Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - styczeń 2013

Wrestlerem stycznia powinien być:  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem stycznia powinien być:

• The Rock (WWE RAW)
      20
    • CM Punk (WWE RAW)
      44
    • Alberto del Rio (WWE Smackdown)
      41
    • Kaitlyn (WWE Smackdown)
      4
    • Austin Aries & Bobby Roode (TNA Impact Wrestling)
      12
    • Christopher Daniels (TNA Impact Wrestling)
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

THE ROCK - Po 10 latach został nowym mistrzem WWE, przerywając ponad 400 dniowy title run CM Punka.

CM Punk - Mimo straty pasa Punk zapewnił nam świetny miesiąc pod względem rozrywki. Fani podczas audycji zdecydowali, iż Brooks musi znaleźć się w tym zestawieniu.

WWE Smackdown

Alberto del Rio - Nowy mistrz WHC był naszym pewniakiem w tym miesiąciu. Latynos przeszedł faceturn i zdetronizował dominującego giganta.

Kaitlyn - Nowa mistrzyni div konkurowała tu z Wadem Barretem. N!KO stwierdził, że przegrana z Bo Dallasem to zbyt duża ujma dla Anglika. Z tygodnia na tydzień Kaitlyn było coraz więcej.

IMPACT WRESTLING

Austin Aries & Bobby Roode - Nowa drużyna w TNA, która bawi i ma szansę ożywić martwą dywizje tagów.

Christopher Daniels - Fallen Angel został pretendentem do mistrzostwa wagi ciężkiej, a segmenty z nim wciąż dostarczają dużej ilości rozrywki.

Głosy na podstawie Attitude Mówi #118 (

)

Głosowanie trwa do 6 lutego

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

5

• Bullinho

5

• TakerFanKrk

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Szczerze mówiąc chciałem glosować na Cenę. no ale skoro nie został przepchnięty, a lud wybrał w jego miejsce Punka, to głosuję na The Rocka. Myślałem jeszcze nad Del Rio, ale jednak wygrana pasa przez The Rocka to większe wydarzenie.

• Reputacja:   1

Głos oddaję na del Rio, czego nie żałuję, bo w końcu ten zawodnik jest moim zdaniem ciekawy i jego face turn znacznie polepszył moje podejście do niego, tzn na +, gdyż wcześniej chciałem, a nawet modliłem się o zobaczenie jego nazwiska w ''Yor're fired''.

Wrestler miesiąca stycznia, mimo tylko jednej walki na drugiej najważniejszej gali w roku, musi zostać nie kto inny, jak The Great One, The Rock. inni walczyli może i lepiej, częściej, mieli ciekawsze speeche (Punk), ale to Brahma Bull zasługuje na miano wrestlera stycznia z kilku powodów:

1. Pokonał mistrza, którego nie zdołał pokonac nikt od ponad 400 dni.

2. Zdobył WWE Title.

3........Przecież to jedna z największych gwiazd w historiu tego sportu - The Rock. Sam jego powrót to wydarzenie na wielką skalę.

21036989304e1c2bee45f43.jpg

TNA ostatnio totalnie mnie nie ciekawi. Z RAW mamy Punka i Rocka. Punky przegrał, ale jak dla mnie zasłużył zdecydowanie bardziej niż drewniany momentami Rock. Piosenka o Vickie, plus tekst że to nie Vince pozbawi Punka pasa, a właśnie The Great One, to jedyne dwa fakty godne docenienia. W MICu lepszy jak dla mnie był Punk, ringowo nie muszę mówić, wiadomo że Rock nie robi 5starów. Zdecydowanie głos leci w tym miesiącu dla Alberto Del Rio. Nie ma sensu iść w akcje typu "Rock to legenda i wygrał ważną walkę, musi mieć wrestlera miesiąca". Bezsens, od tego jak kogoś Creative Team rozpisuje, cenie bardziej jak ta postać się z założeń wywiązuje. Rock zwyczajnie mi się przejada, nie ma w nim nic świeżego, wchodzi, rzuca pare tekstów ze słowem Bitch, ośmiesza rywala, potem dostaje JEDNĄ walkę na której jest bity i poniewierany ale dzięki fanom sprawiedliwość wygrywa wraz z Dwaynem. Słabe to i miałkie. Del Rio po faceturnie przyciąga mnie w końcu do SD. Tak jak kiedyś SD zwyczajnie olewałem znając wyniki, albo oglądałem tylko skróty, tak Alberto sprawił że częściej zerkam na rywalizację o WHC.

Głos oddany na Alberto Del Rio.
Sometimes It's Hell trying to get to heaven.

