ich oczywiście obejrzeć znowu w akcji, ale zrobienie jej w Arabii Saudyjskiej ucina hypowi jaja.     
    • Attitude
      Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      CM Punk do HHH'a na początku roku:
  • Dodaj nową pozycję...