Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Attitude Mówi #118 - Raport Stycznia Live !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zanim dorzucę swe grosze, postawię pytanie ... Vercyn, czy nie sam dorzuciłeś cegiełkę do prowokowania ludzi tekstem w jednej z audycji "jak będzie tyle i tyle lajków, to nie będę występował"? Może krytyka co do Twoich występów w podcastach nie ma nic do Twojego wyglądu, ale tak samo podsyca inne złośliwości, które m.in. miały miejsce podczas niedzielnego attitude.

Świeżakiem jestem, ale dzięki Twoim newsom chętnie zaglądałem na stronę. Tłumaczenie książek to również rewelacyjna robota - nie posądzam wiele osób, aby miały ochotę to robić. Pozostaje poczekać, aż zmienisz zdanie i powrócisz którego dnia na stronę. I będzie to wtedy, kiedy ludzie zrozumieją, jak dużo portal stracił podczas Twojej nieobecności.

Dzięki!

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311923

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

4

• N!KO

4

• -Raven-

3

• VebVe

3

Top użytkownicy w tym temacie

Te powyższe rzeczy uświadomiły mi, że może pora wziąć stały rozbrat z Attitude, bo ciężką i czasochłonną pracę na rzecz portalu i forum docenia niewielka grupa osób (za co wielkie dzięki!), a reszta potrafi się naśmiewać i wytykać najmniejsze błędy.

Hej witamy na Attitude gdzie twoja praca i tak większość nie obchodzi #Rafikov_Wróć

Tylko albo z tym dilujesz i robisz to dla siebie/tych osób którym jako tako zależy na tym co robisz albo pierdzielisz tą robotę tym bardziej że jest za frajer i mimo tego ludzie tego nie doceniają że trzeba poświęcić sporo czasu żeby to ONI mieli dobrze. O ile Niko jest jaki jest i każdy kto był na zlocie powinien mieć raczej pozytywne zdanie na jego temat to to co MY traktujemy z dystansem, wielu ludzi (jakich ludzi, po prostu gimbusów) bierze sobie zbyt dosłownie jego słowa. Taki los bycia "Wrestlingowym Autorytetem". I pomyśleć że to JA dostałem ostrzeżenie że za bardzo jade po AM. HA! W każdym bądź razie doskonale rozumiem twoje położenie bo moje wcale nie jest lepsze. Trochę smutne że sami użytkownicy dla "beki" tracą podwójnie na swoim zachowaniu.

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311924

Hej witamy na Attitude gdzie twoja praca i tak większość nie obchodzi #Rafikov_Wróć

No ty akurat na tym nie cierpisz za bardzo, bo twojej pracy nie widać (w przeciwieństwie do obietnic i zaczepek)... Rozstanie z Rafikovem nastąpiło z innych powodów, wiesz dobrze jakich, wiec po co ten podjazd?

Ostrzeżenie za jeżdżenie po AM? Może, nie wiem, nie obchodzi mnie to... Ale tak między nami, jak program, który ukazuje się od czasu do czasu, może rzucać wyzwanie programowi, który ukazuje się regularnie (i zbiera w większości pozytywne recenzje, jakby ktoś chciał napisać, że częstotliwość to nie wszystko)? Niech Vttitude broni się samo, a nie przez wmawianie ludziom, że jest takie a takie... W ogóle pisanie o Vttitude w kontekście odejścia Vercyna, osoby, która zapieprzała na forum, to jakiś ponury żart. To tak, jakby Don Roid powiedział do Vince'a: rozumiem cię, u mnie też frekwencja spada. Gdzie proporcje?

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311927

@six

Vebve pisał o tym, że ludzie w komentarzach piszą iż Rafikov był lepszy. Chyba o to mu chodzi a nie o sam fakt odejścia.

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311929

Jeżeli tak, to wycofuję się z tego stwierdzenia. Całą resztę jednak podtrzymuję, a już zwłaszcza ten fragment, by Vttitude broniło się samo. Teraz tak nie jest, a właściwie jest zupełnie inaczej, bo VebVe nie tyle broni Vttitude, co kreuje jego nieprawdziwy obraz. Owszem, Vttitude ma inną specyfikę niż AM, więc nie chcę się licytować na konkretne liczby, no ale ludzie... Tu braknie internetu, tam kamera padnie. Przepraszam, ale #niewierzę. Jak Vttitude będzie się ukazywało i będzie trzymało poziom, to taki lans będzie miał sens. Teraz to układ Roid-McMahon.
https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311930

