Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

- Profesjonalne wykonanie tych filmików.

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/f61cb65f9c04ac3a44e22230509882a7.gif?1339244592

Sony Vegas > TV Simulator = Win.

Reszta fragmentów z krwią na 100% wycięta z jakichś prom kompletnie nie związanych z wrestlingiem. Ten koleś to ta sama osoba, która zrobiła kanał CMPunkMadeChicago, BradMaddoxIsReality, AnonymousCam i inni. W sumie to na tym filmie też widać wzmiankę "AnonymousCam". Sory, ale ja ostatnio w jakieś teorie spiskowe mogłem się bawić przy promach Takera z 2011 roku.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

Pitero - człowiek który zawsze wie lepiej, który zawsze dopatruje się amatorki w filmikach. No i co z tego ze użył czegoś tam? skoro wygląda to jak robota WWE, rozumiem ze WWE używa jakiś maszyn z XXII wieku do tworzenia prom?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

@Pitero - myślisz, że każdy wrestler w tym siedzi? OK, może federacja czasem używa nowszych sprzętów niż ten, który podałeś, ale to jeszcze nie znaczy, że proma to fejki.

Edit - @Down - Dokładnie tak! :D

Edytowane przez Tatanka

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Nawet jeżeli to fake (a prawdopodobnie tak jest) to kij w to, wypada takim "trollom" dziękować za to, że potrafią wzbudzić w nas zainteresowanie, a tego w WWE od dawna robić nie potrafią. Takie osoby powinny być zatrudniane w CT u Vince'a, bo doskonale widać, że pomysły w wrestlingu jeszcze się nie wyczerpały i ten biznes jest w stanie dać nam coś więcej niż tylko odgrzewane kotlety... :twisted:

Reszta fragmentów z krwią na 100% wycięta z jakichś prom kompletnie nie związanych z wrestlingiem. Ten koleś to ta sama osoba, która zrobiła kanał CMPunkMadeChicago, BradMaddoxIsReality, AnonymousCam i inni. W sumie to na tym filmie też widać wzmiankę "AnonymousCam". Sory, ale ja ostatnio w jakieś teorie spiskowe mogłem się bawić przy promach Takera z 2011 roku.

Zepsułeś zabawę Pitero :(

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Pitero - człowiek który zawsze wie lepiej, który zawsze dopatruje się amatorki w filmikach. No i co z tego ze użył czegoś tam? skoro wygląda to jak robota WWE, rozumiem ze WWE używa jakiś maszyn z XXII wieku do tworzenia prom?

Czy stwierdzenie czegoś oczywistego, to od razu powód nazywaniem mnie tego, kto wie lepiej? Akurat tutaj się aktywnie udzielam, bo temat dotyczy mnie. To samo by było jakby była dyskusja o jakimś theme songu. Siedzę w tym trochę i mam dostęp do najlepszych źródeł, więc tylko przekazuję te informacje, które nabyłem na przestrzeni lat.

WWE nawet się nie musi starać, żeby zrobić dobre promo. Nie muszą używać efektów z XXII wieku. Przeważnie manipulują kontrastem i takimi pierdołami, a nie dodają jakieś badziewiaste (jak na takie dziwne promo) efekty. Dodatkowo widzimy w tle jakieś pojedyncze akcje (spear, stunner i coś tam jeszcze) co dodatkowo pokazuje, że są to dodane losowe wycinki z ery attitude i te promo zapewne ma jak zwykle w nas, narzekających i wymagających użytkownikach IWC, którzy zawsze szukają dziury w całym lub doszukują się odrobiny szansy na powrót do starych czasów, rozbudzić ducha nadziei na lepsze jutro. Jasne można robić fake hype, ale czasami nie wyrabiam ze śmiechu jak niektórzy tak się nakręcają i myślą, że to super produkcja WWE i 10 powrót Attitude Ery w przeciągu ostatnich 5 lat.

Oczywiście kiedyś w WWE był taki kwiatek jak Vade Hansen, który otrzymał promo z edycją na poziomie 12-latka, ale na nasze szczęście nigdy nie ujrzało one światła dziennego.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Najbardziej boje sie tego co jest najbardziej prawdopodobne czyli ze to jest fake, szkoda by bylo bo ta sprawa dala nam bardzo duze zainteresowanie. Przeczytalem tutaj ze moze to bys Undertake, wkoncu czemu nie? Taker ma przeciez feudowac z CM Punkiem i walczyc z nim na WM a na promach widac wyraznie ze ma to zwiazek z nim, Shield, McMahonem i Lesnarem. Oczywiscie Taker by tylko wspomnial o nich w jakims segmencie a oni by dostali swoje wlasne starcia na WM. Ja jestem zdecydowanie na tak, Undertakera ogladalo by sie o wiele lepiej z nowym Gimmickiem a nie to co rok w rok czyli gong i gaszenie swiatel po czym wchodzi na ring w godzine.

