Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Powiedzmy, że ja teraz wierzę 50/50 (niezbity dotąd argument nagrań z szatni).Pożyjemy, zobaczymy, jak na razie ja ufam w to na kredyt :P
  • Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

N!KO napisał/a:

jeden swoj

...z kilkoma kamerzystami i całą obsługą techniczną koło osób z maskami - rozumiem, że dla osoby robiącej sobie jaja i filmiki dla beki to nie jest problem by sobie taką ekipę zwołać i po prostu sobie nakręcić filmik ?

Może i jest problem, ale problemem nie jest zwołanie paru znajomych, danie im masek, jakiegoś sprzętu i nakręcenie czegoś co wygląda realnie. Ja podobnie jak N!KO nie jestem do końca przekonany, że jest to prawdą. Facet który to robi jest niezły, bo stara się za wszelką cenę przekonać nas, że to prawdziwy pomysł WWE, no i wychodzi mu to bardzo dobrze.

A ten cały filmik tak naprawdę jeszcze bardziej przekonuje mnie, że to fake, bo pokażcie mi jakiś filmik, gdzie WWE pokazuje jak coś jest kręcone (i nie jest to historyczne home video, bo wiadomo, że tam mogą takie rzeczy się pojawiać). Logicznie myśląc, to tylko idiota pokazywałby publicznie film w którym jest pokazana cała produkcja mrocznego proma, które dopiero ma nadejść (a w TV w ogóle nie ma o tym wzmianki).

Argument, że Vince zrozumiał potęgę internetu też jest idiotyczny, bo federacja jak każde dobre przedsiębiorstwo musi na siebie zarabiać, a internet raczej nie daje WWE kasy. Robi to TV.

Czy tobie nie wystarcz, że Orton jest w tym promie?! Raczej jego w gronie znajomych ten gościu nie ma. Poza tym, np.: ja jestem bardzo cierpliwą osobą, ale też by mnie wnerwiło jakby wszyscy uważali, że moje zamiary to "FAKE", on nie wytrzymał i pokazał jak to robił. Nie podoba się, że to video jest dowodem nie do zbicia to masz na nim Orton'a i tego dowodu nijak nie obalisz, bo w żadnym video od WWE nie ma sceny, w której Orton bawi się kamerą, czy co on tam przy tym robił. To ie fake, teraz możemy gadać tylko o tym kiedy i w jaki sposób debiut/powrót nastąpi, kto zadebiutuje/powróci i czy będzie to dobry czy zły charakter, może przeciwwaga dla Shield? Może Trzeci członek team'u, który na 99% zmierzy się z Shield na WM, czyli Orton & Sheamus? Tylko to jest teraz jedynym tematem do rozmów w tej kwestii, bo istnienie Anonymous'a już zostało udowodnione.

Czy tobie nie wystarcz, że Orton jest w tym promie?! Raczej jego w gronie znajomych ten gościu nie ma.

To co napisał N!KO, pewnie jest to fragment jakiegoś innego filmiku i po prostu został wstawiony w to.

on nie wytrzymał i pokazał jak to robił.

I widzisz, sam mówisz, że to ON. Jedna osoba raczej nie odpowiada za coś w WWE.

bo w żadnym video od WWE nie ma sceny, w której Orton bawi się kamerą, czy co on tam przy tym robił.

WWE ma tak dużą ilość filmów, że pewnie znalazłoby się coś takiego. Poczekajmy parę dni a na bank znajdziemy parę dociekliwych osób, który wyczają skąd to pochodzi.

Dobra ty myśl co chcesz, ale później ci, którzy wierzyli od początku, że nadchodzą zmiany okażą się mądrzejsi.

