Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Od niedawna na You Tube pojawiają się filmiki określające kogoś o pseudonimie "Anonymous". Według nich, jakaś postać wróci do WWE by zaprowadzić porządek. Mimo iż konto na twitterze powiązane jest z WWE, wygląda to raczej na żart niż na poważny powrót. Co nie zmienia faktu że warto obejrzeć czyjś pomysł, niektóre portale o wrestlingu z USA już kupiły newsa i rozpisują się że to Brad Maddox lub Braden Walker. Wrzucam jako osobny temat żeby nie robić większego spamu, ale zastrzegam, cała akcja z YT i Twittera najprawdopodobniej jest tylko czyimś żartem :)

http://www.youtube.com/watch?v=961P6Vp5hl4

http://www.youtube.com/watch?v=5b3XF9yK6-w

http://www.youtube.com/watch?v=6r6jTRwwNQc

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AlbertoDelRio12

12

• PH93

11

• LASTRIDER

11

• Napoleoni

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Takie rzeczy w PG? Nie ma szans. No, ale filmiki bardzo klimatyczne.

Dlaczego takie rzeczy nie mogą mieć miejsca w PG? Kane wracając do maski też dostawał klimatyczne i mroczne proma, a nikomu po powrocie nie przeszkadzała ciut brutalniejsza natura. Przypuszczając, że ktoś taki zadebiutuje, przecież nie musi to być odzwierciedlenie jakiegoś "diabła" i postać nie musi wykraczać poza granice PG, kwestia inteligentnego prowadzenia i bookingu.

Bawiąc się w detektywa, po promach można wywnioskować, że miałoby to związek z Punkiem, The Shield, Lesnarem i Heymanem. Od razu na myśl nasuwa się Maddox, ale kim on tak naprawdę jest żeby dostawać taki push i pomysł na postać?

Mimo wielkich nadziei, które te proma u mnie wywołały to niestety i tak muszę stwierdzić, że jest to pewnie fake. Niby konto potwierdzone przez WWE, ale trudno powiedzieć. Jeżeli nie będzie debiutu lub chociaż jakiegoś proma na RAW to nie ma o czym rozmawiać.

Edit: Co mi się przypomniało, w newsach pisano, że osoba, która kamerowała pobicie Maddoxa może być niespodzianką i jakimś powrotem/debiutem... może coś jest na rzeczy?

Edytowane przez E_9

Świetne wykonanie,super klimat.Duże prawdopodobieństwo,że to fake ale długo nie będzie długo czekać. W końcu w którymś z filmików na końcu jest napis "This Monday"

Annonymous..może to ma związek z naszym Annonymous GM'em Hornswoggle'm :twisted:

A tak poważnie to proma są całkiem mroczne, wątpie, że dawaliby coś takiego Maddoxowi.

Może Undertaker powróci jako Big Evil? :D To moje marzenie, zobaczyć Badassa jeszcze raz :P

EDIT:

Jest jeszcze jeden kanał tego samego gościa- AnonymousResurrected, 20 stycznia wrzucił film o jakimś powrocie 1-28-13, a 28 stycznia na Raw chyba nie było jakiegoś wielkiego powrotu, chyba, że były wtedy reklamy :P

Myślę że fake, ale fajnie gdyby było to związane z UT :D

116218737055c51bc30a173.jpg

Warto również dodać, że ta osoba prowadzi własnego bloga. Jak narazie pojawiły się tam 2 wpisy. W jednym z nich wspomina, że był uczestnikiem NXT i trenował pod okiem Mercurego.

Wszystkie filmiki mroczne i bardzo profesjonalnie zrobione ale wydaje mi się, że może to być zabawa jednego z fanów.

http://screenshooter.net/data/uploads/qu/qc/qfqp.jpg

http://screenshooter.net/data/uploads/wt/tb/qphs.jpg

http://screenshooter.net/data/uploads/nd/uo/welz.jpg

http://screenshooter.net/data/uploads/cc/hr/zmcp.jpg

ktokolwiek to robi, widać że się stara :D

Dlaczego takie rzeczy nie mogą mieć miejsca w PG? Kane wracając do maski też dostawał klimatyczne i mroczne proma, a nikomu po powrocie nie przeszkadzała ciut brutalniejsza natura. Przypuszczając, że ktoś taki zadebiutuje, przecież nie musi to być odzwierciedlenie jakiegoś "diabła" i postać nie musi wykraczać poza granice PG, kwestia inteligentnego prowadzenia i bookingu.

Mroczne ok, ale tutaj proma są krwawe i z tego powodu uznałem, że WWE w erze PG nie pójdzie na takie coś.

Mroczne ok, ale tutaj proma są krwawe i z tego powodu uznałem, że WWE w erze PG nie pójdzie na takie coś.

Nie brałbym prom do końca na poważnie w stosunku do ewentualnej postaci... w promach możemy pokazać trochę agresji i krwi, a na wizji dostosujemy postać do telewizyjnych wymagań... ;)

Bądź co bądź, faktycznie Vince wspomniał o kimś anonimowym przy wyświetlaniu segmentu z tej kamery, a portale sugerowały, że jest to okazja do powrotu/debiutu. Albo coś jest na rzeczy, albo ktoś fajnie wyczuł moment i zaczął 'fejkową" promocję nowego debiutu...

Fake na kilometr. Gówniane efekty z Sony Vegas i z tego co widzę to ten sam typ co wywołał "aferę" z filmikami z szatni div.

Poza tym to chyba jasne, że ten film dostarczył kamerzysta Brada. No chyba, że ktoś nagle znalazł kamerę, która Shield i Heyman sobie tak po prostu zostawili w ciemnym korytarzu na środku.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Nie brałbym prom do końca na poważnie w stosunku do ewentualnej postaci... w promach możemy pokazać trochę agresji i krwi, a na wizji dostosujemy postać do telewizyjnych wymagań... ;)

Wiem o tym, ale jednak od razu po zobaczeniu tych filmików pomyślałem, że nie ma na to szans.

Poza tym to chyba jasne, że ten film dostarczył kamerzysta Brada. No chyba, że ktoś nagle znalazł kamerę, która Shield i Heyman sobie tak po prostu zostawili w ciemnym korytarzu na środku.

Mnie trochę śmieszy doszukiwanie się tego, kto dostarczył kamerę, a sam pomysł, że mógł być to ktoś specjalny jest głupi. No bo kto niby? No i jak? Dla mnie po RAW było od razu jasne, że był to Maddox w ramach zemsty za to, że został pobity przez The Shield. I ani przez chwilę nie myślałem, o doszukiwaniu się kogoś specjalnego.

Czy nie uważacie, że powoli to jest jakiś absurd.. ?? Jeden fan robi coś, z z czego nie czerpie żadnych korzyści majątkowych od WWE, ale sprawia, że część ludzi obejrzy to RAW aby się przekonać czy się coś stanie... Fani nakręcają fanów, a WWE korzysta wciskając nam dalej swój gówniany (jak na razie) produkt :/

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1

Nie ważne , dzisiaj dowiemy się na Raw czy to trzeba było brać na poważnie czy nie , według mnie to jest ciekawe ale nie ma szans bo Vince nie jest głupi i nie puści czegoś takiego w necie bo to jest era PG a i tak mało kto to zobaczy więc ratingów też by to nie podniosło. Co do kamery to wiadomo że to zrobił Bradd i teraz Vince mu podziękuje i da mu kontrakt zawodniczy.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...