Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   21
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Czy ten temat moze pojsc do kosza bo nie widze sensu by dalej sie tutaj wypowiadac. Gdy obejrzalem ten filmik z Attitude Era to od razu obejrzalem komentarze na YT o tym ze "Attitude Era powraca jeszcze bardziej brutalna" albo "to ma sens bo wkoncu WWE przywrocilo stary pas IC". Czy ludzie sa az tak naiwni? Ten caly Anonymous ma niezla zabawe z tym. Prosze o zamkniecie tematu by jak najszybciej o tej sprawie zapomniec.
AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wow. :shock:

Czekam na Pitero który to obali.

Jeśli to prawda to mogę z dumą powiedzieć, że byłem jednym z nielicznych który wierzył do końca a nie naśmiewał się z tych którzy przedstawiali dowody jakoby by anonymous istniał. :)

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Faktycznie, teraz wygląda to wiarygodnie... i to zmienia postać rzeczy.

Zastanawia mnie tylko fakt, że proma robią masę zamieszania w sieci, a WWE tego nie wykorzystuje na wizji. Brak koncepcji na poprowadzenie postaci i storyline? RtWM i możliwość zabicia momentum? Czy mimo wszystko fake?

Dziwna sytuacja, ale ostatnie promo z zaplecza, które ukazuje kręcenie poprzednich prom i kulisy z zaplecza WWE (z przewijającym się na filmie Ortonem) to chyba w końcu potwierdzenie wiarygodności.

@E9

Myślę, że Vince widzi, że teraz to internet jest najważniejszy a nie TV i być może robi jakiś storyline (kończący się na WM 29? ) właśnie przez internet bo w końcu cały czas atakują nas twittery i facebooki z toutami na czele na tygodniówkach więc to może taki krok na przód w kierunku rozwoju federacji w następnych latach.

PS: Orton na filmiku - Anonymous - Heel Turn * :spoko:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Osz kurczaki, przyznam, że jestem w kropce :D Mimo wszystko, jeśli to jednak nie fake, na co wskazuje ten filmik, to co dostaniemy od Anonymousa? Debiut Paige, czy Attitude Erę2? (jak to wskazuje przedostatni film z Attitude).

PH93, oczywista sprawa, że internet to obecnie najważniejsze ogniwo w kategorii środków przekazu, ale jeżeli zapowiadają jakiś debiut to warto byłoby to też jakoś pokazać na wizji.

Chyba... chyba, że Vince chce naprawdę zaserwować nam mega pierdyknięcie i facet zadebiutuje w najmniej oczekiwanym momencie (chociaż tego oczekiwaliśmy też po debiucie Moxleya). Widać, że starają się tą postać wypicować do perfekcji, oby też taki był sam storyline.

Jeszcze co do samej postaci, po tym co wyczytałem kiedyś na twitterze to inicjatywa debiutu miała polegać na tym, że trzeba ratować WWE przed idiotycznymi (z perspektywy smarta) rzeczami. Podobne to trochę do The Shield i nie wiem czy jakoś tych pomysłów nie połączą. Pasuje tu też Punk z czasów bycia buntownikiem, ale kolejne montowanie stajni pod jego wodzą już nie przejdzie... a Anonymous zginąłby w blasku Brooksa.

Ogólnie teraz maszynka powinna ruszyć... czas hejtowania dobiegł chyba końca.

Ludzie to mi wygląda na taką samą akcje jak w przypadku debiutu Rybacka czy powrotu Clay'a kiedy to oni sami bez porozumienia z zarządem WWE zapowiadali wielkie wydarzenie.

Nie można tu wykluczać też wycieku informacji z federacji co jest bardzo możliwą opcją.Tworzenie tych filmów w oparciu o info od kogoś z otoczenia pracowników WWE jest realne i możliwe do zrobienia.Przypomnę tylko,że ten człowiek zapowiadał na filmach ciekawe wydarzenia w dniach powrotów Henrego czy Lesnara co może być potwierdzeniem tej sytuacji.Procentowo dałbym 50% na to,że te filmy są autentyczne tylko nie tworzy ich żaden zawodnik WWE tylko np.były booker.Więc możemy się spodziewać powrotu jakieś pary może to być prawdziwa para jak np.Taker i Michelle albo Morrison i Melina,jednak jedno jest pewne nie można odbierać tych produktów dosłownie,a należy szukać w nich symboliki.WWE nie pozwoliłoby na debiut kogoś w zakrwawionej masce bo PG13 czy nawet PG15 na to nie pozwala.

