Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

hehe no dokladnie :)

a co do LM to mam wrazenie, ze Milan ja wygra

...
  • Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

29

• bRaYo

13

• Sothiz

11

• Viruss

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Barca, Barca i jeszcze raz Barca (sorki, ze sie powtorze, ale co tam :D)... ani Milan, ani Arsenal, ani Villareal nie maja wystarczajaco duzo atutow, zeby przeciwstawic je sile BlauGrana... wiem, ze nie zgodza sie ze mna kibice Arsenalu, Milanu, a takze Realu czy Chelsea :P , ale zauwazcie, ze wszystkie komentarze przeciw Barcelonie to gadka typu "a gdyby Ronaldinho nie zagral", "a gdyby Eto'o...", "a jak Deco nie zagra", itp... a dlaczego mieliby nie zagrac :?: jesli zaden kataklizm sie nie wydarzy, to w maju bede sie cieszyl razem z Barca z ich drugiego Pucharu Europy :afro:

Gram teraz w Championship Managera 2006 i gram Barca. Musze przyznac ze bede im kibicowal na rowni z Arsenalem. Oba kluby graja piekny futol i zasluguja na zwyciestwo w lidze mistrzow.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

ale zauwazcie, ze wszystkie komentarze przeciw Barcelonie to gadka typu "a gdyby Ronaldinho nie zagral", "a gdyby Eto'o...", "a jak Deco nie zagra", itp

To najlepszy argument ;). Ale musisz przyznać Grim, że to ci zawodnicy ciągną Barcelonę od zwycięstwa do zwycięstwa. Bez nich gra BlauGrany wygląda bedbarwnie. W tej chwili nie czepiam się, w każdym zespole potrzebne są takie indywidualności. Słabość m.in. Realu Madryt polega na tym, ze tam takich zawodników nie ma. Proste. I można sobie gdybać co by było gdyby nie zagrali itd. Ale zagrają, więc to nie ma sensu.

Barca nie gra organicznego futbolu (jeżeli ktoś nie rozumie to odsyłam do definicji pracy organicznej ;)), gdzie każdy zawodnik podstawowego składu jest niezastąpiony. Tak naprawdę to czy zagra Beletti, Oleguer czy Motta jest mało ważne. Ich można zastąpić. A bez Ronaldinho i Eto'o ani rusz. Na szczęscie w bramce stoi król Valdes :lol: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

eeech, Ci zlosliwi kibice "Galacticos" :P

Valdes jest jak jest, ale wierze, ze koledzy w ataku nadrobia to, co ewentualnie "krol" schrzani...

eeech, Ci zlosliwi kibice "Galacticos" :P

Valdes jest jak jest, ale wierze, ze koledzy w ataku nadrobia to, co ewentualnie "krol" schrzani...

Sam widzisz, że Barca bez Ronaldinho nie umie grać. Przykład? Ostatni mecz z Racingiem Santader - 2:2 bo co? Bo nie było Ronaldinho...

164305289646824b56733d3.gif

bRAYO: ale znowu powielasz ten argument "nie zagral Ronaldinho"... za to w polfinalach i finale pewnie zagra... i co wtedy :?: :D

bRAYO: ale znowu powielasz ten argument "nie zagral Ronaldinho"... za to w polfinalach i finale pewnie zagra... i co wtedy :?: :D

Nie powielam, tylko mówię prawdę :D I powitajcie nowego 'wpisywacza wyników RAW i SmackDown!' na Attitude :P

Gram teraz w Championship Managera 2006 i gram Barca

Godny uwagi ten CM? bo poprzedni był całkowicie do :dupa: i przesiadłem się na Football Manager

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Grim Barca jak nie poprawi skutecznosci to moze byc z nimi w meczu z Milanem zle (bo jak wiemy Milan potrafi wykorzystywac sytuacje ;) ) tak wogole to wg mnie to bedzie mecz : super ofensywy jak i "super" defensywy (Dida i Valdes i reszta ekipy z tylu :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Szczególnie Valdes ;P

No i mamy zwyciestwo Barcelony w Mediolanie. Ciesze sie z takiego obrotu sprawy. Nigdy nie przepadalem za wloska pilka.

Teraz czas na mecz Arsenal - Villareal. Mam nadzieje ze Henry i spolka wygraja i zapewnia sobie final...

nareszcie katalończycy pokazali na co ich stać :D:D co mnie bardzo cieszy bo Milan to jakoś nie bardzo ale dziś kolejne spotkanie Arsenal-Villareal i myśle że wygrają kanonierzy

Yep :) I mimo ze jestem za oceanem dzieki ESPN obejrze mecz Arsenalu live.. YEY !!!

• Reputacja:   1

Nie masz TVP, to nie to samo :P.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Grishan
      Hmm... więc tak się za to zabrałeś. Nie jest źle, chociaż z punktu widzenia nowego czytelnika cały ten natłok informacji jest pewnie dosyć przytłaczający. Z mojej perspektywy (zarówno ta gala, jak i około czterdzieści kolejnych to będzie "powtórka z rozrywki") najciekawsze będą Twoje komentarze i próby przedstawienia "nowym" całego tła, jakie narosło przez te wszystkie lata i jestem szczerze ciekawy, jak sobie z tym poradzisz (również w kontekście ewentualnego wylądowania FWC w tym dziale). Samo show - gala jak gala, wiem co będzie dalej, więc mnie niczym nie zaskoczysz; z drugiej strony sporą frajdę sprawia mi wyłapywanie różnych smaczków w kontekście tego, co wiem o przyszłości. Podsumowując: mam wrażenie, że "próg wejścia" jeśli chodzi o śledzenie gal LoF jest dosyć wysoki i od siebie mogę tylko zapewnić, że warto dać tej federacji szansę. Jeśli ktoś lubi długofalowe story i zaskakujące rozwiązania - zachęcam.  
    • Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
  • Dodaj nową pozycję...