Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mały powiem tak : lepiej wierzyć i potem być nieco zawiedzionym, niż nie wierzyć, a potem i tak mieć pretensje. Jak pisałem kiedyś promo mogło nie być wyświetlane w TV ani nawet na samej gali na żywo, ponieważ pojawiają się tam sceny nieodpowiednie dla zgromadzonych dzieci. Ja również nigdy nie twierdziłem, że osoby jak ty nie chciałyby takiej zmiany, aczkolwiek wasza sceptyczna postawa, nawet was skłania do takiego myślenia. Ja to powtórzę po raz drugi i ostatni : zostawmy ten temat w spokoju i poczekajmy na RAW, ja będę oglądał i mam wielką nadzieję, że wy też się na to zdecydujecie. Jeśli nastąpi coś wielkiego(jakiś powrót, który nie był oczywisty, lub coś ten deseń) to znaczy, że gość rzeczywiście jest planowany na debiut, a jeśli zadebiutuje to następnego dnia zaśmieję się wam wszystkim prosto w twarz! Edytowane przez AlbertoDelRio12
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Mały powiem tak : lepiej wierzyć i potem być nieco zawiedzionym, niż nie wierzyć, a potem i tak mieć pretensje.

Nonsens. Nie tak to działa. Lepiej wątpić i miło się zaskoczyć, niż wierzyć i się zawieść :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mały powiem tak : lepiej wierzyć i potem być nieco zawiedzionym, niż nie wierzyć, a potem i tak mieć pretensje.

Nonsens. Nie tak to działa. Lepiej wątpić i miło się zaskoczyć, niż wierzyć i się zawieść :wink:

Lepiej bym tego nie ujął.

ponieważ pojawiają się tam sceny nieodpowiednie dla zgromadzonych dzieci

Gdy pojawiło się pierwsze promo i powiedziałem, ze nie jest to w klimacie dzisiejszego PG, to argument ten został wyśmiany ;)

Po prostu skończmy zabawę w takie przepychanki, ja uważam tak, a ty inaczej i co? Zbijesz mnie za to? xd Widać, że sporo się różnimy, więc po prostu nie właźmy sobie w paradę, ja powiedziałem swoje i sam w tę rozmowę nie będę więcej ingerował. A jak wy uczynicie wasza sprawa. I jeszcze jedno N!KO, nie masz racji, lepiej jest być nastawionym, a potem chwilę pożałować, zhejcić tego gościa i zapomnieć o zajściu. Ja zacząłem oglądać WWE u schyłku ery RA, a właściwie na początku PG(2009/10), już wtedy było sweetaśnie i Cena wygrywał co się dało wygrać, więc ja jestem przyzwyczajony, a do takich pomyłek jeszcze bardziej przyzwycził mnie powrót Kane'a, brak słów czym się teraz stał. Aczkolwiek WWE potrafi też pozytywnie zaskoczyć, jako przykład podam Y2J na RR 2013. To czy Anonymous to projekt WWE, czy wymysł chorego psychicznie fana(bo zrobić 5-6 prom dla wkręcenia fanów nie może zostać uznane za kompletnie normalne) to się okaże. Ja bym chciał zobaczyć jak debiutuje, kto to i jak poprowadzą jego postać, bo mogą to przecież zrobić tak jak z Kane'em. W dniu debiutu zakrwawiona maska i kilka chair shot'ów w głowę, cały roster zmasakrowany przez jedną osobę, a za tydzień na RAW wychodzi w stoju clown'a i jest składany przez Santino. Tyle co ja chciałem powiedzieć, jak wam się chce to dalej się dociekajcie, ja poczekam do WM i się okaże, czy rzeczywiście nie było w co wierzyć, czy może nareszcie WWE posuwa się o krok w przód po tej przebieżce w tył :)

Filmik już zniknał z kanału. Więc chyba jednak szala tego że to jednak Fake sie przechyliła dostatecznie.

Prawa do loga WWE i Sky Sports pewnie spowodowały że zostało to usunięte. Anonim na twitterze napisał wcześniej że WWE usunęło promo bo było widac kim jest, i ten wpis też usuną. Fake i koniec tematu.

Po prostu skończmy zabawę w takie przepychanki, ja uważam tak, a ty inaczej i co? Zbijesz mnie za to? xd

Macie racje. Gdyby tylko było miejsce w internecie, gdzie dwie osoby, mogłyby, no nie wiem, porozmawiać, mając odmienne zdanie na dany temat. To by było coś. Ochrzcili byśmy to zjawisko, forum dyskusyjnym! Prawdopodobnie dorzucili jakąś chwtywliwą nazwę, która by się dobrze kojarzyła fanom wrestlingu... Ech, marzenia. Wciąz bardziej prawdopodobne niż pojawienie się Anonymous, ale...

I jeszcze jedno N!KO, nie masz racji, lepiej jest być nastawionym, a potem chwilę pożałować, zhejcić tego gościa i zapomnieć o zajściu

... Wierz wszystkim, we wszyskto. Tak jest lepiej. Pozniej zawsze jest opcja "zhejtowania" kogoś/czegoś.

PS: Apeluje o trzymanie się swojej wersji wydarzen, ale nie powtarzanie jej tutaj - tj. nie odpisywanie, bo bede zmuszony zamknac ten temat. Długo zwlekałem z wypowiadaniem się tutaj - jak i widzę większość starszych userów (przypadek?) - bo ta cala sytuacja wydawala sie ucichnac z czasem. Teraz żałuję, że się w to wplątałem. Miał debiutować, nie debiutował - cóż za zaskoczenie. Koleś jednak dalej sprytnie manipuluje ludźmi, pompując balonik. Będzie Anonymous, spoko - My przyznamy się do błędu, i będziemy się cieszyć z gimmicku. Nie będzie Anonymousa - My bedziemy się się cieszyć, że mamy racje, a Wam pozostanie spuszczenie głów, i okazjonalne cieszenie się Fandango...ooo...ooo. Na razie dowodów nie ma żadnych, na jego debiut.

Prawa do loga WWE i Sky Sports pewnie spowodowały że zostało to usunięte. Anonim na twitterze napisał wcześniej że WWE usunęło promo bo było widac kim jest, i ten wpis też usuną. Fake i koniec tematu.

No niezbadane są zawirowania myślowe WWE. Usunęli z internetu coś, co tak promowali? Skandal! Pewnie chcą nas zbić z tropu! Nie poddamy się! Będziemy bronić tej bezpanskiej bandery! Już zaznaczyliśmy maszt symbolem ... nawet nie wiedząc, czy do masztu dołączono statek

50608915156a3743c1fa34.jpg

No i macie tego swojego Anonymousa. Był na RAW? Nie.

Można już chyba zamknąć ten temat, no chyba, że osoby typu AlbertoDelRio12 będą ciągle mówiły, że zadebiutuje na następnym RAW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...