Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE by Elmirs & Zig

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja, Zig oraz Elmirs zapraszamy na nowe diary! Ja będe pisał gale Raw, a Elmirs - SmackDown! PPV po równo. DOszło do małej rotacji - mianowicie : Pas IC powędrował na Raw, a pas U.S na SD! Miłej lektury ;)

Roster Raw :

- The Rock (WWE Champion)

- Dolph Ziggler (Mr.Money in The bank)

- Cody Rhodes

- Damien Sandow

- Chris Jericho

- John Cena (Royal Rumble 2013 Winner)

- Ryback

- Wade Barrett (Intercontinental Champion)

- Christian

- Brock Lesnar

- R-Truth

- Big E Langston

- Darren Young

- Titus o'Neil

- Tensai

- Tyson Kidd

- Kane

- Curt Hawkins

- The Great Khali

- Big Show

- Brodus Clay

- William regal

- Zack Ryder

- Adrian Neville

- Conor O'Brian

- Kaitlyn (Divas Champion)

- Aksana

- Tamina

Tag Teamy :

- Rhodes Scholars (Cody Rhodes & Damien Sandow)

- Prime Time Players (Darren Young & Titus O'Neil)

Wyniki Royal Rumble :

:arrow: WWE United States Championship

Antonio Cesaro def. The Miz

U.S STILL Champion : Antonio Cesaro

:arrow: Match 1

World Heavyweight Championship

Last Man Standing Match

Alberto del Rio def. Big Show

WHC STILL Champion : Alberto del Rio

:arrow: Match 2

WWE Tag Team Championship

Team Rhodes Scholars def. Team Hell No

TT NEW Champions: Team Rhodes Scholars

:arrow: Match 3

Royal Rumble Match

Winner: John Cena

:arrow: Match 4

WWE Championship

The Rock def. CM Punk

NEW WWE Champion: The Rock

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

http://www.wwe.com/f/show/subnav/20120719_raw_header.png

Czas zacząć kolejne WWE Monday Night Raw! Widzimy pokaz fajerwerków, w tle słyszymy muzyke "Tonight Is The Night" i przechodzimy do stolika komentatorskiego, gdzie jest Michael Cole wraz z Jerrym "The Kingiem" Lawrerem!

Stół Komentatorski :

Michael Cole : Wooow! Witamy państwa na kolejnej gali Raw w drodze do Elimination Chamber, czyli ostatniego przystanku przed największa galą roku - Wrestlmanią. a mikrofonów witają się Michael Cole oraz Hall Of Famer - Jerry "The King" Lawrer!

Jerry "The King" Lawrer : Tymczasem wiemy, że wczoraj Zarząd WWE dokonał małej rotacji w rosterze! Na Raw zawitał m.in Mr.Money In The Bank, teraz rosteru Raw - Dolph Ziggler!

Michael Cole : Jednak to jest mniej ważne niż to, że jesteśmy po Royal Rumble. Podczas tej gali CM Punk stracił pas WWE, na rzecz The Rocka i powędrował na SmackDown!, tym samym odsuwając się od pasa mistrzowskiego!

Do ringu przy sporym popie zmierza WWE Champion The Rock!

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs6/3423771_o.gif

The Rock : The Rock przychodzi tu, do was żeby oznajmić że jest zadowolony. The Rock w końcu został WWE Championem oraz The Rock wysłał CM Punka na SmackDown! A, więc co teraz? The Rock ma nadzieje na jak najdłuższe trzymanie pasa mistrzowskiego! Elimination Chamber się zbliża i The Rock dobrze o tym wie. The Rock chce zmierzyć z kimś godnym, obronić pas i pojechać na Wrestlmanię jako Mistrz WWE!

Do ringu przy wielkim heacie zmierza pewnie Chris Jericho!

Chris Jericho : Czy mogę waś prosić... Czy możecie się do cholery zamknąć?! To co się stało podczas Royal Rumble przekracza wszystkie granice rozsądku. Zapytajcie jego! Powróciłem podczas tej wspaniałej i gali i niestety wypadłem. Wypadłem, ale powodem nie był brak moich umiejętności, bo jak dobrze wiemy Jestem Najlepszy Na Świecie, w tym co robię! Powodem był spisek. Spisek uknuty przez Johna Cenę oraz Rybacka! Tak, to do was mówię. Dlaczego wszystkim to robicie? Niewiecie co? Zapytajcie jego!