A ten cały filmik tak naprawdę jeszcze bardziej przekonuje mnie, że to fake, bo pokażcie mi jakiś filmik, gdzie WWE pokazuje jak coś jest kręcone (i nie jest to historyczne home video, bo wiadomo, że tam mogą takie rzeczy się pojawiać). Logicznie myśląc, to tylko idiota pokazywałby publicznie film w którym jest pokazana cała produkcja mrocznego proma, które dopiero ma nadejść (a w TV w ogóle nie ma o tym wzmianki).

http://www.youtube.com/watch?v=9AJgxbQx0No

Proszę Mały619 :) - dalej szukajcie dziury w całym...powodzenia.

Swoją drogą to teraz wychodzi na to, że ci co nie wierzą szukają teorii spiskowych :twisted:

Argument, że Vince zrozumiał potęgę internetu też jest idiotyczny, bo federacja jak każde dobre przedsiębiorstwo musi na siebie zarabiać, a internet raczej nie daje WWE kasy. Robi to TV.

Teraz to się ośmieszyłeś.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jeśli nikt nie znajdzie filmu, z którego może pochodzić fragment z Ortonem, to daję jakieś szanse na to, że to prawda - Anonymous istnieje w WWE.

Nie będę się na nic nastawiał, jeśli cokolwiek się stanie na RAW, to będę chociaż pozytywnie zaskoczony :)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Wow. :shock:

Czekam na Pitero który to obali.

Here i am.

Logo sky sports - fake (ta, bo SD! jest live)

Logo WWE - fake.

Dziękuję dobranoc.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Super to teraz jeszcze wytłumacz o czym ty gadasz?! Czy ktoś tu coś mówił o logo sky sports lub o logu WWE? Mowa była o tym, że Te proma to nie fake, a ty tu z czymś zupełnie poza tematem wyjeżdżasz. Logo WWE nie musi być fake'iem, bo ty tak mówisz. Owszem MÓGŁ je wstawić tak ot se, ale nie masz pewności, tak samo jak wszyscy poza nim. Może po prostu wszyscy zostawmy ten temat w spokoju i czekajmy :-/

TO może być dzień, w którym wszystko zmieni się o 180 lub 360 stopni.

Jak się zmieni o 360 stopni, to wróci do punktu wyjścia, czyli nic się nie wydarzy :)

Promo dalej niewiarygodne, bo nie jest ciężko zrobić coś takiego (tak jak wspomniał N!KO, wymieszanie kilku materiałów). Przez zwolenników prawdziwości tego zdarzenia bardziej przemawia chęć zobaczenia przemian w WWE niż tak naprawdę ich wiara, że stanie się to w rzeczywistości :)

We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.

Fajnie, że fani mają podjarkę. Wrestling stał się ostatnio tak kurewsko nudny, że nie dziwię się ludziom chcącym na siłę szukać jakiejś sensacji. Zalecam jednak odrobinę więcej sceptycyzmu - tym bardziej, że ŻADEN filmik tak naprawdę nie został przez WWE jakkolwiek skomentowany, czy pokazany "Universe" przez ich OFICJALNE KANAŁY. Jak Vince robił akcję z Jericho, to w trakcie RAW na pasku pojawił się napis, który dzięki temu rzeczywiście potwierdzał autentyczność prom, które później pojawiły się w samej TV. Teraz? Teraz widzę użycie efektu TV Simulator z Sony Vegasa (którego kurwa JA używam w swoich kompilacjach... litości) w promie, które dla WWE byłoby hańbą. Sorry, to ja jako kompilator, tudzież osoba bawiąca się takim czymś mogę sobie zamieszczać takie filmiki na YT - ale nie organizacja korzystająca z o wiele potężniejszego sprzętu, posiadająca o wiele bardziej profesjonalne zaplecze i podejście do takich prom. Dla mnie to dalej fake i pozostanie tym fakem, dopóki filmiki Anonymous nie zostaną rzeczywiście potwierdzone przez WWE w ich programach albo CHOCIAŻBY w jakimś oficjalnym poście na twitterze czy facebooku (nie siedzę w tym, ale o ile mi wiadomo, niczego takiego nie było). Nie ma więc za bardzo o czym dyskutować.

