Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Znając życie to jakiś troll,a my jak głupi doszukujemy się w tym czegoś większego :D
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli chodzi o te filmiki to krew nie zawsze oznacza dosłownie krwi.Tutaj chodzi raczej o brutalność postaci.Jedyna rzecz z którą kojarzy się brutalność w dzisiejszym WWE i nie jest to Brock Lesnar ani The Shield to Hall of Pain Marka Henrego,więc jeżeli miałoby w końcu dojść do oficjalnego roztrzygnięcia tej sprawy(co jest mało prawdopodobne) to wyczekiwałbym powrotu afroamerykańskiego byłego kulturysty.
1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14

No tak bo przecież Mark Henry trenował w NXT...

Sprawa jest prosta wreszcie zadebiutuje Dean Ambrose w gimmicku psychola !...kurde zapomniałem, że on już jest w The Shield :sad: , no to zostaje tylko jedna opcja : FANDANGOOo w wersji hard.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Tak na moje gusta, to będzie albo nowa postać całkiem albo legenda. Żaden z obecnych zawodników mi jakoś nie pasuje do tego promo. Niby dzisiaj mamy się dowiedzieć? Chyba zobaczę Live.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Według mnie to będzie Kassius Ohno! :D :lol:

No tak bo przecież Mark Henry trenował w NXT...

Sprawa jest prosta wreszcie zadebiutuje Dean Ambrose w gimmicku psychola !...kurde zapomniałem, że on już jest w The Shield :sad: , no to zostaje tylko jedna opcja : FANDANGOOo w wersji hard.

No może nie trenował,ale patrząc przez pryzmat charakteru tej postaci to on najlepiej pasuje do jej profilu.Poza tym czy jak Brodus wypisywał na twitterze o tym,że zbliża się jego debiut i wyśle Morrisona na emeryturę to była prawda?Tak samo ta sprawa nie musi być do końca prawdą,w szczególności,iż nikt idealnie nie pasuje z NXT do tej postaci,no chyba,że O'Brian wróci mścić się za to,że wywalili go z 5 sezonu NXT. :shock:

1 miejsce w typerze Ligi Europejskiej 2013/14

Jak już jesteśmy przy przypuszczeniach, to O'Brian pasuje. Zobaczcie uszy gościa w maske. Podobne do Conora. :twisted:

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Śmiejcie się, śmiejcie jeszcze się okaże że to będzia jakaś grupka zamaskowanych która będzie siała zniszczenie na Raw :twisted:

Tak na serio to mam nadzieję, że to nie jest Fake ! Kurwa takie zajebiste proma ! Ktoś się musiał postarać i wątpie żeby to zrobi,ł jakiś fan niby po co ? Fajnie by było gdyby to promo miało oznaczać powrót Big Evila...... w końcu "Return Evil" wyraźnie w filmiku.

Co do Big Evila, Undertaker już w okresie WM 28 przejawiał takie "człowieczeństwo", zrezygnowali z pojawiania się z nikąd, proma mniej w klimatach 'Rest in Peace' i zachowanie podczas walki (nadepnięcie młota Triple H i kiwanie głową z miną 'nie tym razem')

Do tego jego nowy fryz, no cóż, może chociaż na tą jedną WM'kę wróći jako Badass, a na WM 30 wróci do Deadmana, żeby zakończyć karierę tak jak ją rozpoczął (wydaje mi się, że na 30stce to będzie koniec)

Chociaż z drugiej strony proma całkowicie nie pasują do wizerunku amerykańskiego motocyklisty, tylko do jakiegoś psychola, leatherface, czy innego jokera :P

A tak na poważnie to śmiało bym uwierzył w tą akcje z "tajemniczym debiutem" (jestem zwolennikiem teorii spiskowych w tym biznesie, według mnie to część wrestlingu która dla wielu jest niestety jest głupia), gdyby nie to jakie głupoty ten user pisze na twitterze. Teksty typu :

"Tu macie mojego Bloga...sorry podałem wam zły adres, tu jest prawdziwy link", albo wyśmiewanie innych wrestlerów jak R-Truth ( WWE na pewno by na to nie przyzwoliło)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

No właśnie te wpisy na twitterze zabijają całą wiarygodność. Jawni wrestlerzy są znacznie bardziej enigmatyczni niż wpisy tego Anonymous, który z założenia ma być...anonimowy. :D Zresztą na swoim kanale YouTube podał link do jego drugiego kanału, gdzie można rozpoznać Leo Krugera. Dla mnie koleś po prostu wyczuł hype i bawi się naiwnością fanów.

Nie mniej, jakie są argumenty "za"?

- Kanał/profil został potwierdzony przez WWE? (nie do końca kumam co co chodzi)

- Vince o kimś wspominał ostatnio, ale niby w którym momencie?

- Profesjonalne wykonanie tych filmików.

Na pewno przyjemniej mi się będzie oglądało najbliższe RAW i nie mam nic przeciwko by fani robili takie rzeczy częściej bo zawsze jakaś część mnie uwierzy...

#jawierzeanonymouse? :D

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

One more thing. Jeżeli to nie fake, to Conor O'Brian by rzeczywiście pasował. Na jednym filmiku jest zbliżenie twarzy tego kolesia w macie - oczy, uszy i kształt praktycznie jak u Conora. Zresztą zgadzało by się z opisem, bo jest obecnie w NXT. Tam ma również mroczny gimmick (choć nieidentyczny). Do tego robili mu tam ostatnio jakieś proma, a sam O'Brian pojawia się ostatnio na house showach. Naiwna część mnie chce wierzyć, że coś jest na rzeczy. :D

Większy hype by był i więcej ludzi by uwierzyło w to jakby ten cały anonymous się po prostu zamknął już do 02 :00. :-)

Heh, to tylko El Generico zadebiutuje w nowej masce :-D

A tak, na serio, to nie da się jednogłośnie stwierdzić, czy to fake. Jeśli miałby powrócić Taker albo Henry, to oczywiście spadłbym z krzesła, ale boję się, że np. jakiś zwolniony zawodnik (np. Trent Barreta) chce zrobić na złość federacji. Z drugiej strony, no cóż, profesjonalizm wykonania filmiku jest duży. Tak więc szanse na prawdziwy powrót/debiut oceniam na 50%

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...