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wybrałem CM Punka choć miałem problem z podjęciem decyzji. Punk mimo tego, że stracił pas na RR dalej jest główną postacią jak dla mnie na RAW i to w dużej mierze dla niego oglądam produkt Vince'a. W tym miesiącu błyszczał za mikrofonem zostawiając wg. mnie w tyle The Rocka. Wspólnie z Paulem dali kawał dobrej rozrywki i nigdy nie mogłem przy nich się nudzić. Punk z pasem czy bez dalej dzieli i rządzi wśród wrestlerów w WWE.

...

Prawdą jest, że Punk stracił tytuł mistrzowski na rzecz The Rocka, ale nie zmienia to jego pozycji w hierarchii. Stał się teraz nawet świeższy. Niszczy przy mikrofonie i odbił sobie stratę pasa na RAW nie zostawiając suchej nitki na Rocku, jestem pełen podziwu i uważam, że to on zasługuje na miano wrestlera stycznia.

Głos leci na CM Punka jak dla mnie jest on nadal ciekawym i najjaśniejszym punktem w WWE. Chociaż jego panowanie jako champion było daremnie zakończone to każdy wie że Punk będzie nadal trzymał poziom godny mistrza i na pewno nie będzie występował Via Satelite jak np. taki nasz mistrzunio
2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Według mnie cała ta sytuacja z The Rockiem to jakaś totalna porażka i pomyłka. Inni zawodnicy latami próbują, pokazują się, trenują itp. żeby zdobyć WWE Championship wkładają w to dużo serca, a tu wpada taki The Rock, który w ciągu 2 lat walczy 3 może 4 razy i odrazu staje się WWE Championem. Porażka na całej linii dlatego głos leci na CM Punka, bo on przynajmniej pokazuje duży poziom w ringu jak i za mikrofonem. On jest BEST IN THE WORLD!!!

The Rock wrestlerem miesiąca, bo zdobył pas? To czy dany wrestler coś osiągnął (bo mu tak zabookowali) to tylko jeden z argumentów. W innym razie w kilku głosowaniach w 2012 roku należałoby stawiać na Sheamusa. Co z tego że Dwayne zgarnął złoto skoro i tak Punk gniecie go na każdym polu?

Głos leci na Christophera Danielsa, który z głębokiego midcardu przebił się do feudu o najważniejszy pas TNA i nadal elektryzuje. I który w przeciwieństwie do konkurentów - sporo musiał się napracować, żeby wokół złota zacząć się w końcu kręcić. Jedni dostają wszystko na tacy, a inni zapieprzają. Daniels - zapieprza.

14453752125651e0a536c69.jpg

Mój głos leci na: Austin Aries & Bobby Roode, co prawda nie podoba mi się takie prowadzenie it Factora a, ale oddając Allahowi co Boskie a Zygmuntowi II Wazie co królewskie, nie mogę przejść obojętnie obok tego co panowie nam przedstawiają ponieważ jest to klasa sama, w sobie.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos leci na Alberto Del Rio. Face turn był bardzo dobrym pomysłem i teraz jest jedną z ciekawszych postaci w WWE. Do tego zdobycie pasa wagi ciężkiej i pokonanie Big Showa któremu nawet Sheamus nie dawał rady. Brawo Alberto, oby tak dalej.

Styczeń przyniósł nam wiele zmian i akcji, której brakowało nam na koniec roku. Dlaczego więc mój głos ostatecznie poszedł na The Rocka? Pieprzyć jego stosunkowo slabe proma oraz fatalnie rozpisaną końcówkę walki - to jest wrestler-legenda, który wciąż rozpala amerykańską publicznością i jestem przekonany, że gdyby zamiast Punka tytuł posiadał Jaś Cena, nasze reakcje na Johnsona jako mistrza byłyby tylko pozytywne. Pozostaje mi wierzyć tylko, że styczniowa część feudu z Brooksem to tylko początek, a nasz nowy mistrz rozwinie jeszcze skrzydła szczególnie na mikrofonie, gdyż tylko tam możemy go zobaczyć w najwyższej formie.

Dla mnie naturalną decyzją był wybór Christopher'a Daniels'a w sumie w zeszłym miesiącu tylko On i Kaz przewyższali i podnosili poziom stosunkowo słabych Impactów. Znaczącym wydarzeniem było również to że w końcu dostał szansę walki o pas i gdyby nie to że TNA miało w dupie że mistrz jednak powinien wystąpić na Impact'ach w UK (Hardy nie może) Chris byłby mistrzem.

247782758521a06569bd9f.jpg