A Orton? Wzięty z jakiegoś innego klipu "z zaplecza". Loga dorobione. Jedyne co zastanawia, to to, że koleś rzeczywiście musiałby się napracować ze zorganizowaniem kumpli i zmontowaniem tego w taki sposób, ale nie takie rzeczy widzieliśmy w Internecie i to dalej nie jest żaden dowód. Niestety, bo w sumie też chciałbym, aby coś takiego jak "Anonymous" do WWE zawitało - ta rozrywka jest teraz tak NUDNA, że przyjmę z otwartymi ramionami i uśmiechem na ustach wszystko, co choć trochę ją odświeży. Szanse na to są jednak strasznie marne. Poza tym, "This was set to air on Smackdown. Because I will be debuting on Raw this never aired on TV.". Na SmackDown? Rozumiem, że na SmackDown Live? :) No i co ma debiut na RAW do tego, że nie można było tego puścić?

O ile dobrze pamiętam, Anonymous miał debiutować już kilka razy i nigdy do tego nie doszło. Teraz też nie ma ku temu przesłanek.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

...z kilkoma kamerzystami i całą obsługą techniczną koło osób z maskami - rozumiem, że dla osoby robiącej sobie jaja i filmiki dla beki to nie jest problem by sobie taką ekipę zwołać i po prostu sobie nakręcić filmik ?

A przepraszam, w czym problem? Nie takie rzeczy ludzie potrafia wykrecic na necie. No chyba, ze paru znajomych i kamera, jest nie do zorganizowania. Na razie, z tego co patrzylem, to podniecaliscie sie Ortonem, choc on nie stoi obok nikogo zamaskowanego. Wczesniej krzyczeliscie, ze Paige jest na filmikach, choc to byly tylko uzyte materialy z jej walk... Jesli juz macie wierzyc - wierzcie, nikt Wam nie broni - to miejcie argumenty, ktore sa trudne do obalenia. Koleś sobie ostro nabija wyświetlenia. Jest dobry - had też jest, i jakby mu się chciało, to pewnie by takie coś wyręcił - więc teraz musi kombinować, żeby pompować ten balonik. Tyle :)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Odnośnik do Youtube

Proszę Mały619 :) - dalej szukajcie dziury w całym...powodzenia.

Swoją drogą to teraz wychodzi na to, że ci co nie wierzą szukają teorii spiskowych :twisted:

No tak... zapomniałem o tym przecież niedawno wydanym filmiku... co za strzał w stopę :D

I to nie jest szukanie dziury w całym. Mi wystarczy jeden argument - WWE nie pokazuje tego w żadnych swoich oficjalnych stronach, kanałach, serwisach itd. Nie ma o tym ani słowa, a tak jak powiedział hadaszyszek - zawsze bywały.

Cytat:

Teraz to się ośmieszyłeś.

Może coś więcej? Bo nawet próby zrobienia WWE Network pokazują, że mam rację w tym, że to TV, a nie internet daje kasę federacji.

I jeszcze jedna sprawa, bo odbieram to tak, że osoby wierzące w to, a zwłaszcza AlbertoDelRio12, myślą, że skoro my nie wierzymy, to nam się to nie podoba i nie chcemy czegoś takiego. Właśnie nieprawda. Gdyby okazało się, że jest to prawda, to byłbym bardzo zadowolony, bo zawsze cieszą mnie tego typu zaskakujące storyliny. Prawda jest taka, że nic nie nastąpi, a wy będziecie się niepotrzebnie na to napalać. Brakuje jeszcze hejtu na WWE za to, że nie wprowadzają czegoś co nie jest ich dziełem :roll:

Tak przy okazji nie zapomnieliście jaki był warunek dołączenia do HoF Sammartino? Wątpię, żeby Anonymous debiutował w takiej postaci przed WMką.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...