Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

:) Ja sie nie kloce. Wypowiadam swoja opinie. Ronaldo juz nie ma tego czegos co elektryzowalo miliony jak gral dla PSV czy Barcelony...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

29

• bRaYo

13

• Sothiz

11

• theGrimRipper

9

Top użytkownicy w tym temacie

:) Ja sie nie kloce. Wypowiadam swoja opinie. Ronaldo juz nie ma tego czegos co elektryzowalo miliony jak gral dla PSV czy Barcelony...

oczywsie to nie jest juz ten sam Ronaldo co jak tyczki mijał po 6-7 zawodników ale w piłke nadal potreafi grac choc sam wazy juz z 12 kg więcej niz za czasów gry w Barceloniec zy PSV chłopak ma cłay czas smykałke i moze jeszcze pokazac na co go stac na mistrzostwach a z Ronaldinho,Robinho,Kaką,Adriano nie wiem kto bedzie w stanie ich powstrzymac na mundialu:)

co do par półfinałowych ogolnie wszytskich przewidziałem:)

Arsenal jest w niesmowitym gazie juz niepamietma kiedy ostanio przegrali...złapali niesamowity forme ale czy ja utrzymajądo maja i wielkiego finału?:)

Villareal to wielka niespodzianka no mzoe nie tak wielka ale naprawde jest to bardoz poukładany zespół El submarino amarillo (Żółta łódź podwodna)ale cos czuje ze na Kanonierach sie ich passa zatrzyma:) Viera, Venta, , Pena - Sorin, Riquelme, Forlan ,Jose Mari tworza niezłą paczke wsumei w ostanich dwóch sezonach doszli do ćwiercfinału i półfinału pucharu Uefa ale jednak sądze ich przgoda z LM sie skonczy wąłsnie teraz;]

no i na koniec wielki szlagier moim zadniem przedwczesny finaŁ czy MIaln zagra 3 -raz z rzędu w finale LM.a moze FRonaldinho zagra w wilekim finale poraz pierwszy ? ogonie nic sie nie moge wypowiedziec na temat tego meczu bo na kazdym kroku od nieapmietnych lat markuje Milanowi a Barce równiez lubie:)

ogólnie stawiam na finał Arsenal - MIlan

i triumf moich ulubienców

wiec FORZA ROSSO -NERI:) :] ;P

458954520447d6ce7641a4.jpg

Najbardziej szkoda mi Realu i Lyonu, bo ich ostatnie mecze były naprawde dobre

Ja oczywiście także liczę na finał z udziałem Arsenalu :) wkońcu w LM zaczeli grac tak jak powinni czyli w fazie grupowej tylko jeden remis i tylko dwie stracone bramki w całej edycji,a 1/8 + ćwierćfinał to już mam nadzieję tylko przedsmak przed finałem :mrgreen:

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Mimo, że nie przepadam za Arsenalem, to myślę, że LM w tym roku się im należy, za bardzo dobrą postawę

164305289646824b56733d3.gif

Jestem za Milanem w tych polfinalach,ale jesli odpadnie to oby LM wygral Arsenal.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Windows

oczywiscie ze Milan wygra LM nie ma dyskusji rok temu cudem przegral . Kazdy mowi ze to antyfutbol a tak naparwde to jeszce groszy futbol gra Juve jeszcze bardziej slamazarne choc niestety skuteczne . Na mecz Arsenal - Juve i Juve - Arsenal nie moglem patrzec takiej nudy nie znioslem wolalem wlaczyc i ogladnac Magde M niz ten mecz! A co do Milanu denerwuje mnie to ze 3/4 "znawcow" mowi ze milan mial farta i ze strzelil gola w 88 i tam 90 .. JAKIEGO FARTA ? przeciez gra sie 90 minut a nie ze w 88 to juz fart pozatym jesli milan nie mogl dlugo strzelic gola i strzelil w 88 to tylko swiadczy o zespole ze pomimo trudenj sytuacji potrafili zdobyc decydujacego gola ww koncowce . To tylko swiadczy o klasie zespolu a nie farcie... .

Popatrzcie na sklad Milanu Milan w takim skladzie gra ok 3 lat i jak widzimy zawsze daleko zachodzi wiec w tym zespole jest kolektyw co jest 60% sukcesu . A pozatym Wprowadzenie w meczu Milan - LYON Maldiniego to bylo mistrzostwo swiata. To dopiero pokazal Ancelloti jaki wielki ma kunszt i ze jest wybitnym taktykiem wporwadzajac legende milanu by podbudowac i pobudzic zespol jak widac to bylo genialne posuniecie . Brawa Carlo !