Po dokladnym obejrzeniu proma mozna powiedziec ze jest to raczej fake, moim zdaniem promo jest za bardzo "straszne" jak na PG. Wkoncu dzieciaki mogly by nie spac w nocy.

BTW niezle komentarze sa pod tym filmikiem "maybe this is Evan Bourne" :D

AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

Przeczytalem tutaj ze moze to bys Undertake, wkoncu czemu nie? Taker ma przeciez feudowac z CM Punkiem i walczyc z nim na WM a na promach widac wyraznie ze ma to zwiazek z nim, Shield, McMahonem i Lesnarem. Oczywiscie Taker by tylko wspomnial o nich w jakims segmencie a oni by dostali swoje wlasne starcia na WM. Ja jestem zdecydowanie na tak, Undertakera ogladalo by sie o wiele lepiej z nowym Gimmickiem a nie to co rok w rok czyli gong i gaszenie swiatel po czym wchodzi na ring w godzine.

Jednak byłoby miło gdybyśmy mogli ujrzeć ten ostatni raz American Badassa na swojej maszynie i tym starym dobrym film songu "Your gonna pay" Ahh, marzenia ^-^

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android

Jednak byłoby miło gdybyśmy mogli ujrzeć ten ostatni raz American Badassa na swojej maszynie i tym starym dobrym film songu "Your gonna pay" Ahh, marzenia ^-^

Mialem raczej na mysli calkiem nowy Gimmick dla Takera a nie American Badassa bo przeciez to wogole do proma nie pasuje. Mialem na mysli ze Taker stanie sie psycholem ale kiedy tak to teraz pisze zdaje sobie sprawe jakie to jest glupie :/

AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

Mialem raczej na mysli calkiem nowy Gimmick dla Takera a nie American Badassa bo przeciez to wogole do proma nie pasuje. Mialem na mysli ze Taker stanie sie psycholem ale kiedy tak to teraz pisze zdaje sobie sprawe jakie to jest glupie :/

Tak, wiem że miałeś na myśli nowy gimmick...Taker psycholem? od tego mamy Kane'a i Bryana :|

Hmm i ten filmik znów zmusił mnie do główkowania nie wydawałby mi się ewidentnym fake ponieważ widać że nie robiony na przysłowiowy odpier$#@ . Być może dowiemy się o tym jeszcze dzisiaj a może wcale(jeśli to fake)

Ciekawe jest to,że nawet ten ktoś nie musi być duży,byleby był rozpisany na prawdziwego psychola,który wpada na ring,bije kogoś do nieprzytomności i nawet nie zwraca uwagi na zadawane mu ciosy.Niech będzie to ktoś kogo jedyną przyjemnością jest zadawanie bólu innym.Ach te marzenia :D

Znając życie skończy się na tym,że jedynym powrotem,który zobaczymy okaże się Tryplak.

Ciekawe jest to,że nawet ten ktoś nie musi być duży,byleby był rozpisany na prawdziwego psychola,który wpada na ring,bije kogoś do nieprzytomności i nawet nie zwraca uwagi na zadawane mu ciosy.Niech będzie to ktoś kogo jedyną przyjemnością jest zadawanie bólu innym.Ach te marzenia :D

Znając życie skończy się na tym,że jedynym powrotem,który zobaczymy okaże się Tryplak.

Coś w stylu WWE Jokera? xD

Coś w stylu WWE Jokera? xD

Coś w ten deseń :D Jeśli mają odpalać jakąkolwiek petardę to na całego.Jednak dalej myślę,że nic z tego nie wyjdzie ;)

Ale pozastanawiać się i ponapalać na najbliższe RAW można.Tylko dobrze jest pamiętać,że lepiej jest się miło zaskoczyć niż nieprzyjemnie rozczarować.

Edytowane przez ShowOff

Skoro już dopatrujemy się kto mógłby skrywać się pod maską anonymousa to moim zdaniem tą osobą mógłby być Joe Hennig. Ostatnio ponoć oficjele byli zadowoleni z jego postawy, chwalił go Rock, Triple H, więc może być to jego taki mały powrót/debiut w nowym gimmicku. Jeśli miałbym wybrać jakąś osobę, która mogłaby dobrze pełnić rolę "anonimowego" to chciałbym aby był to Christian. Z CC ciężko będzie wyciągnąć coś nowego, gdyż Vince porzucił całą nadzieję co do niego ale taki gimmick mógłby zagwarantować mu odbudowę postaci i może nawet szansę na powrót do Main Eventu.

Nawet jeśli to jest fake to i tak strasznie mnie to nakręca na obejrzenie kolejnego RAW i bardzo mnie to cieszy bo ostatnie gale wręcz mnie zniechęcały do oglądania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...