The Rock : The Rock jest lekko zdezorientowany. The Rock nie wie o co mu chodzi? Jericho, o co chodzi? Nikt ciebie tutaj nie rozumie. Ale to w sumie nie jest ważne, The Rock zastanawia się czemu Jericho mu przerywa? Ahh, tak. The Rock chyba się domyśla. Jericho chce odebrać Rockowi pas mistrzowski? Nic z tego. O nie, nie.. Jericho musi zapracować na pas! The Rock wraca do ringu i od razu zdobywa pas mistrzowski WWE, ale przed tym pokonał Johna Cenę na Wrestlmanii! Czujesz to? The Tick czuje zapach zwycięstwa na kolejnej Wrestlmanii. Jericho nie wie, co to znaczy wygrać Main Event Wrestlmanii, bo Jericho nie poczuł tego od lat! Jericho nie wie, co to znaczy być popularnym, ponieważ jego kapeli nikt nie zna.

The Rock wychodzi z ringu i zmierza na backstage, a po chwili z ringu również schodzi Jericho i czas na pierwszy pojedynek!

Elimination Chamber Qualification Match

Ryback vs Curt Hawkins

Walka pod dyktando Rybacka. Ryback co jakiś czas wykonuje potężny rzut na matę. W pewnej chwili mamy pewien przełom i Curt Hawkins unikna Clothesline'u w narożniku i rusza do inicjatywy. Powala Rybacka Niskim Dropkickiem i szybko odbija się od lin, jednak Ryback wchodzi w niego potężnym Striking Spearem! Ryback krzyczy do fanów : "Feed Me More", a fani odpowiadają : "Feed Him Curt" i Ryback wynosi przeciwnika pod Shell Shocked, które z impetem wykonuje! Przypięcie jest już tylko formalnością - 1..2..3..! Ryback jako pierwszy kwalifikuje się do Elimination Chamber Matchu o miano pretendenta do tytułu WWE na Wrestlmanii!

Zwycięzca - Ryback via Pinfall (1:43)

Ryback wynosi jeszcze raz Curta Hawkinsa i wykonuje kolejne Shell Shocked i przy okrzykach "Feed Me More" z trybun opuszcza arenę.. My tymczasem zapraszamy na reklamy!

Coś niekontrolowanego

Na Drodze do Wrestlmanii

6 wojowników musi przetrwać

WWE Elimination Chamber!

Tak jest! Do WWE po kilku miesięcznej przerwie wraca nie kto inny, jak Captain Charisma Christian!

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs1/2037811_o.gif

Christian : Heeeey Peepsy. Wróciłem tutaj! Nie było mnie kilka miesięcy i teraz wracam. Zależy mi tylko na jednym! Chce odzyskać to, co zostało mi odebrane kilka miesięcy temu! Pas Interkontynentalny! To jest to, czego chcę, czego pragnę. Wade, wyjdź tutaj, jeśli masz trochę honoru i daj mi walkę, którą chce!

Wade Barrett biegnie do ringu i rozpoczynamy brawl. Christian jednak radzi sobie z Anglikiem i wykonuje potężny Slap! Christian wykonuje ładny Dropkick i szykuje się na Spear... ale na stage'u pojawia się Zarządca Gali Raw - Vickie Guererro!

Vickie Guererro : Spokojnie panowie. Christian, fajnie że wróciłeś.. Mam dla was propozycję. Już teraz zmierzycie się w Intercontinental Championship Matchu. Proszę sędziego i ... powodzenia!