SixKiller, Ja nie muszę bronić Vttitude. Mówienie że Vttitude jest słabe jest dla mnie obrazą bo jeśli brać poziom merytoryczny i techniczny nie mam sobie nic do zarzucenia. Można mnie jeździć za częstotliwość i tu masz rację (ale z sugerowaniem że inni w redakcji mogą mnie jeździć bez odpowiedzi tylko dlatego że wydają więcej contentu jest śmieszne). Chodzi o to że ludzie to ignoranci i nie rozumieją że ktoś poświęca godziny na to żeby oni mieli sobie lepiej (przy VT wychodzi średnio przelicznik 1h roboty na 1minute materiału) i to za darmo, po Polsku, pod nos. I właśnie dlatego nie przeglądam forum attitude, nie czytam komentów na youtubie ani na portalu bo zawsze się pojawi ktoś (i żeby tylko jedna osoba) która zamiast podziękować będzie jeszcze dawała wymagania z dupy i będzie narzekać. Zdaje sobie sprawę że jestem nienawidzony tutaj za to że prowadzę ten program bo "Rafikov był lepszy" i muszę odpowiadać za jego błędy. Chodzi o to że nawet jeśli "Rafikov był lepszy" to ktoś kontynuje jego pracę za darmo dla użytkowników. Zamiast dzięki widze "Wypierdalaj grubasie" i "Rafikov wróć". Tylko pytanie po co marnować godziny życia dla takich ludzi którzy mają za grosz szacunku skoro przez ten czas można zrobić wiele bardziej pożytecznych dla nas rzeczy? Ja tylko wykazałem zrozumienie dla Vercyna i mimo że się raczej nie lubimy to rozumiem jego brak motywacji. Ludzie właśnie stracili główne źródło newsów na attitude przez to że są debilami i nie potrafią docenić pracy innych. I uwierzcie lub nie nawet najsilniejsza psychika z pewnym czasem padnie. Ja na początku też byłem pełen energii i motywacji i byłem przygotowany na hejt. Ale po roku czytania wyzwisk w swoją stronę człowiek zaczyna mieć wątpliwości czy to ma sens. Vercyn zadał sobie takie pytanie i na nie odpowiedział. Brawo hejterzy. Tyle na temat.
https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311976

I właśnie do częstotliwości się odnosiłem. Nie mam zamiaru nikomu narzucać interpretacji, więc niech każdy sam oceni, czy mu się taki format podoba. Skoro jednak mowa o częstotliwości, to myślę, że gdybyś trochę wyluzował, a nie spinał się tak, żeby wszystko było ą-ę, to te filmiki ukazywałyby się częściej. A tak jest to przykry obowiązek i wcale ci się nie dziwię, że ci się nie chce. Pomyśl nad tym i pamiętaj, że ludzie oczekują od Vttitude rozrywki, a nie tego, że ani razu się nie zatniesz.

Na koniec - czy uważam, że da się tu pracować? Nie. I to nie tylko z userami, ale też z niektórymi osobami, które do pracy na tym forum same się garnęły, przyjmując kolorowe nicki. Nie dotyczy to oczywiście wyzwisk, ale muru, od którego wiecznie się odbijasz. A wyzwiska? Ja bym wyłączył możliwość komentowania przez osoby niezarejestrowane, bo to one w większości robią syf.

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311983

Przyznaje jestem nowy, w sumie konto założyłem dopiero kilka dni temu.Ale forum śledzę od dłuższego czasu,czasem wchodziłem żeby poczytać o RAW czasem o SD.Jednak generalnie zazwyczaj wchodziłem tu dla newsów Vercyna(wybaczcie inni panowie newsmani). Zawsze czytało się to miło,fajnie też,że nie trzeba było wchodzić na zagraniczne strony tylko poczytać ciekawostki i newsy w ojczystym języku.Po za tym przetłumaczone książki Reya Mysterio czy Roddy'ego Pipera(o ile się nie mylę były też fragmenty książki Stone Colda).Miło wspominam też różne artykuły typu "parabola pushu".Zawsze z chęcią słuchałem Tygodnia wg Vercyna,który niestety "upadł".

Pozdrowienia dla Ciebie Vercyn i dziękuję za całą pracę i serce,które włożyłeś w to forum.Żałuję też,że nie miałem okazji poznać Cię osobiście.Nie przejmuj się hejterami :)

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-311996

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Ja bym wyłączył możliwość komentowania przez osoby niezarejestrowane, bo to one w większości robią syf.

Przyznam, że od dawna się nad tym zastanawiałem (dlaczego można się wpisywać będąc niezalogowanym), bo na większości tego typu stron jest to standardem, że jak chcesz się "wypowiedzieć", to musisz być zarejestrowany (wraz z utrata anonimowości, ludzie dwa razy się zastanawiają, zanim napiszą coś głupiego). Pewnie zlikwidowanie tej furtki nie załatwiłoby całkowicie problemu (zawsze się znajdzie jakiś młot-hardcore'owiec, który zarejestruje się tylko po to, by porobić sobie jaja), ale przynajmniej w dużej mierze go ograniczyło, tak więc piłka po stronie naszych Adminów...

bo zaraz ktoś wyskoczy z sygnaturą "nie płakałem po..." czy coś.

Albo z sygną: "I'm a Vercyn's Guy" :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/32098-attitude-m%C3%B3wi-118-raport-stycznia-live/page/4/#findComment-312010