1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14

No proszę, i kto tu miał od początku rację RIDER? :D Nadzieja umiera ostatnia, ale tym razem chyba nie będzie musiała, no chyba, że WWE zrobi z niego kolejnego ulubieńca dzieci :( Na pewno nie dotyczy to Taker'a, bo on wrócił na house show w Texas'ie i mmożliwe, że wróci na Old School RAW, więc jego można wykluczyć. Co z Morrison'em, nie sądzę aby jego powrót budowano w ten sposób. Może to być natomiast ktoś z ECW, nie, nie mówię o Kevin'ie. To może być ktoś typu Sandman'a lub może Cor Von'a, może to być również Bobby, ale to już jest mało prawdopodobne. W każdym razie nie jest to postać z PG ery. Może Ruthless Agression lub Attitude. Poczekamy zobaczymy, ale jedno jest pewne, mamy na co czekać :) Edytowane przez AlbertoDelRio12

Haha ale jaja ja wiedziałem od razu od samego początku że to nie fake!.

Anonim pisze że to przygotowywanie do jego debiutu na RAW Old School.

Nie wiem ale ten ktoś jest łysy! ma krótkie czarne włosy a Diva ma brozowe włosy anie czarne to raczej nie Paige, ale beka jak co Orton w 19 sekundzie to mnie zgniotło na maxa ;( i teraz to na bank nie fejk! :smile: ja tak uważam, myślicie że w TV PG o godzinie 19 pokażą krwawą maskę jest błędzie i to wielkim jest internet i za pomocą internetu można się promować albo to jest promo! Return The Legend Killer Sneak hehe :D Orton bawi się przy kamerze beka jak co ! jest jest jest ! nikt nie wierzył a tu take rozczarowanie :lol:

• Urządzenie:  Windows

Super, ze Orton stoi w 19 sekundzie, ale gdzie Orton stoi, obok kogos w takiej masce? Gdzie ktokolwiek z WWE, stoi obok tego kogos, w tej masce? Pokazcie mi taki moment w tym filmiku, bo rownie dobrze, to mozna sobie nagrac dwa plan zdjeciowe - jeden swoj, drugi zaczerpniety z materialow WWE - i je wymieszac

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jeszcze jedno..pozostaje kwestia fejkowych nagrań z szatni div (wiem, wiem uczepiłem się tego :twisted: ) ale jak ktoś powyżej napisał, za promami na pewno nie odpowiada nikt z WWE.Może właśnie jakiś były pracownik, który zna terminy większych debiutów, zdarzeń, czy powrotów.

Ewentualnie jak napisał N!KO, może to po prostu zlepek nagrań z backstage'u, chociaż to też jest wątpliwa kwestia.

jeden swoj

...z kilkoma kamerzystami i całą obsługą techniczną koło osób z maskami - rozumiem, że dla osoby robiącej sobie jaja i filmiki dla beki to nie jest problem by sobie taką ekipę zwołać i po prostu sobie nakręcić filmik ? Na prawdę - tak ciężko jest uwierzyć? :roll:

Tak z całą pewnością WWE udostępnia w necie swoje nagrania z planu zdjęciowego. Bardzo prawdopodobne. I co jeszcze to przepraszam was wszystkich, ale jak BYŁY pracownik może cokolwiek wiedzieć w temacie debiutów/powrotów i wykorzystywać je w ten sposób skoro już nie pracuje, a jedyne informacje jakie otrzymuje od Vince'a to kartki świąteczne, ewentualnie życzenia powrotu do zdrowia?! Może zaraz ktoś jeszcze zasugeruje, że to Hurricane powraca w nowej masce? Ludzie ktoś wam podstawił pod nos dowód nie do zbicia, a wy jeszcze protestujecie, chociaż to o czym dyskutujemy gdyby się wydarzyło, to byście się chyba wszyscy pojszczali ze szczęścia! Ten debiut jest potrzebny i zobaczymy co się na tym RAW wydarzy, tak nawiasem to oglądam RAW na żywo tylko jak mam ferie, wakacje etc., a teraz zrobię wyjątek, bo TO może być dzień, w którym wszystko zmieni się o 180 lub 360 stopni.

Są ludzie którzy nie uwierzą choćby mieli pewność 100%. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Ten blondas na macie to Kid Lykos. Ten w masce Kid Lykos 2 no i jak napisał @ MattDevitto legenda Yoshihiko. BZW War At The Capital (16.03.2025) BZW Tag Team Title Match:  MAO & Yoshihiko (c) vs. Lykos Gym (Kid Lykos & Kid Lykos II)
    • MattDevitto
      Nie wiem co to za nygusy, ale nie znać takiej legendy jak Yoshihiko to nie wypada
    • CzaQ
      WTF xD  To jest lepsze niż walki Brauna Strowmana   Jakiś kontekst kto walczy na jakiej gali?
    • CzaQ
      Cholera dawno nie widziałem Superki i pamięć szwankuje...    Pewnie coś z jedzeniem znając życie Jakąś zajebistą potrawę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #87 Data: 02.04.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Peoria, Illinois, USA Arena: Peoria Civic Center Format: Taped Data emisji: 05.04.2025 Platforma: TNT Komentarz: Don Callis, Tony Schiavone & Ricochet Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...