Intercontinental Championship Match

Wade Barrett© vs Christian

Gong! Wade próbuje starcia technicznego, ale Kapitan Charyzma sprytnie unika i obejmuje Wade'a z tyłu. Brytjczyk jednak sprytnie łapie Christiana za ręke i przechodzi do Head Locku. Odbijają się od lin i Shoulder Blok dla Kanadyjczyka. Wade Barrett rusza do lin, Captain Charisma próbuje podciąć Barretta, ten jednak unika. Barrett odbija się od lin i Christian powala go ładnym Dropkickiem! Christian podnosi Barretta z maty i zapina boczny Headlock i Barrett próbuje się odbić z Christianem od lin, ale były Mistrz Wagi Cięzkiej zastawia się na środku ringu. Wade Barrett jednak po chwili wyprowadza potężne uderzenie w brzuch Christiana i wykonuje bardzo ładny Back Standing Suplex! Christian przy linach i Wade Barrett podchodzi do niego i wykonuje mu podobną akcję, tylko wrzuca go najpierw Back Suplexem na matę, a potem Back Suplexem z 3 liny! Awesome! Brytyjczyk szybko przypina : 1..2.. i kick-out ze strony Christiana.. Wade Barrett dorzuca jeszcze potężne kopnięcie w plecy Christiana! Intercontinental Champion podnosi Christiana i popycha go w liny oraz dorzuca silny Discous Punch i Christian lekko zamroczony, opiera się na linach. Brytyjczyk próbuje wykonać Irish Whip, jednakże Christian trzyma się ze wszystkich sił lin. Barrett wykonuje dość silny Gut Kick i kolejna próba i tym razem Captain CHarisma łapie się lin. Wade Barrett wyprowadza tymczasem Gut Kick oraz nawałnica Elbow Dropów w plecy dla swojego przeciwnika! Brytyjski Zawodnik dusi teraz łokciem CHristiana, dociskając jego szyję do lin i sędzia walki liczy : 1..2..3.. I Wade Barrett puszcza "trzymanie" . Barrett bierze lekki rozpęd i próbuje zaatakować Christiana w biegu, ale ten ciągnie liny do dołu i Barrett wypada z ringu! I m y już wiemy, co się szykuje ze strony Christiana. Szybko wskakuje, niemal w biegu na narożnik i mamy Diving Plancha Crossbody dla Wade'a Barretta za ringiem! CHristian po tej akcji wrzuca Barretta z powrotem do ringu i od razu sygnalizuje KillSwitch! I jeest! 1..2..3..! Christian jest nowym Intercontinental Championem!

Zwycięzca i nowy Intercontinental Champion - Christian via Pinfall (8:49)

Yes! He Did It! Christian powraca i od razu zdobywa pas Interkontynentalny! Tymczasem czas na krótkie reklamy...

Jesteśmy już po przerwie i przechodzimy na backstage, gdzie z Josh'em Matthewsem jest Zwycięzca Royal Rumble Maych - John Cena!

Josh Matthews : Witam państwa, witam cię John. Jak się czujesz jako zwycięzca Royal Rumble.

John Cena : Przede wszystkim to niesamowite uczucie. Ale to wszystko dzięki tym wspaniałym fanom, to oni są moją motywacją.

Josh Matthews : Emm.. Rozimiem, a jak wypowiesz się na temat The Rocka jak nowy WWE Champion?

John Cens : No, cóż. The Rock jest wspaniałym zawodnikiem i najwidoczniej zmierzymy się podczas Wrestlmanii!

Nagle Johna Cenę od tyłu atakuje Big Show! The World Larghesst Athlet podnosi Cenę i wykonuje dodatkowo Chokeslam na stół, który ulega załamaniu ..

Singles Match

Chris Jericho vs Dolph Ziggler /w Big E Langston

Jericho zaraz po gongu rusza na Dolpha Zigglera z łokciem. Elbow daje Chrisowi przewagę, ale Mr.Money In The Bank nie daje sobie wykonać Suplexu. Dolph Ziggler dorzuca jeszcze bardzo ładny Neckbreaker i wchodzi do ofensywy. Jericho przy linach, odpoczywa i The Show Off rusza na Y2J-a i ten sprytnie wyrzuca go z ringu Back Body Dropem. Dolph stoi za linami, lekko zamroczony i The Ayatollah Of Rock próbuje wykonać Springboard Dropkick i Dolph Ziggler w ostatniej chwili robi unik! Dolph Ziggler znowu w inicjatywie pojedynku, zajmuje się obijaniem Chrisa Jericho w narożniku ... Corner Splash dla Chrisa Jericho i 2 count. Jericho onkasuje doatkowo Backbreaker i znów mamy 2 count. Jericho unika kolejnego Corner Splashu i dorzuca ładny Low Dropkick. Dolph jednak tak łatwo się nie podda i wykonuje kilka Ciosów w brzuch oraz Fameasser dla Chrisa - 2 count! Dolph zapina teraz Sleeper Hold, z zaskoczenia! Y2J jednak wyswobadza się i wykonuje Huricanrannę z narożnika! Jericho zapina szybko Liontammer i Dolph Ziggler odklepuje!