REasumujac Milan wygra LM poniewaz o sile zespolu Rosso nerich stanowi kolektyw a nie jak w przypadku Barcelony praktycznie 1 pilkarz bo jak Barca gra Bez kroliak to kazdy widziz zreszta krolik sorry za slowo ale wkurwia mnie to co on wyrabia poprostu zajebisice gra egoistycznie poda moze 1 pilke na 10 i denerwuje mnie jego wieczny usmiech np w meczu z realem gdzie chyba ooddal z 10 strzalow i chuja z tego bylo . Wiecznie sie pcha a w asekuracji nie ma z niego ZADNEGO POZYTKU ON praktycznie w destrukcji nie istneieje w odbiorze pilki tez niezabardzo i biegac mu sie nei che jak juz nie ma pilki np nie podaza za akcja no to tyle sie rozpisalem ;]

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ronaldo nie jest juz tym pilkarzem ktorym byl pare lat temu. Wiec dlaczego Henry ma wszystko robic a Ronaldo ma tylko czekac na podania ? No funckin' way

Wszystko się zgadza. Wiele razy krzyczałem do telewizora widząc kolejną zmarnowaną setkę El Fenomeno. W meczu z Barceloną pozytywnie mnie zaskoczył, w dodatku strzelił ładną bramkę.

Jeżeli chodzi o Henry'ego to Real rozmawia w jego sprawie z Arsenalem. Nie będę pisał o szczegółach, bo po te każdy może udać sie na polskie strony klubów. Henry wypowiadał się w samych superlatywach o możliwości gry w ataku z Ronnim i w Madrycie dużo mówi się o tym, że linię ataku w przyszłym sezonie będą stanowili Ronaldo i Henry. Nie zgodzę sie z tym, że Blancos potrzeba klasowych obrońców, a nie napastników. Kto w Madrycie jest napastnikiem z prawdziwego zdarzenia? Nikt. Potrzebni są jedni i drudzy.

wspanialy, dumny klub, przez lata szmacony przez gen. Franco

Rozumiem Twoje rozgoryczenie Grim, ale gen. Franco zmarł w 1975 r., przez następne lata nie było już nikogo kto mógł rzucać im kłody pod nogi, a mimo to pierwszy sukces w Lidze Mistrzów przyszedł dopiero w sezonie 1991/1992.

Jeżeli będziemy szukać winnych poza boiskiem to ja jako kibic Realu mogę powiedzieć, że w tym sezonie sędziowanie jest pod Barcelonę, ponieważ osoby odpowiedzialne za przydział sędziów w Hiszpanii są przyjaciółmi Joana Laporty. To nie mój wymysł, Przegląd Sportowy poświęcił tej sprawie całą stronę ;). Winnych szukajmy więc w klubach.

Jeżeli chodzi o Ligę Mistrzów to cieszą mnie zwycięstwa Arsenalu i (mimo wszystko) Villareal (chociaż kibicowałem Interowi). Zwycięstwo tego drugiego cieszy szczególnie, Hiszpanie pokazali, że do półfinału najważniejszej klubowej imprezy piłkarskiej na kontynencie może awansować nawet piłkarski kopciuszek (zreszta nie po raz pierwszy). To jest piękno futbolu, że nie zawsze wygrywają ci najbogatsi z nazwiskami, które na papierze powinny zmiażdżyć każdego. Arsenal, a szczczególności Henry (a w pierwszym meczu także Fabregas) pokazał klasę i zasłużył na awans. Mam nadzieję, że w finale spotkają się Kanonierzy z Rossonerimi.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Tak szmacicie Ronaldo, ale to on jest najlepszym obecnie strzelcem Realu... o innych nawet nie ma co mówić...

Ronaldo to wg mnie geniusz futbolu... nieważne, że ma nadwagę... nieważne, że nie jest już TAK szybki jak kiedyś... przeszedł paskudną kontuzję, wszyscy na niego w prasie psioczyli... ale wciąż jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym napastnikiem świata... And that's the bottom line...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Ronaldo to wg mnie geniusz futbolu... nieważne, że ma nadwagę... nieważne, że nie jest już TAK szybki jak kiedyś... przeszedł paskudną kontuzję, wszyscy na niego w prasie psioczyli... ale wciąż jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym napastnikiem świata... And that's the bottom line...

You're right :)

No nic, pozostaje czekac na pólfinaly :-D

Milan z Barcą na pewno dostarczą sporo emocji. Arsenal chyba przejdzie moim zdaniem, chociaż Villareal to solidny zespól. Jeśli jednak Kanonierzy zagrają tak jak w pierwszym meczu z Juve, to jak dla mnie mają awans bez problemu.

GG: 2290774

Heh Sothiz, masz ten sam avatar co ja, w moich początkach na Attitude ;)

Arsenal wygra LM ! Oby nie Barcelona...

A Ty, bRAYO masz ten sam avatar co miał Rey023 na początku ;]

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Fajnie :) Bo mój avatar ma wymiary 120x120 a obcięty na te maluśkie 100x100 traci swoją wartość i kumszt graficzny :D Dlatego używam Benoita :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Walki były na odpowiednim poziomie. Main Event z Paniami był świetny. Otwarcie RAW dobre. Pogadanka od Becky więcej niż dobra. Spokojnie za całość takie 7,5 na 10 można wystawić. 
  • Dodaj nową pozycję...