Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Co myślicie o wynikach ćwierćfinałów i parach półfinałowych Ligi Mistrzów.Dla mnie wyniki meczów BArca-Benfika i Arsenal- Juventus były oczywiste(Barca to przecież Barca,a Juve bez 4 piłkarzy nie moglo wygrać)Lipa że Lyon nie awansował.Oglądałem ten mecz i naprawde zasłyżył na to.Milan miał farta.Niewiem jak Villareal wygrał z Interem.

Wyniki półfinałów są oczywiste---Barca-Milan-Barca,Arsenal-Villareal-Arsenal.No i BArcelona wygra Lige Mistrzów. PIszcze co myślicie.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

29

• bRaYo

13

• Sothiz

11

• theGrimRipper

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

akurat dobrze wytypowalem trzy mecze (Barca - bo im markuje:D, Milan - tez lubie, Villareal - bo ze wzgledu na Inter kibicowalem Hiszpanom)... czwarta para ani mnie ziebila ani grzala, bo nie lubie zadnej z tych druzyn (no, moze Arsenalu bardziej nie trawie, wiec troche mi szkoda Juve)... teraz czeka nas rarytasik: Barca - Milan... nie sadze, zeby ktokolwiek i cokolwiek (n awet sedziowie i kontuzje) moglo powstrzymac FCB w drodze po Puchar... na pewno nie zrobi tego Milan... w drugiej parze licze na kopciuszka... na Villareal nie stawia chyba nikt, a maja przeciez niezla pake, chocby Forlan i Riquelme... Arsenalu nie chce bron Boze ogladac w finale LM...

Ciesze sie ze Arsenal awansowal. Im dalej awansuja tym wieksza szansa ze Henry zostanie w klubie na nastepne lata. Mysle, ze mecze Arsenal vs Barcelona bylyby niesamowite. Jesli oczywiscie dojdzie do ich spotkania.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ja chce zeby final byl taki Milan-Arsenal

najlepszy polfinal to Milan-Lyon taki emocjonujacy jeszcze jak byla 86minuta to juz bylem zalamany ale w 88minucie obudzilem rodzicow moim krzykiem MILAN JESSSSSS

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Reputacja:   1

Cóż jako że mój ukochany Juventus odpadł będę kibicował Arsenalowi. Wyeliminowali Juve i Real po wspaniałych meczach a Henry to klasa sama w sobie i mam nadzieje że to Arsenal zwycięży w LM bo poprostu im się to należy. :]

15974308365193fac7b7921.jpg

Dokladnie... Graja piekny futbol ale zawsze czegos im brakowalo w Europie... Moze tym razem bedzie inaczej.

NIech kazdy wygra tylko nie Milan!! jak strzelili gola to myslałem ze sie pochlastam.

Super ze villareal awansował ! Arsenal zaskoczenie myslałem ze odpadna ale bardzo dobrze bo juz nie moge patrzec na te nudne mecze juve. Barcelona jest chyba najmocniejsza i ma najwieksze szansa ale jak to mowia pilka jest okregła..... zobaczymy??

TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

pozwole sobie nie zgodzic sie z przedmowcami:

nie chodzi juz o moja niechec do Arsenalu, ale o to, ze jesli uzywamy argumentu "nalezy sie", to przede wszystkim pamietajmy o Barcelonie... wspanialy, dumny klub, przez lata szmacony przez gen. Franco, majacy tylko 1 (niestety) Puchar Europy... obecnie grajacy najpiekniejsza pilke w Europie... kto, jak nie Braca (za historie i za terazniejszosc) zasluguje na trofeum :?:

Ja nie chcę widzieć Barcelony jako triumfatora LM !! A Henry po przyszłym sezonie musi odejść do Realu ! I będzie atak marzeń Ronaldo - Henry !!

164305289646824b56733d3.gif

bRAYO, Ty marku :)

joke...

poza tym, Henry do Realu nie odejdzie... jesli juz, to pewnie do Barcy... Real musi zaczac kupowac klasowych obroncow, a nie kolejnego napastnika... a w Barcy atak Eto'o - Henry, a po bokach Messi i Ronaldinho... eeech, i Deco na srodeczku... bylbym spokojny o puchary i Primera Division przez ladnych pare lat..

Ronaldo nie jest juz tym pilkarzem ktorym byl pare lat temu. Wiec dlaczego Henry ma wszystko robic a Ronaldo ma tylko czekac na podania ? No funckin' way :)

Mam nadzieje ze Henry nie odejdzie z Arsenalu mimo wszystko.

Slyszalem tez ze Pires gotowy jest do przejscia do Villareal...

Barca powinna wygrać LM bo się im należy zdecydowanie (Grim zgadzamy się w 100% :piwo: ). I chciałbym zobaczyć finał Barca vs. Arsenal.

Zobaczymy co powiecie o Ronnie'm po MŚ06

Co powiemy ? Ze stal w polu karnym i czekal na dobre zagrania kolegow ? Ronaldinho bedzie blyszczal na MS i to on bedzie sila napedowa Brazylijczykow a nie gruby Ronaldo.

Co powiemy ? Ze stal w polu karnym i czekal na dobre zagrania kolegow ? Ronaldinho bedzie blyszczal na MS i to on bedzie sila napedowa Brazylijczykow a nie gruby Ronaldo.

Dobra zobaczymy. Nie chce się z tobą kłócić, bo widocznie lubisz Barcelonę i Ronaldinho. Ja nie piszę swojego zdania bo nie chce kłótni :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      I świetnie. Na początku dość jej nie znosiłem, ale im dłużej się ją oglądało tym bardziej można się zsympatyzować. Mogłaby ponosić chociaż ze 100 dni główne mistrzostwo kobiet.
    • Kaczy316
      I ta zasada powinna się tyczyć ogólnie zawodników w NXT, ja od początku istnienia tej rozwojówki nie widziałem sensu w dawaniu głównych tytułów kilkukrotnie jednej osobie i zgadzam się, że wszystko przerobione w NXT, nagle wbijamy do MR i brak pomysłów, ale to jest połączone z tym, że wielu zawodników jak przechodzi z NXT do MR jest traktowane totalnie od 0, jakby w NXT nic nie osiągnęli totalnie i nie mieli żadnego star poweru dlatego jedynie obijają jobberów, a wystarczy pójść za przykładem Brona, który fakt na początku obijał jobberów, ale potem pociągnęli za sznurek, poleciał na IC Title, teraz Heyman Guy i dobrze jest, albo teraz Roxanne i Giulia, które w NXT to top topów i w MR też grubo idą z nimi, może nie wygrywają, ale kręcą się mega wysoko jak na dopiero co wejście do MR, Ilja tak samo był traktowany do czasu kontuzji w miarę dobrze, w sensie nie miał większych feudów, ale jak dostawał walki to sztos totalny, do tej pory pamiętam jego walki z Breakkerem w okolicach lata zeszłego roku, świetne starcia i z Ricochetem też chyba miał, a Melo? Dostał chyba na początku starcie z Codym potem z Ortonem, niby coś chcieli, ale nie do końca i tak sami nie wiedzą co robić, a moim zdaniem zasługuję co najmniej na solidny mid card-upper mid card, ale po co, lepiej robić z niego kolejnego cipo heela, bo przecież mało takich mamy w rosterze, ale no jest jak jest.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 4 Data: 15.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.365 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Walki były na odpowiednim poziomie. Main Event z Paniami był świetny. Otwarcie RAW dobre. Pogadanka od Becky więcej niż dobra. Spokojnie za całość takie 7,5 na 10 można wystawić. 
  • Dodaj nową pozycję...