Zwycięzca - Chris Jericho via Submission (6:35)

Chris Jericho szybko opuszcza arenę, gdy widzi że Big E Langston wchodzi do ringu, co nie zmienia faktu, że to Y2J jest zwycięzcą pojedynku! Po krótkiej przerwie reklamowej na arenie rozbrzmiewa pyro i do ringu zmierza były Tag Team Champion - Kane! Co Big red Monster ma do powiedzenia?

http://i1100.photobucket.com/albums/g415/Robert_RVD/MaskedKane.gif

Kane : So, so. Bryan okazał się podłym zdrajcą i świnią, ale zostawmy ten temat.. Zanim zostałem wciągnięty w tę głupią terapię szerzyłem zło i nienawisć, czyli wartośći, którymi każdy się kieruje, tylko nie każdy o tym wie .. Wy myślicie, że te wrzaski coś na mnie zrobią? Czy wy myślicie, że na kimkolwiek one robią wrażenie? Odpowiem wam, niczym koza : "No!No!No!" Uwolnię w końcu w każdym z was nienawiść, czy tego chcecie, czy tego nie chcecie! To jest wola szatana, a ja jako jego potomek będe wypełniał jego polecenia!

*Woo, Woo, Woo - You Know It!* Do ringu zmierza Zack Ryder! Czy Broski chce ponownie przeżyć koszmar z Kane'm? Posłuchajmy.

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs6/3527101_o.gif

Zack Ryder : Yo, Broski już tu jest. Kane, pamiętam co mi zrobiłeś w zeszłym roku, nie myśl że zapomniałem. Ci ludzie są ze mną. Oni nigdy nie będą tacy jak ty i już teraz mogę się za nich wstawić. Pytanie Big Pink Monster : Chcesz walki ze mną?

Kane : Hahahhahahah, ty żartujesz? Jesteś jedną wielka porażką i już za moment ci to udowodnię...

Mamy wiadomość, że będzie to Elimination Chamber Qualification Match!

Do ringu biegnie sędzia i to oznacza, że czas na kolejną walkę!

Elimination Chamber Qualification Match

Kane vs Zack Ryder

Gong! Mamy stracie siłowe i Kane bez żadnego problemu sprowadza przeciwnika do narożnika. Kane uderza go ironicznie o narożnik i puszcza go. Zack Ryder lekko zdenerwowany i popycha Kane'a, co go rozłościło. Mamy wymianę słów pomiędzy panami i Zack Ryder "wzrokiem" zostaje zepchnięty w narożnik. Kane próbuje go udrzyć, ale Broski unika ciosu i wyprowadza potęzny Head Punch i ucieka z ringu, bo zobaczeniu miny Kane'a. Big Red Monster rusza od razu za nim i Ryder wraca szybko do ringu. Kane próbuje uczynić to samo, jednak przy próbie wejścia do ring zostaje zatrzymany przez Zack Rydera ładnym, niskim Dropkickiem! Ryder wychodzi z ringu i Kane rusza z natarciem, na niego. Zack Ryder pokazuje swój spryt i podcina Kane'a na metalowe schodki obok ringu! Oh My! To musiało boleć! Mistrz Internetu wskakuje do ringu i każe sędziemu wyliczać przeciwnika! "Count Him! Count Him!". One..! Two..! Three..! Four..! Kane podnosi się, ale Zack Ryder wykonuje bardzo ładne Springboard Crossbody! Kane wraca do ringu i Zack Ryder od razu atakuje go ciosami w plecy! Są w narożniku i Kane nadal obijany przez Broskiego, ale w końcu nabiera sił i odpycha byłego United States Championa! Ryder usza na niego, ale nadziewa się na Big Boot! Big Red Monster wchodzi teraz na 3 linę i po chwili wykonuje Flying Clothesline! Olbrzym sygnalizuje wykonanie Chokeslamu! Broski podnosi się i od razu wpada w sidła Kane'a i Chokeslam! 1..2..3..!

Zwycięzca - Kane via Pinfall (7:56)

I do ringu zmierza teraz ... Vickie Guererro. Co chce nam wszystkim przekazać?

Vickie Guererro : Excuse Me! Excuse Me! EXCUSME ME! No nareszcie. Przed nami już tylko Main Event dzisiejszej emocjonującej gali! A co to będzie? O tak! To jest dobre pytanie! Już teraz czeka nas starcie Wielkiego Tensaia z Johnem Ceną! Zapraszam, bo czeka ...

*Well It's The Big Show!* Do ringu zmierza Największy Atleta Świata - Big Show!

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs3/3526895_o.gif

Big Show :Czekaj no. Nie zapomniałaś przypadkiem o swojej najlepszej gwieździe? O Największym Atlecie Świata? O byłym World Heavyweight Championie? Przybyłem tutaj, żeby podbijać Raw! Tak to ja. o ja - Big Show i wygram podczas Elimination Chamber walkę o pas mistrzowski WWE i podczas Wrestlmanii pokonam Cenę, to mój plan.

Vickie Guererro : A, więc dobrze Show. Już teraz zmierzysz się z Tensaiem o miejsce w komorze eliminacji o tytuł mistrzowski WWE, tymczasem John Cena w Main Evencie gali zmierzy się z ...

OH MY! Do ringu zmierzają Tag Team Championi - Cody Rhodes & Damien Sandow!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcgmlrrOyW1riuhlvo1_250.gif

Cody Rhodes : Heeey Cena, How are you? Ja czuje się dobrze. Już w Main Evencie zobaczysz prawdziwą siłę Cody'ego i Damienaa. Bro!

John Cena : Wait, wait Vickie. mam pomysł. Wezmę sobie jednego mojego dobrego kumpla i razem stoczymy walkę o pasy Tag Teamowe, co ty na to Vickie?

Vickie Guererro : W sumie, to ... czemu NIE! Jak najbardziej, tak więc teraz czeka nas Tag Team Championship Match : John Cena oraz Jego Tajemniczy Partner vs Rhodes Scholars. A teraz czas na Elimination Chamber Qualification Match : Big Show vs Tensai. Ponadto! Już w następnym tygodniu czeka nas walka o miano Royal Rumble Winnera! John Cena będzie bronił tego tytułu w starciu z Chrisem Jericho!

Elimination Chamber Qualfication Match

Tensai vs Big Show

Tensai od razu rusza na Big Showa serią łokci. Big Show odpowiada potęznym Headbuttem, ale nie zrobiło to wrażenia na Tensaiu, który również wykonał Big Showowi cios z głowy. Tensai serią Headbuttów sprowadza Największego Atletę Świata do narożnika oraz w samym cornerze naparza byłego Mistrza Świata Wagi Cięzkiej łokciami i sędzia rozpoczyna liczyć. Tensai nadal w ataku oraz wyprowadza potężny Uppercut! Big Show wściekle odpowiada potężnym Slapem i Tensai zawył z bólu.. Są teraz w narożniku i Big Show dorzuca One Handed Chop! The World Larghest Athlett w zdecydowanej inicjatywie pojedynku! Tensai stoi, lekko zamroczony w narożniku. Big Show rusza na przeciwnika, jednak nadziewa się na Big Reversal Boot! Tensai próbuje teraz wykonać Irish Whip, ale Big Show ze wszystkich sił blokuję i wykonuje Irish Whip, po którym Tensai wypada z ringu! Big Show wychodzi za nim z ringu i podnosi go z podłogi.. Tensai wyprowadza jednak Gut Kick i Big Show oparty o słupek, ale rusza po chwili na Tensaia, powalając go Clotheslinem! Big Show podnosi Tensaia i wrzuca z powrotem do ringu .. Big Show odbija się od lin i próbuje wykonać Jumping Back Drop, ale Tensai sprytnie, w ostatniej chwili osie odsuwa! Tensai szybko wstaje i wykonuje Running Senton! Przypina : 1..2.. i Big Show odkopuje. Tensai nie może w to uwierzyć.. Big Show próbuje wstać i robi to przy pomocy narożnika. Tensai tylko na to czekał i na pełnym rozpędzie biegnie w stronę Big Showa, jednak ten unika Tensaia, szybko odbija się od lin i powala Tensaia Shoulder Blockiem! Big Show sygnalizuje, że będzie wykonywał W.M.D, ale nagle na arenie rozbrzmiewa theme song Johna Ceny! Jednak nikt nie wychodzi na stage, ale Tensai szybko wykorzystuję tę sytuację i wykonuje szybko Clawhold STO i odlicza Big Showa do trzech!

Zwycięzca - Tensai via Pinfall (9:03)

Jak widzimy Big Show jest wściekły i nokautuje Tensaia po walce, wykonując na nim Weapon Of Mass Destruction! Co nie zmienia faktu, że to Tensai jest w Elimination Chamber Matchu o pas WWE!

Tymczasem teraz do ringu zmierza John Cena! Kim będzie jego tajemniczy Tag Team Partner w Main Evencie? Zaraz się przekonamy...

http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs1/2225743_o.gif

John Cena : Witam, witam - znowu. Chciałem was wszystkich serdecznie zaprosić na Main Event gali oraz zaprosić do ringu mojego Tag Team Partnera!

http://i.imgur.com/4pwio.gif

Shelton Benjamin : Hey, Hey! Witam was ponownie! Witam ciebie John! (przyjacielski uścisk) . Juz zaraz pkażemy tym dwóm kto tu jest najlepszy! Bo nikt nas nie zatrzyma!

Tag Team Championship Match

Rhodes Scholars© vs John Cena & Shelton Benjamin

Gong! Zaczęli John Cena z Cody'm Rhodesem. Starcie siłowe i John Cena natychmiast zapina boczny Headlock. Po chwili Lider Cenation sprowadza TT Championa do parteru, wykonując HeadLock Takedown. John Cena posyła szybko Cody'ego w narożnik ze wszystkich sił, Cody naturalnie odbija się od narożnika i John Cena wykonuje Running Bullldog! John Cena podnosi swojego przeciwnika i wykonuje bardzo ładny Fisherman Suplex i od razu przypina : 1..2.. i Damien Sandow przerywa pin mocnym kopniakiem dla Johna Ceny. Shelton Benjamin szybko wskakuje do ringu i Over The Rope Clotheslinem wyrzuca Damiena Sandowa z ringu. Następnie wychodzi na narożnik i wykonuje przepiękne 720° Crossbody! WOOOOOOOOOOOW! It was Amazing! Wracamy tymczasem do ringu, gdzie w inicjatywie jest teraz Cody Rhodes, który w narożniku serią kopniaków obija Johna Cenę! Dorzuca jeszcze bardzo ładny Corner Low Moonsault Kick! Po tej akcji przypina : 1..2.. i kick-out ze strony Johna Ceny! Cody Rhodes próbuje zapiąć Figure Four Leg Lock, jednak Cena kopie Rhodesa ze wszystkich sił i dokonuje zmiany z Sheltonem Benjaminem! Przygotujmy się na piękny wrestling! Shelton Benjamin wskakuje do ringu z Crossbody dla Cody'ego Rhodesa i 1..2.. i kick-out ze strony tag Team Championa. Za liny wraca Damien Sandow, który widać, że jest obolały. Shelton Benjamin wykonuje teraz potężny Irish Whip do narożnika i bierze krótki rozpęd i Running Dropkick dla Cody'ego Rhodesa w narożniku! Rhodes Scholars są bezradni, natomiast Shelton Benjamin dokonuje zmiany z Johnem Ceną! John Cena wyonuje swoje Combo : Shoulder TAckles, Proto Bomb i szykujemy się na 5 Knuckle Shuffle, ale WHAT?! DAmien SAndow wchodzi do ringu i wykonuje Terminous dla Cody'ego Rhodesa! FACE TURN DAMIENA SANDOWA?! John wykonuje teraz 5 Knuckle Shuffle! Wynosi po chwili pod Attitude Adjusment nieprzytomnego Rhodesa i jest! Zmiana z Sheltonem i The Golden Standard wchodzi do ringu i podnosi nieprzytomnego Rhodesa i PayDirt dla Cody'ego! 1..2..3..!

Zwycięzcy i Nowi TT Champions - John Cena & Shelton Benjamin (13:55)

I widokiem zadowolonych nowych Mistrzów Tag Team kończymy Raw. WWE Monday Night Raw schodzi z anteny...

https://forum.wrestling.pl/topic/32106-wwe-by-elmirs-amp-zig/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigZeke

1

• TheVillain

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam nowego bookera!

Muszę przyznać, że pierwsza gala wyszła bardzo ciekawie. Jedyne co mnie niepokoi to jest to, że już w pierwszym odcinku rozdajesz WSZYSTKIE pasy RAW za wyjątkiem pasa Main Eventowego. Moim zdaniem jest to niedobre posunięcie. Punk na SmackDown!? Ciekawe!

https://forum.wrestling.pl/topic/32106-wwe-by-elmirs-amp-zig/#findComment-311651

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...